Politika

Damjanović očekivao od opozicije snažniju podršku Bojaniću

Aleksandar Damjanović

Nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović bio je jedan od najbližih saradnika Mladena Bojanića u njegovoj kampanji za predsjednika Crne Gore.

Gostujući u “Živoj istini”, Damjanović ne krije da je očekivao snažniju podršku partija koje su stale iza Bojanićeve kandidature. Tim prije što predsjedničke izbore smatra neuporedivo važnijim od bilo kojih lokalnih.

Damjanović tvrdi da je Državna izborna komisija nezakonito, bez kvoruma za odlučivanje, odbacila Bojanićev zahtjev za poništenje i ponavljanje predsjedničkih izbora i otkriva šta je učinjeno nakon odluke DIK.

“Gospodin Bojanić je tim povodom uputio dopis i Upravi policije i Vrhovnom državnom tužilaštvu gdje je ukazao na vršenje krivičnog djela od strane onih koji su donijeli odluku bez kvoruma. 16 ih je u DIK-u a šest je donijelo odluku”.

Povodom spekulacija da bi se ime Mladena Bojanića moglo naći na vrhu neke liste za izbore u Podgorici, Damjanović kaže:

“Moguće da će postojati neki vid političkog angažmana gospodina Bojanića, on je sam rekao da nastavlja političku borbu. On tu borbu vodi i kroz ovaj žalbeni proces crnogorskim institucijama, kakve će biti te odluke konačne vidjećemo,” rekao je Damjanović.

A, šta je njegov plan za blisku političku budućnost:

“Imao sam sijaset razgovora sa drugarima koji slično razmišljaju kao i ja, o tome da i mi nastavimo neki vid političke borbe. Ja sam u Parlamentu apsolutno prisutan i biću. Da li će to rezultirati nekom političkom opcijom već za ove lokalne izbore, zavisiće od razgovora između ostalog i sa gospodinom Bojanićem, ili ćemo to prolongirati i ostaviti za kasnije”, naveo je on tokom gostovanja u “Živoj istini”.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ufff
Gost
Ufff

Meni se čini da si ti saradnik pobjednika.

Vuko
Gost
Vuko

Posle bitke svi su generali pametni.
Što nijesi,kao član štaba,trazio više angažovanja.
Demokrate i ura su izdali. Ovo sto je osvojio Mladen,to je donio DF i SNP

Ccc
Gost
Ccc

Većina iz Df su glasali Mila

Budo
Gost
Budo

Kako koga ne izaberu za predsjednika SNP-e,tako on osniva stranku.Koliko samo kombi stranaka imamo.A , Bojanic,misli da ce bojkotom institucija,postici kakav-takav alibi,za ovakav poraz.I jos nesto,Damjanovicu,zar nije zakonska obaveza prisusvovati sjednici DIK-e, kad si,vec izabran na tu funkciju.Trebalo bi time da se pozabavi, Drzavni tuzilac,bez Draginjinog i Ranjovog uticaja.

Zzrno
Gost
Zzrno

Vazda se rano sjeti,haaa,haaa,zamijenio Pedju u ulozi piii

Ccc
Gost
Ccc

Majokoviću sa troje djece i više…😱

Ljuta
Gost
Ljuta

zalud vam sve bez ujedinjenja cijele prave opozicije koja zeli slobodu za sve od dps okg

Zzrno
Gost
Zzrno

Ko da se ujedini? Ranko i Dritan sa Mandićem i pipunom,baššš!!!3

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Jos jedan snp propali političar damjanovic.

Dux
Gost
Dux

Radnik službe

...
Gost
...

Što se ti nisi kandidovao “VELIČINO”ljudska?

Velimir1966
Gost
Velimir1966

Ja bih volio da se i ti jednom kandidujes,isto bi prosao,NIKO OD VAS NEMA KAPACITETA NI PRIMAC ,losi ste,OPOZICIONO SIVILO

Send this to a friend