Politika

Davidović tvrdi da je Brčvak pokušao da potkupi Abazovića sa 21 milion eura

Biznismen Miodrag Daka Davidović tvrdi da je dobrotvor Hajriz Brčvak pokušao da potkupi lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića sa 21 milion eura.

Upitan o “dojavama koje idu na bezbjednost Dritana Abazovića”, Davidović je rekao da je “trebalo da se napravi veliki pritisak na Abazovića.

“Trebalo je da se napravi jedan veliki pritisak na Dritana Abazovića. Ja ću vam reći jednu veliku istinu koju Abazović do večeras nije saopštio. Prvo su udarali po Dritanu Abazoviću sa novcem. 21 milion eura mu je davao ovaj naš dobrotvor iz Njemačke, što šalje poneki respirator, Bavčar mislim da se zove, da se on malo upristoji, promijeni facu… Posle toga oni su njemu nudili kule i gradove, ali nijesu znali da je Abazović jedna tvrda vjera, da tu nema nazad, da čovjek tog kalibra ne može da se kupi za mekinje”, kazao je Davidović za Novi TV.

<<<Brčvak za CdM o tvrdnjama Davidovića: Mene politika ne zanima, već da nastavim da pomažem ljudima u Crnoj Gori<<<

Davidović je uvjeren da će Abazović ispuniti sve što je rekao.

A onda je objasnio i kako su on i Abazović rođaci.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gosponin
Gost
Gosponin

Legendo nasa

Oleg
Gost
Oleg

Davidovic ocigedno iznos notorne neistine.

Uki
Gost
Uki

Daka,pogresno si informisan.

Milo
Gost
Milo

Ti sto njega glasaju ili ce ga glasati,gledaju li ovo sto on prica,daleko bilo.

NATO CPC MNE
Gost
NATO CPC MNE

kako je ovaj zaladio!! samo kad se sjetim intervjua dje je pricao o malom prstu sve mi je jasno!!

dr niksic
Gost
dr niksic

Sta je Niksicani? Sto ne napisete nesto o ovom Davidovicu? Ima li neko u Niksicu da nije informisan kako je stekao imovinu Daka? Napisite nesto o tome…ili cu ja ako vi nemate hrabrosti.

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

A nije nego dje si ti još vidio da Nikšićani ocrne nekog svojega? To se drži lokal patriotski ko čopor.

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Karakteristika malenih gradova.

Dr. Mr. Niksic
Gost
Dr. Mr. Niksic

Bio jednom jedan rat, kakav rat? Strasan rat. A u svakom ratu postoje ratni profiteri. Gospodin celavi se nasao na pravo mjesto u pravo vrijeme.

Marin
Gost
Marin

Sad je na redu državni tužilac… Prvo da pozove Daku na razgovor da kaže odakle mu saznanja za krivično djelo korupcije. Ako utrvrdi da je njegova izjava istinita, tužilac treba podignuti optužnicu protiv Dritana, jer nije prijavljivio nuđenje mita. Takođe treba podignuti optužnicu protiv Brvčaka za nuđenje mita i politiočku korupciju. Ako utvrdi da je Davividović lagao i klevetao, onda… Više »

Konicki sin
Gost
Konicki sin

Vazda sam najmanje postovao ljude koji mlataraju i daju lazne izjave kao daka

Branka
Gost
Branka

A Dritoni u crnu zemlju propao. Ni traga ni glasa. A sinoć tvitovao kao sumanut. Sve na twitter-u iznervirao. Što je s njim zna li se!!!

REALNO
Gost
REALNO

Sta oce ovaj , koliko s ti para dao , pa sad imas to sto imas, kolike su to plate tvojim radnicima pa su ti mekinje 21 milion eura, koliko si ti para dao ovome narodu, i koliko si ti respiratora kupio, sta si ti konkretno dao ovom narodu sem sto si neke pare davao za igradnju neke crkve, pa… Više »

Naroz
Gost
Naroz

Znači rodjaci… Most na Drini ih razdvojio.. valjda mostovi treba da spajaju, a ne razdvajaju… Elem, dobili smo još jednog političara čiji je predak bio na tzv. “kneževoj večeri”, svojevremeno je i Aćim Višnjić izjavio da je direktni potomak Banović Strahinje; što i ne bi bilo nevjerovatno, da se mašti sklona srpska istoriografija, nije složila u jednom, da su Banović… Više »

Neo
Gost
Neo

Da li neko ovdje misli da na Dritana nije vršen nikakav pritisak?

Valter
Gost
Valter

Ja mislim da nije. Zasto bi? Svak radi kako misli da treba. Ali, vrijeme je majstorsko reseto.
Naravno, osudjujem ako je bilo pritiska.

Valter
Gost
Valter

Ne bio ja u kozi onoga koga Daka hvali. Zapečaćena karijera.

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

Hahaha vjerovat cemi Daki to je covjek od rijeci i morala i povjerenja

Cikotus
Gost
Cikotus

Ajmo ovako- Brvcaka znamo po sljedecem – kad je najveca frka za CG bila u ovom dobu pojavio se i donirao sto nije niko niti ce ikad. Koliko je samo zivota spasio ni sami ne znamo.
Daku znamo po sljedecem…. necemo o tome, samo je dosta vratit se u ’90 ili probat onaj spiritus sto prodaje
poyyy

Ommin
Gost
Ommin

Bilo bi lijepo kad bi makar bio svjestan toga sto prevalis preko svojih usta koje uporno pokusavas da ocistis kasicicom iz crkve!

