Politika

Darmanovića čudi što Srbija pravi dramu oko glasanja Crne Gore

Darmanović

Ministra vanjskih poslova Srđana Darmanovića čudi što se u Srbiji napravila drama oko toga što je Crna Gora glasala da Kosovo bude članica Interpola.

<<<Darmanović: Crna Gora će glasati da Kosovo bude član Interpola<<<

“Ne znam zašto se u Srbiji pravi tolika drama oko toga. Mi smo već jednom glasali za prijem Kosova, samo smo taj glas ponovili i ovog puta. Mi spadamo u 100 i nešto zemalja koje su priznale Kosovo. U kosovsko-srpskom dijalogu veoma smo konstruktivni partneri i ohrabrujemo ih na rješenje. Iz našeg regiona za prijem Kosova su glasali Albania, Makedonija, Crna Gora, Hrvatska i Slovenija. Samo je BiH bila protiv. Mi smo glasali ubjedljivom većinom, kao naši saveznici NATO i partneri EU. I to je uvjek tako. Ne vidim šta je tu problem. Ne vidim zašto postoje neka iznenađenja, osim ako to nije za neke untrašnje potrebe. U to se ne miješamo”, obrazložio je Darmanović, odgovarajući na pitanja novinara u Skoplju.

Ranije danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je Crna Gora uvijek protiv Srbije, što se najbolje manifestovalo jučerašnjim glasanjem za ulazak Kosova u Interpol.

<<<Vučić: Crna Gora je uvijek protiv nas<<<

Podsjećamo da Kosovo juče ni iz trećeg puta nije primljeno u Interpol.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vanja
Gost
Vanja

Blago nama sa tobom.

Podgorica
Gost
Podgorica

Darmanoviću, kućo sve ti pjevalo. Nijesi mogao bolje da im odgovoriš!

Marko K.
Gost
Marko K.

@ Trol
Kazes da Srbi i Crnogorci nijesu isti narod. Onda mi objasni kako to da se jedan brat izjasnjava kao Srbin a drugi kao Crnogorac ?
Objasni mi kako jedna majka moze roditi dvije razlicite nacionalnosti?

Trol
Gost
Trol

Ne moze Marko, no je to do te brace… Ko sto rekoh, pobrkali su ljudi politiku i naciju. Ako ima neko da nije siguran, nek provjeri ko su mu djedovi bili… ako djevodima u vojnu knjizicu pise da su Srbi, tesko da je od njih mogli nastat Crnogorci…. Nacionalnost ne biras ko da su patike, no je “nasledjujes”, ne bira… Više »

Nek je vjecna
Gost
Nek je vjecna

Nida bog da se ovamo zarati kao u makedoniju prvi bi kupio avionsku kartu i posao odavde ,mi ne vodimo preventivnu politiku proti moguceg terorizma popustamo pred nacionalistickim pritisoom za rad ocuvanja vlasti .Treba spuz dic na sprat pa ko god ne postuje drzavu ili istice bilo koju zastavu osim crnogorske i ne postuje crnu goru kao drzavu pa bio… Više »

Kamen
Gost
Kamen

I mene isto,napiste clanak o meni…apsolutno nejasno sve

Marko K.
Gost
Marko K.

@Trol

U pravu si. Tacno je da je zadnji popis bio 2011. Izvinjavam se ( Typing error ).

Trol
Gost
Trol

Jedini razlog sto se Srbi protive ovome je zato sto znaju da ce Kosovo momentalno stavit na potjernice sve generale koji su ucestvovali u genocidu ~1999, a oni neke od njih i stite i dalje drze u sluzbi, pa bi to bio “manji” problem.

Nek je vjecna
Gost
Nek je vjecna

Pravi si trol ,kakvi genocid ti spominjes .Kosovo ustavom nije imalo pravo samostalnosti .Na kosovu cak nije bilo ni prekoracenja sile posto je vojska jugoslavije u tom vremenu bila u stanju da ocisti kosovo od terorista za manje od mjesec dana a rat je trajao dvije ipo godine iz razloga sto vojska nije udarala svom silinom na slabo.naoruzane lose obucene… Više »

Pracka
Gost
Pracka

Ovome ne bi da ovce da mi cuva.

