Politika

Čučka: Crnoj Gori dobro može da donese samo nova generacija političara

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka poručio je jutros da bi crnogorska politika oslonac trebalo da ima u novoj generaciji političara.

“Ako želimo da se u našem društvu i u našoj državi razmišlja o progresu, onda je neophodno da šansu dobije nova generacija političara i novi pristup politici. Akteri koji su u vrhu crnogorske politike po dvadeset ili trideset godina nemaju više šta dobro da ponude crnogorskom građaninu“, rekao je Čučka.

On je komentarisao i odluku austrijskog vicekancelara Hansa Kristijana Štrahea da podnese ostavku nakon objave video snimka na kojem se vidi da je nudio ugovore sa državom u zamjenu za podršku svojoj stranci.

“U eliti koja je prosvećena i koja svoju državu usmjerava ka dobru, to je jedini razuman i odgovoran potez. Elita koja je na vlasti u Crnoj Gori trebalo bi da uči na ovom primjeru šta treba da radi i kako treba da se ponaša u sličnoj situaciji. DPS je reakcijom na svoj skandal, na aferu Koverta, pokazao koliko je suštinski udaljen od evropskog načina mišljenja i djelovanja u politici“, izjavio je Čučka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mali đokica
Gost
mali đokica

crkvenjaci sindikalci diriktori nvo politicari..sve isti ljudi po 20, 30 godina

POJK
Gost
POJK

Nije bitno da su mladi mogu biti samo novi ostvareni. Zar ne bi mogli biti politicari sa 50 godina koji su prošli sve u životu i koji imaju zivotno iskustvo. Mladi treba da prođu životnu lekciju. U iole ozbiljnijim zemljama na vlasti su ostvareni srednjovjekovni kadrovi. Do 30 godine treba da prođu što više poslova do 40 da se dokazuju… Više »

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Cucka, kako vas sve u “Crnogorskoj” nije SRAMOTA da se zovete Crnogorska? Oprostite, ali, gadite mi se!
Zasto? Zato sto ste jedn LAZ!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Crnogorska, mala lokalna partija… ostaćete na tom nivou…..

Jež
Gost
Jež

Sve Crnogorac do Crnogorca u Crnogorskoj…… komendija što bi rekla moja pokojna baba.

Ivan
Gost
Ivan

A vi ste nova generacija? Neka hvala

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Da to bi bilo Najbolje…Al ne misliš valjda da četniks treba da dođe na vlast.

O Tempora...
Gost
O Tempora...

Koliko sam ja dokučio, Čučka i Pavićević iz “Crnogorske” (u daljem tekstu: Srpske) su nova generacija političara?!?!?!? Zemljo, otvori se!

radosav72
Gost
radosav72

Daleko bilo… Nazalost, kakve su nove generacije ” modifikovanih uvlakaca” , ljepse nam je da ovi sadasnji pozive i vladaju dugo, dugo… Je li iko primijetio politicara iz mladje generacije koji ima svoj stav??? Dje cemo s takvim “vodjama”? NAZALOST.

Mojsije
Gost
Mojsije

Pozeljno je mladjima pruziti sansu,ali ne politicarima koji svoju karijeru grade na destrukciji i osporavanju.Gdje je tu Crnogorska?Budite ,Prije svega,samokriticni.8

marius
Gost
marius

Vi pricate o etici, vi koji ste ruku pod ruku sa onima koji ne zele dobro Crnoj Gori. E propalo se !

Slavko
Gost
Slavko

Spakuj kofere i vrati se na Kosovo, ostavi Crnu Goru Crnogorcima.

Boka bokeljima
Gost
Boka bokeljima

Čučka,
Tvoji koalicioni partneri su osuđeni na po 5 godina zatvora zbog pokušaja terorizma , a ti to nijesi ni pomenuo?

Send this to a friend