Politika

Građani sa protesta u Podgorici poručili: Nije zavšeno tek je počelo, vraćamo Crnu Goru na pravi put

U Podgorici je večeras ispred zgrade Skupštine Crne Gore održan veličanstveni mirni protest pod sloganom – Ima nas, kome je prisustvovalo više hiljada građana iz cijele Crne Gore. Protest je počeo intoniranjem crnogorske himne. Izvršni direktor nevladine organizacije Luča Nebojša Mrvaljević je pročitao koji su zahtjevi organizatora protesta. Zahtijevaju da Zakon o predsjedniku bude povučen te da se time spriječi rušenje ustavnog poretka Crne Gore. Takođe, zahtijevaju dogovor o izboru sudija Ustavnog suda i održavanje vanrednih parlamentarnih izbora. Šef poslaničkog kluba DPS-a Danijel Živković je poručio da “moramo biti istrajni i jedinstveni – Crnoj Gori trebaju izbori, ovo je borba u kojoj ne smijemo odstupiti”.

Foto: Ima nas
Foto: Ima nas

19.09 – Živković: Tek smo počeli i nećemo nijemo stajati, ovo je bedem preko kog više neće proći

 Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković sa protesta je poručio da su “rušitelji” potcijenili stamenu Crnu Goru i istakao da nema više umivene retorike i pristojnosti uz poruku da smo “tek počeli” i da “nećemo nijemo stajati, ovo je bedem preko kog više neće proći”.

Danijel Živković (Foto: Miraš Dušević/CdM)
Danijel Živković (Foto: Miraš Dušević/CdM)

“Nemamo više vremena za pojašnjenja i objašnjenja, evo smo se pojasnili i objasnili već pune dvije godine! I evo su za te dvije godine odveli državu na oltar izdaje i prodaje i udarili na temelje građanske, evropske i moderne Crne Gore”, kazao je on.

Sada su se, ističe, drznuli da udare na kičmu države, da “udare na Ustav, na zlatnog orla sa grba, na crvenu boju sa zastave, da udare na pretke koji su krv prolivali, i na našu majku Crnu Goru koja  ih je hranila ispod plavoga svoda”.

“Udarali su kukavički i iza leđa, udarali su besprizorno, udarali su vjerujući da je stvar u Crnoj Gori završena, misleći da nemamo hrabrosti da im odgovorimo. Našu pristojnost i civilizovan odnos, našu toleranciju i uvažavanje onoga koji misli drugačije tumačili su kao slabost. A nijesu bili svjesni da smo ih kao slabije od sebe čojski štitili sve dok prije nekoliko dana nijesu prešli i poslednju liniju koju smo im bili spremni istolerisati”, naglasio je poslanik DPS-a.

Zato im, dodaje Živković, i sa ovoga mjesta “poručujem da su nas potcijenili”.

“Potcijenili su stamenu Crnu Goru, potcijenili su slobodarsku crnu Goru, potcijenili su gene koje nosimo, potcijenili su vjerujući da je sve završeno. E pa evo ima nas, i ne da nije završeno, nego je tek počelo! Tek smo počeli i čuće nas i danas i sjutra i svakog dana, čuće nas na svakom mjestu, na ulici, na trgu, zgradi, svuđe će se vijoriti crvene zastave i pjevati majskoj zori, čuće nas nikad jače i nikad glasnije, jer od večeras ništa više neće biti isto”, poručuje sa protesta Živković.

Dalje navodi da nema više bijelih rukavica, nema više, kako kaže, umivene retorike, nema više pristojnosti sa rušiteljima.

“ Udarili su na obraz i dostojanstvo, a kada se dostojanstvo brani u Crnoj Gori, zna se šta to znači. Zato sam im i vidio strah u očima! Zato što znaju da nema nema veće svetinje od odbrane države koja je stvarana vjekovima”, kazao je Živković obraćajući se okupljenima ispred Skupštine Crne Gore.

Istakao je da se večeras “ne borimo samo da sačuvamo institucije i Ustav” već  i da “nas neko ne upiše na dnu stranice kao propratne i blijede pojave koje su samo nijemo stajale dok se rušila Crna Gora”.

“Večeras sam ovdje sa vama da bih sjutra mogao podići glavu na humci pokojnoga đeda koji se krvario za granice ove države, i da bih sjutra mogao sina u oči pogledati znajući da sam sa svojom generacijom dao sve što imam za odbranu, napredak i razvoj Crne Gore!

Zato se mi od večeras više ne borimo samo da sačuvamo instiucije, odbranimo Ustav, pravni poredak, već da se u knjigama o nama uči kako smo dostojno stali na branik vrijednosti građanske i evropske Crne Gore, i borimo se da nas neko ne upiše na dnu stranice kao propratne i blijede pojave koje su samo nijemo stajale dok se rušio ustavni poredak i dok se rušila Crna Gora! Nećemo nijemo stajati, ovo je bedem preko kog više neće proći”, jasan je Živković.

Zbog toga, ukazao je Živković, moramo biti istrajni.

“Moramo biti složni, jedinstveni i zajednički istrajavati na ostvarenju naših zahtjeva! Crnoj Gori trebaju izbori! Moramo povratiti red, moramo povratiti institucionalnu snagu, moramo se vratiti na evropski put i moramo učini Crnu Goru pristojnim domom za svakog ko u njoj želi za živi, uči, zasniva porodicu i vezuje svoju ličnu sudbinu”, naglasio je on.

Ovo je, prema mišljenju Živkovića, borba za pravo na pristojan život, ovo je borba za buduće generacije, ovo je borba u kojoj ne smijemo odstupiti.

“Idemo na izbore, da građani daju svoj sud i da nakon izbora vratimo Crnu Goru na evropski put, da odbranimo naše građansko uređenje i vratimo institucijama snagu jer će samo tako Crna Gora biti vječna! Neka znaju – tek smo počeli i nećemo stati do ostvarenja ovih ciljeva! Neka je vječna Crna Gora”, zaključio je Živković.

Svetlana Pajović Musić (Foto: Miraš Dušević/CdM)
Svetlana Pajović Musić (Foto: Miraš Dušević/CdM)

19.oo – Svetlana Pajović Musić je poručila da je osnovna obaveza svakog građanina da se suprotstavi okupacionoj Vladi i skupštinskoj većini koja je pogazila Ustav sopstvene države.

“Dvije godine nasilja, progona, mržnje – znaju li oni kako su nasilnici itirjanstvo prolazili u Crnoj Gori. Nisu snosili nikakve pravne i političke posljedice. Ali do jedne ure, do noćas, mogli su kako hoće, ali neće dokle hoće. Od večeras ništa neće biti isto, nema povratka nazad, naš put je borba protiv tiranije. Ispisujemo nove stranice borbe za pravo, čast i slobodu Crne Gore. Poručujemo međunarodnoj zajednici da nas ruski i srpski agenti i plaćenici skrenu s evropskog puta. Od onih kojih sjede u Vladi, do skupštinskih klupa, do okupacione crkve Srbije. Nećemo dozvoliti da budemo moneta za potkusurivanje bilo kome u regionu. Hoćemo li im zaboraviti Belveder? 13. jul u Nikšiću? Prodaju grobova okupacionoj crkvi? Kukaju Turci leleču bule? Noćas šaljemo poruku – ja sam svoju zaždio svijeću, predati se ne mogu i neću”, rekla je Pajović Musić.

Ona je podsjetila na crnogorske rukometašice “lavice”.

“Ale, ale, ti si naša prva ljubav, Crna Goro volim te”, pjeva masa okupljenih.

Nikola Zirojević (Foto: Miraš Dušević/CdM)
Nikola Zirojević (Foto: Miraš Dušević/CdM)

18.55 – Portparol SD-a Nikola Zorijević je rekao: “Na Dritane pe*eru! Nemojte da vrijeđamo časne predstavnike LGBT populacije”.

Tanja Bokan (Foto: Miraš Dušević/CdM)
Tanja Bokan (Foto: Miraš Dušević/CdM)

18.51 – Jakić: Kap je prelila čašu, probudite se usnule institucije dok ne bude kasno

Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić sa protesta je poručio da je Crna Gora nepokorna.

“Uvaženi saborci puno mi je srce biti sa vama u borbi za očuvanje jedine nam kuće naše Crne Gore. I nema svetije dužnosti ni večeras ni sjutra i sve dok bude trebalo biti na braniku Crne Gore. Nema velike žrtve u ostvarenju toga cilja”, ističe on.