Kotor
Gost
Kotor

Tačno se vidi da si po cio dan sa ovcama!

Vuk
Gost
Vuk

U tor Kotor.

Dzed
Gost
Dzed

Odlican odgovor naseg ministra onom psihopati iz Srbije

free samples
Gost
free samples

pa ko nas bije po usima da glasamo za prijem “kosova” u interpol?zar nasa diplomatija nema bar naznake ako ne i saznanja da li ce prijem proci ili ne?pa da se ne brukamo vazda?Nego Darmane vodis li ti spoljnu politiku Crne nam Gore ili Džudi Rajzing Rajnke!? E to je pravo pitanje??

Sigma
Gost
Sigma

Sram vas bilo, veci vam Albanci prijatelji , nego Srbi. Pi pi pi stidite se!

Dzed
Gost
Dzed

Aooo kakva ti je prica, Albanci, Srbi…Osvijesti se jadan malo, nisu nam Albanci veci prijatelji nego posmatraj malo siru sliku, a ne sve kroz prizmu podjela na Albance i Srbe. Niti jedni niti drugi nam nikad nisu niti ce biti prijatelji, glasamo samo zato sto je to u nasem insteresu.

Pijačari jadni
Gost
Pijačari jadni

Ima država koje su članice EU i Nato a nisu podržale prijem Kosova u Interpol. Mađarska je recimo priznala Kosovo ali je bila uzdržana prilikom glasanja. Ima još zemalja koje su priznale a nisu glasale za. Tako da ta Darmanovićeva priča jednostavno ne pije vodu. Radi se o Đukanovićevoj politici podela, gde Crna Gora podmeće nogu Srbiji gde god stigne.… Više »

lajavi krelac
Gost
lajavi krelac

Da li bi mi objasnio zašto je to u vašem intersu ?

Titograd
Gost
Titograd

Pi ti na nos!

Neno frizer
Gost
Neno frizer

I jesu. Albanci nam barem nisu nam nikad noz u ledja zabili.

POJK
Gost
POJK

Glasaju za Kosovo,ne zato što smo članica Nato pakta nego zato što čim počnu da glasaju protiv i oni i Makedonci aktiviraće se snovi o “Velikoj Albaniji”. Da li je ova dodvornicka politika dobra ,vrijeme će pokazati. Mislim samo da sada gobimo obraz a posle ćemo biti na novim iskušenjima i mi i Makedonci. Mada današnja svjetska politika je u… Više »

Marko K.
Gost
Marko K.

Ima li koga da savjetuje Darmanovica da ne produbljuje podjele u CG. Prema popisu iz 2015 u CG zivi 28,73 % Srba i 4,91 % Albanaca.
Najpametnije je bilo ostati uzdrzan jer nikome nije pomogao a odmogao je Srbiji i svim Srbima ma gde ono zivjeli a posebno Srbima iz CG.
Zasto se produbljuju podjele u CG i ciji su to interesi?

Trol
Gost
Trol

Dragi Marko, Popisa nije bilo 2015. To na sta ti ciljas je 2011. Znas li ti, takodje, da je prema popisu iz 1981 Crnogoraca bilo 400k (68%), da bi do 2011 sasli na nepunih 280k (45%)? Za isto vrijeme je broj Srba porastao sa 20k (9%) do 180k (29%). Ako znamo da je ukupan broj stanovnika za tih 30 godina… Više »

Ljuta
Gost
Ljuta

Pa valjda to nije tesko objasniti….kako je milo poceo da tvrdi d crnogorci nisu srbi dobio je odgovor…..siguran sam da nas jos mnogo ima koji i dalje se pisemo crnogorci iako smo Srbi…..

Trol
Gost
Trol

Srbi i Crnogorci nijesu isti narod. Nemaju istu DNK po porijeklu i to je vise puta dokazivano (razlicite haplo grupe). Zive na istom prostoru i ko svi narodi koji se granice su se mijesali, (isto ko sto su se izmijesali i jedni i drugi sa onima koje su zetekli tu kad su doselili) ali nijesu isti. Da je srece (ko… Više »

Williams
Gost
Williams

Za svako je žaljenje kada jedan ministar jedne “suverene” zemlje daje ovakve izjave.time samo potvrdjuje kolonijalni ili polukolonijalni status iste.tu nema dileme osim koja mu je ambasada naredila da ovo izjavi.nažalost po CG Drljevića ne fali,rodilo je dobro.Sta će kosovo u Interpol?oni su već odavno tamo.do duše na potjernicama.

