Politika

Dačić ne prestaje da optužuje Crnu Goru, Mandić mu aminuje

Mandić i Dačić

Predsjednik Socijalističke partije Srbije i ministar spoljnih poslova u srpskoj Vladi Ivica Dačić je saopštio da Srbija i njegova partija sa zabrinutošću gledaju na seriju poteza zvanične Podgorice u kojima se, kako tvrdi, jasno mogu prepoznati tortura i diskriminacija nad građanima Srbije u Crnoj Gori, kao i nad Srbima u toj zemlji. On je to saopštio predsjedniku Nova srpkse demokratije Andriji Mandiću sa kojim je razgovarao u Beogradu.

“Izražavam bojazan da se radi o smišljenom projektu, o mogućoj organizovanoj političkoj akciji usmjerenoj protiv srpskog naroda. Državljani Srbije trpe maltretiranje od strane crnogorskog sudstva i tužilaštva, bezrazložno se pritvaraju, neki su godinama u pritvoru, drugi imaju zabranu izlaska iz Crne Gore, a posebna priča je diskriminacija nad Srbima iz Crne Gore kojima se pokušavaju uskratiti sva moguća prava, od zapošljavanja do toga da im se zabranjuje upotreba srpskog jezika u školama, na udaru se nalazi SPC, progone se politički lideri Srba… Nema primjera u Evropi u 21 vijeku, da je jedan narod u tako lošem položaju, kao što su to Srbi u Crnoj Gori”, kazao je Dačić.

Mandić se, kako je saopšteno iz NOVA-e, složio sa Dačićem i iznio čitav niz podataka koji potvrđuju da se Srbi u Crnoj Gori nalaze pod strahovitom državnom torturom.

“Crna Gora se želi okrenuti naopako, i postaviti na neke temelje na kojima nikada nije bila, i na kojima ne može opstati jer se okreće protiv sebe, svoje istorije i tradicije.  Naša obaveza i dužnost je da branimo naš narod, srpski jezik, Crkvu, istoriju, tradiciju, da pružimo otpor na svakom mjestu gdje smo napadnuti i pokažemo žilavost kao i do sada”, kazao je Mandić.

Ističe se da je Mandić izrazio zadovoljstvo zbog toga što je vlast u Srbiji prepoznala tešku situaciju, i iskazala spremnost da pomogne Srbima u Crnoj Gori.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gost
Gost
gost

Valjda ovi likvi iz Srbije oće da skrenu temu sa Kosova, pa mlate li mlate. Truju tamošnji narod.

Nikola
Gost
Nikola

Srbin sam iz Crne Gore,upisao sam specijalizaciju u Srbiji,placam duplu skolarinu kao strani drzavljanin…eto koliko Srbija brine o svojima,sta da pricamo dalje!?!?!

Radoznao
Gost
Radoznao

A zasto bi jedan specijalizant na kraju zadnje recenice stavio “!?!?!” ? To mi vise lici na nekog sto hoce da bude pametan, a ne da mu se.

Nikola
Gost
Nikola

Legendo,nisam specijalizant na knjizevnosti :)))))))

@radoznao
Gost
@radoznao

Ne kaze se zadnju nego posljednju…btw….razmisli zasto 😉

Lazi, lazi..
Gost
Lazi, lazi..

Diplome i licna dokumenta se izdaju ko zeli na cirilici. SPC se bavi raznim drugim, profitabilnim ovozemaljskim djelatnostima na koje ne placa pdv ni cent drugih poreza i dazbina. Grade, prepravljaju i ruse bez gradjevinske dozvole. Bave se politikom, organizuju sastanke opozicije u manastirima, vrijedjaju, kunu, sprdaju se sa drzavom. Vojvoda slobodno putuje po inostranstvu i pljuje po svojoj drzavi… Više »

daka
Gost
daka

zna se ko zavrsava posao odje bosnjaci,pogledajte koliko ih je na vlasti slijepci,Crnogorci I Srbi mogu samo u taksi cistaci i sekjuriti,toliko mozgovi,nije dzabe Njegos rekao oj narode snago moja ostalo vec znate

tschugo
Gost
tschugo

i evo pet samo mrznja i podjela u crnoj gori,koja ce dugo vladati?

ZORAN
Gost
ZORAN

U SVIM DRAZAVAMA JE POSTOJALO KRIVICNO DJELO VELEIZDAJE. ZA SVAKOG KO JE RADIO PROTIV SOPSTVENE DRZAVE. I KAZNA JE BILA DRAKONSKA……..

NBA
Gost
NBA

MANDA I “PANDA”! UPRAVO ULAZE U RIYALITI “PAROVI!? E,KUKU STA SE RADI………..

Garo
Gost
Garo

I Jevreji su prezivjeli pogrom pa su iz njega izasli jos jaci i sposobniji, a dzelati su posramljeni zavrsili na Ninberskom procesu gdje su adekvatno osudjeni a njihovi potomci se stide od njih i odricu se i osudjuju ih.

CIA
Gost
CIA

I Srbima se sudilo u Hagu, zbog pogroma drugih naroda, čak i genocida u Bosni, zbog koga će se stiđeti buduće generacije, jer ove, osim časnih izuzetaka, to ne čine.Naprotiv.

aoooh
Gost
aoooh

Što je ovo, a vi ste yaštićeni kao bijeli međedi, rovarite po našoj državi kako vam drago a ovamo kukumavčite. Sjašite više sa Crne Gore i Crnogoraca! Gledajte sebe i svoju državu!