Nemanja
Gost
Nemanja

Je li to isti onaj Brcvak koji je donirao Crnoj Gori em u parama , em u opremi em u raspiratorima? Ona ljudina! Je li ovo isti onaj Daka koji je ratni profiter koji je ostetio 90tih budzet CG ? A da ne pricam od 90 tih do sad.

Gogi
Gost
Gogi

Pogledajte pogled i oči Hajriza Brčvaka i usporedite ga s pogledom Miodraga Dake Davidovića. Kome više vjerujete ? Kome bi ostavili nešto na čuvanje ? Neću odgovoriti ali mislim da je svima sve jasno

Atina
Gost
Atina

Oči puno govore o čovjeku, a bogami i čitava faca. Potpuno se slažem.

Anderba
Gost
Anderba

Veliki gospodin Brčvak ima jednu veliku prednost-on može da svima pogleda u oči i da svake večeri mirno zaspi znajući da nijedan jedini cent u svom životu nije zaradio nepošteno koristeći se tuđom nesrećom i siromaštvom, za razliku od dokazanog ratnog profitera Dake Davidovića koji je svoj prvi milion stvorio u trenutku kada su njegovi sugrađani imali plate od 5… Više »

Hmmmmm
Gost
Hmmmmm

A šta kaže Dritan ? Da li je ovo istina ?

Don
Gost
Don

Isti su i on i voditelj. Ocigledno je da se dobro razumiju.

Dragi
Gost
Dragi

Daki urgentno treba 21 milion da spašava propali biznis pa posredno šalje poruku za koliko bi se on prodao. Nismo svi isti kume. Brvčaku naklon do zemlje.

Durmitorac
Gost
Durmitorac

Polako se karte otkrivaju… Nedvosmisleno ce crkveni tajkun, ratni profiter, prijatelj ratnih zlocinaca, kum i prijatelj unistitelja Crne Gore, osnovati partiju, kiju je doveo na vlast zahvaljujuci URI. E sad, ostale “srbe na baterije” on ocigledno godinama puni, zato ne smiju da slovo izuste. URA i njena bulumenta, koja se dici “gradjanstvom” nije nista vise nego “prezervativ” doticnog covjeka i… Više »

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Golijski “svetitelj” je po “poznavanju” istorije peemašio i Rakovića i Antića. Kakve su ovo gluposti.

Vlatko Simović
Gost
Vlatko Simović

Neka dotični švercer i ratni profiter kaže koliko je donirao sa svojom svitom u mantijama zdravstvenom sistemu?! Kad pomene gosn Brčvaka, treba da ustane i prekrsti se, sram ga bilo!

Zeljko
Gost
Zeljko

Jeste tako je Vlatko

Berane
Gost
Berane

Srpska istina.

sasa
Gost
sasa

Ovaj je donirao crkvama ali je imao uslov da ga uvedu u politiku i sad u vlast. Sramota.
A jos ne cusmo ovog kojem je nudjen novac da se oglasio povodom ovog . Ili citi da se ne bi zamjerio i Bosnjacima kao Albancima ili je ovo jos jedna laz koja treba narcisnoj dritanki da da medisku paznju.

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Sram vas bilo! I tebe Davidoviću i toga ratnog huškača iz devedesetih, pamtimo ga dobro! Sve će vam jednom doći na naplatu!

Mario
Gost
Mario

Sta sve kamera trpi!!

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

Samo pi

Tivat
Gost
Tivat

Što se humanosti tiče Brčvaku svaka čast i više od toga. I sada u ovom slučaju zbog simpatija, daću Njemu prednost, Njegovoj izjavi. Ali istine radi Davidović je poklonio 16.500.000 € u humanitarne svrhe, javno. Mislim da i tu “sitnicu” treba spomenuti, kada je humanost u pitanju. A pored toga treba dodati i sve donacije na o ovo Crkava i… Više »

Orhan
Gost
Orhan

Kome poklonio?

Tivat
Gost
Tivat

Potraži na Google, nešto moraš sam, institucijama Crne Gore, za školovanje i sl

Orhan
Gost
Orhan

Prvi put čujem. Znamo ga ko ktitora, valjda ookušava okaljati grijehe iz orošlosti parama. Kažu može to tako. 🙂

ISTINA
Gost
ISTINA

Pitanje je cije su to pare, od sverca, biznisa iz kada je bio ministar u Vladi Radovana Karadjica, nacelnika policije Niksic, kada je kontrolisao sve zvanicne i nezvanicne prelaze……sada daje crkvi da okaje grijehe…….nesrecni narod je sve ovo zaboravio, bitne su mu litije i sto je dobio…narod nista, a on sve i mogucnost da izbjegne pitanja o porijeklu, ucestvovanju u… Više »

Tivat
Gost
Tivat

Ne, ne može tako. Kad neko poklanja ne komentariše se tako. On poklanja 16. 500.000€ koji su mu na računu u CG, a ne u Švajcarskoj. Odnosno poklanja onaj novac na koji je platio sav porez, i koji do zadnjeg centa regularan, jer je i prijavljen. Svaka čast i onom ko pokloni 5€, ali ne mora se reći i kada… Više »

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Pitaj njegove bivše radnike u Nk kako ih je odradio i ostavio na ulici. I stanare zgrade koje je obmanuo prodajom stanova, pa ga onda “hvali”!

Agent Smith
Gost
Agent Smith

Biće izbori u NK brzo pa će ti bivši radnici da glasaju. Rezultat izbora će pokazati ko je odradio radnike Nikšića.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Nemoj da izvrćeš moje riječi, ja nijesam pominjao radnike Nk, nego radnike njegove firme. Ako si ljubitelj lika i djela ove pojave, onda je to tvoj problem. I to veliki.

