Politika

Damjanović: Pozivam SDP da se okrene interesima države, a ne da se bavi politikanstvom

Aleksandar Damjanović

Predsjednik SDP-a Raško Konjević, je potvrdio moje navode da ova partija nije imala opravdan razlog da u Herceg Novom ne nastupi u bloku sa procrnogorskim partijama. Pozivam SDP da se okrene interesima države i njene odbrane, a ne da se kao do sada bavi politikanstvom, saopštio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović.

Prema njegovim riječima, nakon izjave Konjevića svima je jasno da je neizlazak na izbore ove partije politička trgovina predsjednika OO Herceg Novi Dragana Šimraka.

“Zbog ove odluke SDP je u velikom padu povjerenja kod građana pa ova partija raspuštanjem hercenovskog odbora pokušava spasiti ono što se spasiti može. Crnogorska javnost je imala priliku da procita brutalne napade na mene lično od strane SDP-a koji je lažima pokušao da zatrpa istinu koju je i sam Konjević iznio na viđelo”, istakao je Damjanović.

Kako dodaje, potvrdila se narodna poslovica da su u laži kratke noge i da istina kad tad izađe na viđelo.

“Pozivam SDP da se okrene interesima države i njene odbrane a ne da se kao do sada bavi politikanstvom i sitnim partijiskim interesima zbog kojih su više puta išli u koalicione aranžmane sa četnicima. Ja svoju borbu za odbranu građanske Crne Gore nastavljam a SDP-u poručujem da se presaberu sami sa sobom na koju će stranu”, zaključio je Damjanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PODGORICA
Gost
PODGORICA

Ko je ovaj?

Bratonozic
Gost
Bratonozic

SDP jeste pogubljen..ne zna koju ce stranu..zato nisu izasli u HN!

Sir Oliver
Gost
Sir Oliver

Kako mu ga reče. Ha, ha, ha, … 🙂

Podrška
Gost
Podrška

Tačno tako. Pred izbore su za Crnu Goru, a poslije izbora svim silama hoće u koaliciju sa četnicima. Najpoštenije bi bilo da se rasformiraju, pa iz početka i sa novim programom. Ili se ujedine sa URA-om u jednu partiju, koji su im najbliži.

Vrijeme cuda
Gost
Vrijeme cuda

Sa Urom???? Hahaha. A kojom crnom Urom, Ura je crna ura Crne Gore.

nikola1
Gost
nikola1

ima li gore partije od URA.sa njom i Dritanom da se ujedinI ? poštenije bi bilo sa DF.oni imaju ideologiju a ura interes.

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Hahahaha

Mašan Perov
Gost
Mašan Perov

Obaraza ti Damjanoviću, moš li se sjetiti ko bi onaj što je sa kanebea iz zemlje Srbije poziva Srbe ( čitaj: četnike)
da uđu u Vladu CG? I to više puta. Biče da ih je neko zvao iz SDP-a! Ne mlati, tako ti Bog pomogao.

Send this to a friend