Politika

Damjanović na Trebjesi: Izgradićemo dvije biciklističke staze, trim stazu, dva avanturistička parka i igrališta

Nosilac liste Evropski tim za Nikšić Sanja Damjanović razgovarala je sa građanima Nikšića prilikom obilaska simbola grada – park šume Trebjesa.

“Cilj Evropskog tima za Nikšić je da promoviše zdrave stilove života, što podrazumijeva stvaranje kvalitetnijih uslova za češći boravak u prirodi i bavljenje rekreativnim sportom. Nakon osvajanja vlasti 14. marta, Nikšić će dobiti: dvije biciklističke staze, punktove za iznajmljivanje bicikala, kao i trim stazu pod Trebjesom, renovirana postojeća i nova igrališta i poligone na teritoriji cijelog grada i dva avanturistička parka”, navodi se u saopštenju.

Posebnu pažnju, dodaju, Evropski tim za Nikšić posvećuje starijoj populaciji.

“U cilju unaprijeđenja njihovog zdravlja i podizanja kvaliteta starenja, naši 60+ sugrađani dobiće besplatnu uslugu korišćenja iznajmljenih bicikala, kao i nedjeljne izlete i turističke pješačke ture”, ističu u saopštenju.

I mladi ljudi, ističu, dobiće više prostora i uticaja na donošenje odluka koje se odnose na njihov grad. Evropski tim za Nikšić obezbijediće posebna mjesta za mlade u sistemu odlučivanja u vidu prisustva sjednicama lokalnog parlamenta.

“Zajedno sa građanima odlučujemo kako će se naša zajednica mijenjati. Vjerujemo Nikšićanima i njihovoj hrabrosti. Radimo zajedno za evropski Nikšić i bolje sjutra”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mickey
Gost
mickey

Svaka cast! Ovo je moja opcija, opcija broj 1. Evropski tim, za evropski Niksic.

Primorac
Gost
Primorac

Steta sto kod nas u Budvi nije postojala jedna Sanja Damjanovic da se suporostavi velikorspskom klerofasizmu. Gospodjo srecno,pa da makar Niksic bude evropski grad kad vec Crna Gora koraca ka ambisu autokratskog antiglobalizma koji izjeda sve balkanske zemlje

Egzodus
Gost
Egzodus

Zivjeli gospodjo Damjanovic,Vi ste buducnost ovoga grada !

Zverka
Gost
Zverka

Građani Nikšića ce i ovog puta pokazati kome najvise vjeruju,kao i svih prethodnih godina.Podrška za Sanju i sve crnogorske stranke!

Cojbo
Gost
Cojbo

Svaka čast. Vjerujemo da će Nikšić sa pravim ljudima ici naprijed.

Milun_Velika
Gost
Milun_Velika

Za evropski Nikšić, za bolje svih nas, za naš grad i našu državu. Svaka čast gospodjo Damjanovic

Vlado_Geric
Gost
Vlado_Geric

Ne sumnjamo u vas gospodjo Sanja. Građani Nikšića će pokazati da vam vjeruju i na ovim izborima daće veliku podršku.

Toni
Gost
Toni

Podrška za Sanju i njenu listu

Pukovnik
Gost
Pukovnik

Građani Nikšića će pokazati kome vjeruju i zbog bolje budućnosti našeg grada i odbrane nase države podrzace listu za evropski niksic

General
Gost
General

Sigurni smo da ćemo ići samo naprijed

Orao
Gost
Orao

Podrška za gospodju Sanju i listu za evropski Niksic

Matko
Gost
Matko

Pravi ljudi za naš grad!

Kaktus
Gost
Kaktus

Sanja Damjanovic je ministarka koja je prosla dosta neopazeno u prethodnom sazivu vlade,ali meni je za oko zapao podatak da je njeno ministarstvo prakticno finaliziralo dogovor sa EU po kom bi se u CG gradio regionalni centar za medicinska istrazivanja i lijecenje. Moj glas ide za njen tim.

Liberal
Gost
Liberal

Jasno,konkretno,bez mazanja ociju, 3d projekcija kako bi to izgledalo ,nakindjurenih rendera itd. Gospodja.

Leart
Gost
Leart

Poredjenja radi Marko Kovacevic je obecao neimenovane investicije iz TREBINJA ahhaahahhah alooo Trebinjaaaaa,takav velegrad ahahaahah

Bill
Gost
Bill

A šta ste do sad čekali?

CetinjeSvetinje
Gost
CetinjeSvetinje

Oj Haaa

Bokelj
Gost
Bokelj

Je li moguće da ovi imaju obraza da ista obecavaju

Send this to a friend