Jugoslav Jakić (Foto: Miraš Dušević/CdM)
Jugoslav Jakić (Foto: Miraš Dušević/CdM)

Jakić se osvrnuo i na loklane izbore u Šavniku, gdje će se u nedjelju, po četvrti put ponoviti glasanje na dva biračka mjesta.

“Svjedoci ste naše borbe u Šavniku, gdje naši politički protivnici misle da su toliko urušili državu da mogu oni određivati biračko pravo građanima, kršeći Ustav ali i sve ljudske i moralne vrijednosti. Pa da im poručim sa ovog mjesta, možda je Šavnik mali ali je nasa ljubav prema Šavniku i Crnoj Gori i jača i veća od svake sile kojoj se suprostavljamo”, naglasio je predsjednik Opštine Šavnik.

Poručio je da je “kap prelila času” I pozvao institucije da se “probude”.

“Probudite se usnule institucije, nezainteresovana međunarodna zajednice dok ne bude kasno. Poštovani građani sa vama sam uvijek i na svakom mjestu gdje se brani i čuva Šavnik i Crna Gora. Neka je vječna”, kazao je Jakić.

18.48 – Okupljeni skandiraju  “Vučiću pe*eru!” Masa okupljenih je ogorčena na spomen premijera u tehničkom mandatu. Uzvikuju “Dritane pe*eru!”.

18.44 – Striković: Nećete nas naviknuti na primitivizam i sluganstvo

Adnan Striković (Foto: Miraš Dušević/CdM)
Adnan Striković (Foto: Miraš Dušević/CdM)

“Večeras kao i uvijek kada je teško, kada treba braniti slobodu, demokratiju, sekularnu, multinacionalnu, antifašističku, građansku i evropsku Crnu Goru. Crnu Goru u kojoj možemo imati različite svetinje, ali u kojoj su Ustav i zakoni svetinja svima.  Nadam se da su i mnogima koji su nakon 30.08.2020.godine pomislili da je stvarno osvježilo sada stvari mnogo jasnije. Nadam se da su i oni shvatili da ćeranje strateških investitora sa juga, da zatvaranje AK i Zeljezare, da gašenje Montenegro Airlines-a, da zaustavljanje, ama baš svih, razvojnih projekata na sjeveru, da maltretiranje reprezentativaca ove države, da vrijeđanje po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, da gaženje Ustava i pravne države, nikako ne mogu značiti osvježenje, već da to predstavlja politički i civilizacijski sunovrat jednog društva i jedne države”, rekao je poslanik SDP-a Adnan Striković.

Prema njegovim riječima, Crna Gora je vazda kroz istoriju znala tome da se suprotstavi.

“Zato im i poručujemo: nećete nas naviknuti na primitivizam i sluganstvo.  Nećete nas naviknuti na to da ova država ne pripada svima jednako. Nećete nas naviknuti da je normalno, uz cinične osmjehe, gaziti po Ustavu Crne Gore. Da je normalno da Jole Vučurović drži časove demokratije i štiti manje brojne narode. Vazda je bastalo Crnogorcima tiraninu stati nogom za vrat, basta i Bošnjacima, Albancima, Hrvatima ali i časnim Srbima. To vas molim da nikako ne zaboravimo. Zbog šake političara koji su svoj šovinizam dobro unovčili i koji uspješno manipulišu nacionalnim i vjerskim osjećanjima svojih sljedbenika, ne smijemo kriviti cijelu naciju. Zato pozivam i njih, i sve međunarodne prijateljske adrese da nam pomognu u borbi za zdrav razum i elementarnu normalnost. A mi odustati nećemo, kadri smo istrajati do konačne pobjede građanske, multivjerske, antifašističke, evropske, čojske i sojske Crne Gore. To će se desiti na ultimativnim prijevremenim parlamentarnim izborima. Zato da završim citatom najnepopularnijeg političara u Crne GoreG, doduše neću moći tako glasno kao on. “Dajte te parlamentarne izbore” ! Da oživi Ustav, da ožive institucije”, rekao je on.

18.42 – Vujačić: Budi se mladosti crnogorska, oko vrata vam ne stavljaju medalje nego omče

Na protestu je govorio student Ilija Vujačić.

“Dobro veče, moja Crna Goro! Dobro veče evropska Podgorice! Dobro veče Crnogorci, prijatelji, braćo jer brat je mio koje vjere bio. Razgrnite buktinjom slobode večeras tamne oblake koji se nadvijaju nad našom jedinom kućom, Crnom Gorom! Nek ponovo svane rujna majska zora, baš sad u novembru kao što je svanula 13.jula 1878, 1941, i 21. maja 2006.”, poručio je Vujačić.

Vujačić ističe da nije ovo prvi put da “sa kiljena države branimo nezavisnost”, poručujući da su “isuviše slabe prazne glave izdajnika i da bi udarale u tvrdi crnogorski krš”.

“Ruše ti Ustav, zemljo moja, kopaju temelje, mijenjaju istoriju, a ne znaju da su tvoji temelji državnosti čvrsti kao Lovćen… a njene medje, zalivene krvlju i da ih nećemo tek tako pustit… Nije ovo prvi put da sa kiljena države branimo nezavisnost. Udarali su ođe i veći i bolji od šake petokolonaša….Isuviše su slabe prazne glave izdajnika i stranih da bi udarale u tvrdi crnogorski krš… Zalud kuju okove i zvekeću lancima…Ne ljube lance Crnogorci ,ni lance, ni tuđe skute, ni mantije zločinaca natopljene krvlju nedužnih i nemoćnih”, rekao je on.

Budi se mladosti crnogorska, poručuje Vujačić.

“Tvoja leđa nijesu njihov stepenik. Budi se! Jer to što vam oko vrata stavljaju nijesu medalje nego omče”, zaključio je on.

Ustani moja Crna Goro, jer ova borba nije borba radi pobjede nego radi uvjerenja, dokažimo da nijesmo borci za čekove i honorare, da ne živimo od borbe nego da živimo za borbu!
Budimo vrijedni imena predaka koje nosimo i Ilija i Mirel, i Josipa i Mirsada i Nikola i Milos stanimo zajedno pod zlatna krila orla dvoglavoga i pošaljimo jasnu poruku da je Crnogorsko sve od Pljevalja pa do mora! I da će tako i ostati! Svih 13.812 km2! Ni pedalj više! Ali, ni manje! Jer, svaka je stopa skupo plaćena…

18.37 – Predsjednica OO Liberalne partije Nikšić Jelena Marković je kazala da evropski put nije gaženje Ustava.

“Izdajnici hoće Ustav da prilagode sebi i interesima nekih drugih država. Hitno deblokirati institucije kako bi se stopirala okupacija Crne Gore. Nije Crna Gora prćija Aleksandra Vučića. Stop izdaji domovine”, poručila je ona.

18.30 – Na početku protesta izvršni direktor NVO Luča Nebojša Mrvaljević, koji je prijavio protest, pročitao je zahtjeve:

“>

 

1. Zahtijevamo da neustavni, pučistički Zakon o predsjedniku bude povučen i time se spriječi rušenje ustavnog poretka Crne Gore!

2. Zahtijevamo dogovor o izboru sudija Ustavnog suda, kako bismo imali funkcionalnu jednu od najvažnijih institucija u zemlji i kako bi se stvorili predsulovi za održavanje izbora;

3. Zahtijevamo održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, kako bi Crna Gora što prije dobila državno odgovornu Vladu koja će štititi interese države i raditi u korist građana!

Građani nose transparente na kojima piše “Stop sijanju mržnje”, “Ima nas, nedamo Ustav, hoćemo izbore”, “Ima nas za Crnu Goru! Za EU!”, “Nemamo više izbora – Idemo na izbore!”…

Foto: Miraš Dušević/CdM
Foto: Miraš Dušević/CdM
Večeras u Podgorici
Večeras u Podgorici

<<<Uoči protesta: Stigla borbena oklopna vozila isped Vlade<<<

17.08

<<<Ovo su polasci iz crnogorskih gradova na večerašnji protest<<<

 

16.13 – Na putu prema Podgorici je više stotina vozila i nekoliko autobusa. U Podgoricu na protest krenuli su građani Herceg Novog, Titva, Kotora, Rožaja, Bijelog Polja, Bara, Berana, Žabljaka, Andrijevice, Kolašina, Ulcinja, Šavnika…

Budvani na krenuli ka Podgorici
Budvani na krenuli ka Podgorici

Kod Gugija u Budvi policija je zaustavila kolonu vozila.


“U Kotoru policija zaistavljala ljude u koloni, slikala vozačku i puštala ih onda da krenu”, kaže Kotoranin koji je krenuo na protest u Podgorica.