Buraz
Gost
Buraz

Kad pjena krene na usta, odmah posumnjaju na bjesnilo.

Zar opet ?
Gost
Zar opet ?

Kakvi su rezultati i posledice kad je velikosrpska ideologija krvi i tla bili dominanta od kraja 80-tih do sredine 90-tih ? Nestala je jedna velika, ozbiljna i ugledna drzava a nastalo vise manjih. Mrznja, rat, zlocini, logori, sankcije, inflacija, izolacija, bombardovanje, bruka, sramota, medjunarodni sud za ratne zlocine, izbjeglice, sruseni gradovi i sela, silovanja, pljacke, genocid, unistena buducnost mnogih generacija..

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Šta je s mojim dnevnicama? Neću više da se blamiram džabe. Svi mi se sprdaju!

Posrbica
Gost
Posrbica

I meni isto, čak ni brašno da mi daju. Želja će ih bit da se opet posrbljavam. Vratio sam se svojim korijenima, ovaj put za uvijek.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Naravno da ti se sprdaju. Nemaš svoje ime ni prezime. Nemaš ni svoju državu. Bi Srbiju a tamo te niko ne ferma. Crnu goru ne voliš i misliš da uzimanjem crnogorskih nickova, možeš nekoga da prevariš. Definitivno si najveći duduk na portalu.

Semx
Gost
Semx

NSD! Do slobode!

@semx
Gost
@semx

nsd do kosova, koje je pored srbije btw 🙂

Posrbica
Gost
Posrbica

Polako se vrši odsrbljavanje. Centrala je zavrnula slavine, a od optužbi nema vajde za nas. Nije meni dovoljno samo brašno kao prije, želim više i bolje. Ako mi se ne da, vraćam se korijenima prađedovskim.

Pa nece moci...
Gost
Pa nece moci...

Po Slobovom malom i vojvodi ispada da jedan narod mora biti izuzet iz kompletnog pravnog sistema. Mozes raditi sta he volja, ciniti prekrsaje, krivicna djela, graditi, rusiti bez pitanja i dozvole, organizovati teroristicke grupe, planirati atentate, vrsiti pranje novca i saradjivati sa stranim zemljama da bi nasuino rusio vlast… govoriti javno neistine, siriti lazne vijesti i dezinformacije, vrijedjati, pozivati na… Više »

Buraz
Gost
Buraz

Poistovjetio si Srbe sa politicarima koji se izjasnjavaju kao Srbi. Zamjenio si teze u samom startu tako da ti nije lako odgovoriti. Daj podatak koliko Srba ima u drzavnim preduzecima

Dragalj KO
Gost
Dragalj KO

Buraz,
Kako zaposliti srbe u javnim preduzecima ili u drzavnoj administraciji kad ne priznaju Crnu Goru i sve rade protiv Crne Gore.Pa niko normalan to ne radi,zaposljavaju se samo lojalni građani.

Cocorayco
Gost
Cocorayco

Kakvu kolenicu ima ovaj Dacic.

Krsto
Gost
Krsto

Nije ovo Crna Gora!
Crnogorsko pismo je ćirilica,dominantna vjera je pravoslavna.
Ovo je Novoduklja.

Darko
Gost
Darko

Tebe je mozak cirilicni

Joo
Gost
Joo

Ovo je konacno Slobodna Crna Gora…..kakva je bila pre okupacije 1918e i sada posle oslobodjenja od okupatora od 2006e……..sta vise hocete….imate svoj Srbistan….sibe tamo kome CG nije dobra……

Neretva
Gost
Neretva

Joo,
Tako je, svaka ti čast!

Ve$a
Gost
Ve$a

Jedino si ti Niko i Nista! I to je sva istina!

Ve$a
Gost
Ve$a

Je li bolje biti “Niko i Ništa” ili vrana?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Na latinici je napisan ep o Vladimiru i Kosari kao i Ljetopis Popa Dukljanina, tako da je i to naše pismo kao i ćirilica. A država Duklja je starija 200 godina od prve srpske države Raške, pa je jasno da mi sa Srbima nemamo nikakve veze. Sad, to što vama činjenice ništa ne znače, to je vaš problem.

z d
Gost
z d

Krsto, znaš li da je Ćirilo bio katolik. Katolici ga slave kao svoga sveca i sahranjen je u Vatikanu pored jednog od rimskih papa.

Cuca
Gost
Cuca

Zar je ovom dozvoljeno da izadje iz CG????

Ve$a
Gost
Ve$a

Jesam li postigao rekord u dobacivanju?

Bot sef
Gost
Bot sef

Jesi Ve$a, cestitamo u ime kolega, dobijas kodno ime Ve$a-vrana!

Ve$a
Gost
Ve$a

Ti si dobio od tvojih sa onog tvog portala nagradu za lazi i kradju hahahah! Ali nikako da ti plate lijecenje 😅😅

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Kuku onom koga Mandić zastupa, a Dačić brani😖😝🤭!

Joo
Gost
Joo

E kuku mu 😂😂

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Komedija, vojvoda od Koljenice i ćevapčić od Mikrofona 😂🤢🤮!

Kasper
Gost
Kasper

Dacicu,je li te pozva’ Mandic na potkoljenice u kristal?

Ahdel
Gost
Ahdel

Niko ovdje ne optužuje Crnu Goru nego mafijaški režim. Samo sluge mogu da poistovjećuju Crnu Goru i ovo zlo koje vlada 30 godina.