Građanin
Gost
Građanin

Mlatiš praznu slamu. Kada i kome je taj “dobrotvor” poklonio 16.500.000 e ? I da je , a nije odakle taj novac??? On isti što je i dao crkvi, debelo je naplatio. Možemo pričati bajke, daj činjenice. Za razliku od njega, javno i transparentno gospodin Brčvak daje i donira, za uzvrat ne traži ništa, jer je čovjek, za razliku od… Više »

TonyZ
Gost
TonyZ

Kakva televizija, takav snimak, takvi i gosti. 1990

Irishman
Gost
Irishman

da su on i dritan rodjaci to se vidi….

Pedja*
Gost
Pedja*

Rece Daka , zvani Istina .

Nata
Gost
Nata

Davidovicu, posteni Srbi te se gnusaju…

Istina
Gost
Istina

Tuzilastvo treba po službenoj dužnosti da pokrene postupak za pokušaj korupcije po osnovu izjave Davidovića i pozove Abazovića da se izjasni. ako je laž tada davidović treba da odgovara za širenje lažnih vijesti, jer je ovo velika optužba i plati veliku odštetu gospodinu Brčvaku. Tako se radi u EU, gdje svi želimo da budemo

Joj,majko moja
Gost
Joj,majko moja

Svaka čast ! A Dritan ćuti !

Samo gledam
Gost
Samo gledam

Brčvaku nisi ni do koljena Davidoviću.

Bar
Gost
Bar

E da ste rođaci to ti vjerujem. Mnogo ličiti.

Istina
Gost
Istina

Sram da vas bude najhumaniji covjek hvala mu za navjek a kod nas crnogoraca se kaze nema veze sto kaze nego ko kaze

Brano
Gost
Brano

Sram Vas i stid bilo, g-dine Davidoviću.

Tartuf
Gost
Tartuf

Cus gospodin, nije taj prosao pored gospodina. 🤣

Black
Gost
Black

A kao ne zna kako se tacno zove gdin Brcvak. Sram te bilo folirantu. Kao si pobrkao ime da bi posle rekao kako nijesi mislio na njega. Pi pi pi

Hajduk
Gost
Hajduk

… a inače je gost kod čuvenoga ratnog reportera sa Dubrovačkog ratišta Perice Đakovića.

Uvijek šerpa nađe poklopac.

istina je jedna
Gost
istina je jedna

Sram vas bilo, blatite ime čestitog i dobrog Brčvaka! Ostao vam je još on da ga oblatite, pih, smećarska posla!

Joj,majko moja
Gost
Joj,majko moja

Jel ovaj zna koliko je 21 milion eura?😄😄🤣🤣🤣😂😂😂 A izgleda da mu teško pada i ime dobrotvora !A Dritan fin i pošten !

1818
Gost
1818

Kako te nije sramota da izjavis ovako nesto za gdina Brvcaka…to je tvoj sistem rada…koliko si ti pomogao Crnu Goru osim popova koji rade protiv nje…ne mozes ti poniziti ni CG niti crnogorce….svi u CG dobro znaju ko si….

Istina je jedna
Gost
Istina je jedna

Ne postoji dzaba stara izreka: “Ne pada snijeg da prekrije brijeg, vec da svaka zvijer pokaže trag”.
Danas sve zvijeri pokazuju svoje tragove.
Doći će vrijeme kada ćete se kajati za sve ove izgovorene riječi i postupanja, ali će biti kasno.
Crna Gora je vječna, humanisti kao Brčvak su vječni, a ovakvi kao što je “Daka” je prolazan i nebitan.

istina je jedna
Gost
istina je jedna

POTPISUJEM TO ŠTO SI REKAO (mada si mi drpio nick)

UFO
Gost
UFO

Odmah se vidi kako prica JA pa JA folirant…

Korona
Gost
Korona

Ovog treba ignorisat zajedno sa ovim novinarem

CG4EVER
Gost
CG4EVER

Zasto? Bas ovako treba sve staviti pred kameru, da pokazu sami ko su i sto su.

Dula
Gost
Dula

Koliko si ti donirao respiratora. Brcvak gospodin za sve vas.

....
Gost
....

Tako je, Dula, dok Brčvak spašava živote šaljući pomoc, Daka gradi prvatne srbijanske crkve po Crnoj Gori. Jad je to i prokletstvo ovoga crnogorskog kamena!!!

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Bijedan pokusaj da unizi g.Brcvaka- Bacvar-piiihhh
Ktitor srpskih crkava po CG
OVO je isplivalo da nam drzi slovo o postenju…
ZEMLJO OTVORI SE!!!!

Ane
Gost
Ane

Crnogorka sam, al se vi komentatori razumijete u politiku kao u metafiziku. Vama ce jedino vrijeme moci da objasni.

crna gora
Gost
crna gora

tebi anci zalud svo vrijeme ovog svijeta

gost
Gost
gost

Džabe si crnogorka, ne razumiješ ti ništa, popovi i njihova družina su ti mozak isprali

Milica
Gost
Milica

Nisi dostojan ni ime da mu.spomenes …sta si ti dao Crnoj Gori osim sto si joj uzeo sve sto si mogao. I ovo radis da.bi mogao uzimati i dalje. Ko te nije procitao slijep je kod ociju..
Taman si za Dritana i Dritane i oni za tebe.

Kot
Gost
Kot

Stvarno sve više i više ova korona ostavlja posljedica.

SaLovćenaVila
Gost
SaLovćenaVila

“Po neki respirator”! Znaš li ti koliko ljudi se liječi zakvaljujući tim respiratorima?Koliko majki, očeva, braće i sestara će ponovo da vidi svoje porodice? Koliko si ti poklonio svojoj državi? Sram te bilo.

