Politika

Damjanović: Glas za Evropski tim je glas za put razvoja naših budućih mladih generacija

Podršku Evropskom timu za Herceg Novi na ovonedjeljnim izborima danas je uputila je i potpredsjednica Demokratske partije socijalista Sanja Damjanović.

Ona je u video poruci istakla da su Herceg Novom potrebne promjene.

“Herceg Novi mora da bude turistička destinacija živa 365 dana u godini. Herceg Novi ima sjajan potencijal da bude prepoznatljiv u Evropi, evropski grad zdravstvenog turizma”, poručila je Damjanović.

Potpredsjednica DPS-a pozvala je sve građane Novog da 9. maja zaokruže broj 2 i da Herceg Novom donesu evropski put – put razvoja budućih mladih generacija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Moje Ime
Gost
Moje Ime

Premalo i prekasno.
Ljepše nam je sa novima.

SeaSpirit
Gost
SeaSpirit

Hahahahaha dps 30 god dobra kamen na kamen ne osta…

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

U Nikšiću nije uzela vlast lista na čijem je čelu bila svjetski priznata naučnica nego je, između ostog zahvaljujući ljekarima i prosvetnim radnicima litijašima, na čelo Skupštine Opštine postavljena osoba od 26 godina koja je završila fakultet za fizičko obrazovanje neđe u Beogradu, ne precizira se da li na državnom Univerzitetu ili neki od privatnih, kojoj je to prvi posao!… Više »

J.j.j
Gost
J.j.j

Dokazali su da su ovi mnogo krali i da ih vise niko nece. Dzaba diplome i naucne studije kad im je dzep ne predubok nego bez dna.

Region
Gost
Region

Vama je Milo odgovarao sa sa 28g

Send this to a friend