LUKA
Gost
LUKA

Nije glasala CG vec vi za poslovne mafijaske saradnike

1485
Gost
1485

Gospodinu Darmanovicu se nema sto prigovoriti, bas ni u kom smislu. Koliko mi kao gradjani znamo i vidimo, ovaj iskusni profesor i politicar radi odlicno svoj dio posla. Samo naprijed, gospodine Darmanovicu! Idemo dalje! Gledamo svoje interese, interese nasih gradjana. To je najbitnije.

1485
Gost
1485

Izgleda da bi Srbija voljela da nam jos malo komanduje i “zahteva” da glasamo kako njoj odgovara. Kad ce im do mozga doci cinjenica da je Crna Gora samostalna drzava, da ima svoje interese i da svoju brigu bije. Nema potrebe da se Crnogorci povode za nekakvim suludim “bratstvenickim” emocijama i glupostima. Da su nam Srbi ikad bili braca ne… Više »

Milos
Gost
Milos

Otprilke ovako: “Zašto se čudite kad znate da se mi tu nista ne pitamo nego samo radimo kako nam kazu Amerikanci”. Hahah

Ax122
Gost
Ax122

Primorje…..reci mi molim te koja je razlika izmedju srba albanaca i hrvata u odnosu na crnu goru…evo ja cu ti reci ako ne znas……hrvati hoce boku kotorsku….albanci malesiji ulcinji bar gusinje rozaje i plav a srbi cijelu crnu goru pola rbatske i pola bosne tako da nosak se da te zamolim…….mi smo kao jugoslavina nekad….okrugeni kobajagi prijateljima a u stvari… Više »

True
Gost
True

Sad ce roba od Srbije za Cg pa za Albaniju pa za Kosovo, eto posla preko glave! Sverceri dje ste!! 👌👌

Globetrotter
Gost
Globetrotter

Ovo je veliki profesionalac..hahahahaha

duva vjetar
Gost
duva vjetar

Sram vas bilo!!!!!

BG-PG
Gost
BG-PG

Ne pravi Srbija dramu nego niko ne može da vjeruje da je CG glasala kako je glasala…sramota da veće ne može biti…!!!

duva vjetar
Gost
duva vjetar

Darmanovic da ima obraza nebi se javljao a ne postavljao glupa pitanja…..

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

napravite opet ” podgoricku skupstinu ” pa se posle opet cudite sto smo glasali za kosovo!!!

tako nekako
Gost
tako nekako

Da znaš da hoćemo.

Lovcen
Gost
Lovcen

Ocete probat… ne boj se… zato vam i puca sve po savovima…

Primorje.
Gost
Primorje.

Tacno, glasala je i Makedonija. A, ima isti problem ko Srbija, samo sto njima oce i Skoplje da uzmu. Glasaju jer moraju !

Bib Rock
Gost
Bib Rock

Ne sjekiraj se Darmanovicu, vicic ce vise kostati srbiju od milosevica! Svesce je on, dacic i vulini na najmanju od kad postoji. I vi ste zastidje ali su oni dno dna i zalim taj narod vise nego nas.

Nasa Budva
Gost
Nasa Budva

Dobri,vise si istine rekao u tri recenice negi svi opozicioni i pizicioni pislanici i svi ministri obije drzave!!! TACNO tako! Jedino sto je za utjehu->Pravda i Istina UVIJEK pobijede kad-tad…

Mali
Gost
Mali

Darmanovicu ne očekujemo od tebe da razumiješ! Političari nikad nisu bili časni ljudi! Mi koliko toliko pametni crnogorci znamo da su političari ulizice i jeftina roba, a posebno iz tvoje partije! Mi smo vam nekad i davali glasove, ali više nećemo!