Nika
Gost
Nika

nauči ispravno da izgovoriš ime i prezime GOSPODINA Hajriza Brčvaka i ustani kad ga spominjes!

Pih
Gost
Pih

Zna on njemu ime dobro, ovo su jadni, primitivni pokusaji da ga ponizi. Ali u svojoj bijednosti ne shvata da je to nemoguce, samo jos vise otkriva ko je on, a gdin Brcvak je druga kategorija, ovome jadniku nedostizna.

Rozaj
Gost
Rozaj

A sta Dritan znnaci Brcvaku, covjek nije ni politiku niti je angazovan stranacki, jedino sto pomaze narodu.!!

expert123
Gost
expert123

Abazovic bi trebalo dobro da se zamisli ko ga sve hvali u vremenu poslije izbora. Ako ga hvali jedan Matija Beckovic i sada Daka Davidovic treba da zna da ne moze biti na pravoj strani i da ide pravim putem. Beckovic toliko decenija radi protiv interesa ove drzave i razorno djeluje. I Davidovic kao ratni ministar Radovana Karadzica ne radi… Više »

Rozaj
Gost
Rozaj

Citi , ne ogovaraj nojboljeg covjeka

Auuuuu
Gost
Auuuuu

Bože, sramote od čovjeka!

El grande
Gost
El grande

Dale da ti pojasnis kako si od skromnog dosao do neskormnog bogatstva

Tggss
Gost
Tggss

Da li će preispitivanje bogatstva, što ovi potpisaše, početi od Dake ili bar obuhvatiti i njega?

zoran
Gost
zoran

Pa vidi se da ate isti kada ste ridjaci….

Tonii
Gost
Tonii

Ovo “Bavčar mislim da se zove” izgovorio iz vjerske netrpeljivosti, jer ga boli da izgovori pravo ime i prezime pripadnika Islama, koji nije gledao ko je ko kad je uručivao pomoć cijeloj Crnoj Gori. Sramno ko te brani Abazoviću.

Koko
Gost
Koko

Hahahahaha, bravo kralju, dobro radis posao,…

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Još jedna kokoška !? Iš, iš, iš !

Almanah
Gost
Almanah

Probudih se u ovo suncano jutro i gle ko me podsjeti gdje zivim! Pa Dritane, na tebi je da odgovoris je li tacno ovo sto ovaj lijepi iznutra i spolja, a nadasve prepun znanja i postenja covjek prica. Da ne bude s kim si takav si.

Festadjun
Gost
Festadjun

Po neki respirator, čovjek donira vise od milion eura, a sto si ti pomogao

Tggss
Gost
Tggss

Festadjun. Ništa.Daka samo gradi crkve da dobije oprost grjehova.

Cika miki
Gost
Cika miki

Daka vise je on donirao Crnoj gori, nego ti crkvi bar pet puta vise, koliko si ti donirao j Crnoj GORU koja te napravi milijonera sram te bilo

Lord
Gost
Lord

A ti “humanisto”, koliko si pomogao Crnu Goru za vrijeme pandemije?!
Jesi sa kupovinom glasova jedino! Sram te bilo!

Pero
Gost
Pero

sram te bilo!
Ima da ustaneš u stav mirno kad pričaš o tom čovjeku!!! Jer svi u CG znamo ko si i da ne možeš nikom lekcije da držiš no o čemu, a pogotovo ne o moralu!

Ljubo
Gost
Ljubo

Ovaj da oklevece velikog COVJEKA

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Stidite li se Uraši? Makar malo.
Što se tiče humaniste Brčvaka, on makar ,,poneki” respirator, a ti bizMišMenu?

Bnjj
Gost
Bnjj

Sve vernici, nose krstove, grade Crkve a ne žive u skladu sa onim što je Hrist pripovedao.Mi smo društvo licemjera

Markoza
Gost
Markoza

Ovo je sramno. Ali to je politika njegova. Sve ono sto je neko dobro ucinio nama treba negirati. Samo su po njegovome on i crkva dobri. Ostalo ne valja nista. Ali o svemu ce suditi vrijeme pa i o tebi. Sto si i kako radio. A covjeka nijesi dostojan ime da mu spomenes.

Komovi CG
Gost
Komovi CG

Svaku stopu Našeg Velikog humaniste da poljubiš,ne moze te oprati, od ovakve izjave.A zamisli samo da je bas taj poneki raspirator ,spasio, ne samo ,po neki život,vec na stotine zivota,treba da te je sramota.
Ti i takvi su nas zavili u crno.
BUDI SE CRNA GORO !!!

Učo
Gost
Učo

Kaže da Brčvak daje poneki respirator, ag.Brčvak je pored pedesetak respiratora donirao još preko pola mil.eura C.Gori. A šta si ti donirao….

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Dno dna,čovjek nemože niže panut od ovoga!?

Karl
Gost
Karl

Ono kad se sve sto je dobro zeli unistiti ili crno na bijelo

Cetinje
Gost
Cetinje

Brcvak je dao “tamo neke respiratore”..

On je dao dosta toga i pomogao kad je trebalo, a sto si ti dao ? Sto su dali ti oko tebe? Dali su samo to da se korona rasiri i da smo sad najgori u evropu,eto to su dali nista sto valja nisu pomogli.

Joanikije
Gost
Joanikije

😂😂 cus dritanu toliki mito jos od G.Brcvaka pa ti si “covjece” potpuno lud kad ovo mozes da izjavis.Dritanu nije trebao nikakav mito da se vidi ko je i kakav je i svi zajedno ne vrijedite ni 2,5 eura.Sramotnici i izdajnici.

