Politika

Crnogorska spremna za dijalog sa budvanskom vlašću

Na današnje saopštenje za javnost koalicije na vlasti u Budvi u kom se poziva Crnogorska da se uključi u vršenje vlasti, reagovao je predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske Miodrag Čučka. On je izjavio da je od konstituisanja ovog skupštinskog saziva Crnogorska u kontinuitetu pozivala predstavnike drugih političkih partija na stalni dijalog kako bi se bolje rješavali zajednički problemi građana Budve.

<<<Vladajuća koalicija u Budvi poziva Crnogorsku da im se priključi<<<

“Prijedlog koalicije na vlasti u Budvi razumijem kao pozitivni odgovor na naše inicijative i prijedloge da kroz dijalog dođemo do rješenja krize budvanske vlasti. Mi smo na okruglom stolu koji je nedavno organizovan u našim prostorijama u Budvi saopštili kako mi vidimo izlaz iz permanentne krize i tada smo jasno poručili da smo otvoreni za razgovor i o drugim i drugačijim prijedlozima. Danas želim jasno da kažem da smo spremni da čujemo konkretne prijedloge kolega iz koalicije koja je na vlasti u Budvi“, izjavio je Čučka.

Crnogorska poziva predstavnike vlasti na dijalog o konkretnim prijedlozima za rješavanje krize budvanske vlasti

“Dijalog nema alternativu. U dijalogu može mnogo da se čuje i nauči, a kada smo suočeni sa problemima i krizom, dijalog je najbolji način da se taj problem ili kriza riješi“, zaključio je Čučka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mina
Gost
Mina

Pavicevic,kao iskusni politicar,prije svega pametan covjek,,zna sto mu je ciniti.

Freemontenegro
Gost
Freemontenegro

Crogorska da ide u koaliciju sa onima sto lijepe i kace plakate srbske vojske 1918 i velica ih kao oslobodioce! Ako to urade nekq prvo promijene ime partije, neka stave umjesto Crnogorska Srbska!

cccccc
Gost
cccccc

Foliranti….

trtavrta
Gost
trtavrta

Čuš, čučka. A ne no tetrijeb ili vrabac. Ako je čučka crnogorac onda sam ja avganistanac.

Rile
Gost
Rile

Purko, ne izdaj Brajice svoje!

to je to
Gost
to je to

TAČKA 11. CRNOGORSKA svojom rezolucijom daje javno obećanje da će uvijek biti na strani pravde, časti, dostojanstva i slobode svoje države CRNE GORE i svakog njenog GRAĐANINA. Na Cetinju 28. januara 2017 god. Neka je vječna CRNA GORA.

daga
Gost
daga

tada 28 januara 2017 je “izgovorena” cista LAZ,za Crnogorsku i Purka su vaznije FOTELJE

LSCG
Gost
LSCG

Cucka dir sava osiguranja , napravili su jedan tehnicki pregled u BD i ima tal, zamisli da ih je vise bilo. Za njim place Opstina BD koja trazi da je neko muze. Ima 2000 i vise i malo. Oce tal na racun firme koja ga ljebom hrani. Kadar!!!!

Blok 5
Gost
Blok 5

Potpuno tacno

LSCG
Gost
LSCG

I to kod partiskog kolege . Sava gradi , partiski kolega daje zemlju, a Cucka i kolega 50%50%. Zamisli da mu se da funkcija u opstini. Uradi jedan projekat u zivotu i utali se 50% . Mici se korumpirano govedo

J.J.J.
Gost
J.J.J.

Zar ovaj ne podnese ostavku prije par dana zbog neslaganja sa strankom bas oko ovih probleme??? E sta se radi za saku vlasti!

Send this to a friend