Politika

Dan žalosti u Herceg Novom u nedjelju, zastave na polja koplja

Predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Кatić donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti na teritoriji Opštine u nedjelju, 1. novembra, zbog smrti mitropolita crnogorsko-primorskog, Amfilohija.

“Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Herceg Novi, zgradama javnih ustanova i privrednih društava čiji je osnivač Opština Herceg Novi i objektima mjesnih zajednica”, saopšteno je iz opštine.

Elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti.

“Za vrijeme Dana žalosti zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog sadržaja na javnim mjestima. Lokalni javni emiter Radio-televizija Herceg Novi će svoj program prilagoditi obilježavanju Dana žalosti, na način što će emitovati program koji po svojoj prirodi odgovara obilježavanju ovog dana”, navode iz opštine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boka
Gost
Boka

Katicu,Bog ti zdravlje dao

roki
Gost
roki

ko daje pravo ovim likovima da u moje ime građanina Herceg novog,daju saucesca i zastave stavljaju na pola koplja, Trebaju krivicnu prijavu dobiti ,

Terry
Gost
Terry

Potrčali novski i budvanski oci da budu veći pravoslavni srbi nego oni u BG…..

Jojop
Gost
Jojop

vama je pamet na po koplja odavo

Belavista
Gost
Belavista

A zar Katic i komp. ne znaju da je Crna Gora sekularna drzava?

Send this to a friend