Politika

Dan: Maraš tvrdi da je Stijepović dao 47.500 eura i da je to podijeljeno štabovima

Funkcioner Demokratske partije socijalista Milenko Maraš je u izjavi za Dan saopštio da Slavoljub Stijepović, bivši gradonačelnik Podgorice, nije za potrebe izborne kampanje DPS-a dao 97.000, nego 47.500 eura koje je podijelio štabovima.

Maraš, koji je bivši predsjednik Skupštine Gradske opštine Golubovci, podvlači da Stijepović nije dao 100.000, već 47.500 eura, te da te detalje zna jer je obaviješten, piše Dan.

“Čovjek je poklonio nešto za rodni kraj. To je dato štabovima i to je sve. Nije suma kojom vi manipulišete, već 47.500 eura. Te detalje znam jer sam obaviješten”, tvrdi Milenko Maraš.

On je u izjavi za Dan kazao da tužilaštvu nije davao iskaz povodom političke korupcije i nelegalnog finansiranja DPS-a, “ali hoće ako bude bilo potrebe”.

“Nijesam davao iskaz tužilaštvu. To je notorna laž. Niko nije išao u tužilaštvo. Ukoliko me pozovu, fala Bogu, uredno ću se odazvati. Ovo nije aferauopšte, a nije ni sistem”, naglasio je Maraš.

Na snimku koji je dospio u javnost 11. januara vidi se da je bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović lično uzeo novac od predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića za potrebe izborne kampanje Demokratske partije socijalista.

Informacije o saslušanju pred tužiocima i dešavanja oko afere “Koverta” juče nijesu htjeli novinarima da komentarišu ni glavni akter Slavoljub Stijepović, ali ni bivši predsjednik Gradske opštine Golubovci Dušan Radonjić.

Bez komentara je i Radonjićeva naslednica Tanja Stajović, čije se ime u medijima navodilo kao jednog od saslušanih funkcionera DPS-a pred nadlaženim organima u vezi sa aferom političke korupcije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prika
Gost
Prika

Nine za dzabe prica : pola Zecu pola preduzecu,hi hiiiiiiiiii,sto se cini majko sveta,ajte vise da pocinemo pa cemo doves ove iz Srbije da vladaju opet,Vucic ce ni pomoc ja haaaaaaaaa

iceman
Gost
iceman

A dje su 50 migoooooo

Dadadada
Gost
Dadadada

Meni je maras dao 50 eura i reka mi je da mu dugujem kutiju marlbora.

1000 miliona de
Gost
1000 miliona de

De ge ve zecanin.

Dragutin
Gost
Dragutin

Ladno je Migo podijelio s Milom onih 50.
🤣🤣

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Viđeste li, ljudi, niko da potvrdi kako je Risto dobar čojek! Risto, podnesi ostavku! Ugled u narodu ti je nula… Okle kad botove na parizeru držiš, cicijo!

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Generale, dođi ujutro u hram na Svetu Liturgiju i vidjećeš koliki ugled u narodu uživa naš Mitropolit.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Znam. Nažalost.. ne znam samo na čemu mu se temelji taj ugled. Pomirljivost? Blaga, bogougodna riječ? Tolerancija prema drugim vjerama i manjinama? Tolerancija prema Crnogorcima? Osuda ratnih zločina počinjenih od strane Srba? Nemiješanje u politiku? Ugled ima među onima koji još žive Srednji vijek u svojim glavama… Zato me i čudi od tebe što ga toliko gotiviš, Oprem. Čini mi… Više »

Darko iz menze
Gost
Darko iz menze

Milije je i tebi i meni g od Djukanovica no Mandic i Pipun u komadu . Zalosni izdajnici ,,,,, fujjjj

Ehhhh
Gost
Ehhhh

Ture, bure, valja !

