Politika

Crna Gora zavrijedila da što prije uđe u EU

Crna Gora je zavrijedila da što prije uđe u EU. To je njemačkom predsjedniku Valteru Štajnmajeru poručio crnogorski kolega Filip Vujanović.

Vujanović učestvuje na godišnjoj konferenciji Ujedinjenih nacija o klimatskim promjenama u Bonu.

“Imao sam veoma otvoren dug konstruktivan i srdačan sastanak sa predsjednikom Njemačke Frankom Valterom Štajnmajerom gdje sam bio u prilici da iskažem poštovanje Njemačkoj za podršku ulaska Crne Gore u NATO i uvjerenje koje saopštavamo svim članicama NATO-a da će Crna Gora biti pouzdan član NATO-a i partner svim državama NATO-a. Da iskažemo uvjerenje da će se ubrzati proces Evropskih integracija Crne Gore i očekivanje od Njemačke da ima takvo raspoloženje jer Crna Gora je zavrijedila onim što čini da ima ubrzani proces pristupanja EU”, kazao je Vujanović.

Njemački predsjednik je kazao da je Crna Gora dobar primjer regionu.

“Iskazao je poštovanje da Crna Gora nema otvorenih pitanja sa svojim susjedima i da ima poziciju vrlo pouzdane države regiona. Interesovao se za ono što je realnost našeg regiona i saopštio odnos državne politike Njemačke da region bude stabilan i da bude u funkciji saradnje svih država regiona”, naveo je Vujanović.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
daga
Gost
daga

A dobri Ficko,kako smo to zavrijedili sa 120eura penzija i 350eura plata ne racunajuci kompletan drzavni aparat,koji moze dje god hoce,ne grijesi se Ficko sa narodom.

Prolaznik
Gost
Prolaznik

Otplakah zavrijedila

Send this to a friend