Politika

Krivokapić: Manja grupa danas probala da upadne u Cetinjski manastir, ovako otrovne strijele iz Srbije nisu zabilježene u istoriji

Premijer Zdravko Krivokapić odgovarao je danas u Skupštini na pitanja predstavnika klubova poslanika. On je na Premijerskom satu saopštio da je danas manja grupa građana pokušala da uđe u Cetinjski manastir, ali da su u toome spriječeni. On je rekao da Uprava policije ne raspolaže saznanjima da je riječ o koordinisanim akcijama napada na vjerske objekte koja imaju za cilj dalju polarizaciju crnogorskog društva, odnosno podrivanja bezbjednosti Crne Gore. Krivokapić je poručio da će Vlada nastaviti da radi svoj posao u domenu ustavnih i zakonskih ovlašćenja. Istakao je da u istoriji Crne Gore nije zabilježeno da u tako kratkom periodu neko sa najvećih državnih adresa u Srbiji toliko otrovnih strijela upućuje Vladi, premijeru, predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću. Sjednici nisu prisustvovali prisustvuju poslanici DF-a i DPS-a.

Poslanik Momo Koprivica je u ime kluba poslanika Demokrate-Demos pitao predsjednika Vlade o napadima na vjerske objekte.

Premijer je kazao da Uprava policije ne raspolaže saznanjima da je riječ o koordinisanim akcijama koja imaju za cilj dalju polarizaciju crnogorskog društva, odnosno podrivanja bezbjednosti Crne Gore.

“Analizirajući registrovane slučajeve zaključuje se da je riječ o aktima pojedinaca, odnosno manjih grupa, koji su svoje nezadovoljstvo, odnosno neslaganje sa pojedinim situacijama odlučili da ispoljavaju kroz različite oblike nasilja ili delinkventnog ponašanja”, kazao je Krivokapić.

Ističe da će Uprava policije i u narednom periodu pratiti i analizirati sve bezbjednosno interesantne pojave u zavisnosti od kojih će planirati preduzimanje preventivnih, obavještajnih i operativno istražnih aktivnosti.

“Uz jasno iskazanu odlučnost da se stane na put svakom obliku protivpravnog djelovanja uz eliminaciju svih faktora, naročito onih za koje bi se eventualno utvrdilo da su nastali kao posljedica koordiniranih aktivnosti, a koje su usmjerene na narušavanje bezbjednosne situacije i stabilnog stanja javnog reda i mira”, kazao je premijer.

Uprava policije, dodaje, neposredno nakon parlamentarnih izbora, preduzima aktivnosti u cilju sprečavanja incidenata, kao i na identifikovanju učinilaca napada na vjerske objekte u zemlji i o ishodu preduzetih radnji blagovremeno obavještava javnost.

“Situacija je po ovom pitanju stabilna i pod kontrolom. U komunikaciji koju su policijski službenici ostvarili sa predstavnicima vjerskih zajednica iskazano je povjerenje u rad institucija. Uprava policije ima kapaciteta da obezbijedi zaštitu svim građanima i institucijama u Crnoj Gori”, naveo je Krivokapić.

Tvrdi da je danas jedna grupa ljudi krenula da upadne u Cetinjski manastir.

“Ta grupa je bila mala i nije završila svoj posao bez obzira ko je bio nalogadavac. Ovo što se dešava od 1.septembra u kontinuitetu daje pretpostavke da se radi o organizovanom pristupu. Policija nema podataka koje to mogu potvrditi. U Crnoj Gori se još nije desilo da bude otkriven nalogodavac, najčešće samo počinilac. Mene ne interesuje ko je izvršio, nego ko je nalagodovac”, kazao je premijer.

Onda se osvrnuo na medijske napade kojima je prethodnih mjeseci izložen.