Bhf
Gost
Bhf

ovdje se optužuje država crna gora

Darko
Gost
Darko

Ajde ne pravite se Englezi,,

Anonimni 2
Gost
Anonimni 2

Kako rece Krsto” MI MORAMO POGINUTI DA BI SJUTRA NASA DJECA GRADILA BOLJU I LJEPSU CRNU GORU”. Dosla je ta Crna Gora Mandicu,nikad vise 1918,nikad vise izdaja,Crnom Gorom vladaju crnogorci. Vi takvi kakvi jeste nikad necete biti vlast u nasoj drzavi,jer da vi dodjete na vlasti opet bi napravili 1918,ali,zapamti NIKAD VISEEEEEE 1918….

Heted
Gost
Heted

Koji Krsto? Onaj koji je saradjivao sa Italijanima, i primao 300 lira?

Krsto 150 lira
Gost
Krsto 150 lira

Nije 300, neko se bogatio s tudjih ledja!

Darko
Gost
Darko

Tako je !! Nikad vise pod njihov sinjel !!! Da je vjecna nasa majka Crna Gora

Joo
Gost
Joo

Nikad vise 1918-a….nikad…..

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nije Joo, nego Ojs!

Ve$a
Gost
Ve$a

Dako izjednačim rekord, 25 blesavih dobacivanja.

Semesk
Gost
Semesk

Živjela Podgorička skupština! Živjela sloga srpskog naroda! Podrška za Mandića!

Joo
Gost
Joo

Ziveo dan kad je Vucic dosao na vlast….jos da vam dodje Seselj i bice super…..to vam je nivo…..

Ve$a
Gost
Ve$a

Predji na nesto kvalitetnije mali 😁😁

NiksicS
Gost
NiksicS

Podrška lideru Srba Andriji Mandicu!

aoooh
Gost
aoooh

NiksicS, ako si uopšte Nikšićanin, pitaj prave Nikšićane o tome. Nema tamo podrške takvima!

NBA
Gost
NBA

“NiksicS”? AKO SI IZ NIKSICA,A NIJESI SIGURNO,IZADJI PA TO RECI NAGLAS NEDJE,PA CES VIDJET KAKO CES “PROCI” A…..O!

Bodin
Gost
Bodin

Sam podatak da je srba u Crnu Goru prije 20 -30 godina bilo od 3 do 9% , a danas skoro 30% govori koliko su srbi ugroženi !
Ili su se u ogromnom broju doselili ili su se neki crnogorci posrbili !

Gogo
Gost
Gogo

I jedno i drugo!

Porcas
Gost
Porcas

Bilo nas je 1905. preko 95 odsto, dok silom poslije 1945. godine nije počela da se utjeruje nacija u CG. Bićemo ponovo većina, da vratimo Crnu Goru njenim temeljima. Samo NSD i DF!

Antilopij
Gost
Antilopij

Isto i mi mozemo reci da vas je bilo 0%, jer je po popisu bilo 95% pravoslavaca, nije bulo popisa po nacionalnoj osnovi prije 1948… a tada vas je bilo 1 ili 2% 🙂 zar ste tolike lukavice bili da se nijeste smjeli izjasniti kao Srbi? 🙂

dobrovoljni Saj
Gost
dobrovoljni Saj

sto nece ponovo demonstracije pada ovoga malo istanburamo

fucmut
Gost
fucmut

Nivo pismenosti ti je u skladu sa intelektom.

Ljubav ljudi
Gost
Ljubav ljudi

Dogovorile se vlasti dvije države da prave tenzije,kako bi Vučić što lakše priznao Kosovo. Evo mome sinu svjedočanstvo na ćirilici,sutra ću sa porodicom poći u crkvu,primorje u avgustu puno turista iz Srbije.Nemojte se pecati na ovakve dogovorene svađe.
Živjele i da su vječne i Crna Gora i Srbija.I svi dobri ljudi gdje god da žive.

Karlos
Gost
Karlos

Slazem se,svaka cast na komentaru

Nera
Gost
Nera

Bravo!

Milica88
Gost
Milica88

Do zadnje koljenice,napred

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Nikada više 1918-ta!!! 🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪!!! Da je vječna CRNA GORA 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪!!! Za pravo, čast i slobodu CRNE GORE🇲🇪❤️🇲🇪💕🇲🇪❤️🇲🇪💕!!!

kolinA
Gost
kolinA

NSD! Do slobode!

Joo
Gost
Joo

Nikad vise okupator na vlast….nikad vise 1918-a…..e viva Montenegro 🇲🇪

Ve$a
Gost
Ve$a

Popij ljekoveee! 😉😉😉

Andrade
Gost
Andrade

Što bi rekao kralj Nikola: Neka živi naše milo srpstvo! Podrška za NSD i DF!

Anonimus
Gost
Anonimus

Naše malo (i sve manje) srpstvo…

Kontraš
Gost
Kontraš

Je li to stvarno i mislio, kada je umirao u izgnanstvu? Mislim da je proklinjao samoga sebe što je i povjerovao u tu laž. Srbi su mu glave došli, i misliš da je bio ponosan na to?

Joo
Gost
Joo

Srbi svakom glave dodju….pokazali su se prema crnogorcima koji su ginuli za njih 1918-e….i prema tom istom kralju Nikoli….nije ih sramota da mu ime uwas usta uzmu a znamo sta su mu napravili…..svaki crnogorac casni je posle 1918-e prokleo dan i cas kad je sa srbijancem hleb prelomio…….