Pomorac
Gost
Pomorac

Demokratska cg znači sloboda odlučivanja Srbi su prodali Kosovo sad sćje svak kriv za to

žrtva
Gost
žrtva

nijesu srbi prodali kosovo no komunistička partija ,kao ekspozitura zapada.do 1966.g. bilo je naseljavanje kosova,nakon toga raseljavanje.pare je neko ubacivao za odkupzemlje ,mahom crnogoraca

Pita od jabuka
Gost
Pita od jabuka

Samo polako. Kad tim saveznicima i EU partnera nampane da Albancima da Tuzi, Ulcinj i po’ cg, biće to zbog ravnoteže medju zvijezdama. I neka će. Taman tako smo zaslužili.

Vihor
Gost
Vihor

Ajde ne lupaj pa albanci su i sada u Tuzi i Ulcinj i bog zna od kada.Tebi i jos nekima se previdjaju vjestice.

Mali
Gost
Mali

To je vec završeno, polako ukapirace!

Bokelj
Gost
Bokelj

Sto ne trazis granice iz 1912?Vrati Metohiju matici.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

metohiju nam je srbija otela sad neka je brani!!

Nemanja
Gost
Nemanja

Kako mislis OTELA? ako je i bilo sporova izmedju sestara Srbije i Crne Gore bilo je zbog dinastija (karađorđevići ili Petrovići)… Žalosno da šaka jada kao ti bude najglasnija u Crnoj Gori. Pravi osećaj između naroda možemo videti uvek na velikim skupovima. SRB I CG JEDNA SU FAMILIJA

Slavna OLUJA
Gost
Slavna OLUJA

drama je stalno u srbiju dobro su i normalno no svakidan napusti srbistan dosta ljudi ali sve oko Kosova idu…

Gavrilo
Gost
Gavrilo

Ovo nam je bio nezavisni analitičar. Po ovom glasanju se vidi koliko je nezavisan.

Tito
Gost
Tito

Kad mogu ostali balkanski krimosi u interpol zasto branite kosovskim.

Darko
Gost
Darko

Ako cemo posteno ,,, nije u redu da glsamo za i nije uredu da se Srbija cudi !!! Misice neka pokazu put recimo Austrije ,,,,, a to nece to govori kako su bjedni i sitni ,,,,,
A CG netreba da glasa za ,,,, mogli smo biti neutralni ?????

Karolina
Gost
Karolina

Pa ne bi se reklo da je na konferenciji za medije Dačić poštedio Austrijance. Rekao je otvoreno da pričaju jedno, a rade drugo. A i nisu Srbi isti narod kao Austrijanci, nego kao Crnogorci. Zajedno živeli, ratovali, isti jezik, vjera, kultura, tradicija itd. Od Austrijanaca ne očekuješ da te uvijek podržavaju, ipak su to Germani, ali od braće iz Crne… Više »

Ax122
Gost
Ax122

Nisi im albanci miliji nego su crnogorci konacno nakon 100 godina ispiranja mozga progledali spoznali i ponovo zavoljeli sebe i poceli gledati svoj interes draga kerol…..po cemu to imamo istu istoriju…jesmo li mi ikad isli u osvajanja pa pravili crkve i manastire nakon toga i govorili …evo crkve evo manastiri mi smo ovdje oduvijek bili……pa sidis li se i to… Više »

1485
Gost
1485

Bilo nekad, i dosta je bilo. Previse smo pretrpjeli od Srbije i posrbica.

Obični građanin
Gost
Obični građanin

Karolina, dušo, nijesu nam albanci miliji i nije nam niko miliji od srba ali ne želimo više da podržavamo nenormalnu i nepametnu politiku Srbije. 1914 je zvanična Srbija izjavila u Politici da je ubistvo prestolonasljednika Austrije i njegove žene terorizam. Kad je Milo to ponovio prije par godina Srbija kaže – izdaja. Nikola je objavio rat 100 puta jačoj austrougarskoj… Više »

PODGORIČANKA
Gost
PODGORIČANKA

DAČIĆ JE JEDNA OBIČNA PETLJAVINA KAFANSKA PRVALJKA

Raxxx
Gost
Raxxx

Decko nemci glasaju kako glasaju. To su nam vekovni neprijatelji. A i dacic je rekao nesto na konferenciji u vezi austrije. Problem je kad te brat izda. Moras da shvatis ti i tebi slicni u crnoj gori da smo ISTI NAROD sa ISTOM ISTORIJOM i ISTOM RELIGIJOM.Ko god pokusava da vas ubedi drugacije samo vas zavarava.