“Napadaju mene, predsjednika Skupštine i sve one koji žele da Crna Gora bude drugačija. Da bi bila drugačija svi treba da se mijenjamo, počevši od mene lično. Ja sam se u oktobru jasno opredijelio da neću zamjene, hoću promjene. Mislim da je obaveza svih nas da razvijemo Crnu Goru. Ova Vlada ima jasnu viziju kako Crna Gora može da izgleda 2024. sa razvojnim projektima, koji će podići kvalitet građana, i da neće moći da neko manipuliše građanima da glasaju i obezbijede kontinuitet jedne ili druge poitike”, naveo je Krivokapić.

Predsjednik kluba Socijaldemokrata Ivan Brajović pitao je premijera da li ima plan za prevazilaženje ove, kako je ocijenio, do sada nezabilježene političke situacije u kojoj se nalazi Crna Gora.

“Vlada na čijem ste čelu izgubila je povjerenje većine poslanika u Skupštini Crne Gore, a Skupština je izgubila kvorum za održavanje plenarne sjednice. Koje poteze planirate da povučete u cilju saniranja trenutnog stanja”, pitao je Brajović.

“Veličanstvena pobjeda ne smije biti dovedena u pitanje”

Premijer je istakao da pitanje povjerenja većine poslanika nije stvar ličnog utiska, već provjerljiva činjenica.

“Ako bih polazio od ličnih utisaka, moj bi bio da Vaša partija u ovom trenutku nema cenzus za ulazak u Skupštinu. Kvalifikovati ovu političku situciju kao nezabilježenu je pretenciozna, posebno ako to kažete vi koji ste bili na čelu Skupštine kada su hapšeni poslanici, a sve kako bi bili donešeni diskriminisani”, ističe Krivokapić.

Vlada će, poručuje, nastaviti da radi svoj posao u domenu ustavnih i zakonskih ovlašćenja.

“A konstituitenti vlasti će zasigurno raditi na iznaleženju dogovora oko postojeće situcije. Jedno je sigurno da veličanstvena pobjeda od 30.avgusta ne smije biti dovedena u pitanje”, navodi Krivokapić.

Brajović: Pozicija ima našu podršku za rušenje Krivokapića

Brajović je kazao da premijer nije ponudio odgovore na to kako da Crna Gora izađe iz političke krize.

“Kriza jeste, vi nemate većinu. Što god pozicija bude nudila, ako je Vaše rušenje, naravno da će dobiti podršku nas 40, nas četiri sigurno hoće”, navodi Brajović.

“Nikada ovoliko otrovnih strijela sa najvećih državnih adresa u Srbiji”

U ime kluba poslanika „Crno na bijelo”, poslanik Srđan Pavićević pitao je premijera kako on tumači, u kontekstu najnovijih političkih događanja, odnos srpskih zvaničnika prema Vladi, premijeru i zvaničnoj politici Crne Gore i njenim protagonistima.

“Da li će najnovija događanja imati i kakve reperkusije na zajednički život u regionu i kvalitet susjedskih odnosa između Srbije i Crne Gore? Da li će se stavovi zvaničnog Beograda odraziti na turizam, trgovinu, ekonomiju, saradnju u domenu kulture i slično”, pitao je Pavićević.

Krivokapić je istakao da u istoriji Crne Gore nije zabilježeno da u tako kratkom periodu neko sa najvećih državnih adresa u Srbiji toliko otrovnih strijela upućuje Vladi, premijeru, predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću i da se oni na taj način pokušavaju proglasiti izdajnicima, ponovo citirajući Marka Miljanova: “Kada vas napadaju, nemojte odgovarati, jer ako imaju imalo obraza zastiđeće se za ono što rade”.

<<<Krivokapić srpskim vlastima: Ako imaju obraza zastiđeće se onoga što rade<<<

Rekao je da Crna Gora nema otvorenih pitanja sa državama regiona, kao i da je posvećena razvoju dobrosusjedskih odnosa sa Srbijom.