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

“Ako bi mi Amerikanci rekli da ne spavam sa svojom ženom tri dana, ja neću spavati tri mjeseca jer su nam oni pomogli za nezavisnost Kosova. Da Amerika potpuno griješi, iako ja smatram da griješi i da se ne treba ukinuti taksa, mi ne smijemo da dozvolimo da nam Amerika okrene leđa”, rekao je Miljaim Zeka, prenosi “Gazeta Express”.
Zavidim ti.

Govedo Duklja
Gost
Govedo Duklja

Rika se čini

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Risto je vrlo dobar čovjek.👍

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

..’Generale od šunke’.. Ovo tvoje stanje je već zabrinjavajuće…Opet ti ponavljam,nisam od ovih koje prozivaš.. U tebe je nešto ušlo,il je djavo ili su madjije il’ je nešto gore od oboje.. A možda i ti djavolji sendviči ,pokvareni ,ko će ti ga znati..

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Sveto M iz BG je ljudina! Skoro kao Sveto M iz BD..😁

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Risto je dobar čojek.. Ajde sad mi lupite minus! 👊

Darko
Gost
Darko

Ja neću minus, šaljem ti topli obrok! Prijatno!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Šta radi Ristova bot- mašina! Nalupaše mi minusa za godinu dana a da i ne pročitaju komentar.😭 Ovih jadova iz DPS niđe da me “brane”. Ko čeka da ga Risto nahrani ili DPS odbrani- nadžebo je! 😁

Vol
Gost
Vol

Narode, izadjite na proteste da ove lopuze maknemo sa vlasti. Dosta je bilo kradje 30 godina.

Sotir
Gost
Sotir

Britva je uze ovi 50 to mu je za wc papir i papirne maramice,jer ste vi normalni vidite li koliko se znoji

urmileta
Gost
urmileta

A ti Djukane….ti opravdavaš ovu rabotu. Sad će užina Djuka!!!!!!!

Djukan
Gost
Djukan

Vidim aktivni su jutros Rudovicevi jurisnici. Dzaba vam sve. Jeste li primjetili da se ni jedna ambasada nije oglasila, EK se nije oglasila, USA nista, cak ni Rusija. Vide svi da je ovo namjestaljka. Svi primaju donacije. Neko rece dolje koliko para su Carevic, Davidovic i mnogi drugi opoziciji dali. Jedina greska je ako to nije prijavljeno ali zbog toga… Više »

Monarch
Gost
Monarch

U pravu si Djukane.Svi primaju donacije…ti na primjer donaciju u sendvicu sa parizerom(NEKAKO JE SA PRSUTOM SKUP) a kad ima vise donacija ti dobijes i majonez…koliko toliko da se lakse proguta.Tako i obicni gradjani ove zemlje LAKO gutaju sve vec 30 godina.

Djukan
Gost
Djukan

Vidi ako nemas sto pametno reci mani me se molim te. Ako nemas argumenta onda sendvic. Pa covjece Rudovic je priznao da imate timove botina. Ti si vjerovatno jedan od njih. S obzirom kakav si mora da su ti prase umijesto sendvica donijeli. Kucaj i dalje dzabe ti.

Govedo Duklja
Gost
Govedo Duklja

Đe je to RUdović rekao da imaju timove botova ?

Ehhhh
Gost
Ehhhh

Sacekaj jos koji dan, bit ce ti jasno, no sto ces onda ti kukavce, kako ces se samom sebi pravdati jer te niko drugi nece vjerovat.

Peka
Gost
Peka

Počeli su da gube razum ovi DrPSovci

Peka
Gost
Peka

Ali stvarno komedija…tako će ubrzo Milo reći na suđenju – Nijesam stekao kriminalnim radnjama za svoga političkog života 97,5 milijardi eura koliko ste utvrdili, no samo tričavih 45,5 milijarde…izvini mi se narode!

zoki
Gost
zoki

Dijele sve sa rodnim krajem, pola Zeti a pola sebi, hahaha

Peka
Gost
Peka

Auuuuu…ovo mi sve djeluje kao kada upadneš u živo blato pa svakim potezom (izjavom) kojim želiš da se izvučeš, potoneš još dublje. Jedan savjet DPSovcima – nemojte se više braniti, bolje za vas.

zoki
Gost
zoki

A razlika kod koga je završila? Možda Migo zna.

