Politika Najoštrija osuda dešavanja u Pljevaljima

Crno na bijelo: Policija da hitno reaguje ili će snositi odgovornost

Abazović juče u Pljevljima

Iz koalicije “Crno na bijelo“ najoštrije osuđuju scene koja se ovih dana dešavaju u Pljevaljima, posebno se osvrćući na one najsvježije od juče, verbalne napade na člana SD-a i kamenovane prostorije Islamske zajednice.

<<<Kamenovane prostorije Islamske zajednice i ostavljena poruka: Polećela crna ptica, Pljevlja biće Srebrenica<<<

Pozivaju organe javnog reda i mira, i dalje aktuelnog ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i direktora Uprave policije Veselina Veljovića na hitnu reakciju i otkrivanje počinilaca, jer u suprotnom, kažu smatraće ih odgovornim za sve te incidente.

Podsjećaju da je njihov nosilac liste Dritan Abazović sa saradnicima juče obišao taj grad i da je imao niz sastanaka sa predstavnicima Islamske zajednice i sa građanima Pljevalja.

“Mržnja i podjele nijesu imanentne ni građanima Pljevalja ni građanima Crne Gore. Razdor i podjele proizvod su sumanute politike odlazećeg režima koji se sada hvata za slamku spasa. Niko se ne smije osjećati poraženim i imati strah od bilo koga nakon održanih izbora osim onih koji su se ogriješili o zakon“, ističu oni.

Oni pozivaju građane Pljevalja da ne nasijedaju na jeftine provokacije od bilo koga da dolaze jer građansko, multietničko i društvo jednako za sve jedino je na čemu će se graditi Crna Gora i nakon smjene vlasti.

“Različita politička uvjerenja ne smiju biti okidač za bilo kakve incidente i nerede ili netrpeljivosti. Na njima ćemo u budućnosti jačati naše demokratske kapacitete i snagu naše jedine i zajedničke države Crne Gore“, poručili su oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Damir
Gost
Damir

Ti nemozes sebe kontrolisati a ne razbojnike i nacionaliste koji cekaju svojih 5 min da zavrse zapoceto 90 ovo je tebe na dusu ostavi ti policiju znaju oni svoj posao i ulogu,pa oni su branili muslimane od tvojih koalicionih partnera 99 u Tuze i tebe istoga ako se sjecas sledovala te jako tuzna sudbina

Podgorica
Gost
Podgorica

Tako je, neka policija reaguje…
Jer opozicija još nije preuzela vlast, zna se ko je odgiboran da istraži ovo

Gorštak CG
Gost
Gorštak CG

Dritane sad policija da reaguje, bolje bi tebi bilo da sabereš 2 + 2 i daš ponudu Crnogorskom bloku i građanskim partijama a ne nacionaliste podržavaš!!!

Fenix
Gost
Fenix

Dritane podji na skup do hrama pa i ti pjevaj cetnicke pjesme jer si upao u to drustvo.

ALEX
Gost
ALEX

Koalicija “crno na crno”!

zorica
Gost
zorica

a kaze se s kim si takvi si..

Izdaice
Gost
Izdaice

Pa jes dritane i ti kao Mandić i to je Milo slomio cetnici su od zlata !!.

Raki
Gost
Raki

E moj dritane…vidis li sta rade cetnici…napravi tehnicki vladu bez fronta ..nemoj istorijsku gresku da napravis u zagrljaj cetnika

oro
Gost
oro

Odgovornost treba da snosis ti, Abazovicu. Ti si se udruzio sa cetnicima, pa sada kusaj ono sto si zakuvao.

Aha
Gost
Aha

Reaguj ti Dritane. Ovo je tebi na dušu

Pamtim vas
Gost
Pamtim vas

Napokon u ovoj drzavi da mladi pokrenu Svijet 30 god mladost nam odlazi a ONI ostaju I ne pitaju se dje je mladost nase drzave .. Napokon da djeca koja su otisla vani da mogu da racunaju da se vrate .. Nadam se da ce ovaj momak , najbolji student voditi nasu zemlju jednoga dana .Nadam se da se Crna… Više »

Njegoš
Gost
Njegoš

Pa evo kriminal procvjeta od kako oni pobijediše! Ili misliš da ne vidimo dobro i da se ovo dešava u Japan??