“Pokušali smo sve što je do nas i možda najbolji način je da smo sarađivali tamo gdje moramo, a to je na nivou ministara. Jedino premijer nije posjetio Srbiju“, kazao je Krivokapić.

Predsjednik Vlade istakao je da je veliki broj turista iz Srbije koji trenutno borave, sasvim nesmetano, u Crnoj Gori, pokazatelj da trenutno „zaoštravanje odnosa“ dvije države na političkoj ravni neće uticati na svakodnevni život građana naše dvije države.

“Politika nikada nije mogla da utiče na međuljudske odnose naših građana, jer smo na kraju dana upućeni jedni na druge. Prirodno je da imamo nesuglasice, ali mislim da je vrijeme da akcenat stavimo upravo na ono što nas spaja, a ne razdvaja”, zaključio je.

Premijer je istakao i da Srbi koji žive u Crnoj Gori imaju maticu Crnu Goru, a ne Beograd.

“Jedina pobjeda Crne Gore može biti da ona bude apsolutno građanska država (…) koja do sada to nije bila, jer da je bila – ovih podjela ne bi bilo danas. Ovo su naslijeđene podjele, na koje mi, nažalost, u ovom trenutku moramo da pristanemo”, rekao je predsjednik Vlade.

“Da nije bilo paketa mjera podrške, negativni efekti bi bili mnogo nepovoljniji”

Poslanika Bošnjačke stranke Amera Smailovića interesuje šta Vlada namjerava da uradi u narednom periodu kako bi zaustavila porast broja nezaposlenih.

Krivokapić je saopštio je da je Vlada uložila maksimalne napore kako bi se pronašla rješenja koja će pomoći građanima i privredi da što lakše prevaziđu negativne posljedice pandemije COVID-19.

“Procjenjuje se da nije bilo paketa mjera podrške privredi i građanima, da bi negativni efekti po indikatore tržišta rada bili daleko nepovoljniji”, naveo je u pisanom odgovoru premijer.

Premijer je kazao i da su, pored direktne podrške ranjivim kategorijama stanovništva, mjere doprinijele očuvanju radnih mjesta.

“I brojevi o kojima je riječ bi bili znatno veći da nije bilo ove vrste intervencije. Na ovaj način se doprinijelo održavanju nivoa zaposlenosti i novom zapošljavanju, pospješivanju likvidnosti privrednih subjekata, stvaranju uslova za povećanje broja turista i uspjeh predstojeće sezone, te stvaranju dobrih uslova za oporavak crnogorske privrede“, kazao je Krivokapić.

Predsjednik Vlade je istakao da smo svjedoci da je rad Zavoda za zapošljavanje bio vrlo problematizovan u javnosti u prethodnom periodu, te da je neophodno reformisati tu instituciju.

Naglasio je i da je veoma bitna aktivnost stvaranje prilika na tržištu rada za mlade.

“Ministarstvo ekonomskog razvoja preduzima aktivnosti u cilju uvođenja programa „Garancija za mlade“ u Crnoj Gori. Uvođenje programa posebno je značajno u trenutku povećane ukupne nezaposlenosti, naročito mladih. Kroz ove garancije omogućiće se njihova lakša tranzicija iz svijeta obrazovanja u svijet rada. Sprovođenje programa zahtijeva izdvajanje značajnijih finansijskih sredstava, zbog čega je od posebne važnosti Ekonomski i investicioni plan za Zapadni Balkan (EIP) čija vrijednost iznosi devet milijardi eura. Vrlo je važno da na pravi način iskoristimo finansijsku podršku koju nam Evropska komisija pruža kroz pretpristupne fondove”, rekao je, podsjetivši da je u toku realizacija nekoliko projekata iz oblasti zapošljavanja, čija je ukupna vrijednost 8,7 miliona eura.

Konjević: Krivokapić 11 godina bio funkcioner DPS-a

Predsjednik kluba Socijaldemokratske partije i albanske koalicije „Jednoglasno” Raško Konjević pitao je Krivokapića za ocjenu rada Vlade u proteklih 200 dana.

