Politika

Čučka: Krizu vlasti u Budvi predvodi Carević

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka poručio je jutros da je budvansku vlast u krizu uveo predsjednik opštine Marko Bato Carević.

“Krizu vlasti u Budvi danas proizvodi predsjednik opštine gospodin Carević koji upravlja opštinom a da se nije potrudio da se uputi u sadržinu Zakona o lokalnoj samoupravi, koji misli da Demokratski front sa svojih šest odbornika u SO Budva može da radi šta hoće, bez ikakvih ograničenja i kontrole i koji ne poštuje svoje koalicione partnere. Za takav način upravljanja javnim poslovima zajednice ne može imati našu podršku“, rekao je Čučka.

<<<Demokrate, URA i Crnogorska odlučili da do kraja ljeta neće rušiti Carevića<<<

On je podsjetio Carevića da se nikada ne bi našao na poziciji predsjednika opštine Budva da nije bilo Crnogorske.

“Crnogorska je prošlog ljeta tokom krize vlasti u Budvi odlučila da uđe u budvansku vlast kako bi se zaštitila izborna volja Budvana koji su 2016. godine glasali za to da se DPS seli u opoziciju. Postupili smo časno, trpeći najteže i primitivne udarce sa različitih strana, prije svega od funkcionera DPS, njihovih podržavalaca i botova. Da nije bilo nas, gospodin Carević nikada ne bi postao predsjednik opštine Budva, a on nam danas uzvraća bahatim upravljanjem opštinom, nepoštovanjem svojih koalicionih partnera i nepoštovanjem volje većine unutar vladajuće koalicije“, ocijenio je Čučka.

Dodao je da je što se Crnogorske tiče crvena linija pređena i da je vrijeme za unutarstranačke konsultacije o daljem djelovanju predstavnika Crnogorske u budvanskoj vlasti.

“Sinoć sam o situaciji u Budvi razgovarao sa predsjednikom naše partije gospodinom Pavićevićem i budvanski slučaj će biti tema broj jedan na prvoj narednoj sjednici Predsjedništva partije, koju očekujemo početkom jula. A gospodinu Careviću poručujem da ne iskušava naše strpljenje. Ili će gospodin Carević poštovati principe na kojima smo utemeljeli zajedničko vršenje vlasti u Budvi ili će ‘izvesti’ Crnogorsku iz vladajuće koalicije, a sebe sa funkcije predsjednika opštine Budva“, zaključio je Čučka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dBB
Gost
dBB

Zeli da bude glavni i o svemu on sam da odlucuje,ponjelaga slava i titula.Mnogo je obecavao a sto vrjeme ide sva obecanja padaju u vodu i nazire se nova politicka mafija u BD

Ljuta
Gost
Ljuta

Nema crnigorcu leba bez ucjene …..svadjajte se pa će te proći ko u Kotoru…

Miki
Gost
Miki

Čučka mučka

Pruz
Gost
Pruz

Pa što ne idete na izbore? Nećete jer znate da je Carević najpopularniji u Budvi. Samo kevćete.

Da da
Gost
Da da

Kakvi su ovi pacijenti

Cedomir0
Gost
Cedomir0

“Predvodi krizu”. Koje je ovaj škole pohađao?

DPS
Gost
DPS

Ova crnogorska je katastrofa !
Da li je moguce niko im ni clanove ne zna !
A ono istjerao vucic pa dosao ovamo da soli pamet

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Užas,koliko laži,prevara,manipulacija!
Crnogorska i demokrate zajedno sa urom!
Žalosna opozicijo,pa ko vama više da išta vjeruje!

Send this to a friend