Nixon
Gost
Nixon

Ako je prosjek ispod sedam najbolji student, onda su ovi sa vecom ocjenom suvi genije

Sova
Gost
Sova

Nadam se da će moja djeca srediti papire da idu iz “srpske” Crne Gore. Bolje da budu Švede, nego Srbi.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ovo je več demagogija što priča dritan i skroz licemjerno.
imam masu rođaka i prijatelja srba ovih dana sam prekinuo komunikaciju sa dobrim dijelom njih je su poavetali od mržnje skroz

Cgcg
Gost
Cgcg

Isti slucaj

ALEX
Gost
ALEX

Takodje ….(Hrvat)

Samo istina
Gost
Samo istina

Imam I ja dijete koje je fakultet zavrsilo I koje zeli u pravednu C.G.da zivi Svaka ti cast momce I napokon mladost da pokrene nasu lijepu C.G Sve sto ti zelim reci je SRECNO LJUDINO I CUVAJ SE .POLITIKA JE ZLO ZA MNOGE A ZNAMO MI SVI DOBRO ZA KOJE …

Sova
Gost
Sova

Srećno ti bilo! Moja djeca neće sa tvojom. Odoše, ako bog da, u Švedsku. Vi srbujte koliko god hoćete.

Petrit
Gost
Petrit

Dritan je Genetski modifikovani Albanac ili Albanski četnik udružen sa antidržavnom koalicijom . Nista dobro

Maki
Gost
Maki

Tako je…da se vidi ko je to uradio…..idma u zatvor….

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Dritan je preko noći u Srbiji postao Albanac, dok su njegovi sunarodnici i dalje Šiptari.

Drago1
Gost
Drago1

Haha rečite mi jedan jedini razlog zbog čega bi Dritanu i novoj vlasti odgovarali nemiri? Morate se pomiriti sa tim da to nema nikakvoga smisla? Kakva je to policija koja ne može (nece) da otkrije ovo? Oni mole da policija sto hitnije riješi to. Izgubio je DPS i sad malo počinite. Ustv. dok je ovakvog ponasanja tesko da ce te… Više »

Njegoš
Gost
Njegoš

Dok je policija hapsila zločince četnike i srpske teroriste, nije vi odgovaralo, sad da počne da hapsi četnike, opet vi ne bi odgovaralo.

Kuca
Gost
Kuca

Dritane brzo ćeš ti i 3 druga tražiz zaštitu od policije, kad te stisne Tambov sindikat, i oni koji su naručili ubistva Olivera I. i Đinđića.

Marko
Gost
Marko

Nadam se da znas sto cinis Dritane, znaj da se srbi nece nikad smirit to je takva nacija svudje probleme prave jer su kompleksasi zadojeni mrznjom i fasizom

Nije svejedno
Gost
Nije svejedno

Policija neće da reaguje,jer očigledno neće nikom da se zamjeraju u novonastaloj situaciji.Ne zna se ko će im sjutra biti komandir,načelnik, ministar.Običan policajac danas da se zamjeri nekom divljaku,a sjutra od tog istog divljaka otac, stric,kum ili komšija dođe za komandira,i uhvati policajca na zub…

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

To ti je nasa realnos – sve su to male sredine, pa se realno ljudi se boje za svoje familije

Botova mama
Gost
Botova mama

Vi ste sinoć “Smirivali situaciju u jedno selo na severu Crne Gore” …
Al vas seljaci “Nisu razumeli”

šako
Gost
šako

ti si zakuva ovo sve, ti treba a reagujes ti si nas unistio ne mogu psovat na ovo

Sale
Gost
Sale

A zar treba neko da ima uopste kaze kako treba da se ophode prema ljudima koji nisu iste nacionalnosti kao oni Dritane?!Ako to do sad nisu naucili nece nikad Dritane.Znas to i ti moj Dritane.E upravo sa njima ces vladu da formiras Dritane pa tako ih svakodnevno opominji da to ne smiju da rade.Pa i ako ne daj boze padne… Više »

Ratko
Gost
Ratko

A sto ti to nama zboris mi to sve znamo Važi li tebi ona narodna S kim si takav si o Dritane?