Dodadoh
Gost
Dodadoh

Bjese li Joanikije sa Davidovicem 2019.u nekom elitnom hotelu kad je pucano na njih?

hans
Gost
hans

E ti da ocrniš onog čoeka.Dade li ti koju donaciju za CG ikada? pihhhh

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Blago Dritanu ko ga hvali, hahaha! Većeg minusa u karijeri imao nije.

Proleter
Gost
Proleter

Riješili ishod bitke Kosovčići, lijevo krilo Abazovici, da li ovaj covjek samo laže ili je ubjedjen u svoju laž toliko da može da piše rubriku za Treće oko.
Ruku dajem da ne zna dalje istoriju svoje loze do 150 god unazad. Čuš mu Boja na Kosovu.
Otvori se zemljo. Sta se radi po C G. Nemam riječi posle ovoga.

Elena
Gost
Elena

Jos je samo falio ovaj dobrotvor sa svojim glupostima…

neko1966
Gost
neko1966

SRAM TE BILO! Kao da ne znamo sta je g. Brcvak od izbijanja pandemije sve uradio za CG. RAZLIKA IZMEDJU VAS DVOJICE JE OGROMNA- ON DAJE, TI UZIMAS. Dovukao si se ovamo da ovo i malo sto nam je ostalo uzmes. Mislis ako odes u crkvu i prekrstis se, da ce ti Bog oprastiti sve tvoje grijehe? Takva vam i… Više »

Mladen
Gost
Mladen

A koje grijehe druže? Nemoj o vjeri, to je imtimna stvar…Vidiš sta se po svijetu radi, a sve se pozivajući na vjeru …Iz Svetosavlja se nisu izrodili nikavi talibani, dzuhadisti, mudžahedini i sl, ali jesu Oilići, Hrebljanovići, Nemanjići, Petrovići, Karađorđevići,koji su utkali put pravoslavlja. Nisu prodali vjeru za večeru…Ostavili nam u amanet da čuvamo našu vjeru, i hvala Bogu, sačuvali… Više »

KOMIT
Gost
KOMIT

Svetoslavlje nije vjera!

Mladen
Gost
Mladen

Svetosavlje je srpska verzija pravoslavlja.

Snjeg
Gost
Snjeg

I kakva je razlika izmedju talibana i ovih sto napravise genocid u Srebrenici.Zlo jedni i drugi .A ako je vjera intimna stvar ona se ne namece drugima .A ovaj gospodin koji omalovazava gospodina Brcvaka je kvazi vjernik a prije svega los covjek.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Mladen-Svetosavlje-Nikolaj Velimirovic-Hitler -cim se budala ponosi pametan se stidi.

Mladen
Gost
Mladen

Porediš Hitlera i Svetog Savu!!! Hmmm …Pametan si dečko, nema šta….

monty
Gost
monty

Kakvi Obilici,kad je sam Milos Obilic licnost iz legende,za kojeg ni srpski istoricari nikada nijesu nasli ijedan dokaz da je postojao.A vjera Svetosavske sekte sa izvornim Hristovim ucenjem ima malo toga zajednickog.Hriscanstvo je religija davanja a Svetosavlje otimanja…

Mladen
Gost
Mladen

Moguće, moguće.. Izmišljen je i Kosvski boj, Car Lazar.. To su priče za malu djecu…Ako je tebi lakše, da s tim ziviš, da nisu postojale takve ličnosti u istoriji, ti živi…

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Lazar je bio knez. Ovo pokazuje da ti svoje viđenje Kosovskog boja baziraš na epskoj pjesmi a ne istorijskoj nauci. Taj bezimeni junak koga ti zoveš Obilićem je to ime dobio u XV vijeku. I to u epskoj pjesmi na koju se ti pozivaš.

Branka
Gost
Branka

Mladene kad si pomenuo Obiliće trebao si pomenuti i Ivicu i Maricu i Patrolne šape. A KOMIT ti lijepo napisa što je svetosavlje.

Mladen
Gost
Mladen

Ne cijenim komite, a posebno me mišljenje sledbenika kvislinga K. Popovića ne zanima…Neka pričaju i misle šta hoće …

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Koje grijehe? Sve što je stekao ratnim profiterstvom tebi nije grijeh? Što je uradio od svojih radnika u Nk? Pitaj stanare zgrade koje je prevario? Ovo je samo ono što garantujem 100% .za drugo neću trošiti riječi.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Drugo, Mladene, treba li ovaj “vjernik” da govori o vjeri? Pogledaj njegovo gostovanje kod Marića na jutarnjem koliko se izlupetao. Reći ću ti samo jedan njegov biser, a to je da je Jovan krstitelj umro prirodnom smrću.

Dragan
Gost
Dragan

21 milion???!Kad bi se tako lako davale tolike pare..pa mnogo veci su kupljeni sa mnogo manje.

Brano Nkšićanin
Gost
Brano Nkšićanin

Davidoviću kako ti zaradio svoje milione znamo svi. Bavčar se isto zna kako je zaradio svoje.
KAKO te nije sramota, slučajno sam gleda sinoć onaj intervju koji je vodio onaj lik koji je u Hag trebao biti.
Previše si se zaigrao Davidov!iću!

Support
Gost
Support

Misli da se zove Bačvar. Haha, koji nesojluk. Što si ti donirao, sve ovo vrijeme?

