Politika

Dajković pozova opoziciju na sastanak: Zar smo zaboravili krvave glave?

Generalni sekretar Prave Crne Gore Vladislav Dajković pozvao je još jednom opoziciju na sastanak nakon lokalnih izbora, kako bi usaglasili dalji tok djelovanja.

On je apelovao na opozicione kolege da ne ignorišu pozive i da ne ćute, nakon brojnih incedenata koji su se desili na dan izbora u podgoričkom naselju Konik.

“Ako budemo držali glave u pijesku, ako budemo ćutali zarad sujete, kompleksa i parcijalnih interesa, onda, treba da žalimo samo zbog jednog: što nas nisu još više tukli – jer očito to i zaslužujemo”, dodao je Dajković.

Kako tvrdi, lično je svjedočio situaciji da su aktivisti DPS-a naoružani do zuba sa pištoljima jurili i tjerali njega i njegove kolege iz štabova.

“Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da smo mi, mladi političari iz opozicije koji su razotkrivali njihove paralelne štabove – jazbine za kupovinu ličnih karata, zapravo tražili đavola. Tačno je, gospodine Đukanoviću, tražeći pravdu, naišli smo na vaše đavole, od Konika, Drača, preko Starog aerodroma do Zabjela. Postavljam pitanje: zar smo već zaboravili krvave glave i naoružane štabove za kupovinu ličnih karata. Drage kolege, na taj drzak i očigledan udar na dostojanstvo svakog opoziciono-nastrojenog građanina u Crnoj Gori ne smijemo ćutati ni po cijenu života”, poručio je Dajković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Spartanac
Gost
Spartanac

A ko si ti da pozivas niste cenzus skoro nidje presli i vi ocete sad da pozivate A sta je sa ljudima svako oce danas da se bavi politikom oce svi poslanicku platu pa da cosaju!!Zamislite to nisu cenzus presli i oni sad kao bitni ko vi finansira kampanju a ljepotani??

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Da si barem uzeo 100 glasova zajedno sa hisrerikom Masjom, pa ajde da pričaš, ovako možeš samo da se pokriješ ušima, mami za suknju i da rane ližeš…i da, ti možeš i da preletiš opet u neku strankicu. Dočekaće te s tom idejom i gomilom glsača za sobom 😂😂😂🤣🤣🤣

Branko
Gost
Branko

Ande do Mexickog
Zaliva i tamo proucavaj amebe Dajkovicu🌵

Sigurica13
Gost
Sigurica13

Dajkovicu ne prodjoste sto ne podneses ostavku ti i Milačić rasuku ste glasove za nista vidus da si ostao u Demos presli bi cenzus a Marko dok je bio na lusti frinta ist9 front je bio jaci kad ste osnivaki partiju jiste presli cenzus i direktno ste Dps poklonili na donta dva mandata samo vasa partija.

O cemu?
Gost
O cemu?

O cemu pricas druze? Imao si na listi vozaca direktora Djecjeg saveza i sa takvima si htio da mijenjas sistem…

Gran
Gost
Gran

Ovo su kraljevi njihovi glasači su nepoznati , ljudi ih greškom zaokružili ove momčino ( izdajnike )

Blok 5
Gost
Blok 5

Sta bi ovim momcima te padose

miskoCT
Gost
miskoCT

dajkovicu ovi anonimni sto te pljuju po komentarima ne bi smjeli u oci da te pogledaju uzivo… samo naprijed svaka ti je na mjestu.

Ve$a
Gost
Ve$a

Hahahahha! A dje, ovakvu facu… hahahah!

Seka
Gost
Seka

Da to nisi ti junace…pogledaj ga ako smijes….junak si na papiru gnjido…

Blok 5
Gost
Blok 5

Ne avetaj.ko vam ne kriv kad nijeste organizovani. Nijd nego ce da vas puste da udjete u njihove kanc. A sta vi trazite uopste

Medovina
Gost
Medovina

Kad te čovjek bolje osmotri, krv mu se sledi u žilama, prava peča od momka.Ajde, jado, ostavi mikrofon i muzi krave.

Radusin
Gost
Radusin

Kako si jak na riječima, Dajkoviću! Baš bih ti dozvolio da mi na silu uđeš u kuću.A, čuvaj se toga “po svaku cijenu”. Slabašan si, a i stranka ti, junačino.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Dajoviću mladi čovječe,kako te nije sramota da lažeš

Seka
Gost
Seka

Sto bi ga bilo…rodjen je takav…i druguje sa takvim..

Sigurica
Gost
Sigurica

Prvo sve to procesuirajte….. A narod će Vas nagraditi ili kazniti…. i jedne i druge…. prije, sada ili kasnije… „SAMO DA RATA NE BUDE”

Mojsije
Gost
Mojsije

Dajkovicu,naziv te vaše partije ne pokriva tvoje neutemeljene i budalaste poruke
Birači su rekli svoje ,pa radi posao koji znaš.

Pecicanin
Gost
Pecicanin

Ko ste vi nesreće da se nudite kao organizatori sastanka opozicije, pa zar vam nije jasno da vas niko ne shvata ozbiljno , jer je više nego li jasno da strani plaćenici mogu samo u mišju rupu.

Send this to a friend