15.40 – I Ulcinjani krenuli ka Podgorici

Ulcinjani krenuli u Podgoricu
Ulcinjani krenuli u Podgoricu

15.15 – Građani Bijelog Polja i Rožaja krenuli u Podgoricu na protest

Najava protesta
Najava protesta

Iz Foruma Luča su saopštili da je javno okupljanje prijavljeno i da su jasno definisani program i ciljevi.

“Oni se ogledaju u izražavanju protesta povodom urušavanja Ustavom utvrđenih normi, jasno istaknutim zahtjevom za sprovođenjem prijevremenih parlamentarnih izbora kao i povlačenjem iz procedure prijedloga Zakona o predsjedniku”, kaže se u najavi.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović iskazao je podršku današnjem protestu.

“Podrška protestnom skupu čiji je cilj vraćanje kredibiliteta i legitimiteta institucijama i zaštita Crne Gore. Nema opasnijeg podrivanja institucija nego kad se u parlamentu ne poštuje Ustav i ruši ustavni poredak”, naveo je Đukanović na Twitteru.

Na današnji protest pozvali su i iz Demokratske partije socijalista, Socijaldemokratske partije, Socijaldemokrata Crne Gore, Liberalne partije, GI 21. maj…

Uprava policije je najavila da će snimati protest od 16 do 21 sat, a po potrebi može biti i produženo.

M.Dušević

A.Obradović

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Patriota
Gost
Patriota

Najezih seeee

Perocita
Gost
Perocita

Nema nazad junaci samo naprijeeeed za domoviny Crnu Goru

Tito
Gost
Tito

Hahahahha je ki vas sramota,pa ovo djeca vide da je fotomontaža….propast dps-a

PodgoricA
Gost
PodgoricA

Slabo

Hogar
Gost
Hogar

Naprotiv,Podgorica..moćno,jako.Tek ćeš da vidiš,na kraju možda budeš pomagao kriminalno-paravojnoj crkvi Srbije oko iseljenja iz naših manastira..znaš već,lični predmeti,seksualna pomagala,vazelin,sredstva za potenciju itd. #a droga i oružje biće zaplijenjeni.

Me myself and I
Gost
Me myself and I

@Hogar Komentar godine ! Da nam je vječna,brate !

preko Morače
Gost
preko Morače

Kad uporediš ovu ljepotu sinoć sa onim mrakom na litijama…

Titograd
Gost
Titograd

Civilizacija, mladost, ljepota, ponos Crne Gore!!! Kući ostadoše mrak, zlo, izdaja, srednji vijek.

Dejan
Gost
Dejan

Ponos je vidjeti ovoliku sloznost. Narod se digao na noge i nece vise da cuti na ponizavanje crnogoraca u sopstvenoj drzavi.

Драган
Gost
Драган

“сложност” – црногорски новговор

preko Morače
Gost
preko Morače

Evo nešto za ove što pišu ćirilicom: Ćirilo je sahranjen u Crkvi Sv. Klimenta u Rimu 400 metara od Koloseuma. Njegove mošti su u betonskom sarkofagu u kripti Crkve I mjesto su hodočašća mnogih Slovena. Iznad sarkofaga su mermerne spomen-ploče na kojima su ispisane izjave zahvalnosti za njegov prosvetiteljski rad kod Slovena. Tu su zahvalnice Bugara, Rusa, Čeha, Crnogoraca, Slovenaca,… Više »

9Bojna
Gost
9Bojna

Zora dolazi, gradanska se Crna Gora lagano budi. Pozdrav od susijeda.

Ozana
Gost
Ozana

Kako su svi zgodni, posebno Zivkovic i Jugoslav. Ljepsi smo od litijasa Pipuna i Slavena.

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Ovo su građani Crne Gore, ne srbi sa litija sa Kosova, Bosne i Srbije, Hrvatske izbleglice.. laku noc Montenegro 🇲🇪

jasno sve
Gost
jasno sve

Braća moja, Crnogorci! Bravo! Za početak, odlično. Idemo do kraja! Vratimo Crnu Goru na put!

Građanin CG
Gost
Građanin CG

naježio sam se kad sam otvrio vijest i pogledao prvu sliku..
budi se ljevico!!

Komentator
Gost
Komentator

🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Catarino
Gost
Catarino

Mislim da je slogan skupa trebao da bude:”IMA NAS VIŠE”

Momo
Gost
Momo

Ima nas sve vise

Marko
Gost
Marko

ima nas vise od 2-3 hiljade

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Sad treba ponistiti izbore pa ako treba platiti i kupiti to novcem prve familije

Maxe Oli
Gost
Maxe Oli

Što ste se prepali tako, Aleksadre? Pravi vjernik se ne plaši.

Niksicanka
Gost
Niksicanka

Aleksandre, izbori su demokratski prihvaceni. Vi ste placeni od prve familije Srbije i Rusije pa smatrate da su i gradjani CG. Placeni ste da unistite sve crnogorsko. Branili ste crnogorske svetinje da ih otmete, a sad CG ne mozete oteti i spojiti s Srbijom. Sto ste trazili sada dobijate. Mozes biti Srbin, ali i cuvar CG, njene zastave, kulture, istorije,… Više »

Posmatra
Gost
Posmatra

Ona manja polovina Cg. Koja gubi izbore.. Nije lose realno

blavor
Gost
blavor

“manja polovina”??? Auuuhhh, jesi li izrastao ispod Zdravkove kotule ili…ispod Spajićeve kriptovalute?

Dusan
Gost
Dusan

Kakva polovina? Oni su sad jedna cetvrtina

Tek tako
Gost
Tek tako

Za ovoliko naroda litijasi bi javili bilo 100000.
Bilo je veličanstveno, milo mi je da su građani svih vjera i nacija bili da porucimo ovim destruktivcima da nas ima.

Mirna
Gost
Mirna

Ko ste to vi?

SINDON58
Gost
SINDON58

Mirna, Srbija ne postoji

Momo
Gost
Momo

Gradjani Crne Gore svi skupa crnogorci, srbi, muslimani, hrvati. Svi dobre volje bez i jednog nacionaliste ma sa koje strane potekao. Ko god je rodjen u Cg je “MI”

Niksicanka
Gost
Niksicanka

Gradjani CG, cuvari njene slobode, nezavisnosti, zastave, SVETINJA koje ste oteli. Ovo je narod svih vjera, gradjani. Postavi pametno pitanje, ne kopiraj neuke primitivce !

Hogar
Gost
Hogar

ARMIJA! 🇲🇪
#i to bez nekih moćnih organizacionih mogućnosti i bez pretjerane reklame za koju nije ni bilo dovoljno vremena.Jako,jako zadovoljan 👍
# i još tek početak.Biće brijanja,četnici..

Sandra
Gost
Sandra

Hahahah a iz cijele CG doveli ljude. Slabo je to slabooooo

Hogar
Gost
Hogar

Stvarno mi je degutantno i uvredljivo da poredim ovu ljepotu sa sramotnim “litijama” ali moraš znat da su tada svuda dovozili litavce(zaostalo stanovništvo- naaaaaarod) iz čitave Cg plus komplet kapacitet neprijateljske Srbije što se tiče organizacije,prljavog novca,medija,obavještajnih službi i kriminalnih klanova i..pazi sad ovo..uz pune autobuse i automobile litavaca iz Srbije i frankenštajn entiteta r.s. #najposjećenija sramna litija brojala je… Više »

Hogar
Gost
Hogar

Stvarno mi je degutantno i uvredljivo da poredim ovu ljepotu sa sramotnim “litijama” ali moraš znat da su tada dovozili litavce(zaostalo stanovništvo naaaaaarod) iz čitave Cg plus komplet kapacitet neprijateljske Srbije što se tiče organizacije,prljavog novca,medija,obavještajnih službi i kriminalnih klanova i..pazi sad ovo..uz pune autobuse i automobile litavaca iz Srbije i frankenštajn entiteta r.s. #najposjećenija sramna litija brojala je 20… Više »

Mrak😂 za to
Gost
Mrak😂 za to

Ovo je smijesno zar nije tramp rekao da nece da ratuje za ove crnogorce

Milan
Gost
Milan

Sto su se aktivirali vuckovi botici

Petar CT
Gost
Petar CT

Sram vas bilo. Pišete komentare iz toplog doma. Đe ste danas? Ja idem Na proteste dok vi śedite i pišete komentare. A ja budala ???. Pogledajte sliku iz drona, 1000 nas nema, nebilo nas.

