Politika

Danilović: Lekić kao Kim Džong Un

Samo bi Kim Džong Un ili možda njegov počivši djed Kim Sung mogli voditi svoju stranku na način na koji od juče pokušava Miodrag Lekić da vodi Demos, kaže Goran Danilović, čiju smjenu za isključenje iz stranke je juče pokrenulo predsjedništvo Demosa.

“Navodno me smjenjuje i postavlja jer sam ideološki nepodoban i čuva tako jedinstvo stranke, glumi Skupštinu Stranke, proglašava vanredno stanje i uvodi policijski čas. Vlada dekretom! Iza svega je, međutim, samo golemi strah za fotelju i jagma za pečat”, tvrdi Danilović.

Podsjeća da je Lekiću ponudio da zajedno odu iz politike.

“Lekić je međutim panično pokušao da stvar riješi izjavom- Ja Miodrag Prvi, božjom voljom gospodar Demosa objavljujem!
Navodno ga je ovlastilo predsjedništvo, koje nema ovlaštenja, da me pod hitno isključi iz stranke? On je odlučio da raspusti Izvršni odbor, a na to isto ima pravo kao i na eventualno raspuštanje Međunarodnog olimpijskog komiteta! Sve to samo sa jednim ciljem: da se on kandiduje za predsjednika Demosa, a da ja nekako budem spriječen! Hrabro, nema šta! Nekoga ili nešto će već danas da postavi za predsjednika IO. Kako? U skladu sa statutom sjevernokorejske radničke partije, naravno!
Poštenije je da ga predsjedništvo ovlasti, kada je već široke ruke, da ukine Statut do Skupštine! Ukine program, raspusti članove stranke i izda naređenje da se u interesu revolucije strijelja i tetak Džang Son Tek”, kazao je Danilović.

S.Đukanović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
IsposnikBp
Gost
IsposnikBp

Ne znam sto bi vi reka…

Jadran
Gost
Jadran

Srećom da će ovaj prosti i nezahvalni Danilovic uskoro biti prošlost u političkom životu Crne Gore.
Svako njegovo saopštenje je sve veći pad u beščašće i svako njegovo saopštenje veoma raduje režim Djukanovica i ANB.
PIH…

Ivance
Gost
Ivance

Sve su ovo smislli Danilivic i Damjanovic,prvo su smislili koaliciju kljuc,pa da Damjanovic razbija Snp a Danilivic Demos.Sad ce da naprave klub sa Radonjicem i mirna Bosnai.E sad neka narrid sudi.

PEPO
Gost
PEPO

Danilovicu daj zahtjev za penziju i povuci se sa politicke scene jer si provaljen kao dousn. k i taster UDBE!

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Opučiste nas sa ovim Danilovićem. Svakome je jasno da je po zadatku doša da razbije Demos.

Duho
Gost
Duho

Intelektualne selice… papci

Duh
Gost
Duh

Pilići klasični

Dafi
Gost
Dafi

Gradjanski se tucaju

Dafin
Gost
Dafin

Raspad sistema…ionako su formirani za toalet upotrebu… bljak

mina
Gost
mina

Danilovic treba da zna da je g-din Lekic ,prije svega inteletualac,a da je on to u pokusaju,kao I da mu nije ni pocemu dorastao.Sta vise imao je podlu namjeru da mu uzurpirao partiju,koju je ,Lekic sam stvorio,nakon izlaska iz DF.Svi se sjecamo I gdje je tu odluku objavio,mislim u jednom Podgorickom lokalu.Nije Lekic”vesla sisao”pa da ne vidi I prepozna ljude… Više »

Send this to a friend