“I da li smatrate da Vi imate nepodijeljenu podršku Skupštine za nastavak rada Vlade, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima”, pitao je Konjević.

On je naglasio i da nije mislio da će predsjednik Vlade više dolaziti u, kako je nedavno rekao, mjesto nemorala i političkog licemjerja.

<<<Krivokapić u Skupštini: Ovdje vlada nemoral; Poslanici: Sram te bilo<<<

Odao je priznanje Krivokapiću što nije povukao priznanje nezavisnosti Kosova.

Krivokapić je odgovorio da je Vlada meritokratska, a da on nije revanšistički nastrojen.

On je poručio lideru SDP-a da se ne plaši, da se ne boji, jer se on i njegova partija neće vratiti u društvo onih koji su do sada upravljali Crnom Gorom.

Konjević je rekao da se u Skupštini niko nikoga ne plaši, niti boji.

“Ne plašim se, predsjedniče Vlade, ja za Vas, ako bi se DPS vratio. Ja sam vam to jednom rekao, 11 godina ste bili funkcioner DPS-a. Vi. Nema potrebe da se krstite, jer su to papiri, nije to vezano sa Bogom, nego sa izborom Vlade. Bili ste predsjednik Akreditacionog tijela”, kazao je Konjević.

Krivokapić je, pak, poručio da na osnovu Konjevićevog stava “niko ko išta zna u Crnoj Gori ne treba da joj doprinosi”.

“Ja sam svojim znanjem, kompetencijama zaslužio jedini, jer nije bilo drugih, da predvodim to Akreditaciono tijelo, kada je opstrukcija vlasti bila takva da Crnoj Gori ne treba Akreditaciono tijelo. A ja sam se prihvatio da od nule napravim ono što je bilo Akreditaciono tijelo i prvom prilikom “vrlo korektno” smijenjen, da su mi mnogi govorili ovako: “Evo, pogledaj, da li si ovo ti”. Ja sam pogledao te dnevne novine i saznao iz novina da sam smijenjen. E to je odnos prethodne vlasti prema bilo kome ko je šta njoj doprinio”, rekao je Krivokapić.

Konjević je naglasio da Krivokapić nije smijenjen, već zamijenjen nakon isteka drugog mandata.

“Ostvareni rezultati i više nego dobri”

Predsjednik Vlade kazao je da smatra da su, imajući u vidu okolnosti u kojima je radila Vlada u prvih 200 dana svog mandata, ostvareni rezultati i više nego dobri.

“Složićete se sa mnom da je zatečeno stanje bilo poprilično kompleksno, imajući u vidu zaostavštinu prethodne vlasti koja je iza sebe ostavila duboko podijeljeno društvo, razorene institucije u službi jedne partije i ekonomiju pred bankrotom. U značajnom periodu Vaše karijere bili ste dio izvršne i zakonodavne vlasti i više Vam je nego jasno koliko vremena je potrebno da bi se određene promjene sprovele u djelo“, navodi se u pisanom odgovoru premijera Krivokapića na pitanje Konjevića.

Premijer je istakao da su i pored toga, ostvareni zapaženi rezultati koji u značajnom dijelu prevazilaze realna očekivanja sa početka mandata ove Vlade.

“Podsjetiću na neke od rezultata: Suzbijanje COVID pandemije, do nivoa da smo u ljetnju sezonu ušli sa malim brojem zaraženih i tendencijom da vrlo brzo budemo država bez aktivnih slučajeva zaraze. Uz to, obezbijeđeno je vakcinisanje značajnog dijela populacije, čime se stvaraju preduslovi da i dugoročno imamo stabilnu situaciju kada je u pitanju prisutnost ove bolesti; Osigurana je finansijska stabilnost države, emitovanjem obveznica po povoljnim uslovima, čime je izbjegnut bankrot javnih finansija i omogućeno servisiranje zatečenih kreditnih obaveza; Realizovana su dva paketa ekonomske pomoći građanima i privredi, uslijed COVID pandemije, ukupne vrijednosti od preko 300 miliona eura; Uveden je dječji dodatak za svu djecu do navršene šeste godine. Takođe, djeca u stanju materijalnih i drugih potreba će primati od 44 do 60 eura (što je značajno povećanje u odnosu na trenutno stanje)”, navodi se u odgovoru.