Ve$a
Gost
Ve$a

Hahahaha! Jedete li i kiśeli kupus sa koljenicama? 😁

Crnogorski oro
Gost
Crnogorski oro

Andrade, što bi rekao kralj Nikola: “Crna Gora je Crnogoraca, tako je bilo, i tako će biti”, pa kome milo, kome drago.

Morsina
Gost
Morsina

Dobro je da se Srbi objedinjavaju, mi smo najveći narod u ovom dijelu Evrope i treba da vodimo glavnu riječ. Ako je neko od naših ugrožen, svi moramo da pomognemo

Anonimus
Gost
Anonimus

Vodi ti glavnu riječ u srcu Srbije…

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Svi,SVI,Svi

Strijelac
Gost
Strijelac

I oćete kako ste krenuli, sve me strah.

Deksi
Gost
Deksi

Puna podrška Mandiću!

Anonimus
Gost
Anonimus

Da boda vazda bio u opoziciji. Ne imao cenzusa…

Ve$a
Gost
Ve$a

Puni gas dok prdi i jede koljenice! Podrskaaaaa 😂😂😂😂😂😂😁

Bodin
Gost
Bodin

Evo zasto su srbi sa svim komsijama u zavadi , sve neka lazna ugrozenost a u sustini dje nijesu u vecini odmah su ugrozeni , providno .

Zlatko
Gost
Zlatko

Ovaj Mandic ne odustaje hoce vlast po svaku cijenu. Kad ga vidim imam averziju jer smatram da je on dosta kriv za diskriminaciju srba u CG.

Patriota
Gost
Patriota

Prodane duše obojica samo fanatici koji su ćoravi pored očiju mogu da im bilo što vjeruju

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Bravo Zlatko, hvataj sendvič

Zlatko
Gost
Zlatko

Hvatacete ga i vi Stara Podgprice

Jaso
Gost
Jaso

Njima ni bog ne moze pomoci!

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Problem je u vama Milogorci, prezivljavate od izbora do izbora,sa bracom iz Tuzi. Sto se mora mora se ,muka je to .

Ve$a
Gost
Ve$a

Lazni care? 😁😁😁 hahah! Opet ti sa laznim nickom? Hahahah! Bjezi jadan odavde, vidis da ti se svi sprdaju!

Bot sef
Gost
Bot sef

Ve$a-blesa, to ti je zaštićeni nick, nemoj da ga skraćuješ. Nemamo autorska prava!

Ve$a
Gost
Ve$a

Jesu te to na onaj tvoj portal naucili? Hahaha! A sad nam je jasno odakle ti “pamet” hahahahaha!

Posrbljeni
Gost
Posrbljeni

Pero, tugo tužna, više voliš tuđu državu nego svoju

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pozdrav od Srpske Crne Gore

Bhf
Gost
Bhf

bogami nije srpska već svih građana

Badzana
Gost
Badzana

Aaaaa to tuzani nijesu građani CG je li? Komsija ko brat, nego tebi su komšije ono iz Surdulice i Kosjerica, izgleda.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Kosjeric je bogat kraj ,nego taj vas Kamenolom

nenad mne
Gost
nenad mne

Koju si pjesmu naručio od Dačija?

Budva
Gost
Budva

A sad adio, a sad adio i …..

Gogo
Gost
Gogo

Iz Tuzi, nego što. Ada, nijeste nam vi braća nikad bili. Iz Ćićevca!

Sumo rvac
Gost
Sumo rvac

Stari fasisti se udruzili protiv CG,!Kus

Mrgud
Gost
Mrgud

Vino pije kraljevuću Ivice,pola pije pola Mandi daje.

Julijana
Gost
Julijana

Neće Manda vino rujno bez koljenice!

Mrgud
Gost
Mrgud

Manda je ovde umjesto šarca,da mi šarac ne zamjeri.

Anonimus
Gost
Anonimus

A u ruke Dačića Ivice svaki mikrofon biće urnebesan…

Gogo
Gost
Gogo

…nazdravlje šarcu…hahaha

Zoran
Gost
Zoran

Vojvoda manda je plaćenik srpskog rezima a
dacic je najobicnija vuciceva pudlica.

Bot sef
Gost
Bot sef

Dva sendvica Zokiju, dno-dna komentar!

Bot sef
Gost
Bot sef

Mogli bi Zokija da ubacimo u SD. Ima sve kvalitete.

Ve$a
Gost
Ve$a

Av Av Žile 😁😁😁

Strijelac
Gost
Strijelac

Neka ste ovome izrodu od Mandića, dozvolili da pođe do Srbije, jer mu se smrknuto lice, bar malo ozarilo.Prosto da ga je čovjeku žao, kako ublijedi kod nas u potonje vrijeme.Osim toga, Daka Davidović ga je najeo koljenice, pa je i kilažu popravio.