KOMIT
Gost
KOMIT

Pa nije baš tako.
Ti ka da gledaš dron DF-a.

PETAR
Gost
PETAR

Dron je dron bio df ov ili naš, Putinov ili Bajdenov, ili ćeš reći da si bio pored mene i nisi vidio što sam i ja vidio. Nego sledeći put budi pored mene pa neće litijske horde moći da rade ono što rade.

Milka
Gost
Milka

Tačno tako….bruka od nas…sve tastatura protestanti…i to na današnji fini dan idealni….koliko će nas tek biti kad bude shever i kiša…..bruka….

Niksicanka
Gost
Niksicanka

Ima vas, Ima vas 🇰🇬❤

Ertugrul Beg
Gost
Ertugrul Beg

Ovo je dokaz da Crna Gora nije mala nego je veća od srbije

radojka
Gost
radojka

Srce mi je puno bravo podrska moji CRNOGORCI imamo najljepsu Drzavu i nikome ne smijemo dozvoliti da je unisti.

Zdravko
Gost
Zdravko

Ali tom drzavom upravljaju njeni gradjani i vecina nas hriscana sa manjinama. Ne upravljaju ljudi koji su se prodavali za 50 eura

Mr.dr
Gost
Mr.dr

Kako su montirani lajkovi.
Ne moze dislajk da se daje.sve vamje ovako montirano

Vava
Gost
Vava

Negde i pogrese, bice otkaza

Srdjan
Gost
Srdjan

Sve im je tako

Nikola
Gost
Nikola

Neka je vječna 🇲🇪🇲🇪

Bizaa
Gost
Bizaa

E tek je pocelo

Kokot
Gost
Kokot

Dobar su vam se prorijedili redovi,dooobro

Lab
Gost
Lab

Baš izgleda rijetko.😂😂😂

Lavica-Br
Gost
Lavica-Br

A ti druže promjeni dioptriju 😂😂😂

Snijezni
Gost
Snijezni

Hahahahaa a mozete da pricate sto ocete cetnici/botovi bilo nas je masu, dovoljno je da vidite snimak i slike iz vazduha i sve je jasno. O atmosferi da ne pricam. Strah vas je pa lajete!

Zdravko
Gost
Zdravko

Od cega? Bile velicanstvene litije koje su pokazale silu, bili izbori 2 puta i tu pokazali moc. Od cega da se bojimo?

marius
Gost
marius

A na litijama pola iz srbije, I rep. srpske. Organizujte litije bez njih,pa da vidimo kolko ve je .

Dejan
Gost
Dejan

Da se bojite da vas ne vratimo na Kosovo posto smo vas najeli i napili, a vama malo!

Niksicanka
Gost
Niksicanka

Litije? Najprimitivnije s popovima, to je vas nivo inteligencije. Vuku vas par razbojnika i lopova svega crnogorskog! Ali, niste se znali prwkestiti, a sad litijate. Koliko si knjiga procitao u zivotu?

Ableci
Gost
Ableci

Pa što će vam borna kola, posebne i antiterorističke jedinice policije i duple ograde ako nas nema? U strahu su velike oči. A iskustvo Hrvatske, Bosne, Kosova, Ukrajine uči nas da sila ne pomaže u sukobu s onima koji brane svoje.

Zdravko
Gost
Zdravko

Ali CG nije HR, Albanija,Bosna i Kosovo, pogledaj 80% stanovnistva CG , to je isti narod ista vjera isto sve kao Srbi. Manjine su manjine, pomiri se sa tim.

Niksicanka
Gost
Niksicanka

Crnogorci nemaju nista sa Srbijom isto, bas nista! Osim sto je unuk srbin izdao djeda, kralja Cenogorca. Srpsko postenje, super dnk srpski!!!!! Ma viorit ce se ova zastava 🇰🇬 nece se Vucic zadovoljiti CG, jer je izgubio region!!!!

Whoseeme
Gost
Whoseeme

Puno mi je srce da kad znam da nisam sam u ideji o slobodnom narodu i slobodnoj zamlji. Nasoj divnoj svetinji majci Crnoj Gori.
Iznad svega Crna Gora!

Milos BD
Gost
Milos BD

Pola od ovih sto su dosli na skup su glasali DF Demokrate Evropa sad i trazili promjene. Sad se mozete bunit koliko hocete i svaki dan protestovat. Krug na izborima je cudo.

Pop General
Gost
Pop General

Vučić aktivirao botove večeras. Pare dade na sendviče

Jul
Gost
Jul

Zao mi je sto nisam dosla. Sljedeci put dolazim. Da je vjecna!❤

Emilia
Gost
Emilia

Zar nije ljepse vidjeti ove prekrasne crvene zastave,nego crne mantije na litijama.Ovakve slike pune covjeka sa srecom.

SINDON58
Gost
SINDON58

Da crne mantije ruzne

Luci
Gost
Luci

Dje Ja zivim Majko Moja

Milan
Gost
Milan

Idi de ti je bolje

Milan
Gost
Milan

Jesam ne boj se vec pobjega od Vas

Max12
Gost
Max12

Frka četnici?!Strah je paśja vjera.

Veri
Gost
Veri

Sto bi se strasili,izbori su bili prije dvije godine pa opet prije neki dan,zato ste nocas na ulicu.

Eviva da je ziv
Gost
Eviva da je ziv

Kao prvo nisam cetnik. A kao drugo od cega strah?
Izgubili ste vlas u cijelu CG koliko ja znam?
Vise naroda je bilo na litiju cezvrtkom u NK nego veceras iz cijele CG.

Rodja
Gost
Rodja

Boga mi potcenili smo vas , racunalo se 600-1000 ljudi
Vi se lepo okupili , mozda jos koji puta predjete cenzus ali istorija vam ne gine .

Preko Morače
Gost
Preko Morače

Dođi rođo, dođi…

Dr.ino
Gost
Dr.ino

Lepo ces ti okle si dosa!!!!

Marko
Gost
Marko

Nije ti mjesto medju nama rodjo, odi kod vuleta.

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Manjina

Srdjan
Gost
Srdjan

20%…

Gastos
Gost
Gastos

Ovo je sve demokratija. Hvala organizatorima na mirnom skupu.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Da bio nemiran, Teba više ljudi, malo je ovo za nerede. A i nema nereda kada Dps poziva, obično ih ina kada se ksžso ne zna ko je organizator. Neboj se za ove skupove đe onoži zovu, vode ono računa… I svaksko se slažem, podrška za svaki mirni skup..

Ozana
Gost
Ozana

Nered moze izazvati i 10 ljudi, Zabjelo. Nisi u pravu.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Može, ali bi trajao 5 min

KartaJeBacena
Gost
KartaJeBacena

E cim srbende pricaju na portale da nas je bilo samo 4-5.000 znaci da im je dobro frka. Malo ste se preskartali nebraco. Doma je dosta ostalo ljudi kojo ne vole dps ali i me vole vas front budite sigurni. Ima i dalje….

Koca
Gost
Koca

Prvi ja I supruga,ali na sledeći skup smo u prve!!!

Bu2nin
Gost
Bu2nin

Hahahaha a jes’, evo ne mozemo oka sklopit, eto castimo vas jos 5, neka vas je i 10 hiljada bilo, kao jedna litija nedeljom :)))))

Renjas
Gost
Renjas

Buhahahahahahah

Banjo
Gost
Banjo

Niđe Podgoričanina, puškom da ga gađeš… Nego,imate li vi goriva za predstojeću borbu jer od Podgorice ajra viđet nećete

Naroz
Gost
Naroz

@Banjo, otkud znaš Banjo, jesi bio tamo? Ako si bio kako si znao ko je Podgoričanin, a ko nije? Da li si ih legitimisao i izvršio brzinski popis? Jesi li ti murijak?

Sloboda
Gost
Sloboda

Tačno. Podgoričani su tamo gdje je vlast! Prodali bi se za dojč

Dr.ino
Gost
Dr.ino

Banjo ti ne prepoznajes ljude iz pg jer nisi iz pg a i ako nisi bio kako ces ih vidjet?

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Necemo ako DF ne podijeli i nama po 500e kao za izbore sto su. 😉 Vidji zavrsi nam to, majke ti.

Krusa
Gost
Krusa

🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️❤️🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Gastos
Gost
Gastos

Imš više emoji zastavica no ljudi što je bilo na skupu.

