Politika

Crnogorska osuđuje Božovićevo nepoštovanje himne

Zamjenik predsjednika Crnogorske, Ivica Kaluđerović, osudio je danas čin Mila Božovića, menadžera Opštine Budva, koji na svečanoj sjednici Skupštine opštine povodom Dana oslobođenja Budve, nije ustao tokom intoniranja crnogorske himne.

“Slučaj gospodina Božovića najbolje opravdava incijativu za izmjenu Zakona o državnim simbOLima. Tom zakonodavnom inicijativom predlaže se uvođenje novčanih kazni za osobe koje ne pokažu poštovanje državnim simbolima, pa i onda kada ne ustanu tokom zvaničnog intoniranja himne Crne Gore”, kazao je Kaluđerović.

Dodao je da Crnogorska smatra da one pojedince koji su javni funkcioneri u opštinama ili u državnim institucijama treba dodatno kazniti u slučaju njihovog nepoštovanja državnih simbola i to oduzimanjem punog iznosa njihove plate na toj poziciji, naglasivši da bi Božović trebalo da se ugleda na svog partijskog kolegu Đorđa Vujovića.

“Vujović, koji je predsjednik SO Budva, funkcioner Demokratskog fronta i dugogodišnji predsjednik Opštinskog odbora Nove srpske demokratije u Budvi je, kako i priliči građaninu Crne Gore i opštinskom funkcioneru, nastupio dostojanstveno i na istoj toj svečanoj sjednici pozdravio i crnogorsku zastavu i crnogorski grb i crnogorsku himnu”, zaključio je Kaluđerović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Banovina ZETA
Gost
Banovina ZETA

Ahaaaa gledajmu face da nije ovaj s junackog Cetinja bogomi cinimise daje.

Velimir
Gost
Velimir

PA IZADJITE IZ VLASTI “veliki CRNOGORCI”!
TACNO JE TO STO SI REKA ALI DA SI ISKREN NEBI STE SA TAKVIMA BILI U KOALICIJI!

flamantes
Gost
flamantes

Neka ga kazne po zakonu

Zoran
Gost
Zoran

Gospodo iz crnogorske izadjite iz vlasti u budvi.

Boka bay
Gost
Boka bay

Kad bi se koalicije tako rabijale od dps ne bi kamen na kamenu ostao..koliko su vasi funkcioneri para pokrali i za sta su sve osudjeni pa se ostalo jedinstveno..mucite tu i budite srecni sto ne robijate po 30 godina

mitar
Gost
mitar

Opet licemjeri,pa vi ste u koaliciji sa Božovićem.

z d
Gost
z d

Koalicija funkcioniše besprekorno. VAŽNE SU PARE I FOTELJE, KO ŠIŠA CRNU GORU!!!!

Ljubo
Gost
Ljubo

Da sam ja vlast, uveo bi javno šibanje po turu za ove spodobe koje ne poštuju himnu. Ne bi im se sjeđelo poslije “tretmana”

TBOK
Gost
TBOK

O Ljuuuboo!

Ultra CG
Gost
Ultra CG

Vi ste sto puta grdji od njih… pih..

srb
Gost
srb

pa u americi crnci klece na himnu i to masovno drago mi je da je demokratija kod nas tako napredna u medjuvremenu ljudima bez ikakvih krivicnih dokaza se zabranjuju ulasci u crnu goru a na kososvu zabranjuju izmedju ostalog srpsku stampu i novine i hapse po izmisljenim optuzbama a u srbiji vlast drzi sve medije i stampu osim nekih internetu.

Joo
Gost
Joo

Bez krivicnih dokaza…..dokaz ti je kad javna licnost dodje u stranu zemlju i siri nacionalnu i versku mrznju, preti ponovnom okupacijom teritorija……samim tim potencijalno moze da uzrokuje probleme….zabranu ulaza su dobili zbog GOVORA MRZNJE……sudi se teroristima zbog pokusaja teroristickog napada, drzavnog udara na vladu CG, od strane srbijanaca……ili ako ne zelis da kazes da im je sva ona oprema trebala… Više »

Yes
Gost
Yes

Imaš li još koliko ovih tačkica?

VISITOR
Gost
VISITOR

vi STE SVE REKLI. CRNORAVSKA.

Raul
Gost
Raul

Mene bi bilo sramota ista reci kad ste sa njoma u vlasti

Send this to a friend