Politika  Brajović povodom Dana državnosti

Da svaki naredni 13. jul proslavljamo još bliži Evropskoj uniji

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović građanima Crne Gore čestitao je 13.jul-Dan državnosti Crne Gore.

“Dan državnosti 13. jul  svake godine je prilika za podsjećanje na 1878. i Berlinski kongres, a potom na heroje veličanstvenog antifašističkog ustanka 1941. Dan državnosti je takođe prilika za preispitivanje da li smo dostojni nasljednici ratnih i mirnodopskih podviga naših predaka. Razloga za zadovoljstvo i ponos ima mnogo, ali i očekivanja za još bolje rezultate”, poručio je Brajović.

Dodaje da je Crna Gora trasirala dobar put.

“On nije lak i nije bez izazova. Građani Crne Gore svojom podrškom potvrđuju da žele upravo taj put evroatlantske i evropske Crne Gore –  stabilne, moderne, ekonomski osnažene. Čine se ozbiljni napori da svaki naredni 13. jul proslavljamo još bliži Evropskoj uniji, ekonomski, infrastrukturno, institucionalno jači. Skupština Crne Gore svojim djelovanjem daje doprinos napretku cijelog društva.   Čestitam Dan državnosti Crne Gore!”, navodi se u Brajovićevoj čestitki.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Leteća brigada
Gost
Leteća brigada

Bravo Brajo! Ponosni smo na tebe.

Na minimalcu222
Gost
Na minimalcu222

Korak po korak…puno koraka ali u prazno a brajoviću.

Nenad
Gost
Nenad

I tako u nedogled , i tako u nedogled..

Knez
Gost
Knez

Crnogorci od 2001g were zemljo

SamoSvoj
Gost
SamoSvoj

Lijepo je obiljezavati dan drzavnosti ,kada ti je srce puno i ponosno na drzavu u kojoj zivis.Taj osjecaj su imali nasi preci a danas kada smo gradjani(odnosno ne zna se sta smo) posvadjani, ojadjeni ,izgubljeni i sve to zahvaljujuci EU putu(i samim sebi jer ne preispitujemo sebe) i ukupnoj politickoj sceni na kojoj se ne desava nista. Samo se Kurta… Više »

Hanoj
Gost
Hanoj

Kao u onoj priči o Ahilu i kornjači? 100 godina bivati bliži i bliži, a ne ući, isplati li se da ili ne? Ali ovim se Brajo izlanuo koliko veruje u eu budućnost. Ma samo da je večna, imaće kad da bude u eu.

Superhik
Gost
Superhik

I tako sve do 2030-te, nastavak nasova

Send this to a friend