Dodaje se da su obezbijeđeni besplatni udžbenici za sve osnovce u Crnoj Gori, povećana je minimalna zarada sa 222 na 250 eura, osnovana je nacionalna avio-kompanija i kupljena su dva aviona koja predstavljaju vlasništvo države Crne Gore…

“Sprovodi se reforma bezbjednosnog sektora, izvršene su kadrovske i organizacione promjene u Upravi policije i ANB-u, čime se doprinosi njihovom efikasnijem radu u korist svih građana Crne Gore; U saradnji sa Skupštinom i Venecijanskom komisijom, pripremljene su izmjene zakonodavnog okvira za rad tužilaštva; Donijeta je odluka da se područje Parka prirode „Platamuni“ proglasi kao prvo zaštićeno morsko područje u Crnoj Gori; Stavljen je moratorijum na detaljni urbanistički plan (DUP) Budva Centar i DUP Bečići, do donošenja PUP Budva; Raskinuti su ugovori o izgradnji malih hidroelektrana na vodotocima Đurička rijeka u Plavu, Bistrici u Bijelom Polju, Bukovici u Šavniku, Reževića rijeci u Budvi, Ljeviškoj i Raštaku u Kolašinu“, kazao je premijer, naglasivši da je to samo dio onoga što je urađeno u proteklih šest i po mjeseci.

S.Đukanović

Ž.Novović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Ovaj se opet danas izlupetao!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ču otrovne strijele iz srbije !
Takve “braće” nema ni brat bratcki !!!

Cgmoja
Gost
Cgmoja

Kako te nije sramota sijede glave lazovcino pokvarena..sve crkve su crnogorske a vi ste okupatori ..crnogorci ce ulaziti u svoje crkve neces nam ti izdajnice zabraniti

Istorija
Gost
Istorija

Bila je gore od ’18. do ’22. Palili su kuće, palili žive ljude, vezanim ljudima stavljali mačku pod košulju. Biće i još gore, ako ne zaustavite pomamu, kako znate i umijete.

Robert
Gost
Robert

Djelovanje DF (Destabilizacijskog fronta) u namjeri da za račun tzv. velike srbije i rusije, preko njihove izpostav tzv SPC (Svetosavska Paravojna Centrala) ugrozi Ustavni Poredak i teritorijalnu cjelovitost Crne Gore se pora odmah zaustaviti i sasjeći u sjemenu korjenu, da se nikada više ne izrodi i zaraste.

KoqeBolje
Gost
KoqeBolje

“vlada sloge” upravo tako, složili se da nisu složni, ipak toliko makar

Me myself and I
Gost
Me myself and I

Opet transfer blama

88888
Gost
88888

Objasni ti mene premijeru…kako da se krstim u crkvu u Crnoj Gori i da mi pise nacionalnost crnogorska…

Bristol city
Gost
Bristol city

Poslednji crnogorski prorok

491014
Gost
491014

Ima u Baru prorok časa vode 100 eura

491014
Gost
491014

Koja je moja sudbina 🥠?