Rade007
Gost
Rade007

Zamisli kad bi mi njih optuživali za ono što su nam uradili do sad.Pa đe,ni da ih bombardujemo ne bi bilo dovoljno.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Ko tebe ljebom ti njega kamenom ,napred Rade udri samo po tastaturi

Ve$a
Gost
Ve$a

Hahahhaha! Ti pricas o udaranju po tastaturi? Hahahaha! Nije ti ovo ONAJ portal, sibe odavde!

dagy
Gost
dagy

Preziva se Kraig a veli nama,a ko si ti po naciomalnosti bolje promjeni ime u rajan

Ve$a
Gost
Ve$a

NacioMalnost?! Ok,vazi 😂😂😂😂

dagy
Gost
dagy

A vas cim neko provali vi odmah ispravljate pravopisne greske,stvarno ti ne zamjeram jer su ti zadjenuli srpsko ime kad bjehu odje svi srbi 90 tih,i greskice u pravopisu by fat fingers

ana
Gost
ana

Mislim da su samo Crnogorci ugroženi.Miješanje u našu unutrašnju politiku je pretjerano.Svako svoju kuću neka pazi.Znamo da Srbi poput Mandića rade za svoje interese.Nije im strano ni da pomognu ljudima na vlasti za određene benefite.

kiki
Gost
kiki

Scenario iz 90-tih spc, ugrozenost srba gdje god da su i treba ih spasavati, kosovo ponovo, jedino novo je dodik i rep. srpska. Nekoliko polovnih migova, takodje tenkova i vojska da se osigura propaganda u sopstvenim granicama i garancija za dugo ostajanje na vlasti. A oko njih NATO najaca vojna formacija u istoriji covjecanstva sa takvom vatrenom moci koja bi… Više »

4 nahije
Gost
4 nahije

Najveća prevara od vojnog saveza ikad. Mućak.

Hamer
Gost
Hamer

Tema je bila prasetina na više načina i jagnjetina ispod sača a politike su se dotakli kad su trebali da plate

litar crnog
Gost
litar crnog

Politike su se dotakli kad su malo popili.

460
Gost
460

Ovoje nezamislivo što izjavljuju srpski političari i domaći IZDAJNICI, verujem da su oni iz 1918 bili mala đeca za ove.

Varvar 1987
Gost
Varvar 1987

Malo ste bolji od popova na onu sliku,pa zamisli kakvi ste

Mrgud
Gost
Mrgud

Sprema li se novi kosovski ciklus junačkih narodnih pjesama. Dačić će da prednjači u izvođenju. Samo će Tači da svira,a pevaljka peva. Sva je ova muka zbog toga.

Cocorayco
Gost
Cocorayco

Meni je drago da je Srbija postavljena kako treba. Oni iz te perspektive vide ko to nije. A to je CG. Bilo bi lijepo da pomognete crbima u CG kao ste onomad pomogli onima iz Hrvatske i Kosova.

Medovina
Gost
Medovina

Treba, zvanična Crna Gora, opomenuti srpsku vlast, da se ne miješa u naše unutrašnje stvari, ali na način da se posprdaju sa njima, jer ne zaslužuju, iole ozbiljnu diplomatsku komunikaciju.

Budvanin
Gost
Budvanin

U Montenegru ekonomska situacija kao u Bangladešu, kriminal kao u Meksiku, vise ubistava i bombi nego u Siriji, ali zato montenegrini svakodnevno pišu o Kosovu i Srbiji. Takva im je svaka rabota, u sve se obično razumiju samo ne u ono sto bi trebalo a to je da gledaju svoje dvorište jer je država u rasulu.

Ve$a
Gost
Ve$a

A ti si iz Budve?! 😂😂😂😂😂 a bjezi jadan!

Ve$a bilde
Gost
Ve$a bilde

Ja sam recimo Hercegovac ali po potrebi montenegein.

Ve$a
Gost
Ve$a

Ima li tvoja ustanova portal? Hahaha! A da! Ima! Pa tamo kralju,tamo! 😁😁😁

Tivćanin
Gost
Tivćanin

Budvaninu, ajde ti polako ta Srbiju, pa tamo uživaj.

Mrgud
Gost
Mrgud

Pojedi to paradjza što si donio pa doma.

Strijelac
Gost
Strijelac

Potrči ti do Srbije, i tamo imate palmu, a još dijeli po 3000,00 dinara.

Sumo rvac
Gost
Sumo rvac

Ti nisi Budvanin,ti si Judvanin

Miki
Gost
Miki

Mislis Juda(nin)?

Sumo rvac
Gost
Sumo rvac

Daaa,moj pametni Miki

Vukasin V.
Gost
Vukasin V.

A Manda bi ta Presednik države ta koju ne navija. To je definitivno bolest.

durmitor
Gost
durmitor

a dje cemo mi pravi Crnogorci kukala ni majka?bosnjaci,hrvati,srbi,dps crnogorci iz interesa uzese sve za nas nema mjesta u ovoj drzavi!!!

Ve$a
Gost
Ve$a

Ko ti okaci taj nick kad ti s durmirorom veze nemas? Ti si se samo saktrio iza tog nicka i ne glumi da si Crnogorac, ŽILE! 😂😂😂

Ve$a
Gost
Ve$a

Opet bulaznim, ŽILE se nije saktrio iza durmirora!

Ve$a
Gost
Ve$a

Av Av… Miran Žiks! 😀😀😀

Cvrc
Gost
Cvrc

E sram bilo bilo koga kada ovako optuzuju CG. Srbi ugrozeni u CG ???? Belje zive srbu u CG, nego pravi srbi u Srbiju. Ja sam Crnogorac, ne radim, pa ne pljuvam po Crnoj Gori. Pih, pih. Samo kukumakaju kao neke zenetine a sve sa ciljem dako zadrze mandate, da bi primali poslanicke plate a da ne rade nista. Koliko… Više »

Spin
Gost
Spin

Peotesnu notu da koferce umukne. Pozdravio ga Irinej pa u paketu neka gude o Kosovu a ostave Crnu Goru na miru. PROVIDNI STE.

Miki
Gost
Miki

E da ocete priznati to Kosovo vise pa da svi na Balkanu pocinemo od vas.

