Politika

Damjanović: Zoran Lazović najbolji primjer kako treba služiti državi

Doskorašnji pomoćnik direktora Uprave policije i šef tima za borbu protiv organizovanog kriminala Zoran Lazović je najbolji primjer kako jedan funkcioner treba da obavlja svoju funkciju i kako treba da radi u interesu države, saopštio je danas predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović.

On je istakao da je Lazović, i pored negativne kampanje koja se permanentno vodila protiv njega, postigao izuzetno dobre rezultate, za koje je priznanje stiglo od međunarednih parnera Crne Gore.

“Nažalost, politički interesi su bili iznad interesa države pa je Lazović skrajnut jer očito nekom iz nove vlasti nije odgovaralo da se postižu dobri rezultati u borbi protiv kriminala”, naveo je Damjanović.

Kako je dodao, za razliku od onih funkcionera kojima je država dala sve što se moglo dobiti nakon promjene izvršne vlasti, Lazović je, i pored pritisaka da se povuče, ostao da radi svoj posao i služi Crnoj Gori.

“Da je u državnom aparatu bilo više ljudi poput Lazovića danas bi smo sigurno imali jače državne institucije koje bi mogle snažnije da se odupru naletu velikosrpskog nacionalizma. Poenta ovog mog javnog oglašavanja nije da radim PR Lazoviću, kojeg lično ne poznajem, već da izrazim poštovanje prema radu čovjeka koji je svim srcem bio posvećen Crnoj Gori”, poručio je Damjanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dragisa
Gost
Dragisa

bravo gosp. Damjanoviću

Sloboda
Gost
Sloboda

Da li stvarno on ovako misli?

Send this to a friend