Aleksja
Gost
Aleksja

On ostavlja pare po crkvama, misli tako Bog oprašta grijehe, naučila ga
SPC da ne može drugačije . A on pravi vjernik kao i 90 posto onih što su litijali.

poslednji don
Gost
poslednji don

Nemoj samo ti o postenju….super je bilo dok si bio u Srbiju

Zabjelo
Gost
Zabjelo

E sram te bilo …

Miki
Gost
Miki

Zamisli ti to, ovaj da brlja Brčvaka, velikog humanitarca i covjeka koji voli svoju zemlju.Poslao do sada milione i milione eura, sto priznat cete i nije morao i sad mu ovaj kaze poslao nekoliko respiratora.E muci tu

Stina
Gost
Stina

Vidi Daka neka nam Vučić isporuči one respiratore što je otuđio, ne tražimo donacije od ljudi kao sto si ti vec samo da vratite uzeto. Od vas je to dosta

Niksicanka
Gost
Niksicanka

Znamo te Davidovicu ko si, sta si i kakav si… zato, pokrij se usima i cuti.

Emejch
Gost
Emejch

Nije on slao poneki respirator nego se tacno zna koliko i kada i koliko to kosta i koliko je zivota spasio, a mozda i nekog tebi bliskog. Drugo, tacno znas da je on Brcvak i da ti treba da zivis jos devet zivota da mu budes do koljena. Zar je moguce da ovakvi ljudi postoje. Joksime iz Djekne, ti si… Više »

prolaznik
Gost
prolaznik

Iz pristojnisti prema ljudima koji ovo citaju oslovicu doticnog kao ”ovaj ovdje”, nasao se da nesto prica? Za razliku od tebe gospodin koga pominjes i treba da stanes mirno kad ga pomenes, donirao je pomoc bolnicama, gradjanima Crne Gore za lijecenje, a ti si donirao crkvama pare za dzipove i litije. E sad zamisli da Brcvak krene tebe da proziva… Više »

Branka
Gost
Branka

Baš lijep sastanak i lijep razgovor ali za one koji ih se ne sjećaju iz 90-tih. Problem je što svako daje za pravo sebi da komentariše ljude koji su svjetlosnim godinama iznad njih. Gospodin Brčvak je pokazao svoju ljudskost i poštenje a ova dvojica moraju da potraže značenje ove dvije riječi na Google-u ili u Vujakliji.

Korona
Gost
Korona

ovaj da priča o poštenju, sram te bilo, nisi dostojan cipele da brises brvčaku a ne da laješ za njim. A ovaj djaković je sijao mrznju kad je rat bio oko Dubrovnika sad se opet pojavio odnekle ovo ne miriše na dobro nikako. Dozovite se pameti narode dok se ima kad. Sekta i ovaj nam otimaju drzavu zar ne vidite… Više »

Milica
Gost
Milica

Ma ja sam.sretna sto ovo rade ovako djikoski kako jeidno i umiju..jer ce oni koji su bili ni tamo.ni ovamo zauvijek imati razloga da s eopredijele. A mi koji volimo ovu zemlju,zbijmo se u redove i branimo svaku dusu kojoj je ovaj kamen mio…i ne brinem se…nama je ljubav i svjetost vodilja.. njima.mrznja i mrak…pobijedicemo! ❤

Nikšićani
Gost
Nikšićani

Ne sudi po sebi, Daka. Nijesi dostojan da izgovoriš ime Hajriza Brčvaka. Bliži je idealu hrišćanskog Boga musliman Hajriz Brčvak, nego ti i većina sveštenstva SPC. Sram te bilo.

Nenad
Gost
Nenad

Stidi se, ako prst obraza imaš. Kad pomeneš gospodina Brčvaka treba da ustaneš. Uostalom tebe poznajemo i treba pognute glave da hodaš Crnom Gorom.

Jole
Gost
Jole

A šta si ti donirao Daka, i ostali…? … sada će Dritan da vas demantuje… sami sebe lažu smiješne li skupine

Cuca
Gost
Cuca

Ajde što je u isti vremenski kontekst ova mudra glava stavio Kosovsku bitku gradnju mosta na Drini nekih 200 godina kasnije no dje nadje da mu je pra djed i njemu i Dritanu isti čovjek.
Ovo mi liči na pomijeranje planina pogledom.
Bogami Crnogorci trebaće vremena da se ovo ludilo izliječi i počnemo mislit Evripski.

Stari Varvar
Gost
Stari Varvar

Sraman pokušaj Davidoviću da od heroja napraviš antiheroja!

Lea
Gost
Lea

Gospodine Davidoviću, šta Vi doniraste građanima CG od marta mjeseca, a vjerovatno se mogli, a pritom Vam niko nije branio! Izjava za gospodina Brčvaka je sramna! Kad neko ima potrebu da (neuspješno) drugoga unizi, nema tu čovjeka. O tome sam slušala u kući od malih nogu, a u životu se uvjerila.

Cgcg
Gost
Cgcg

Ovaj pominje Brčvaka. 1000 x 3.14

Sara
Gost
Sara

Sram te bilo ,nisi Brcvaku do koljena ,po koji respirator..

Milenko
Gost
Milenko

Sacuvaj me Boze od Niksickog postenja. Svjedoci smo tog postenja vec 30g . Rodno mjesto svih kriminalnih klanova, sve eklsplozije , sav nemoral , sve likvidacije. Zaboga o cemu pricaju kad se okupe na sahranama i svadbama . Volio bih da cujem kako dedo unuku pripovjeda o svojoj mladosti

Nikšićanka
Gost
Nikšićanka

Milenko, u pravu si za ovih 30 godina, kad smo otvorili granice za “ugrožene” Dodikove talibane. Od tad nam je pukla pogibija!

freeman
Gost
freeman

Prolupo vec neko vrijeme

ESAD OD DUKLJE
Gost
ESAD OD DUKLJE

U ljudskoj masti je sve moguce. Tosu price cula kazala. Dritona nema ko sta da potkupljuje, vidi se ti njegovi dusebriznici, polako ali sigurno ga odbacuju. Nece dugo proci videce se kako smrdi na cedulu.