Hasan
Gost
Hasan

Pročitao sam sve komentare ali niko mi nije rekao šta je to gospodin Dačić slagao? Da ne nabrajamo sada primjere otvorene srbofobije zvanične Podgorice, to smo već apsolvirali Dajte dokaz da gospodin Dačić nije upravu.

pamtisa
Gost
pamtisa

dacic je dugo u politici i operisan je od emocija odnosno od odgovornosti za ono sto govori .I sve sracnunato prica .I Dacic zna da posrbice sa Mandicem na celu rade protiv CG. I onu nesretnicnicu. . koja je pod uticajem ovakvih politicara ohrabrena da moze ovamo da se ponasa bahato koriste za pritisak na CG i pokazuju da. reakcije… Više »

460
Gost
460

Sami tražite da vas svako mrzi.

Mmm
Gost
Mmm

Ti si srbijanac pa ne razumijes neke stvari, Crnogorci znaju a i ove posebice milosevicke irineji…..

Ve$a
Gost
Ve$a

Gospodin?! Hahahah!!! Tako mi te gospode… a o mrznji vi ne pricajte molim vas!

Boki
Gost
Boki

Kakva su ovo dva klovna. A ovaj jedan jos ministar, e majko mila.

DarkoPg
Gost
DarkoPg

Ne možete vi montenegrini bez Srbije pa to ti je. Hahahahha mazohisti pravi nema sta

460
Gost
460

Radi mene možete nestat sa zemljine kugle.

Ve$a
Gost
Ve$a

A ti si kao darko iz pg? Ahaaaa hahahahah!

Nevraćo se
Gost
Nevraćo se

Ajde ti u Srbiju što prije.

DarkoPg
Gost
DarkoPg

Ajde oćeraj me junače, dodji

Igor
Gost
Igor

Da ste za svaku temu o ovim budalaštinama napisali tekst o ekonomskoj situaciji i kriminalu u cg bilo bi vam bolje

BoaciCZ
Gost
BoaciCZ

A vi iz cdm ne pristajete da ispirate mozak ljudima svakodnevno sa raznim glupostima

Anja
Gost
Anja

Taman su se nasli, dvije dvorske lude.

Ane
Gost
Ane

Vrlo blage termine su koristili za ovu mafijašku i fašističku vlast.

Ve$a
Gost
Ve$a

A sta si ti????

Ane
Gost
Ane

Nijesam june ka ti.

Ve$a
Gost
Ve$a

Ok – niJEsi 😂😂😂😂😂😂 vazi! Hahahaha!

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

Opet Mandicu ides za misljenje u BG ? A ti Dacicu, ako zaista tako mislis, povedi sve ugrozene kod sebe i obezbjedi im ono sto im fali. Ali ti ja garantujem da nece niko poci, jer zaista im nista ne fali u nasoj zajednici.

Musa
Gost
Musa

Kako su posle krkali kolenice i bili masni do koljena…

BOSS
Gost
BOSS

I ti ces u Spuz samo dodji

Badzana
Gost
Badzana

Ovome je mozak prolupo. Nema dijelova z njega. Ko bi reko čuda da se dese pa Miljacka MOZGOVE odnese…

Golubović
Gost
Golubović

Izdajnik i fašista, zaslužuju jedno drugo.

Marko
Gost
Marko

E Srbi Srbi kuku vama ko vas brani,ovi dvojica se ni u familiju svoju ne
pitaju nista.

Mrgud
Gost
Mrgud

Priznajte to Kosovo da počinemo. Ali sva je prilika ne smijete još,treba dobro skrenuti pažnju pa ste našli ovu domaću ga,,d da vam pomaže. Dačić je jedan od odgovornih što je Kosovo dobilo državu,da te malo savjest ne grize. Treba imati savjest,jer da ga imaš i ti i Vučić bi ste se u mišijiu rupu zavukli. Tom retorikom ste i… Više »

DarkoPg
Gost
DarkoPg

Bolje bi vama dukljanima bilo da gledate svoje dvorište, zaduženost 80% bankrot iza došla, Plate nisu porasle 10 godina , kriminal buja… batalite se vi Kosova

Mrgud
Gost
Mrgud

Je li to Srbiju opisuješ. Jesi li i ti na privremenom radu od 20000 i više radnika iz Srbije kod nas. Za vas smo zapad po svemu,a vi se držite majke Rusije.

Ve$a
Gost
Ve$a

Gledaj ti svoje! Prvo pocnes od zene npr pa sve ostalo! 😂

Avatar
Gost
Avatar

Mrš u Srbiju.

Medovina
Gost
Medovina

U Srbiji, med i mlijeko, palma rađa dinare, pojedinac može ubrati i 3000,00 dinara, ako podrani.Đe to još ima, osim kad je narod nebeski i kad Gospod sa neba daruje svoje stado.
Moderatoru, ne brišite mi komentare, jer nikoga ne vrijeđam.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Zašto Srbija da prizna Kosmet, pa to je njena trenutno okupirana teritorija.

Mrgud
Gost
Mrgud

Je li to ubjeđuješ sebe ii nas? Što se prije otrijeznite bolje za vas. Uskoro će vam Vučić sve objasniti.

Ve$a
Gost
Ve$a

Hahah bravo Mrgude! 👍

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Mrgude, možete ti, Vučić ili neko treći da priča i objašnjava šta hoće, ali Pećka Patrijaršija, Visoki Dečani, Bogorodica Ljeviška, Arhangeli su bili i ostaće dio Srbije. Prolazile su i veće okupacije, proći će i ova.