Lida
Gost
Lida

Zasta je policija odgovorna,pa svi dobro znamo da df ne podnosi manjine u ostalom zivi bili pa vidjeli.

marius
Gost
marius

Abazovicu i Sarajevo je do 90-tih bilo multietnicko drustvo. Kako se tada s ponosom zborilo, Jugoslavija u malom. Onda je dosla grupa ovima slicna, pa je nastao haos. Pogledaj Sarajevo danas. Nikad vise , ka sto nekad bjese. Zato dobro razmisli, prije nego nesto kazes. Shvatam tvoju srecu zbog pobjede na izborima, al to ti je samo trenutno. Mnogo je… Više »

Anonimus
Gost
Anonimus

I necemo da bude isto,jer smo mislili da kum pravoslavac tj srbin sa kojim smo koru hljeba dijelili da nije u stanju da ovo uradi. Sto se Sarajeva tice ni jedna crkva nije ni taknuta za vrijeme rata a sve dzamije su granatiraki i srusili,u Sarajevu je za odbranu grada na hiljade pravoslavaca dalo svoje zivote a sa ovim vampirima… Više »

maximus
Gost
maximus

Dritane, hitno treba da izađeš iz ekstremno-terorističke opozicione koalicije!

anđela
Gost
anđela

Zašto poziva Veljovića da rešava? Mi smo sad opozicija 🙂 🙂 🙂 Neka vam sad resava Dritan i zavodi red i mir. Počnite odma da se snalazite bez Crnogoraca,jer ste mnogo jaki 🙂

Ad block
Gost
Ad block

Odgovorio bih ti ja da si pametnija,ali ne vrijedi ovako.

Bambina
Gost
Bambina

@Ad block u tom slucaju ni na tebe ne bi obracala paznju…

Provokatorka
Gost
Provokatorka

Licemjeri !!! Već od izborne noći vam se osipa glasačko tijelo! Preveslali ste nezadovoljne glasače DPS-a , i svaka vam čast kako ste u tome uspjeli … U Budvi ste USPJELI nakon 4 godine vlasti da sačuvate 1 mandat !!!??? Uz enorman rast Četničke ideologije. Rezultat za poštovanje gledano iz Srbije. Ne očekujte da sačuvate mandate na državnom nivou za… Više »

Zoku
Gost
Zoku

Ma nemoj. A ko su novi ovi sto su glasali front, da nisu mozda iz URA ? Ili iz dps
?

Njegoš
Gost
Njegoš

Pa ovo su vaši glasači i vi snosite svu odgovornost, vi ste im donijeli slobodnu državu kriminala! Policija radi svoj posao, ali vi ste svojim glasačima i huliganima dali mig što i kako da rade.

Ad block
Gost
Ad block

Ako policija pronadje počinioce,može se znati ko je. Ovako ne svirajte bez veze.

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Vama se donekle može vjerovati ali ovima sa kojima Vi namjeravate praviti koaliciju nipošto. To su retrogradne snage kojima je tuđa kuća milija od svoje. Na kraju Vas molim da sebe ne poustovjećujete sa onima kojima je sve strano osim srpstva, a vi im služite kao trojanski konj.

Nista novo
Gost
Nista novo

Dritane ti si kriv za ovo. Ako hoces da budes lider lider preuzima odgovornoat za ono sto je proizveo. Neka ti cmizdrenja

Send this to a friend