Politika

Darmanović o slučaju Gruevskog: Sa strane Crne Gore nije bilo nikakvih igara

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović ponovio je danas u Skoplju da je Crna Gora postupila u skladu sa zakonom kada je bivši makedonski premijer Nikola Gruevski prešao crnogorku teritoriju.

<<<Crna Gora i Makedonija potpisale ugovor o međusobnom uređivanju imovinsko-pravnih odnosa<<<

“Mi nismo imali nikakav pravni osnov da zadržimo bivšeg premijera u autu sa diplomatskim tablicama strane zemlje. Onog trenutka kad je on prelazio granicu, na našim graničnim prelazima nije bilo nikakvog signala da se radi o licu van zakona. O svemu smo informisali službe bezbjednosti Makedonije. Tako da sa strane Crne Gore nije bilo nikakvih igara, niti skrivenih radnji”, jasan je Darmanović.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

Nije bilo na granici problem ni kad su sa pasošem pobjegli marovici pravosnazno osudjeni da ne spominem one kavcane

LUKA
Gost
LUKA

To je samo uzajamna saradnja,kada budete bjezali ka Sveto i vama ce pruziti podrsku neko od susjednih bliskih mafijaskih politicara.Kod nas se toga dosta okotilo od vlasti do opozicije tako da moze doci i do zagusenja na granicnom prelazu koliko vas ima”cistog obraza”

Siki
Gost
Siki

A ne ono, ne. Cus Crna Gora da bude ukljucena u neke kvarne radnje. Svi znaju da najblizi put za Madjarsku iz Skoplja vodi preko Podgorice. Hahahaha. Uzmite kartu. Zasto bi se iz Skoplja za Budimpestu islo preko CG, ako ne zbog dila. Hvali nam znanje iz geografije. Tako se tvrdi da put iz Srbije za Grcku ide preko Mojkovca.… Više »

MuftijeCmarovi
Gost
MuftijeCmarovi

Polako Darmanovicu nicija nije gorela do zore.

Mućak
Gost
Mućak

Prizna ti Kosovo u interpol jeli Darmanovicu

Ljuta
Gost
Ljuta

To on zove politicka pobjeda…shiptari srećni..milo srećan…trampa boli…..

Send this to a friend