Cgmoja
Gost
Cgmoja

Sram te bilo ..upadas li ti u svoju kucu krivi ili kako..ne upada niko u crkve nego su upali sptbijanski popovi..da se vrate crkve crnogorcima

K9ji
Gost
K9ji

Ovo je smijesno. Ovaj je smijesan. Skupstina nikad jadnija. Vlada nema legitimitet ni da odluku o radnom vremenu usvoji. Zapad je mislio da ce preko svojih emisara da upravlja politickim procesima na Zapadnom Balkanu, te bajne birokrate sposobne kao Vlada Crne Gore dozivjese takav diplomatski sunovrat da je to smijesno.

top
Gost
top

Ajde Milo potpisi ukaze za Srecka Crnogorca i ostale negatore drzave koji zele da budu ambasadori te iste zemlje. NEmoj da se ljuti Djokica ministar.

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Zdravko,mislis da je održivo stanje gdje u CG Srbi imaju 700 crkava i manastira a mi nijednu?U sopstvenoj državi?

MitaHN
Gost
MitaHN

Tvoja crkva je u Kumrovcu.

Bristol city
Gost
Bristol city

Mir je naša nacija 😅

Titograđanin
Gost
Titograđanin

Dvoje cetinjana, jedna žena i jedan čovjek su htjeli da vide što svetosavska ološ radi kupatilo đe je bila prva štamparija na Balkanu. To je taj upad. Svaka vam je istina takva.

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

Ova priča o tkz napadima na vjerske objekte je samo spin kako kontrolisati birače pravoslavne vjere Pošto nemaju šta da ponude onda im pričaju kako su ugroženi i da im jedino oni mogu pomoći.Za njih svi pravoslavci su Srbi ! U tome imaju podršku SPC ! To je ta taktika !

mačor
Gost
mačor

Lokalni političari H.Novog i Trebinja bi da grade hidrocentralu Sutorina,ideja dostojna Potemkina !

Terra nova
Gost
Terra nova

E da je Potemkin u pitanju dobro bi bilo, prije će bit Kvisling i njegova djela. Ko je što razumio sve mu je jasno, a ko nije nikad i neće.

Djuka
Gost
Djuka

Ima li iko više da nazovi premijera shvata ozbiljno, on je čovjek bez plana bez obraza, bez istine. Ne podrzavaju ga ni pozicioni ni opozicioni predstavnici on je nužno zlo Crne Gore.

Drago
Gost
Drago

Pitanje,ko je pokušao povratit oteto može postavit samo intelektualno podkapacitirana osoba.Naklon do poda Cetinjani,ustavom je definisano da se mora branit država od okupatora.

veljko
Gost
veljko

i i ja sam dosad mislio ds su neki strani popovi okupirali manastir ovo je nebjerovatno zna li ovaj covek da cini veleizdaju

MitaHN
Gost
MitaHN

Gadljivi ste prema srpstvu, ali niste bili gadljivi kada ste više od 10. godina čerečili Srbiju sa tzv. doprinosom za postradale od zemljotress. Pet milijardi pomoći, za koga, za ustsše i alkaidu.

Nebojsa V
Gost
Nebojsa V

Vaš nije

Metior
Gost
Metior

Znaci Cetinjani upadaju u svoj manastir koji su njihovi preci gradili a pop iz Vranja ga stiti, tako sto na mjesto dje je Njegos obitavao pravi klozet. Jeste vi normalni?

Hogar
Gost
Hogar

👍👍👍👍👍

MitaHN
Gost
MitaHN

Baš vi volite i cenite i Njegoša i manastir. Vaši preci su pravili druge verske objekte, a ne mabastire.

marius
Gost
marius

A ko je zida Cetinjski manastir ? Da nisu crnotravci , ili pirocanci ?

Levis
Gost
Levis

Ako bi neko pokušao da sazna nešto o tome ispalo bi da je laž,jer bi svi portalu do sada brijali o tome.Ko njega obavještava,vjerovatno mitropolija,jer da je policija,znali bi svi

Lav
Gost
Lav

Cus zdravla da “upane”…ka’ da ja ocu da upanem u svoju kucu na rucak danas…sto to pricas zdravo

Besty
Gost
Besty

Svaka vam cast Cetinjani braco nasa. Ne dozvolite da na mjesto dje je Njegos i Sveti Petar spavao Srpska okupatorska crkva napravi cucavac.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Bogami ću i ja u moju crkvu iako sam ateista,moramo vratit svetinje crnoj gori kao državi a ne samo crnogorcima ili nas nema,utopit će.mo se u glib svetosavlja i mitomanije!?