Zoran
Gost
Zoran

Koga da izdamo, lazu narod kako je kosovo srbija ej? Pa srbi su u skupstini kosova sto to znaci? Kosovo je drzava i Srbija je ista priznala 2008 god u Briselu…
Blizu milijardu eura izvozite proizvoda u Crnu Goru , jeli to protiv Srbije?

Ax122
Gost
Ax122

Po cdmu smo to isti narod majke ti….jesi nam nosnje iste….je li nam kultura ista je li nam cast ista…znas u libanonu je dvadeset posto pravoslavaca jesu li i oni srbi…otkad to vjera odreduje naciju…daj mi bar jednu bitku u istoriji u kojoj je srbija hinula za nas a ja cu tebi bar pet dje smo glave gubili zbog njih……evo… Više »

PODGORIČANKA
Gost
PODGORIČANKA

AX122 BRAVO NJIMA TREBA SVAKI DAN PRIČAT PRAVU ISTORIJU I PREDOČAVAT ISTINU A NE ONO ČTO MU POPOVI RECITUJU IMAMO ISTU VJERU A OSTALO NAM JE SVE RAZLIČITO BRAVO

Starac focco
Gost
Starac focco

E fino su pobijedili-sad im kosovo uvede porez na njihovu robu 100 posto, pa ,ako recce Vuccicc, Srbija dnevno gubi milion evra.Ovo mi licci na onu basnu o dva jarca.A ovi ssto komentarima “brane” Srbe i Kosovo neka odu tamo i “junaccki” ga odbrane i puste Crnu Goru da sstiti svoje interese kako najbolje zna!

CrnaGoraAneMont
Gost
CrnaGoraAneMont

Da odu Crnogorci u Srbiju a ostave Crnu Goru vama muslimanima jel? Ma nemoj pa Crnogorci su Srbi i to najbji a i vvi ste Srbi samo druge vjere za ti mrzite sve Srpsko i pravoslavno.

Ax122
Gost
Ax122

Ne grijesis mi smo crnogorci islamske vjere…i neznavena zeno vjera ne odreduje naciju….i pola srbine su crnogorci…..no su umislili da su nesto drugo….u mom porodicnom stablu najstariji predak do kog smo uspjeli doci zivio je tu prine 400 godina….i ja sad da idem zato sto nisam pravoslavac…ne bogami nego ti idi ako ne priznajes crnogosku pravoslavnu crkvu i vrnogorsku naciju…i… Više »

Tanja
Gost
Tanja

Više gubi Kosovo nego Srbija, jer Kosovo nema nikakve robe i mora da uvozi, a roba iz Srbije im je bila najjeftinija, evo već im je hljeb poskupio 30%. Srbija će prodati svoju robu, jer kad nešto imaš prodaćeš ga, a kad nemaš nego uvoziš onda gledaj po kojoj ćeš cijeni.

Ax122
Gost
Ax122

Nema nikakvu robu…a vidis u rozajama postoji robna kuca elkos…..nema cega nema….od tekstila do bijela tenike i do elektronskih uredjaja i sve uvoz sa kosova i vladnici kosovari i sve 30 do 40 posto jeftinije nego ovdje kod nas nabprimorju ili pg…..e da primorje….da vam je to sto nije

Boris
Gost
Boris

Starče, jesi li popio lijekove i prošetao večernji krug? Imaš L još koji prihod osim penzije? Igraj šah i opusti se.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Ovaj kao da je pao sa duda ili misli za narod da su ovce.sto covece lepo ne rece naredjeno je, morali smo da poslusamo posto smo amebe.lepo narodu reci nemamo mozga, moraju drugi da odluce za nas.

Cgc
Gost
Cgc

“Lepo “komentarisi po svojih portala

Rajan
Gost
Rajan

Ma ljepo…

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Lepse mi je ovde, da tebe nerviram.