Mijau
Gost
Mijau

Ovaj sako je super sa više unutrašnjih džepova.

Hola
Gost
Hola

Ja bih da me neko brifuje povodom cifri. Po mome je ovako: Znaci zakljucili smo iz snimka prostom racunicom da je kolicina para bila 50+47+500=597eura. Znaci Migo je iz svog dzepa dodao 46903eura za stranku. I to legalno stecene pare od Simovica od prodaje Kolasinske krtole i Bana od prodaje Grbaljskih crvenih bananka.

Dragutin
Gost
Dragutin

Moj Marašu… ukapiraj, i da je 40 centi, nije legalno.
Gledali smo na TELEVIZOR.
Loše te brifuju.
(Pitaj nekog sta to znaci, nije prpblem)

zoki
Gost
zoki

Zna on dobro, a i kaže da je obaviješten, hahaha

gosja
Gost
gosja

Pogledaju li se ujutro u ogledalo ovi gologuzovici koji brane i pravdaju sve ovo?Kako se sami sebi ne smuce i ne povrate…Na sto lice te ljudske kreature..Nemas hleba da jedes,ili imas samo hleb,a branis one polupismene koji sakama trpaju tvoje pare u svoje dzepove..Pa nama je odlicno kako zasluzujemo.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Sto puta sam rekao niko te iza one zavjese ili paravana ne moze vidjeti za koga si glasao ma kakve pare dobio i ma kakve prijetnje primao. Nijedan glas se ne moze na izborima ne moze ukrasti. Crna Gora je jedina drzava na Balkanu a vjerovatno i sire u kojoj opozicija ima medijsku prednost i opet gubi izbore. Samo opravdanja.… Više »

Dejo fudbal🏆
Gost
Dejo fudbal🏆

Nje nje zagoljemadaj maraš. 😂

Toni
Gost
Toni

Kako prosuše crnoga Miga. Sad če da ga ‘vataju za vrat đe je 50K. A on ne smije da kaže.

Sotir
Gost
Sotir

Ajde sto je do guše u korupciji al što je lopov kukala mu majka.

Radosav72
Gost
Radosav72

Haha, po ovome, Migo je jos i “skrajnuo” 50.000 koje su trebale biti podijeljene glasacima 🙂 . Naravoucenije: kad vam ponude za glas 50€ , trazite 100, jer vam je toliko poslato, nego su se nedje usput ” zagubile”

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

mislim da vecina ovog novca ode na postere, na one njihove blesave, unezvjerene face sto bulje po pola godine sa bilborda.

Gost
Gost
Gost

Druga polovina za Neimara u PSG , pratite li vi evropske intwgracije .

veki
Gost
veki

DA.a ,,gospoda,, u štabovima znaju ko će za 20, ko za 50 prodat glas a razliku do 100 eura ZA SEBE

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Je li ovaj Maraš svjedok saradnik-vidi se da je u sve upućen?Čitaš li ovo Stankoviću legendo ili ti Nikoliću ,,nezavisni novinaru,,?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

DAN je PUTINOV GLASNIK, a VIJESTI su PUTINOV ZABAVNIK..😁

HHH
Gost
HHH

Hrvatska i HNV miniraju kandidaturu za UNESCO

Andrej
Gost
Andrej

Jedno je sigurno Migo nije bjezao po Londonu i Rusiji kao Knezevic sto radi! Nego kad mu je smjestio ovaj klip dosao je dao je izjavu i rekao je covjek kako je bilo! Tako da kapu skidam Migu za sve!

