Politika

Da svako ima: Izmišljotine na naš račun, nismo raspravljali o poslaničkoj listi

Članovi saveza Da svako ima

Pojedini mediji u Crnoj Gori, i to gotovo svakodnevno, tretiraju naš Savez, uglavnom u negativnom kontekstu i podmećući. Razumijemo ih, ali neće proizvesti efekat koji očekuju, poručili su iz saveza Da svako ima, ističući da su danas upoznati sa njihovom već sastavljenom poslaničkom listom, kao gotovom i odlučenom stvari, iako o njoj nisu ni raspravljali.

<<<Davidović hoće Šćekića na čelu izborne liste<<<

“Čelnici našeg Saveza, međutim, odgovorno tvrde da je u pitanju providni spin, objavljen s namjerom da nam se nanese šteta. Providno je, ali ipak prinuđeni smo da demantujemo te medije i njihove navodne izvore koji su ovako nešto iskonstruisali”, naveli su u tom političkom savezu.

Kako ističu, Da svako ima nije nikada ni na jednom sastanku ni u naznaci raspravljao o poslaničkoj listi, niti će to činiti do trenutka kada bude neophodno.

“Posvećeni smo utvrđivanju i širenju našeg Saveza i aktuelnom političkom trenutku. Medijski spinovi u saradnji sa režimskim kuhinjama neće nas ni usporiti, ni zbuniti, ni posvađati. I na kraju, koliko god bilo nekorektno i izmišljeno, zahvalni smo na bavljenju našim Savezom i to gotovo svakodnevno, jer potvrđuju time da smo mnogima, već sada, trn u oku”, poručuju iz saveza Da svako ima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

śećam se kad su iz SNPa pesnicama i nogama utvrđivali listu kandidata za poslanike, u ovoj koaliciji će za taj posao biti potrebno pribaviti i Neka oruđa….

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Da li su uopšte potrebni ovi statisti političkoj sceni Crne Gore? Ajde pričajte..

Realno
Gost
Realno

Ovo je skraćeni naziv stranke. Puni naziv glasi: ,,Da svako od nas ima više nego što mu treba”. A, ne, no su osnovali stranku da meni bude bolje!

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Damjanovic je insistirao da se napise demanti. Ne moze bas da njega nema na listi…

Pisac
Gost
Pisac

Da svako ima mandat – jer je pitanje da li ćete ga imati više.

Send this to a friend