Politika

Odbor izglasao: Crnogorska će biti dio budvanske vlasti

Budvanski odbor Crnogorske izglasao je večeras da ta partija bude dio vlasti u metropoli crnogorskog turizma.

Kako CdM saznaje, Crnogorska će sjutra prije sjednice lokalnog parlamenta potpisati koalicioni sporazum sa strankama koje čine vlast- DF-om, Demokratama, SNP-om, SDP-om i LP-om.

Ubrzo su se oglasile i Demokrate.

“U cilju razrješenja složene političke situacije u Budvi, a sa namjerom sprječavanja Demokratske partije socijalista da preko svoje Vlade uvede svoju prinudnu upravu u ovoj opštini, OO Demokratske Crne Gore Budva je na večerašnjoj sjednici usvojio Odluku o proširivanju postojeće vladajuće koalicije sa odbornicima Crnogorske. Na ovaj način, Demokrate i naši koalicioni partneri na lokalnom nivou spriječili su pokušaj DPS-a da koruptivnim metodama, kojima su skloni, što su više puta dokazali u nekoliko crnogorskih opština, preuzme vlast i u budvanskoj opštini”, saopštile su Demokrate.

Kako su dodali, ovu odluku su proslijedili Glavnom odboru Demokrata.

Crnogorska je do sada bila dio opozicije i ima dva odbornička mandata, pa je sa ovim dogovorom, makar privremeno, riješena kriza vlasti u Budvi koja traje mjesecima.

<<<Vladajuća koalicija u Budvi poziva Crnogorsku da im se priključi<<<

Podsjećamo, sjednice Skupštine se ne održavaju više od pola godine jer nema kvoruma, nakon što je nezavisni odbornik Stevan Džaković prestao da bude tas na vagi koji je omugućavao da vladajuća koalicija ima prevagu i kvorum.

Na drugoj strani, Vlada je upozoravala da će, ukoliko se situacija ne riješi , uvesti prinudnu upravu, pa je Budvi dala rok da situaciju riješi do 21. jula.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Liberal
Gost
Liberal

a ovo nije korupcija a? p.s. crnogorska u BD sa demokratama i df a u podgoricu sa DPS – kakva trgovina

Zoran
Gost
Zoran

Izdali su ideju suverene crne gore pavicevicu
da li ti odgovara da sedis u koaliciji sa rusiocima
crne gore.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Samo maknite onoga iz turisticke franeta mislim sto su mu gosti iz srbije najmiliji…vele drzao je agenciju u bg propala mu je …svi gosti su isti al gosti iz regiona su siromasni kao i mi osim elite ….a evropa ima 500 mil stanovnika nidje engleza iraca holandjana sveda spanaca portugalaca njemaca …predpostavljam da evropska elita ide na bolje organizovana mjesta… Više »

Ve$a
Gost
Ve$a

Odose i oni u Cetnike! Nije bitno…samo nek se śedi u fotelju! Pih!

Oli
Gost
Oli

Ko je ono sramno bombardovao Dubrovnik?Ko je ubijao Hrvatsku djecu i civile?Ko je bombama rusio istorijske spomenike nasih komsija?Na M mu ime pocinje!

Miki
Gost
Miki

Milo Đukanović

Anonimni 21
Gost
Anonimni 21

A nijeste se bunili kad je Mugi u Podgorici drzao vlast sa SNS-om ili ste zaboravili. Sad su vam sve cetnici,a kad vi sklapate koalicije sa cetnicima to se ne vazi…

C480
Gost
C480

Zbog para bi majku rođenu prodali.SRAMNO

Rolex
Gost
Rolex

Ma cus “crnogorska” tu nema “c” od crnogorske,sramota dovijeka,tu su ga ugasili,bolje da imaju naziv stranke “srpska” to bi im stajalo po mijeri,definitivno!!!

Mirko budvanski
Gost
Mirko budvanski

Ugasiše Džakovića!

PURAN
Gost
PURAN

Nije purko

Antitrgovac
Gost
Antitrgovac

Možda se neko normalan ujutru probudi da ovo zaustavi

Eto
Gost
Eto

“Divno “

Gost
Gost
Gost

Ovo nije politicka korupcija????

...
Gost
...

Pufko karakter😂😂😂

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Nikad vise vjere…Crnogorska a s cetnicima…..Pa da nebo padne na zemlju…Nikad vise vjere i ona mrvica sto je ostala Crnogorska je izdala…Nikad vise vjere???

BU2
Gost
BU2

Brisete komentare

ND
Gost
ND

Nije Crnogorska nego Srpska!

....
Gost
....

Predomisliće se Purko do ujutro, reće pametnije je jutro od noći….

biba struja
Gost
biba struja

u dubrovačkim zidinama pored svetog vlaha stoji spomen kralju petru oslobodiocu, pa što da ne stoji i u budvi, kako je berlinskim kongresom cg dobila trećinu bih pa se niko nežali tako je i srbija rapalskim ugovorom dobila kosovo, makedoniju, cg bih i pola rvacke, to je ko saveznik sve dobila a sad što su karađorđevići bili gladni pa istjerali… Više »

Fakat
Gost
Fakat

Vi ste svjesni da je to DPS?

purko
Gost
purko

Sa srećom, haha!

Hogar
Gost
Hogar

Odma da izdejstvuju skidanje sramne ploce sa zidina starog grada i cetnickih bilborda inace su isti kao ove izdajice koje su ih postavile

ND
Gost
ND

Nikad ti to Purko neće učiniti. Uđe za pare.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Opozicija mora odraditi svoj mandat posteno ga je dobila zbog gresaka marovica i njegovih poslova …nastavite sredjivati grad kontejnere kante za smece klupe cvijece palme asfaltirajte svaku ulicicu i parking .smanjite cijenu parkinga i napravite ih jos…setaliste kompletno sredite odrzavajte plaze svaku sitnicu od zajednickog interesa ..

Daka
Gost
Daka

Dovoljno je reci Purko Ivancevic

rade
Gost
rade

purka za pomocnika ministra turizma
da nam svane

Send this to a friend