GXF
Gost
GXF

Mi nismo operisani ✊✊🇲🇪🇲🇪

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

GXF niste jer vam svakako spasa nema…

Roxy
Gost
Roxy

Veličanstveno ljudi…svi kao da su disali jednom dusom…mirno, kulturno, dostojanstveno. Čast je bilo biti tamo…

Sloboda
Gost
Sloboda

Divni kulturni ljudi! Naprijed Crna Goro

Planeta majmuna
Gost
Planeta majmuna

Nema oslobodjenja ako ne izbacimo spc sektu iz CG!!! Ovo smo trebali odmah nakon potpisa TU Dritange. Crnogorci morate da konacno kapirste da je srpska sekta najvece zlo i rusitelj u CG!!! Ako ne ponistimo TU i ove tudje popove ne posaljemo doma – dzaba sve.

eukolonija
Gost
eukolonija

Definitivni pad DPS-a.

ilija
Gost
ilija

Kolaps

Podgoricanino.1
Gost
Podgoricanino.1

Malo namontirana slika, realno ako je bilo 7-8 hiljada, plafon

SasaPG
Gost
SasaPG

Organizatori kazu 15, ovi drugi 5, znaci nedje u sredinu. Po snimcima iz vazduha rekao bih 8-10. Iz cijele CG.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Ima nas

Kurir
Gost
Kurir

Ne bilo Vas ko sto nije

Milan
Gost
Milan

Zasto se sjekiras sto nas je malo, samo polako

Curcio Malapart
Gost
Curcio Malapart

Sad da organizujes Cecin kocert 100000 mada bi onda I Set dosao.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Vozi Srbiiiii ima nassss

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

4 000 mozda i manje.Da se ne lazemo, bio sam. A ovi tatini i mamini junaci iza tastature neka su zdravo.

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Dosli su svi niko nije odsutan i nema ih sve sa ukrajinskim i americkim suverenistima ni 4000 tisuce…

PODGORICA🇲🇪
Gost
PODGORICA🇲🇪

Podrska🇲🇪Zao mi je sto nisam bio

Todor🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
Todor🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Vuciceve sluge u misije rupe necete moci sto ste zamislili branicemo Cg 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Mićo
Gost
Mićo

Za kad ti to treba ….hajshahah

slavica
Gost
slavica

BRAVO CRNA GORO VECERAS MI JE PUNO SRCE SRECNO NA PUTU OSLOBODENJA

Bbbb
Gost
Bbbb

Ima nas vise nego dovoljno da kazemo ne vasoj 30 godisnjoj okupaciji Srpske Crne Gore

Planeta majmuna
Gost
Planeta majmuna

A o cemu ti majke ti??? Koje srpstvo i dje?? Nikada postojalo.

Planeta majmuna
Gost
Planeta majmuna

Eh nema vas dovoljno – izdajico.

Mili
Gost
Mili

Da vas onaj mantijas vodi, hahahhahhaha

KOMIT
Gost
KOMIT

Ili vašoj okupaciji?
Kad vas Srbija nije htjela CG vas je prihvatila i dala vam bolje uslove i benefite nego svojim građanima…..zato i jesmo tu đe smo.

CG1
Gost
CG1

Konacno se budi Crna Gora! Velicanstven skup,odziv ogroman…stici ce poruke sa vecerasnjeg skupa do pravih adresa!

Dritko adjic
Gost
Dritko adjic

Duplu ogradu i oklopn vozila na svoj narod je li kaubojj sramote jedne pi

Budala
Gost
Budala

Bukom i dekoracijom da se sakrije da je došlo samo par hiljada građana🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Srdjan
Gost
Srdjan

Kazu 3000 🤣🤣🤣🤣

Cg11
Gost
Cg11

Ha ha ka da je važno koliko nas je…. Ni protiv turske imperije nas je bilo naspram njih pa…kako su prošli…ka i svi koji krenu na CG, pa taman ih bilo i 1000x više… 🤔

KOMIT
Gost
KOMIT

Pa vi bi morali uvoziti vojsku i policiji da nas je bilo više.
I ovako ste se prepali.

Serdar
Gost
Serdar

Najmanje je bilo podgoricana!!! Iz čitave Crne Gore nije bilo 5000 hiljada! Nažalost tako je!!!!

slavica
Gost
slavica

Serdare slab si matematicar

Budala
Gost
Budala

Dirljivo je bilo, evo mi sve suze niz leđa, kad sam čuo zahtjeve i ultimatum vladi a to je izbor sudija i vanredni izbori. Pa to i EU traži i vlada to traži i sve partije na vlasti to traže, da se odrze vanredni izbori i dps “dotuče” a Dritane pederu skandiraju a Dritana postavio predsjednik dpsa i nece da… Više »

Ljubović
Gost
Ljubović

Ako nas ovaj Zorijević brani onakvim riječnikom crno nam se piše!

Atos
Gost
Atos

Mislim da ispod 400.000 nije bilo, Spilberg bi vam pozavideo na slikama

Dr.iTan
Gost
Dr.iTan

Iz koje Srbije se javljas Atose. Svako zlo od Srba dolazi svako. I Crkve vase

Atos
Gost
Atos

Iz okoline Holiwooda, tiu sjedim sto do Spilbergs on, pa čujem kako komentariše

KartaJeBacena
Gost
KartaJeBacena

Sjedis ti sto do furune, i opanke glachas. Vrijedno slusas kao sluga i banja ti. Vucicev i pipunov pion. Kupili ti 300 eVra laptop a internet krades od komsije.

Atos
Gost
Atos

Vučić je majstor dramsturgije, Pipun komedije… A ovi vaši naučne fantastike…
Od 1.000 prave 10.000 od 2.000 naprave 20.000.
I još kad ubjeđuju narod da je 20€ veće od 450€. I da bi im bilo bolje na ove cijene da u imaju 250€, to spada u naučnu fantastiku

Rumija
Gost
Rumija

Aaauuuu ovo se ne moze izbrojat, pogledaj sile, sta je ovo brate moja 🙂

MaestroPgCg
Gost
MaestroPgCg

Ovi sto vele 5000 – toliko ih je bilo na utakmicu juce, I svi koji su bili na utakmicu veceras su bili ispred skupstine plus ovo organizovao a i koliko God da nas je, pa makar 90 posto je spremno vojno da stane u zastitu drzave :*

Zdravko
Gost
Zdravko

A to smo vidjeli hahahhahah, sve junak do junaka hahahh

Blok 5
Gost
Blok 5

Zdravko je operisan.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Dodji da ti pokazemoo

Samo JA
Gost
Samo JA

Kao partija koja se deklariše kao građanska i BS je trebala da pozove svoje simpatizere i članove na protest. Ili jesu ali je meni promaklo !?

Šizika
Gost
Šizika

BS se vec prebacila da bude sa pobjednicima. BS nikad nije ni bila sa milovim partijama iz uvjerenja nego iz interesa . Zar bi bilo logicno da BS iskreno bude sa nekim ko je odgovoran za deportacije, Bukovicu, Strpce, gorivo za karadziceve tenkove koji jurisaju na Srebrenicu. BS se sjeca da je tada najveci saradnik Milosevica, Karadzica, Mladica bio Djukanovic.… Više »

Samo JA
Gost
Samo JA

Pa da , kad malo razmislim u pravu si, ali isto bi bilo dobro da oni kao stranka demantuju mene ili tebe!

enter
Gost
enter

BS gleda dje moze da se uglavi. Interesna grupacija.

VrhLovcena
Gost
VrhLovcena

Koliko ih ima mogli su svi u moracu na rukomet.

kanjewest
Gost
kanjewest

Ustav se prekršio u slučaju Filipa Vujanovića. Ćutali ste.

Ustav se prekršio u slučaju Vesne Medenice. Nijeste protestovali.

Ustav se prekršio kada su donesene sporne odredbe na računima za struju. Nijeste reagovali.

Zašto se tada nijeste pobunili?

Ozana
Gost
Ozana

Pa i ti si tad cutao.

Nina
Gost
Nina

Ne dajemo neprijateljima i izdajnicima u razlicitim oblicima, nasu jednu i jedinu Crnu Goru 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Realan
Gost
Realan

Puno je bilo… ne pamtim vece skupove. Bio na ovom skupu i ranije.. Trebaju setnje da bude kilometarska kolona…

ImeMoje
Gost
ImeMoje

To ako idete jedan za drugim.

Hrvat by boka
Gost
Hrvat by boka

Budi se Crna Goro….sekta svetosavska se mora zaustaviti!

Snezana
Gost
Snezana

Tacno tako treba ih zaustaviti I nedozvoliti da unistavaju Crnu Goru

Gastos
Gost
Gastos

Slabo se nešto probudila, uspavali se, rano je 18:00.

