Politika

Damjanović: Nijedan građanin neće ostati po strani, bez obzira na političko opredjeljenje

Sanja Damjanović

Nositeljka liste Evropski tim za Nikšić Sanja Damjanović poručila je da će u naredne četiri godine insistirati na otvorenosti lokalne uprave, te da  nijedan građanin neće ostati po strani, bez obzira na njegovo političko, ideološko i svako drugo opredjeljenje.

Ona je pozvala Nikšićane da, uoči izbora, dođu na Trg Slobode.

“Naše srce grada i da još jedanput pogledaju osmijeh našeg velikana, heroja, antifašiste, Ljuba Čupića. U današnjoj Crnoj Gori, modernoj i mirnoj, prkositi onima koji jednostavno naš grad, naš Nikšić žele da predaju stranim faktorima poručujemo da ćemo se boriti stavom, znanjem, konkretnim mjerama, jednostavno boriće se Evropski tim za Nikšić”, rekla je Damjanović koja je provela dan razgovarajući sa sugrađanima.

Nakon razgovora, istakla je svoje veliko zadovoljstvo činjenicom da građani ne žele živjeti u gradu i ambijentu kakav bi htjela da nametne sadašnja parlamentarna većina,

“Jer oni žele da pretvore naš Nikšić u palanku, da nas vrate u duboku prošlost”, naglasila je Damjanović.

Svjesna potencijala grada i njegovih stanovnika, sa vjerom u umijeće građana da mudro i hrabro izaberu svoje predstavnike, Damjanović je još jednom iskazala uvjerenje da će se Nikšić od 14. marta mijenjati nabolje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LUKA
Gost
LUKA

Zena za primjer! Svaka cast SANJA, UZ TEBE SU SVI CRNOGORCI!

KLM
Gost
KLM

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ne 100 posto

Rubeži
Gost
Rubeži

Izdajnički režim nije duga vijeka. Nikšić prvi da krene, ka vazda!

Maja
Gost
Maja

Samo budale ne vide sta radi ova vlada.Izborice se crnogorci sa ovim kao i mnogo puta ranije🇲🇪🇲🇪

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ljubo Cupic se borio za slobodu i poginuo za to,dok se svi vi borite iskljucivo za vase licne interese,koji su materijalni i prolazni i necete vi nista bolje od istog napraviti,nego ste ga srozali i napravili od njega jednu veliku kafanu i kladionicu i gurnuli omladinu na ulicu ili ih naterali da idu iz njega u potrazi za kruhom.

Skafi
Gost
Skafi

Čovjek bi rekao po glasu da i ona ne vjeruje u ovo što priča

Lemi
Gost
Lemi

Ao pa gospodjo jesi li prespavala ovih 30 god?!

Send this to a friend