Dragan
Gost
Dragan

Isti ste i ti i ta bitanga, smeta ti sto ce gospodin Brčvak koji je stvarni dobrotvor kad ga pomenes treba da ustanes,jer nije kao ti folirant koji samo gleda dje ce sta ugrabiti i staviti u dzep a nevrijedi taj tvoj pulen ni 5 centi a kamoli 21 milion,vec vas je procitao narod za sta se vi borite al… Više »

Mrgud
Gost
Mrgud

Pošteni Daka, raopšte poznat na ovim prostorima pokušava da umanji značaj Brčakove pomoći kad je bilo najpotrebnije. Đe si ti bio i koliko si ti pomogao državu u kojoj pokušavaš da predsjedavaš? Dno i ispod dna. Nemam riječ kako bi nazvao ovu spodobu.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

neko kupuje respiratore, a neko kupuje rukoljubove ministre.

ekop
Gost
ekop

Tebi davidovicu treba da je kao velikom vjerniku poznata jedna od bozijih zapovjesti,a koju svakodnevno krsis.

Maks
Gost
Maks

Ne sjecam se da se ovaj gosprdin isticao dje ovih godinu dana, komentarise Brcvaka koji od pocetka svako malo donira ‘ poneki’ respirator. Svi u politiku na isti kalup, majku bi prodali samo da se skupi koji glas.

dusko
Gost
dusko

……….ONAJ NAŠ……ustani se kad mu spomeneš ime …….pi

White Hat
Gost
White Hat

Ti da kazes lose nesto o Brcvaku ??? Jesi li ti sto donirao Crnoj Gori osim podjela ??? Kakav šljam sve hoda po mojoj domovini sto je ovo.

Srama
Gost
Srama

Crna Gora puni gas rikverc…odlicno nas je ocijenio italijanski coriere de la sera. Polusvijet i primitivizam.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ne ne!
dio crne gore.
i ne idu u rikverc.
stalno su tamo.
samo što sada žele da nas ostale povuku u taj ponor.

Proleter
Gost
Proleter

Vuku i nas pobro i to dobro.
Što prije neka počinju nadam se da će brzo i završiti.
Ali mislim da ćemo ih se teško kutarisati kad zauzmu busije.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Prosto je nevjerovatno da se daje bilo kakav medijski prostor ovoj nakazi. Nije Brcvak ti, govedo. Nijesi humanitarac ako se bavis kriminalom pa onda doniras malo crkvi, tri puta ispjevas oce nas i sve je oprosteno. I, onda kazu vjeruj u boga. Kako, kad ovo nesto jos zivi

Lipovo
Gost
Lipovo

Trebao si ih uzeti Dritane, skloniti par mjeseci van CG, i svi bi te zaboravili, kao i Sveta.

Mongro
Gost
Mongro

Kakav primitivac !!!

Sveto
Gost
Sveto

Da je to istina hvalio bi se abazovic, vec smo njegove frustracije uocili.

Neka to
Gost
Neka to

Hacko nije gladan i ima para ,ali 21 milion nije niko u Crnoj Gori vrijedan i sigurno nema Hacko tolike pare za bacanje.Ali evo ga nam novi Medo lazov a Dritan bi trebao zbog obraza Gospodina Brcvaka da se javi i da to negira.

Selma
Gost
Selma

Kakva si ti gnjida od covjeka….Sklon lazima, podvalama…Pih!!Nisi zasluzio ni ovo da o tebi napisem….I jos hoce da baci ljagu na ono doro sto je Brcvak uradio za ovaj narod…Pih!!

Bokelj
Gost
Bokelj

Gospodin Dritan ce imati moj glas dok sam ziv

Nagual
Gost
Nagual

Dritan je najveca moguca gromada i vertikala nase Crne Gore.. da je bilo vise ovakvih ljudi danas bi bili Luksemburg na Balkanu.. a ne leglo korupcije i nepotizma

Njegoš
Gost
Njegoš

Evo vidimo, tri mjeseca ne umiju vladu sastavit, a rekoše Švajcarska 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Milica
Gost
Milica

Hahhahahahhahahhahahhahahhaha

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

zadnji video govori u kakvom je psihičkom stanju ovaj ratni profiter.

Prč
Gost
Prč

Kakvo si ti dno dna.sa ovakvom izjavom zavrsio si politicku karijeru i prije nego si je poceo.i nadam se da ce vas gospdin brcak tuziti a osuditi cijela crna gora.dno dna

Zabjelo
Gost
Zabjelo

grdan li je ovaj čovjek, što je ovo?

Braća Grim
Gost
Braća Grim

Daka inspiracijo

za po ure
Gost
za po ure

svi u CG kad se pomene ime Brčvak treba da ustanu

Zana
Gost
Zana

Brčvak je trebao da se kandiduje da osnuje stranku,za njega bi glasala odma,jedna dobra duša,čovjek bez interesa,covjek koji voli svoju zemlju iznad svega.Sramite se Daka,kad je bilo Crnoj Gori tesko on je pomogao,slao pomoc,crnogorci to nece zaboraviti nikad.

nick
Gost
nick

E koga je ovaj narod mrceni doveo na vlast!? Ovo će nam opustošiti i ovo malo drzave što imamo.