Mackica
Gost
Mackica

Cekaj ti Zadrugu.

ZNAM
Gost
ZNAM

raspustaj skupstinu i na izbore bre!

Rakun
Gost
Rakun

A sto ces na izbore? Evo sad su vam bili :))

Ozbiljnost
Gost
Ozbiljnost

Ali se vidi rizik da ovo može biti model saradnje sa Spajićem, najružnijim licem DPS iz 90tih… Onda će se sve opet prosuti…

Suzi
Gost
Suzi

3200 kam da pukne. 🤭

Pop Vukovci
Gost
Pop Vukovci

Fijasko,otlrganizovano iz svih gradova ,doslo samo ovo

Serdar
Gost
Serdar

Malo ljudi nema ni 5000!

Nostradamus
Gost
Nostradamus

BRAVO !!!!
Ustala je CG protiv ovog dvogodisnjeg terora

Eviva da je ziv
Gost
Eviva da je ziv

Postavljaju uslove a u svaki grad su izgubili… Debakl…
Malo vas je za uslove

Lipovo
Gost
Lipovo

Svrha protesta : da kažemo SVIJETU , DA IMAMO MAJKU – NE TREBA NAM MAĆEHA !

Ozbiljnost
Gost
Ozbiljnost

Auuuu konačno pametne poruke… Konačno… Neka podrži…

MBP
Gost
MBP

Puno srce❤️🇲🇪

Kokot
Gost
Kokot

Ima nas…..samo vas je ovoliko.

behutees
Gost
behutees

više nas je no ba svaku litiju i pokajanje rila zaborsvljenog mudotvorca

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Dosta za vas

Pedja
Gost
Pedja

Svi smo tu za nasu majku Crnu Goru! Ko ne vjeruje nek nas potrazi! Mi druge drzave nemamo, a Crnu Goru ne damo! 🇲🇪

Cardas
Gost
Cardas

Ima Nas Bice Nas 🇲🇪🇲🇪🇲🇪 Da je Vjecna Crna Gora !!!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️

Imanas
Gost
Imanas

To se ne leci, to se pobedjuje (:

Niksicanka
Gost
Niksicanka

❤🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤

Rakun
Gost
Rakun

Odmah bi vam raspisao izbore, kad vas ima ima toliko :)))

Belgijanac
Gost
Belgijanac

Podrška za sve gradjane CG ! Da je vječna CG .

Virus
Gost
Virus

Ne avetajte, nema nikoga

123
Gost
123

Boli li boli istinska ljubav prema Crnoj Gori.

MIna
Gost
MIna

Oni jadnici i izdajnici ne razumiju ljubav prema svojoj drzavi.Niko ne mrzi domovinu kao njen izdajnik.

Daka
Gost
Daka

I IZ HERCEG NOVOG VELIKA KOLONA JE KRENULA

Zdravko
Gost
Zdravko

Onda su se negdje izgubili usput.Od tolikih kolona ispred skupstine 3 do 4 hiljade plafon

Pop Vukovci
Gost
Pop Vukovci

Kasne ,nisu znali kad počinje hahah

Mladen
Gost
Mladen

Kad ce stici?

silent
Gost
silent

hahahahahahahahahahah

ImeMoje
Gost
ImeMoje

To čekaju red ispred pekare.

hogar
Gost
hogar

🇲🇪❤️

Role je king
Gost
Role je king

IMA NAS !

Snežana
Gost
Snežana

bOgomi, nema 😉

Milan
Gost
Milan

Bravo. Svi za nasu jedinu zemlju CG. Da je vjecna

Eviva da je ziv
Gost
Eviva da je ziv

U sve ove gradove ste izgubili liše Rozaja

Milos
Gost
Milos

Izbubili su i Rozaje. Bošnjačka stranka ima većinu bez dps

vesna
Gost
vesna

Hoce li neka tv prenositi ispred skupstine.Bravo za tv7

Dragan
Gost
Dragan

Crna Gora ostaje vjecna a to vise niko nemoze ucinjet da bude drukčije jer do tako ostaje svidja lo se neko ili ne ali moraju znat drzava ostaje i mora se postovat🇲🇪♥️

Lipa
Gost
Lipa

Pušti se mila jadan nije Milo Crna Gora..

Beharovic serif
Gost
Beharovic serif

pod HITNO UHAPSITI albanskog cetnika izvodaca srpski cetnickih radova ? Prévise ima dokaza protiv njega pocni od cetinja potpisivanje ugovora udruzenje sa kriminalcima SVERC cigareta droge ??? Ko ga stiti ???

Srpska Sparta
Gost
Srpska Sparta

Docekajte ih sa sendvicima…ipak su gladni

Milan
Gost
Milan

Nema popova svetosavske sekte da dijele pare kao kada su bile litije

SINDON58
Gost
SINDON58

Nikad Srpska Sparta zlocinca. Crnogorska Sparta

Jelena
Gost
Jelena

I zaista je nevjerovatno da skoro 17 godina od sticanja nezavisnosti opet na ulici treba da dokazujemo da smo drzava!

Svjedok
Gost
Svjedok

Da je VJECNA!! Samo da ne ostane na ovome

Kotor66
Gost
Kotor66

Hahahaahahahha

freeMNE
Gost
freeMNE

Tako je braćo i sestre,za Crnu Goru SVI🇲🇪.
Smrt fašizmu!!!

Luka
Gost
Luka

Pojedini jos nijesi shvatili koliko je velika ljubav prema CG i da nije duga vijeka gazenje crnogoraca i njihivog dostojanstva. Ne prave se vlade bez crnogoraca! 🇲🇪

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ne sprdaj se, gaženje i 1918g, to samo kod vas prolazi

Nadalina,!
Gost
Nadalina,!

Dobro došli svi u Podgoricu

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Tako je, mi ne pravimo barikade, dođite, dobro došli i za jedno sat, dva nazad

Frankfurt🇲🇪🇲🇪
Gost
Frankfurt🇲🇪🇲🇪

Zivi bili braco i sestre ❤️❤️❤️🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Jeca
Gost
Jeca

Trebali ste pomjeriti bar za 8 sati, za nas sto radimo. Ne damo te Crna Goro!! 🇲🇪🇲🇪

Ilija
Gost
Ilija

Pa upravo si rekao pravu istinu ‘za vas koji radite’🙂

miroslav
Gost
miroslav

Radite… A bad mi zao evo puko sto ne mozes da svrnes. Hahaha

Kokot
Gost
Kokot

Zalud vam je sve

Milan
Gost
Milan

A sta je to zalud izdajnici

Snežana
Gost
Snežana

Milane, mi nijesmo izdajnici. Mi smo samo pobjednici. Svuda, ama baš svuda smo vas pobijedili. Znam da boli, ali što ćeš…P. S. Pošto sam bila na litijama, baš sam pogledala vaš skup, kad sam se vraćala s posla, poslije šest… Nije za upoređenje, žao mi je…

Zoran
Gost
Zoran

Podji ti snezo opet na litije da te ubijede da je korona izmisljena i da je ubija zvuk crkvenog zvona.

Eviva da je ziv
Gost
Eviva da je ziv

Ako bude preko 5 hiljada ja cu glasati DPS

Lscg
Gost
Lscg

Ja neću nikad ali sve su prilike da ti oces. Ili ces rijec pregazit. Nesto od to dvoje mora bit a vidji sto ti je prece 🤣

HAJDUK
Gost
HAJDUK

Nemoj glasat dps nego sjedi dje si,takav glas nikome ne treba

Milan
Gost
Milan

Ti nemoj nikad glasati za DPS, takvi nijesu potrebni

Milo
Gost
Milo

Pustite normalni narod CG da saobraća bulevarom jer i ovako su gužve…napravite na ćemovsko polje jedan box za proteste pa uprite gazite radite sta god…ali organizator svaki da plati zakup mjesta za protest bilo koje vrste

DraganHN
Gost
DraganHN

A kad se litijalo nisi se bunio?

Sve vi cvjetalo
Gost
Sve vi cvjetalo

Jedini je problem sto vi nijeste normalan narod. Da ste normalni ne bi bilo potreba za ovime. No moramo podsjecati da su u svojoj zemlji.

MIna
Gost
MIna

Vi i ne shvatate koliko ste nenormalni.Ne postoji primjer na svijetu dje gradjani mrze svoju drzavu a vole drugu.

IVAN
Gost
IVAN

Mina , nerazumijem sta pricas , molim te objasni mi. Ja volim Crnu goru najvise , a zasto nesmijem da volim Srbiju , zasto mogu da volim ,Kosovo , Bosnu , Hrvatsku Tursku i sve ostajo , a Srbiju ne ?

