Politika

Crno na bijelo: Bečić da hitno sazove sjednicu Skupštine kako bismo izabrali Tužilački savjet

Pandora papiri još jednom su nepobitno pokazali zbog čega je neophodna apsolutna reforma Tužilaštva, kako ne bi, kao mnoge do sada, završila u fiokama. Krajnje je vrijeme da se, kao vlast, ponesemo odgovorno prema građanima Crne Gore i ispunimo obećanja koja smo dali tokom predizbornih kampanja, a koja se odnose na dugo očekivane promjene i reforme tužilaštva, kako bi mnoge afere koje su decenijama potresale Crnu Goru dobile epilog kakav zaslužuju, kazali su iz poslaničkog kluba Crno na bijelo.

Kako su naveli iz tog Kluba poslanika, svako prolongiranje izglasavanja novog Tužilačkog savjeta značilo bi da neko svjesno blokira Crnu Goru na njenom evropskom putu i opstruira borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

,,Evo prilike da ostale kolege iz vladajuće većine pokažu da im prioritet nijesu funkcije i borba za fotelje. Još jednom pozivamo predsjednika Skupštine da bez odlaganja zakaže sjednicu Skupštine Crne Gore kako bismo izglasali novi Tužilački savjet”, zaključuju iz Crno na bijelo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dolores
Gost
Dolores

Nevjerovatni ste. Vaš doprinos demokratiji je “spektakularan”, podržali ste sve “napore” kleronacionalista u DFu i tzv. Demokratama da urnišu ovu zemlju…Ko ste vi, koga predstavljate? Tas na vagi koja krade dušu ovoj zemlji i predaje je u ruke Crkvi Srbije i Aleksandru Vučiću. Ma, dokle?

Rikoset
Gost
Rikoset

Niste vi crno na bijelo, no crni da nemoze crnje!

Srećko
Gost
Srećko

Ovo je država za izbjegavati,nažalost.

AntiX
Gost
AntiX

IZBORI i gotovo.Nikad vise!

Elena
Gost
Elena

Izdajnici najveci!

Crnogora
Gost
Crnogora

Foliranje.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ma vi ste izdajnici ove drzave, cetnicke sluge, crno na bijelo.

Cetinje
Gost
Cetinje

Ura u proslost. Nikome nece u oko da punu osim sebe i svojim bliznim..dje je to Drirane obecanje da se mladi zaposljavaju,no opet neke vase saradnice dominiraju i zamajavaju narod

Tash
Gost
Tash

Crno na belo – Demokratski front sa Ali ekspresa ..

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Mnogo sta ste vi obecali svi zajedno a samo ste nas zaduzioi jos vise…svi vi koji ste u koaliciji ste na zva usta pricali o boljem sutra a nama sve gore i gore

Lscg
Gost
Lscg

Odavno ste vi u korotu.

Tanja
Gost
Tanja

Evo grupacije koja nestaje sa političke scene!
Grupica prevaranata!

Tara
Gost
Tara

vi da se ponasate odgovorno prema gradjanima CG..kojim gradjanima URA..onima koji ruse sve vrijednosti CG..sram vas bilo!

Zoran
Gost
Zoran

Crno da ne moze crnje biti, a pobijeljet ce kad odete sa vlasti i dodju patriote crnigorske svih naroda i narodnosti.

DejoDejo
Gost
DejoDejo

Crno na bijelo.A vi ste crno da crnje ne moze bit

Milovan
Gost
Milovan

A da vidimo da li vlada ima većinu u skupštini?

Send this to a friend