Autarijat
Gost
Autarijat

E sram te bilo,i aplauz je dobio juce u Zetu od njegovih na proslavu.pi svi ste vi ista tranja

Pol
Gost
Pol

Pa naravno kad mu njegovi sude a Knezevicu bi isti ti fino presudili

Sasa
Gost
Sasa

Knezevic je te godine vise sipao parama ovima iz fronta, nego sto je Migu dao! Nego sad oce da preko Migovih ledja opere sebe i njegova nedjela !

Toni
Gost
Toni

Braća Grim su za takve kao što si ti mala đečica.

Migo
Gost
Migo

Nemo me ovako branit.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

47,500 € za stabove i 50,000 € za govornika u Zeti, prvorodjenog vlasnika Crne Gore!

Pol
Gost
Pol

Najskuplji govornik u Evropi!A one narikace po sahranama po 5 e uzimaju!A dje to ima?A one i po koju suzu pustit moraju..One suze a on se znoji

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Pa i on dodje kao neka narikaca jer roni krokodilske suze za CG dok je prozdire sa svojom svitom vec 30 godina.

Živana
Gost
Živana

…ima l’ ova kuća soka,
može Jupi ili Kokta…

Istina!
Gost
Istina!

Kako mi je ovo vise smijesno postalo, odje se konstantno danima napada Migo on uzeo pare on ih podijelio, cuda neka a te iste godine DF koji je bio finansiran diretkno od starne Rusije, Knezevica, Dake Davidovica i jos ljudi za koje se javno zna, niko ne prica o tome, nego to sto su oni finansirani da budu izdajnici CG… Više »

Radosav72
Gost
Radosav72

Bas tako. Svi znamo koliko se posteno finansiraju i jedni i drugi, to nije nista novo i nece ni za 1% uticati na sljedece izbore. Cutimo i trpimo, takav nam je izgleda ” horoskop” , nazalost.

Toni
Gost
Toni

Crče ti da saznaš ko je davao pare DF-u, a Migo snimljen kako trpa kovertu. To što je kasnije predao duplo tanju je posebna poslastica. Ispadate svaki dan sve gluplji.

Pavgord
Gost
Pavgord

Haha, kako je Migo smotao 50 hiljada. A đe je onih drugih 100 hiljada što mu je Duško poslao po vozačima? Je li to prikazivao Milu?

Oliver
Gost
Oliver

Sasvim je normalno svuda u svijetu da se donira partiji samo sto odje kod nas Dusko od muve slona pravi, i plus svom drugu sa kojim je nerazdvojan bio mu smijesta ovakav snimak, da bi sebe oprao a zapravo je samo pokazao koliko laze jer na svaku njegovu laz izadju dokazi koji pobiju Duskove lazi.

Autarijat
Gost
Autarijat

Jeste normalno al da se prijavi,ovo sluzi za kupovinu go..na po cG ne za promocije i spotove

Toni
Gost
Toni

Normalno, kako da nije, posebno u kovertama. Kako reče neko pametan – bolje ćutati i izgledati glupo, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Rudonja spilbrg
Gost
Rudonja spilbrg

Sad ce tabloid vijesti da napisu da su u pitanju milioni a ne hiljade,posto su naoravili ,,gresku” na prvi clanak na ovu temu pa je 3 dana stojalo pola miliona u tekstu

nemamime
Gost
nemamime

Šteta što nemamo državu pa je kriminalcima kao što su Đukanovići i Stijepović dozvoljeno da peru pare i direktno ugroze stabilnost Crne Gore.

Pol
Gost
Pol

I crvenu za Marovice?Sto cemo s njima?Sto je problem?Nisu dovoljno ukrali ili sta?

Lav
Gost
Lav

Eto koliko je zapravo dao Knezevic, jos jedan dokaz da se radi o klasicnoj njegovoj namjestaljci i da je namontirao dio klipa dje kaze 97 500.