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Kakvo je ovo postenje od covjeka da vam je znati

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

pa koliko si mu ti mekinja dao kad je odbio 21?
je li to razlog što osnivaš stranku?
nakon što te dugo godina muzao df sad te iznogud izmuzao, i ni on ti ne da fotelju. 😂😂
jer znaju koliko si “pošten”.

Baraka
Gost
Baraka

Daka…..stari pokvarenjak

Valter
Gost
Valter

Bravo! Isti milje, Daka i Abazovic.

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Davidoviću stid i sram te bilo!!! Ti bi trebao da ustaneš kada pominješ najvećeg CRNOGORSKOG donatora Brčvaka! Kažeš cinično i podrugljivo “donirao je poneki respirator”? A što si ti donirao CRNOJ GORI u borbi protiv ovog zla Covid19?

andale
Gost
andale

Koga cete vi u usta da stavljate i da velicate sebe? sto sve vi uradili za ovu drzavu? Brcvak je uradio 100x vise nego sto cete vas dvoje zajedno uradit do vjeka, a to je da njega postuju, cijene i vole ljudi svih vjera i nacija.

Liberal
Gost
Liberal

Daka u emisiji Hit Tvit kaza da ga je telefonom zvao Sv Vasilije. Nije kazao dal’ mobilnim ili fiksnim. Ne bi mečudilo da je rekao da su Abazaovićevi preci Sv Petar i Sv Vasilije, kao i Ajnštajn.

Nemanja
Gost
Nemanja

Bolje da je uzeo jer sada ima nula glasova a od rakcevica ce dobiti nula eura, jer su njemu deset centi svetinja

milica
Gost
milica

Ovo je sramno i previse. On ne moze ni spomenuti gospodina Brcvaka da se ne ustane .Sramota je ko je sve dobio rijec u ovoj nasoj drzavi.

Boća
Gost
Boća

Dobrici bi bilo vrlo lako shvatiti, koliko je ovđe istine.

Gost
Gost
Gost

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mora malo da privuce paznju ovaj Davidovic.

Djole
Gost
Djole

Kako te nije sramota da pominjes Brčvaka onu ljudsku velicinu. Sta si ti donirao ovom drustvu?
A to sto imas namjeru da blatis Brčvaka u tome neces uspeti jer te narod dovoljno zna i od takvih je svaka izjava nebitna.

Alokin
Gost
Alokin

Kuda plovi ovaj brod?!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Necete jos dugo se radovati,ima da se prospete i u prvih par mjeaeci…A svi odlicno znamo ko si ti Davidovicu i cim si se bavio i kako si sve to stekao…Zato bolje da se pokrijes usima i cutis…

Zoran Kalezić
Gost
Zoran Kalezić

Odakli 21 mil

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

A što je ovo??? Ovaj je prevazišao Carevića i Medojevića zajedno!!! Ovo treba da se pita i nešto odlučuje u mojoj Crnoj Gori!?!?!? Užas!

PG 081
Gost
PG 081

kakva televizija takav i intervju… trece oko

Mios
Gost
Mios

Oce li zakon o porijeklu imovine da vazi i za Davidovica?

uxxxxxx
Gost
uxxxxxx

Sram te i stid bila….Blatiš čovjeka koji je donirao milione kad je kriza bila. Nekoliko respiratora….e bručetino…što ti ne donira no ideš po crkava da otkupljuješ grijehe

Nikšić
Gost
Nikšić

Šfercer, priča o Brčvau, velikom humanisti i ljudini.

Veki
Gost
Veki

Ovo je za rubriku vjerovali ili ne

🇲🇪21.maj🇲🇪
Gost
🇲🇪21.maj🇲🇪

Ovo mogu da izgovore osobe koje su svasta radile u zivotu, koje su spremne na sve negativno, koje mrze one koji nijesu ka oni,,, ovo mogu da pricajy neljudi..

Z.A.O.
Gost
Z.A.O.

On (Brčvak) je i poslao “neki” respirator,a ti dobroTvoru?

Kotor
Gost
Kotor

A koliko respiratora je donirao ovaj bivši udba i policajac a sad milioner?

Niksic
Gost
Niksic

Kakav je ovo kompleksas, svaka mu je istina ovakva!

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Brčvak je dogonio avionima iz Luksemburga musl8manecda glasaju za DPS, to svako zna.

Njegoš
Gost
Njegoš

Dobro, to su državljani CG i imaju pravo glasa ili vi mislite samo srbi imaju pravo glasa??

Thompson
Gost
Thompson

Tako je..pa sto da im dajes ista da glasaju..imaju pravo glasa i to je to!

KOMIT
Gost
KOMIT

Vi niste vrijedni ni da spomenete Brčvaka.
A i zatupljenijih ljudi od posrbica nema, ko vama daje za pravo da oduzmete glas bilo kom crnogorskom državljaninu?

Angela
Gost
Angela

I….sta je u tome problematicno?! Zar i oni nijesu drzavljani CG s pravom glasa?! Sram vas bilo sve sa iskrivljenim mozgovima…. Pi !

kakav si seljo
Gost
kakav si seljo

dogonio…?? jeste i ja sam cuo da on vozi boing!!!

Marko
Gost
Marko

Pih, suvišno komentarisati, veći je dobrotvor Brčvak u noktu nego ovaj pojava u svoj svojoj ljudskoj uzaludnosti.

Brankokockica
Gost
Brankokockica

Dno dna sram da te bude !!! Brcvak je ljudina !

Angela Merkel
Gost
Angela Merkel

Svi nešto tvrde, a niko dokaze da pokaže

Anika
Gost
Anika

Da, zato bi gospodin Brčvak trebao da ga tuži i traži odštetu za ovu izjavu.

Send this to a friend