Besty
Gost
Besty

Posle izlaganja URASA mi je potpuno jasno da se radi o najvecim izdajnicima u istoriji Crne Gore! Beslicni manipulatori i la#ovi.

Titov pionir
Gost
Titov pionir

Pitam se dje zivi ovaj rukoljub u kojem svijetu

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Kad je postavljena trafika na Rumiji tada je trebalo da se reaguje, da svi Crnogorci izadju na ulice i da ne dozvole onu bruku, pustili smo sve ove godine SPC da se siri, e sad smo malo zakasnili gospodo, hobotnica je pustila pipke, i to debelo!!!

Levis
Gost
Levis

Nismo

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Ko je dozvolio trafiku na Rumiji?To je kljucno pitanje.

Cgmoja
Gost
Cgmoja

Nijesno zakasnili zavrseno je sa prastanjima

_cetinje_
Gost
_cetinje_

Posjeta Crnogoraca svom.Cetinjskom.Manastiru se vama zove upad

Matija
Gost
Matija

nemanje papira i pravljenje toaleta u kulturnom blagu drzave crne gore od strane strane crkve je ok
to je upad.

Houo
Gost
Houo

Bravo Brajovicu, ovaj cirkus mora otici iz naseg malog grada.

Cetinje
Gost
Cetinje

“Ne bojim se od vražjega kota,
Neka ga je ka na gori lista ,
No se bojim od zla domaćega.”
Vladika Rade.

veljko
Gost
veljko

to je sustina cijele okupacije

Baka
Gost
Baka

U Cetinje se ništa nije desilo danas ne lažite javnost.

Jovo
Gost
Jovo

Na ulaz u Crnu Goru ,granični prelaz Sitnica radi samo jedna traka.Kolona do Trebinja.
Toliko o brzom prelasku granica.

Karlos
Gost
Karlos

Mani se Manastira ekspertu,no sto ne sa gorivom?,sa povisicama?,sto je ovo sto narod strajkuje?,doveli ste nas do ambisa a ti od popovima pricas

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Taj upad je izvršen 1918. i još traje!

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Krivi ostaje dosledan svom imenovanju kao namještenik i portparol sekte SPC.

Oli
Gost
Oli

Ovi odgovori su sve samo ne odgovori.

Andjela
Gost
Andjela

Skrece pasnju sa svojega kraha vlade!

Topp
Gost
Topp

Ovaj je portparol MCP-SPC. #nijemojpremijer

mato
Gost
mato

Ovaj je portparol zapadnih ambasada. #nijemojpremijer

Zovite Sergeja
Gost
Zovite Sergeja

To nijesu upadi vec posjete vjernika kojima spc sekta ne dozvoljava ulazak u njihove crkve.

Mimi
Gost
Mimi

Besplatno lijecenje turista, a gradjani Crbe Gore kupuju ljekove, kod infekcije korona virusa sa upalom pluca kosta oko 200 e. 😢

Olujko
Gost
Olujko

Cetinjski manastir vlasništvo je opštine i države – dakle mora se predati u državinu i posjed vlasnicima i to je neminovnost. Oni koji su ga okupirali bespravno da počnu da se spremaju da oslobode prostor koji nije njihov – ne može valjda neko da živi u tuđem stanu bez dozvole vlasnika?

Cuca
Gost
Cuca

Nijesu pojedinci Krivokapiću nego Crnogorski narod traži mjesto dje će da se mole Bogu.