Stefo
Gost
Stefo

Mene briga za zetske koverte ,ja ocu da majka primi platu od atlasa 7 mjeseci

Mjesec
Gost
Mjesec

Mora da se ovaj maras bio popeo na topolu, pa propustio pola para !

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

A ko kaže da je bilo još 50 hiljada? Dr Duško? Da nije izbrojan novac na onom snimku, možda? Ostaje nam da prevarantu i kriminalcu, nepismenom doktoru nauka, vjerujemo na riječ kako je dao 97 500 hiljada! Neka, ristići! Da je dr Duško rekao kako je u kovertu stalo 100 miliona- vi bi i u to povjeravali!

Region
Gost
Region

Nije izbrojan, ali se nije ni ovaj začudio kada mu je rekao da je 97.500€.
Možda Migo nije “doktor nauka” ali sigurno zna da za recimo 50.000$ ne možeš dobiti 97.500€, tolko ne može pogriješiti.
Ili ako ti kažeš može, o da uredu

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Mogu ja tebi dati kovertu i reći: tu ti je 5000 eura. Ti odeš kući i vidiš da nema bez 2000. Šta onda? Ti vjeruj krimanalcu dr Dušku, ja ću jedino dokazima. A dokaza da je bilo 97 500 eura- neeemaaa! Osim riječi dr Duška, kome vjeruješ kao Risto da ti je 😁

miki
Gost
miki

evo ovaj rece da su dobili 47.000e…sta ti nije jasno

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Na kraju upitne rečenice se stavlja znak pitanja… Reče i meni jedna žena na pijaci da si ti nepismen. Šta ti nije jasno? Ja toj ženi vjerujem, taman kao i ti Dušku.😎

mrki
Gost
mrki

bolje da vodis racuna o kradji ove drzave nego dje ces staviti znak pitanja

Toni
Gost
Toni

Generale, što više srljaš, izgledaš sve gluplje. Onako, prijateljski.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pa šta ću vam ja, ristići, kad vas vlast neće pa neće! Probajte kladionicu. Narod kaže: ko nema sreće u politici- ima u kocki!

010020
Gost
010020

ko pola prizna pola mu se prasta 😀 kad Migo procita kako ga branite reci ce vam nemojte me molim vas vise ovako braniti, inace i za tih 47500 odoh u zatvor 😀

Serdar Janko
Gost
Serdar Janko

Poklonio covjek za rodni kraj i to je to LOL!!! Ovo vrijedja inteligenciju!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Zar ti imaš inteligenciju, serdare?😱 Ko bi rekao 😂

Toni
Gost
Toni

Onome koji je ima. Vidiš po komentatorima da ih dosta ne osjeća tu uvredu. A kako bi?

mitar
Gost
mitar

Ahahahha. Samo im trebati dati da pricaju. Toliko su glupi da sami sebe ukopavaju. E narode ko nam Drzavu vodi…

Vale
Gost
Vale

Ove 50 000 je Migo podijelio sirotinji i reka im da ne pricaju nikome, jer je skroman.

savjetnik
Gost
savjetnik

Napadaju Miga jer je najpošteniji čovjek. Taktika im je da optuže sve u DPS. Sve potika i medijsko spinovanje Vijesti i Dana. Kneževuć je dužan Rusima 176 miliona pa mors sa radi što mu narede. Sve je jasno!

miki
Gost
miki

pa vidis da ga partijski kolega proziva da je uzeo 97.000 (sto smo svi vidjeli)a predao njima samo 47.000e…fali 50.000…dje je ostatak svi se pitaju?

Aaaa
Gost
Aaaa

A 50000 ulozio u akcije PSG…

Tomos
Gost
Tomos

Migo je dobar momak i nijedna afera i nijedna zloupotreba se nije vezivala za njega, nikad.
Unaprijed ga osuđivati i proglašavati krivim, kada je on u pitanju, je neozbiljno i nepotrebno..

gost
Gost
gost

Pa i nije Migo krive nego Milo😎samo kukavac mora da prizna iako nije kriv😎

Da živimo bolje
Gost
Da živimo bolje

Ovo je skrivena kamera.

