Politika Miodrag Čučka

Crnogorska snažno podržava primjenu Briselskog plana

Miodrag Čučka

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka poručio je danas da je primjena Briselskog plana neophodni korak za svakoga ko želi modernu i demokratsku Crnu Goru.

“Briselskom planu mogu da se suprotstavljaju samo oni akteri koji Crnoj Gori žele stagnaciju i dalje mrcvarenje i vladavinu DPS-a. Te grupe ljudi koji se danas suprotstavljaju Briselskom planu takvim stavom samo podstiču nove ‘Koverte’ i nova pranja para po Crnoj Gori. Crnogorska je građanska partija, čiji je cilj stabilna, uspješna i prosvećena Crna Gora i zbog toga snažno podržavamo punu primjenu Briselskog plana“, izavio je Čučka.

On je dodao da je na osnovu zvaničnih izjava jasno da ovaj plan podržavaju i Evropska unija i Sjedinjene Američke Države i da je važno što postoji međunarodna podrška za dobru ideju.

Čučka je pozvao prije svega predstavnike EU da nastave dobru ulogu koju su i do sada imali u pogledu usvajanja i primjene Briselskog plana.

“Nikome više nećemo dozvoliti zaustavljanje razvoja naše države, pa se oni nazivali socijalistima, nacionalistima ili bilo kako. Kao što nikome ne treba dozvoliti ponavljanje tehničke vlade zato što je 2016. godine korist od nje imao samo DPS. Otud ne razumijemo ni pojedine ministre iz bivše tehničke vlade koji se preporučuju za novu tehničku vladu, a iz stare su nam isporučili DPS na vlast“, rekao je Čučka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cika miki
Gost
Cika miki

Sto ti oces poslanice skupstine srpske pa nazvao partiju crnogorskom mislis da sa tim imenom prevaris postene crnogorske glasace Mars

Fileopg
Gost
Fileopg

Promijenite ime i nema problema, eto mogli bi se zvati veljesrpska ili samo srpska a pročitah i komentar sa dobrim prijedlogom da se nazovete Demokrate 2.

Rale
Gost
Rale

Demokrate 2.

Karlo
Gost
Karlo

Ko je ovaj?!

Fileopg
Gost
Fileopg

na niske grane je Mr Aljeksa spanujo kad ga ovakvi jedino brane…

LSCG
Gost
LSCG

Čučka je imao samo jednu priliku u zivotu da se istali na racun firme u kojoj radi i koja ga dobro placa. I istalio se. Zamislite da mu Opstinu date u ruke ???? Tehnicki pregled 50% Čučka

Velimir1966
Gost
Velimir1966

Ma vi nijeste nikakva Crnogorska,vi ste jedna družina špijuna i izdajnika i neprijatelja svega Crnogorskoga!
Mijenjanje ime što prije !

free samples
Gost
free samples

neka spinovanja botine pa da ste iz DF ili DPS-a….

Car
Gost
Car

Ko su ovi. Nikad vise1918

Mikanic
Gost
Mikanic

Sramotno je da partija koja podupire podmladak Slobodana Milosevica nosi ime Crnogorska. A na celu joj je Srbin. Logicno bi bilo da se zove Srpska.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Dobro je. Sad su i u Briselu odahnuli.

Send this to a friend