Politika

Davidović: Građanima stigli lažni promotivni paketi, nije ih slao Narodni pokret

Miodrag Daka Davidović večeras je saopštio da se, u ime Narodnog pokreta, ograđuje od svake odgovornosti za “promotivne” pakete stranke koje su pojedinci dobili poštom na kućnu adresu uoči i nakon izbora u Nikšiću.

Kako su kazali iz Narodnog pokreta, izvjestan broj građana, privrednika i političkih subjekata dobio je putem pošte promotivne pakete, koje je navodno poslala ta stranka.

“Paketi se su se sastojali od flajera tj. brošura Narodnog pokreta (prve verzije, koja je kratko bila u opticaju, na samom početku kampanje za lokalne izbore i zamijenjeni su), olovaka i upaljača, koji su takođe dio preliminarnog promotivnog materijala, očigledno skupljenog od naših promotera sa štandova, dijela plagiranog materijala u vidu naljepnica Narodnog fronta na koverti, koji im nije bilo teško da naprave, i autorske knjige Dobrila Dedeića pod imenom ‘’Kako je crnogorska ANB likvidirala Srpsku narodnu stranku’’ sa čijim sadržajem i autorom Narodni pokret nije imao nikakve veze u ovoj kampanji”, navode u Narodnom frontu.

Davidović je saopštio da osuđuje taj sramni potez neidentifikovanih osoba, koja su htjele da prenesu pogrešnu poruku i zloupotrijebe ime Dake Davidovića i Narodnog pokreta.

“Zaista sramno i nisko i ko god bio u pitanju, neka mu služi na čast”, poručio je Davidović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravnik
Gost
Pravnik

Koliko vidim svaki koverat ima pečat poštanske ispostave odakle je pismo poslato,a svaka poštanska ispostava video nadzor,tako da je lako otkriti ko je slao ove koverte po Nikšiću!

Za Daku i Djeda
Gost
Za Daku i Djeda

E moj Daka koje si im pare dao, nepamtim u novijoj istoriji da je nekom zabijen noz u ledja ko od tvojih, cuo si Knezevica, e moj Daka, okreni se Crnoj Gori, nemoj im se ponizavati nisi ti njihova krpa, prekrizi ih

Banjo
Gost
Banjo

Okreni se Crnoj Gori i Crnogorcima Davidoviću, mani se svetosavlja i gluposti

Joanikije
Gost
Joanikije

Top ti je ovaj slogan 😂

zoran
Gost
zoran

To sebi reci

Send this to a friend