Mrgud
Gost
Mrgud

Sve je na pijaci,možda i teritoriju budu mijenjali,ali to nije naša briga,sjašite sa grbače. Dalje od nas.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Pa kad nije tvoja briga zašto komentarišeš i zalažeš se da Srbija “prizna” Kosmet?

Bhf
Gost
Bhf

ubjeđuje sebe

Ve$a
Gost
Ve$a

Isti su – zivotni moto mikrofon i teska prasetina 😅😅😅

Rozaj
Gost
Rozaj

Ne osjeca se drzavljaninom Crne Gore neka ide u Srbiju, svako ko ne vol CG

DarkoPg
Gost
DarkoPg

Ti ces nekome reci

Ve$a
Gost
Ve$a

Lazni care s laznim nickovima provaljen si, aj lagano odavde, imas ti TVOJ PORTAL 😂😂😂

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Ja ću ti reći.

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

I ja cu ti reci.

Novljanin
Gost
Novljanin

Petnjica? @serdar mne

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Stani i ti Mandiću – vojvodo od Koljenice u red kod Palme, zajedno sa ovim ćevapom Dačićem 😂🤣🤮

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Stani i ti Mandiću – vojvodo od Koljenice u red kod Palme, zajedno sa ovim ćevapim Dačićem 😂🤣🤮

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

A mene niko ne zove.

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Sram te bilo vojvodo od Koljenice!

Mrgud
Gost
Mrgud

Kako pristaju ove moralne gromade jedan drugom.

Bokelj
Gost
Bokelj

Na kojim temeljima ce biti neka drzava tebe nema sto da zanima mister pavaljka. Hvala, ne trebaju nam tutori niti da nas vi pohvalite ponajmanje kudite. Posveti se ti svojoj livadi a nas pusti na miru. Aj polako sa mikrofonom brze jace bolje.

Dragalj KO
Gost
Dragalj KO

Zadrigli vojvoda,eeqq

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Da mi je tebe iz Mojkovca ili Andrijevice vidjeti na sta ličiš

Ve$a
Gost
Ve$a

A ti samozvani Kotoraninu iz Pive? Hahahah nekaaaa😂😂😂

Dragalj KO
Gost
Dragalj KO

Kotoraninu,zasto ti smeta sto je vojvoda zadrigao,nemoj tako….

Piksi
Gost
Piksi

Ne mrzimo mi vas,samo vas lijepo molimo da nam se vise skinete

Liberal
Gost
Liberal

Dacicu ,taj pored tebe kojega branis je terorista i placenik i naravno da ce mu biti uskracena prava kad konstanto radi protiv Crne Gore.Shvatili ste da je Kosovo izgubljeno za vazda pa ponovo cackate Crnu Goru.Okani se Dacicu uzaludne rabote.Ti si covjek za sve rezime.Bolje ti ide pjevanje.

Hisas
Gost
Hisas

Podrška za Mandića! Srbi će opstati, uz tebe smo!

Ve$a
Gost
Ve$a

Hello planeta Zemlja? Kako ‘te ‘nako danas? 😂😂😂

Nans
Gost
Nans

Ne optužuje nego konstatuje istinu. Zaprepascujuca je mržnja koju emituje ovaj portal.

Ve$a
Gost
Ve$a

Aj ti na ONAJ TVOJ portal dje “sirite istinu ” i “hvalite ljude” “ne surite mrznju” i “ne kunete” hahahahah! No svejedno brale…sprdnja ste bijelog svijeta ipak 😆 Vozaj odavde! Ajde!

Bhf
Gost
Bhf

koliko je samo mržnje na portalu in4s

Piksi
Gost
Piksi

O nebeski narode ima li ko na ovu zemaljsku kuglu da vas ne matletira?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Piksi

O nebeski narode ima li ko na ovu zemaljsku kuglu da vas ne matletira?
———————————————————————————————–
Samo nas maltretiraju crnogorci po Srbiji.
Sama njihova pojava je znak maltretiranja.
Boravak Crnogoraca po Srbiji treba zakonski regulisati kao zločinački čin i krivično djelo. Kazne moraju biti rigorozne a zakon se strogo primjenjivati.

Ve$a
Gost
Ve$a

Vrati cecare! 😂

Komšija
Gost
Komšija

Ti si definitivno pošao u aut, a još mlad čovjek.

Wilkins
Gost
Wilkins

Naša obaveza i dužnost je da branimo naš narod, srpski jezik, Crkvu, istoriju, tradiciju, da pružimo otpor na svakom mjestu gdje smo napadnuti i pokažemo žilavost kao i do sada”, kazao je Mandić. – ĐE STE GOD pružili otpor, a bez razloga više nema uveta srpskog, a žilavi ste, to jest, vidi se u Krajini, Bosni i Kosovu. A tek… Više »

Filozof
Gost
Filozof

Mandic stari udbas da mu ovi iz Bg kazu da pljune sam sebe on bi to uradio.

CIA
Gost
CIA

Pljunuo je, on, davno na sebe i sve oko sebe.

Zeta
Gost
Zeta

Ne optuzuje crnu goru nego vlast njenu a oni nisu crna gora

Ve$a
Gost
Ve$a

Jesu rodili pipuni ove godine? Hahahaha!

Sanjaš
Gost
Sanjaš

Blago ti upamet, koje nemaš.