🇲🇪 titograđanin 🇲🇪
Gost
🇲🇪 titograđanin 🇲🇪

Bravo ljudi, idemo svi za Crnu Goru!!!

Alienware
Gost
Alienware

Narod proda glasove dokazanim izdajnicima i cetnickim satelitima i onda se cude i svi se prave postenim i patriotama! Prije toga su prodavali glasove DPS-u i nakon izbora se isto cudili sto je sve korumpirano i pokradeno, a taj isti sto glasa il im proda glas gleda kako ce komsiji nesto podvalit il ga prevarit za pola metra ograde. Mi… Više »

Lela
Gost
Lela

Srecno ❤️ Srcem uz vas I Cg🙏

Alienware
Gost
Alienware

Dje je bio protest sto su Srbiji poklonili crkvenu imovinu? Dje je bio DPS? Ovo su ozbiljne mucke i trgovine (CG, Srbija, EU…), ko zna ste je kome obecano….

Lenka
Gost
Lenka

🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪♥️♥️♥️Da je Vječna CG

drago 1
Gost
drago 1

nismo mi stasali za demokratiju, nas narod je slabo obrazovan, mnogo je nepismenih, siromasnih sa tim ljudima je lako manipulisat. na izborima pobjedjuju stranke sa takvim manipulatorima, obecavaju sve i svasta i ovi im vjeruju. glas takvih i glas obrazovanih ima istu vrijednost. zato smo tu dje smo.

GoranŠA
Gost
GoranŠA

Krećemo i mi iz Šavnika!

Milos
Gost
Milos

Jesu vam dali za gorivo?

CipiRipi
Gost
CipiRipi

To je cetnicka praksa Vucica.

Kiro
Gost
Kiro

Nece dron to sve moc snimit

ND123
Gost
ND123

samo nemojte u juriš na skupštinu

Habermas
Gost
Habermas

Vijek protesta je svakako pred nama, bićemo po ulicama još mnogo puta i za razne stvari…. Srećno večeras, odbrana suvereniteta je suštinski razlog za ovaj skup!
Nasmijano i kreativno 💚 ❤ 🎨

Čong Li
Gost
Čong Li

Eviva Montenegro !

Moj Niksic
Gost
Moj Niksic

Kad je bilo stani pani stizali su Niksicani🇲🇪💪

Evropska cg
Gost
Evropska cg

Dje je autobus za nas iz zete???

Lab
Gost
Lab

Vi možete kolima

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Pješke brale

Anđa
Gost
Anđa

Nije u pitanju Zakon o predsjedniku. U pitanju je Crna Gora. I ovi nesrećnici kojima je “glavni štab” izvan Crne Gore, kad shvate da neće biti gazdr u svojoj kući, izaći će na proteste!

Monako
Gost
Monako

A sto ćemo sa ovim drugim gradjanima Crne Gore koji su većina po zadnjim izborima pa nije država samo vaša!

Mili
Gost
Mili

Pa ovo se radi zbog nesrecne vecine , zaslijepljena je.

GXF
Gost
GXF

Svi na ulicu ✊🇲🇪

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Za dom, spremni🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Snežana
Gost
Snežana

Bravo, @Ivangrad, ovo je pravi poklič za ovakvo okupljanje. I vi nekom lijepite epitete fašizma…

Titograd
Gost
Titograd

Ustani Crna Goro kao i 1941, protiv fašista i domaćih plaćenika!!!

StringerBell
Gost
StringerBell

SD – Sad but true.. crkoh od smjeha

Ilija
Gost
Ilija

Sprema se veliki skup.Ne treba biti razilazenja do ispunjavanja svih zahtjeva.Treba oberzbijediti logistiku hranu i pice da se distribuira tokom noci.Ovo mi najvise lici na 13Jul dan kad su Crnogorci ustali protiv fasizma prvi u porobljenoj Evropi.

Max
Gost
Max

Jeste, sto vise hrane i pica, vise ce ljudi doci.

Gastos
Gost
Gastos

Niste prvi, Srbija je krenula pre CG.

Vinuška
Gost
Vinuška

Jeste, Srbija je prva u svemu, a muči tamo.

Edin
Gost
Edin

Svi u Podgoricu.Dosta je bilo.Ne damo da nam uniste nasu lijepu Crnu Goru ovi podivljali srpski cetnici na celu sa izdajnikom I bitangom abazovicem.
Da je vjecna CRNA GORA

Bokelj
Gost
Bokelj

Ocemo kako ne. Aj vozi

Sandra
Gost
Sandra

Nemam ti kad, moram na kafu.

Sale
Gost
Sale

U hram jel?

Rakun
Gost
Rakun

Mozda da krenete od hrama,pjeske…

Gaga
Gost
Gaga

Taj hram sam i ja finansirao ka i mnogi crnogorci odbijanjem od plate godinama.a na vama je sramota sto ste ga ustupili drugoj drzavi

Rakun
Gost
Rakun

Jes, zadnji put kad sam bio u Beograd, vidjeh da su ga tamo prebacili…sramota stvarno…

Podgorica
Gost
Podgorica

Pokaži jedan papir đe ti je odbijemo od plate za Hram

BELVEDER
Gost
BELVEDER

Na platnim listama zaposlenih u KAP-u, bila je stavka, za one koji su to dobrovoljno htjeli, donacija za izgradnju hrama u Podgorici. To je lako dokazati.

Bosi prkosi
Gost
Bosi prkosi

Nije mu odbijeno vec je dao ..kao i ja i mnogi drugi a isto kao sto mi sad sa 1.000.000 eura pomazeno neku crkvenu skolu nevoljno

Micko
Gost
Micko

Podgorica one, znaš koliko je država dala za taj hram, a svi mi placamo porez, tako da su tu date i pare nas koji ne podrzavamo crkvu Srbije, nadam se da razumijem.

Rakun
Gost
Rakun

Jes, zadnji put kad sam bio u Beograd, vidjeh da su ga tamo prebacili

Sale
Gost
Sale

Pa ako nije bitno sto ste onda litijali, evo manastir je bio na Cetinje, pa ga DPS ne prodade kako ste pricali…. Ajte vi sve to sto je drzava pravila vratite na drzavu….nece Milo to poneti

BellaCiao
Gost
BellaCiao

Gaga, istina ziva, i neka smo. A o njima govori to sto im je moralno ispravno sto su oteli svu sakralnu bastinu Crne Gore i to radi dzepa militantnih popova i srbijanskih psihoticnih politicara. Sram i bruka.
Al doci ce sve na svoje. Polako.

Fendi
Gost
Fendi

Taj se Hram, kao i svaki drugi u CG u posshdfivnkm listi (koji je jedini dokaz o vlasništvu) vodi 1/1, na Crnogorsku Mitropoliju sa sjedištem u CT.
Ali si neđe čuo da nije u samo ponavljate, ali dobro

Bosi prkosi
Gost
Bosi prkosi

Mittropiloja jis nije u pravni sistem cg i

Dragoje
Gost
Dragoje

Ko je bio na vlasti u Cg 30-ak godina i finansijski i na svaki nacin pomagao gradnju tog hrama?
Eno mu je i lik naslikan , odmah desno , kad se udje…

Fendi
Gost
Fendi

Ko je pomagao gradnju Granica u CG, ja ću ti reći Pravoslavci,, da li je među njima bio i neko iz Vlasti, vjerovatno.
Ako mu je krivo, neka samo ksže kolko je dao odmah da mu se vrati, odmah da kaže, ili da nikad ne pominje više

Nismonormalni
Gost
Nismonormalni

Odbijanjem od one 250eura plate? Da je sreće da su makli ovoga koga su trebali da maknu, imao bi 450e platu zadnjih 30 godina. Razmisli malo poentu sve ove priče.

Sale
Gost
Sale

Hahahha posto smo bili Svajcarska jel? Ti stvarno kao da su ljudi bravi… Bili ka Kosovo ne avetaj

Bbbb
Gost
Bbbb

Moj strict je dao 20 000 dolara za taj hram. Sigurno da ne takvi kao ti ukalaze u njega. Oficir kraljeve vojske. Tako da ne lupetaj

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Od hramaa necemo nijesmo mi Srbo Cetnici aj zdr da je vjecnaaa Crna Gora Crnogorci.

