Politika

Dajković Vukoviću: Da Vaš otac nije radio na budućnosti Vukovića, danas se ne biste bavili Vladislavom

Umjesto što se gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković sablažnjava nad mojim video spotovima u kojim promovišem borbu protiv bijele kuge koja razara Crnu Goru, pozivam ga da malo počne da se bavi i svojim poslom, kazao je politički aktivista Vladislav Dajković.

>>>Vuković: Kako je moguće da smo, u svega par mjeseci, doživjeli ovakvu civilizacijsku regresiju>>>

“Podgorica nema kolektor, mještani Kakaricke gore piju vodu iz cistjerne, studenti se voze taksijem i privatnim prevozom umjesto gradskim autobusima, a zahvaljujući njemu Podgorica liči na vašar. Ipak, građani Podgorice su 30-og avgusta na parlamentarnim izborima rekli šta misle o Ivanu Vukoviću, tako što je DPS imao 30.000 glasova manje od tadašnje opozicije kojoj i, na njegovu žalost, pripada i Vladislav Dajković. Naposletku, gospodine Vukoviću, da vaš otac nije svojevremeno radio na “budućnosti Vukovića”, danas vi ne bi bili na ovom svijetu, niti bi se bavili Vladislavom Dajkovićem. Vidimo se na izborima za godinu dana”, poručio je Dajković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kakaricka gora
Gost
Kakaricka gora

Šaljivdžija neki ovaj Dajković je li?!?

zabjelo
Gost
zabjelo

Dajkovic za gradonacelnika Podgorice

Marko
Gost
Marko

Kakve izjave daje ovaj čovjek.Ovo nije za javni prostor.Kao razgovor ispred kladionice.

Sombrero
Gost
Sombrero

Kako mu se obradova nevjesta ka pismu od izvrsitelja.

Jel piso Mišo
Gost
Jel piso Mišo

Đavoljkoviću ti ni stida niti srama nemaš! G-dine. vukoviću ne obazirite se na njegove riječi jer to je njihova ” sloboda govora ” o kojoj su godinama unazad pritiskali, to je taj govor, govor mržnje, beskrupulozan i nepoznat našem Crnogorskom narodu !

Send this to a friend