!!!!!!!!!!
Gost
!!!!!!!!!!

ovo je izjavio ministar in. poslova Srbije , a nasi izabrani vladari ne osudjuju ovo najgore blacenje nego cute. Kad ce poceti da nas stite od ovakvih lazi koje dolaze sa najvisih pozicija i koji su izuzetno losi za potencionalnu clanicu EU!Ako Dacic ne bude proglasen za osobu kojoj nije dozvoljen ulazak u CG ocekujte veliki porast onih koji vracaju… Više »

Kotoranin
Gost
Kotoranin

To je najmanje sto moze da kaze, s obzirom da ste priznali nezavisno Kosovo. Sta očekujete ?

Ve$a
Gost
Ve$a

Alo, Pivljanin, kume Cuvenog gradonacelnika … bataljuj! Provalili smo te odakle su te poslali hahahahah! Ako budes znao dje je centar Kotora bice dobro! Znamo da si placen, al slaba ti vajda 😁

Peć
Gost
Peć

Brzi će ga priznati i Srbija. Pa šta ćeš onda da lupetaš.

Razocarani
Gost
Razocarani

Sto prije shvite stanje Srba,u C.Gori,to ce se problem lakse rijesiti.Svako odugovlacenje uslozice i ovako slozenu situaciju.
Svaka,Daciceva isgovorena rijec ima istinitu porporu.

Mrgud
Gost
Mrgud

Kosovo?

Ve$a
Gost
Ve$a

Hahahahha Ko bi rek’o cuda da se dese… 😂😂 Ko jos ovoga shvata za ozbiljno!?

Bhf
Gost
Bhf

tu istinu je širio i devedesetih kao najbliži saradnik slobodana miloševića

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Madic najveci izdajnik svoje drzave i naroda. Pljuje po nama dje god stigne kako te nije stid i sram ti nemas ni obraza ni postenja.

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Zašto se ti Rozajac potpisuješ kao Boka Kotorska ?

Ve$a
Gost
Ve$a

A zasto ti PIVLJANIN kao Kotor?
Hahaha mali, palo bre!

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

@Kotoranin Ocete li mi vi izbijeglice reci kako cu se potpisivati u svom rodnom gradu. Ajde polako na Kosovo.

Ve$a
Gost
Ve$a

Hahshahahah! E tako ti je kad obraza nema moj @Boka Kotorska! Dzunglasi postase veliki primorci i starosjedioci, kumovi gradonacelnika koji nisu ni drzavljani Cg itd…

loky
Gost
loky

Pa naravno da jeste smisljeni projekat, jer ako ljudi do sad nisu shvatili, oblik vladavine u CG je po svakom opisu fasiosoidan. Ovo je fasisticka drzava a ne drzava koja se temelji na vladavini prava i demokratiji.

Miki
Gost
Miki

Kao što je na primjer Srbija…
How yes no

CrnaGora
Gost
CrnaGora

Ivica Dačić, vječiti ministar, dolazi iz partije koju je vodio najveći dikatator u novijoj istoriji, veći i od Đukanovića i Lukašenka. Partije čiji je lider započeo sve ratove na Balkanu, posle čije vladavine Srba nema ni u Bosni đe su bili većina, ni na Kosovu đe je istorijsko leglo, ni u Hrvatskoj đe su bili impozantna manjina. Na kraju je… Više »

loky
Gost
loky

Druze kako je tebi dobro u glavu. Srbi u BiH za vrijeme Tita nikad nisu bili vecina vec oko 40 do 45% stanovnista. Evo i dan danas popisano je 1.287.000 Srba u Rep. Srpskoj i cine 47%. Ne lupetaj gluposti casti ti. Ni na Kosovu Srbi nijesu bili vecina osim od 11-og do 14-og vijeka. Posle toga perioda nikad nisu… Više »

Mrgud
Gost
Mrgud

Kosovo?

Sova
Gost
Sova

Srbi su svjesni šta su, pa za to optužuju druge. Pročitajte definiciju pojma fašizam gospodo drugovi. Jedan narod, jedna vjera, jedna crkva, jedan jezik, jedan vodja… nije program DPS-a. Za svašta je moguće optužiti DPS, ali za to nije. Suprotno, to zagovara Mandić. To je program njegove partije. Pročitaj nešto o fašizmu. Znam da će da te zaboli, ali, vjeruj… Više »

Ve$a
Gost
Ve$a

A ti nisi fasista??? Hahahahhaa!
Smanji dozivljaj Manda! Sprda se narod s tobom 😂😂😂😂

loky
Gost
loky

Fasiosoidna drzava, sudstvo…cim kad ti dodjes na red, pa kad te za nesto osude, ili nekoga iz famelje, isto ces ovako pricat. Nisti ti nista prosao balavce, pa prije nego sto bilo sto reces, operi usta, u cipele siromaha kojima ovi fasisti krv piju pa tek onda nesto kazi.

Ve$a
Gost
Ve$a

Predji na nesto kvalitetnije prika! 😁😁

Sova
Gost
Sova

Fasiosoidna država ne postoji. Postoji fašisoidna. Po mnogim elementima je to Srbija. Tamo se insistira na nacionalnom principu u rješavanju problema. Kad god se pojavi društveni problem – rješava se tako što se prednost daje naciji, a ne pojedincu. To pokušavaju da ostvare i u Crnoj Gori. Zato se traže prava za odredjenu naciju, iako je Crna Gora gradjanska država.… Više »

Ljubo
Gost
Ljubo

PONOVO SPODOBE NA DJELU

Sara
Gost
Sara

Kakvo je ovo nista roba ovaj Mandic

Send this to a friend