Ax122
Gost
Ax122

Crni brate sto ne osnujes neku paravosjku ne opremis ih pustas im malo epske pjesme cisto morala radi i lijepo odete na kosovo i oslobodite ga od onih koji su bili tamo prije nas slovena ….ajde brate pkazi da imas balls a ne se ovdje junacis i pljujes po crnoj gori ka da smo srbiji nesto duzni…..cime su nas to… Više »

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Ax122, sto je babi milo to je snilo

Cezar
Gost
Cezar

Radi boljeg i efikasnijeg otkrivanja počinilaca krivičnih djela, bolje je da je i Kosovo članica Interpola, ovako Kosovo će biti raj za krimose. Trba gledati realnost a ne dnevno političke marifetluke, i ove što do podne mrze sebe a od podne sve druge.
DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Rajan
Gost
Rajan

Koji si ti kapacitet…

Tito
Gost
Tito

Na Kosovu policijske poslove obavlja EULEKS i oni imaju pristup Interpolu. Sve može preko njih. A tamo su ratni zločinci na vlasti, ne brini se da će oni same sebe hapsiti, jer su svi na crvenim Inretpol potjernicama Srbije.

Ax122
Gost
Ax122

A koji interpol druze…pa mi smo u interpol…..i srbija i hrvatska pa drogu mozes maci ma svakom cosku….evo ja zivim u tivat…cijeli se grad drogira…cak misi trendi ako nesto ne uzimas….komunizam treba da se vrati pa da vidis kako musa dere jarca……

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

“Mi smo glasali ubjedljivom većinom, kao naši saveznici NATO i partneri EU” sto onda nijeste glasali kao Španija, i ona je nas NATO saveznik i EU partner?

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Mogli smo bit UZDRZANI!!!

Serdar Janko
Gost
Serdar Janko

Ako to nije nas problem onda smo mozda mogli biti UZDRZANI,to vam gospodine nije palo na pamet?

Lovcen
Gost
Lovcen

Ti si izdao Crnu Goru srdare, nemas pravo glasa!

Serdar Janko
Gost
Serdar Janko

Po ovim sadasnjim izgleda da je tako,cini mi se da su naklonjeniji Sekuli nego meni!

Antilopije
Gost
Antilopije

Normalno da smo naklonjeniji Sekuli 🙂 Iako ni jedan ni drugi nijeste neki ljudi…

Lovcen
Gost
Lovcen

Ovi sadanjsi su potomci onih koje si izdao, izdajico!

Darko
Gost
Darko

Da bi bio uzdrzan moras biti i malo mudar a ovaj to nije

Karolina
Gost
Karolina

Španija, Slovačka, Grcka, Rumunija, Madjarska… zašto niste pošli njihovim primjerom, pa barem bili uzdržani??? Ili možda ove zemlje nisu EU i NATO

Nick
Gost
Nick

Nijesmo pošli njihovim primjerom jer poznajemo problematiku mnogo bolje od njih. Osjetili smo je prije 100 godina isto kao i narod Kosova krajem devedesetih na svojoj koži. Mi znamo da je priznavanje Kosova ispravna stvar i da to vodi bržem rješavanju problema. Kosovo i narod Kosova nikad vise nece biti u Srbiji, to je svima jasno. Cim prije se to… Više »

Cikotickiii
Gost
Cikotickiii

Izrode, pljujete na pretko sto im kosti ostase po Metohiji. Ljigo ljigava brz imalo srama. Nego pljuje narod na vas nego ne vidite to

Cinjenice
Gost
Cinjenice

Ne budi sarlatan! Kosovo je izgubljeno iha-ha… Srbija ce ga proznat jos malo…

Boris
Gost
Boris

Priznaće ga Amerika kao dio Srbije vrlo brzo. Idemo narode, do pobjede!

Cgc
Gost
Cgc

Mojkovac,1918

razocarani
Gost
razocarani

Darmabovicu,ne varaj narod.Dovoljno je da si rekao ,,MORALI SMО,, i tacka.Vec upadas u lazi,zajedno kompovanu sa Pristinom. Gdje su ,,100,i nestozemalja,, da je tako glasanje bi glat proslo,a ne ovako,kada ste,zajedno dobili cusku od zemalja koje misle svojom glavom. Kada pokusavas da na neki nacin ublazis PORAZ panabrajas zemljekoje su glasale. (Normalno c.GORA,Hrvatska,Bucarska Albanija) a na drugu stranu ,,Samo BiH… Više »

Iznenadjeni
Gost
Iznenadjeni

Spasice vas to sto Kosove nece uci danas u Interpol, nego do-godine kao vi u Prizren… u kojem ti “veku” zivis… ?!?!