Vidoje
Gost
Vidoje

Zna se kako se ulazi u bogomolju. Crnogorski narod jeste, ali kao i u svakom narodu, i u nasem ima onih koji “upadaju u crkvu”

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Posto znas nesto o “crnogorskim upadima” u crkve de onda malo bogoljube vidji kako je bilo do juce u servistanu i od kada sebe gledate nekijem vjernicima!!!

Cuca
Gost
Cuca

A kako ti Srbine “upadaš u crkvu” , tudju crkvu.

Mimi
Gost
Mimi

Ovo nas Momo miru? 😂

nebojsa
Gost
nebojsa

kako objasnjavte zabranu pravoslavlja.zasto gradjanin crne gore nema pravo na slobodu vjeroispovjesti….zasto onistavaju 1000 god stru naciju i vjeru najcistiju a dozvoljavaju isamizam vrhabizam,subotarenje.jehovine svedoke…….zasto nema slobode vjero ispovjesti lokalnom stanovnistvu u njihovim crkvima zasto im grobove dajete drugoj drzavi..u pamet se ljudi ako vas ima…sudnji dan ce brzo

vesso
Gost
vesso

samo prica,vi bi htjeli pare,sad trenutno jedini turisti u crnoj gori su srbi,rusi i malo kosovara,nema tih iz evrope i amerike koji nam kmanduju,normalno je da brat brata cuva.

Mimi
Gost
Mimi

Momo Koprivica je mjera premijerove buducnosti. 😕

Damir
Gost
Damir

Povuci se sto prije dosta si se obrukao jednostavno nisi dorastao funkciji idi u penziju da te sto prije zaboravimo

nijemojavlada
Gost
nijemojavlada

Ali Momovo pitanje je hit, ne bi ga ni onaj Šubara drukčije postavio. E, pa Momo, i tvoja družino, crnogorske svetinje će biti, kao što su kroz istoriju bile – SAMO CRNOGORSKE!!! One su DUHOVNO PAMĆENJE CRNOGORACA, i nema toga zakona kojim se to može izbrisati!!!

Tvils
Gost
Tvils

DPS 33 odsto, Demokratski front 28, Demokrate 11, Ura 6, BS 5, SD 4, SNP 4, Demos 3, SDP 2, Prava CG 2, albanske stranke 2

Mimi
Gost
Mimi

Prava CG 2, Demos 3, SNP 4 😂😂😂😂 DF 28% 😆😆😆 Sve to podijelite i prebacite Demokratama. Polovinu od Demokrata prebacite DPS-u, URA polovinu SDP-u i dobicete tacno stanje. 😉

Neko tamo
Gost
Neko tamo

A cega druze, cega?

Zaba
Gost
Zaba

Realno je tako.

Otoplilo
Gost
Otoplilo

Demokrate imaju najmanje 5% više nego u prošlim izborima, a DF nema ni 20%. SDP lagano ima cenzus, Hrvati će se ujediniti za sljedeće izbore. SD nema cenzus, ali nema ga ni Demos. Stanje je za vas puno gore nego prošlog avgusta, samo je pitanje je li dovoljno loše da izgubite. Po sudu svih političkih činilaca, to bi bili nikad… Više »

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

On je imo”plan”za svetinje,za drugo ga ne pitajte,on nije odavde?

oooo
Gost
oooo

E najbolje mu je da cuti jer na ova pitanja nema jasne odgovore. Bice veselo procitat sta je odgovarao.

nijemojavlada
Gost
nijemojavlada

nema tu ništa veselo: on će pet dana da piše PROSKULE na odgovore…Prije njega ne znadosmo što su to “proskule”, možda nešto iz “naučnih radova”, mislim, “ranih jada”…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Šta pričaš koprivica,kakvi napadi na vjerske objekte,to su crnogorske svetinje koje su otete na najpokvareniji način,ima da se vrate!

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Zar on zna kako izaći iz krize?
Pa da zna ne bi u nju nas i Crnu Goru uvalio.

Send this to a friend