Piper
Gost
Piper

Pomogao je Migo rodni kraj sa 97000€ ali to sto hvali pola dok je doslo do Marasa uzeli su mu na carinu izmedju Podgorice i Zete

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Hvali???😂😂😂 Kaže se (a i piše) FALI. Bože, kako ste nepismeni, ristići! Vidi se da vam je Risto guru. On svojevremeno reče da u fudbalu navija za BRAZILIJU! 😂😂😂

Roro
Gost
Roro

Ma ovo je za rekonstrukciju crkve otišlo.Za rodni kraj!

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Dao je nesto.njima je 50000 nesto sitno ,koliko su oni ogrezli u korupciji da su izgubili osjecaj za realnost.onda je migo uzeo ostatak.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Sta mislite jedu li davali Carevic, Daka, Knezevic i mnogi drugi opziciji? Pa naravno da jesu. I sad samo DPS kao prima danacije. Svaka stranka prima donacije ne budite blesavi i ne obracajte paznjuna timove botova koji zagadjuju medijski prostor.

Ccccvv
Gost
Ccccvv

Taman DPS tekstovima na gomilu i spinovanjem prebaci lopticu i onda se baci nova špica.

Juha
Gost
Juha

Pola pije pola šarcu daje

Tvrtko
Gost
Tvrtko

To je od ,,tetke iz amerike,,-milionima žena obrće.

Nikad vise
Gost
Nikad vise

Zora rudi, dan se bjeli, a ja moram odlazit. Svice! Svice! Svice! Svice! Ovo su radosni dani za opoziciju. Posle 30 godina mraka, svice. Uziva se u agoniji drpsa. Mozda malo bude revansizma, 30 godina pakla je puno. Sad drpsovci da nas 30 godina ubjedjuju da su za demokratiju. Da se sklone sa pozicija. Ima dosta mjesta u realnom sektoru… Više »

istragaposrbica
Gost
istragaposrbica

Neće vama nikad svanut rujna zora Crne Gore, vječiti gubitnici.

Marv
Gost
Marv

Buahahaha

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

sto bi rekli Cetinjani, nije ….. no se pas …..

Qeee
Gost
Qeee

Neka je dao. Odvajao od usta da da za svoje mjesto. No dje su ostale 50000e. Bio mu probusen dzep na sako pa ispale. E sram vas bilo lopvi. Bogro. Imate li vi obraza,pa da se stidite malo.

istragaposrbica
Gost
istragaposrbica

Njegove su pare, može sa njima što hoće.

Milutin Marash
Gost
Milutin Marash

Pare nijesu njgove.Makar ih nije prijavio u Ask.

Micko
Gost
Micko

Crni Marasu-Migo Je iz Kuca.

Jovanka
Gost
Jovanka

Ahaha top, milion je put Zete krenulo sigurno nego se oduzi put pa je na odrediste stiglo 47500, veci su gubici u prenosu kod DPS-a no kod Elektroprivrede…

nemamime
Gost
nemamime

Poklonio za rodni kraj??? Što nije svoje pare poklonio za rodni kraj, nego pare ukradene i opljačkane od građana Crne Gore?

Mirko
Gost
Mirko

Da, da, da, sve vam vjerujemo?
Zarobili ste sve institucije, sve je vaše, sram vas bilo.

Milutin Marash
Gost
Milutin Marash

A Maras je jedan fini gospodin.60000e uzima svake godine za trecerazredni klub u kome je preshednik,samo od opstine Golubovci.

Micko
Gost
Micko

,,Pomogao rodni kraj…,,-pola pije,pola… ha,ha,ha

Send this to a friend