_cetinjski_
Gost
_cetinjski_

Nosite ga okle ste i dosli ,mi castimo

Fendi
Gost
Fendi

Najstarija Crkva na CT je koja, da nije Vlaška, okle ona ti, što vam reče Adžić i Draginja

Atos
Gost
Atos

Prvicstd pričali da se “pare iznose iz CG. Da se milioni iznose, a sa kamere sa bi dajete, odlučite se više. Da li Crkva ima novac ili nema.
Mislim da ina, i najviše sagradi od kad je napadate a to je makar zadnjih 10g

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Po pregledu procenata na izborima u PG, ubedljivo ste dobili jedino na Koniku. Odnosno na Koniku nsjubjedljibije.
Trebali ste razmisliti pa tamo da se organizuje jedan miting, ako vam je svaki čovjek bitan, ako vam je svaki dio grada i Države isti, a tamo dominantno dobijate, miskim da treba da razliskite

Zabjelo=Konik
Gost
Zabjelo=Konik

Ubjedljivo su dobili u svim centralnim jezgrima grada. Nisu izgubili, ali nisu imali većinu, po periferijama, prigradskim naseljima. Pametnome dosta. A vi se pomiješate do jedne ure, psi i mačke. Dok se oko para i funkcija ne posvađate. Neće dugo proći, vrti se kolo brate

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ne shvatam zašto minusi, to su podaci koje ste dali..Što je problem, a i logično je.
Na pr zašti neke stvari slavite na CT a ne recimo u Berane ili Budvu… Jer na CT imate mnogo veću podršku… Ali ako vam iz nekog meni nepoznatog razloga to ne odgovara, u redu

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Vozi Srboo ajmo Crnaa Goro jedna jedinaa da si vjecnaaa ove pijuncine i sluge tudje Drzave nebintni nepismenjaci malecki stee odjee u Crnoj Gorii hahahaaha da si vjecnaa.🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Nismonormalni
Gost
Nismonormalni

Stavi nedje poneki zarez “pismena”, “nebiNtni”.

Putnik
Gost
Putnik

Ova se odrala od alkohola…kako li ce ujutro da radi u vrticu sa djecom,samo Bog zna. 😳

VrhLovcena
Gost
VrhLovcena

Ohladi

MojaDomovina
Gost
MojaDomovina

Po pregledu procenata na izborima u PG ubjedljivo je dobio i u svim jedinicama u užem dijelu grada: centar, St Varoš, St. Aerodrom, preko M…Dobio je i u preko 90% ostalih djelova grada, ali ne totalnom većinom. Periferije, prigradska mjesta i sela….dođođi i “svetosavci”. Čovjek je radio dobro, ali platio zbog lošeg ogranka DPS-a i ogorčenja naroda “starim DPS-om” .

_cetinjski_
Gost
_cetinjski_

Konicani su inteligentniji nego vi ,vidite

Hogar
Gost
Hogar

Ignorišite botove,jednostavno se pojavite..#jedan skup ne rješava ništa ali itekako je značajan,ukoliko bude uspješan šalje se moćna poruka i prikuplja se energija za buduće proteste kojih sigurno mora biti. #i bez onog “ja bih došao ali neću ako bude taj i taj” jer pravite uslugu kleročetničkim kvislinzima.Takvo razmišljanje forsira upravo velikosrpska propaganda radi unošenja razdora među patriotima. #SVI su pošteniji… Više »

Penzioner
Gost
Penzioner

Hahahh gasi internet idemo na protest

Djuka
Gost
Djuka

Od kako se ušlo u abazovićevu manjinsku vladu ja nemam više energije za pritest.Rasuta je

_cetinjski_
Gost
_cetinjski_

To je do tebe ,bice ga nijesi nikad ni ima

Atos
Gost
Atos

Svako zna da jedino Ustavni Sud može da kaže da mu je nešto Ustavno ali ja kao laik, a i bez toga znam da mora da se da mandat onima koji imaju većinu u Parlamentu, koje je narod birao. Onaj koji ti neće, (pa sve da je i Predsjednik) krši Ustav, a ako se izmjene Zakona donose na to da… Više »

Vazda Crnogorka
Gost
Vazda Crnogorka

Ustav postoji da bi se ograničila volja partija i pojedinaca i u skladu sa njm se donose zakoni. U pravu, koje ti očito ne poznaješ, jedna od važnih institucija su i ROKOVI. Kad preskočiš rok za žalbu za jedan dan, gubiš pravo na žalbu filozofe. Tako ti je i u ovom slučaju sa veselom i vrlo neznavenom ali zlonamjernom srbadijom… Više »

Atos
Gost
Atos

Jasno piše (ako si u toku u opšte) fa MORA da zovne sve predstavnik Partija na konsultacija, da mora, nije ih zvao…Eto samo da je to, pa dovoljno za Izmjenu Zakona i što ti kažeš ograničavanja samovolje pojedinca ili partije. Dok sa druge strane ne piše da mora pismeno da mu se dostave potpisi, jer ih ni Abazović nije imao.… Više »

Velja Gora
Gost
Velja Gora

A bi li roka za Filipa Nejakog i njegov treci mandat?

Atos
Gost
Atos

Ustav postoji da bi se ograničila samovolja… Ma neka.. A što je samovolja, ako piše da Predsjednik Mora da zovne sve partije na konsultacija aon ih ne zovne. I onda sam zaključi da nemaju većinu, neće biti da je slučajno napisano da Mora da zovne na konsultacije.. Bitno je da se ja i ti slažemo da se samovolji treba star… Više »

Orli-Ban Kenobi
Gost
Orli-Ban Kenobi

Crnogorka, Vazda ti je kratko pamćenje. Lokalni izbori su neustavno odloženi, preko ROKOVA, hoćeš li reći da su nevažeći, da gubimo pravo na izbore, i da nikad više ništa ne može biti važeće?

Orli-Ban Kenobi
Gost
Orli-Ban Kenobi

I ko kaže da je preskočen rok, predsjednik je po “osjećaju” odlučio da ne prihvati predlog.

Vava
Gost
Vava

Ok to dan kasnjenja, a lokalni izbori , tad je krsen ustav, pa vukovica dva puta birate za gradinacelnika

slanik
Gost
slanik

Aj ne mlati….

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Da je vjecnaaa Crna Gora Crnogorci a vi tisina jedne viseee

9Bojna
Gost
9Bojna

Nadam se da ce Crnogorci,Hrvati, Muslimani i ostali slozno branit temelje nezavisne drzave. Ne dozvolite da Crna Gora saptom padne.

Bakibgd67
Gost
Bakibgd67

I Srbi iz Crne Gore brane svoju državu Crnu Goru. Samo ih pustite da budu ono kako se osećaju! A istorijski je poznato da su narodi koje si gore pobrojao izuzev Crnogoraca u prošlosti “ginuli” za Crnu Goru.

milo
Gost
milo

Kad se kršio Ustav izborom Vujanovića,Medenice,odlaganjem lokalnim izbora,izborom Vukoviča tri puta za gradonačelnika u jednom mandatu,svi ćutali…baš principijelno baš

Vinuška
Gost
Vinuška

Eto vi iziđoste na litije, tako da se ostav naklapanja.

Orli-Ban Kenobi
Gost
Orli-Ban Kenobi

Jesu li litije bile neustavne?

Podgorica
Gost
Podgorica

Idemo na miting da podržimo Dps koji kaže da su plate od 450€ neodrživ, i da ih vrate na 259€. Ida je ti bolje za nas, ja im vjerujem i ko god im vjeruje treba da dođe

Nebitno
Gost
Nebitno

Blago ti u pamet

Toliko
Gost
Toliko

Populistička priča. Plata skoci 30% posto, a cijene 70%
I opet imas manje
Aj malo izračunaj

Orli-Ban Kenobi
Gost
Orli-Ban Kenobi

Toliko, Evo još jedna populistička, vratimo plate, ostaju cijene, aj malo uzmi digitron

Podgorica
Gost
Podgorica

Da i vi umjesto da kažete, bravo, tražite javno da se plate smanje a sami kažete da su cijene skočiće, pa ti možete samo v

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Odakle njima pamet kukala im majka izdajnici svega svoga.Da je vjecna Crna Gora Crnogorci

Beharovic serif
Gost
Beharovic serif

UHAPSITE dritana BITANGU on je izvodac cetnickih RADOVA ? cetnici niste svjesni sta radite smirite se cetnici dok nebude kasno ???

Sale
Gost
Sale

Tako je, prodaj se za 200e… bar znas kolika ti je cena…. sad sto ces za 6mes imati 150e nije bitno…. Od drveta sumu ne vidi… Vidi sto su sa tom pricom u Srbiju uradili….a da ti verujes u Pink, Hepi,…nista onda

Send this to a friend