Boris
Gost
Boris

Iznenađeni, vrlo brzo ćeš biti iznenađen.

iznenadjeni
Gost
iznenadjeni

do-godine izgleda…

Gradjanin
Gost
Gradjanin

A jes’ ovi iz Srbije nisu Patrijote ka’ ti. Tu je probljem

Piksi
Gost
Piksi

A oces li ti da ih posaljes? Ajte junaci, odbraniste Kosovo pisuci poruke!

Roro
Gost
Roro

Čudi se ti junače čudi,kad izgubite vlast možete se selit na Kosovo.

Lovcen
Gost
Lovcen

moze dps mozda i nekad izgubiti vlast, ali Crnu Goru vise nikada…! Tako da ti preporucujujem manje rakije da pijes, i pricas gluposti!

Komsija
Gost
Komsija

Ovaj i Vulin mogu ruku pod ruku.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Mnogo je zgodan

Bokelj
Gost
Bokelj

Zanimljiv lik. Onako simplastićan.

Mmeprkno
Gost
Mmeprkno

“Mi spadamo u 100 i nešto zemalja koje su priznale Kosovo.”

Neka ga neko apdejtuje. Od tih 100, oko 20 je povuklo priznanje.

Joo
Gost
Joo

Kojih tacno 20?….nabroj……

Mmeprkno
Gost
Mmeprkno

Pa eto imas Gugl pa pronadji. Sada je skoro izjednaceno stanje u UN po pitanju broja drzava koje su priznale i koje nisu.

Taja
Gost
Taja

Nabroj ti ovih 80.

Nika vise
Gost
Nika vise

E mogli ste biti i uzdrzani

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

Treba sa cijelim svijetom da se posvađamo zbog zatucane i gubitničke Srbije. Najbolje da se zajedno sa Vučićem borimo protiv novog svjetskog poretka, biće da je tu budućnost pfffff.

Srbijanac
Gost
Srbijanac

Gubitničke? Kosovo nije primljeno u Interpol…

Zoran
Gost
Zoran

Pirova pobjeda

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

@Srbijanac Kosovo je nezavisna država druže. Nikad više Srbija tamo i tako i treba. Interpol će doći prije nego kasnije. Ne mogu da vjerujem da vam je Vučić uvalio ovu priču oko Interpola uhahhahaha kakvi likovi

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Goodfeelong, Kosmet je privremeno okupirana teritorija, a okupacija dođe i prođe.

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

@Oprem dobro Ahhhahhhahha nada poslednja umire. Druže nikad više za takve kao ti Kosova i to je pobjeda pravde. Ostalo ti je da znojavim prstićima tipkaš izdajničke komentarčiće i to je to.

DANGRAD
Gost
DANGRAD

Evo, pobijedili ste, Kosovo je u Interpolu. Aaaaiiiikkkkkk…

Joo
Gost
Joo

@goodfeeling….da da kako da nou….veliki vodja mali Alek Kim Dzong Vucic se satro bori protiv novog sv. poretka….a ovamo on injegov batica svaki mesec sede zajedno sa Sorosevim sinom, koji je njima rado vidjen gost u BG…..sa onima sa Kosova redovno brodovima Dunavom “uvoze i izvoze “…..brodovima koji pod vojnom strazom plove i niko nesme da ih zaustavi……sve se ubilo… Više »

CrnaGoraAneMont
Gost
CrnaGoraAneMont

Ti kaomusliman se ne mijesaj jer smo i mi Crnogorci i Srbijanci braca pravoslavna sto nekad i vi biste.

Boris
Gost
Boris

Добар осјећај, Његошеве стихове брзо рецитуј. Враћај се коријенима.

Ljuta
Gost
Ljuta

Smo se ti cudi…rodjaka ti iz South Africa ubise Srbi u sred Beograda a ti nisi ni rijec rekao…. propade mu firma u CG a tako je dobro poceo

Klara
Gost
Klara

Crna Gora gleda prvo sebe i svoje interese konačno. Ne glasa protiv Srbije

Ljuta
Gost
Ljuta

Koji je to interes cg da ne postuje statut interpola da samo clanice UN mpgu biti clanice interpola?
Ovim dokazuje vlast da su gori od etiopije

Send this to a friend