Politika

Đeljošaj: Abazović se obrušio na albanske partije klevetom da su dobile stanove

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović nastavlja sa napadima uperenim protiv albanskih političkih subjekata. Ovog puta se obrušio novom klevetom, tvrdeći da smo, navodno, dobili stanove od države i da smo histerični, saopštio je danas predsjednik Albanske alternative Nik Đeljošaj.

“Kada je u pitanju politički subjekt koji ja predstavljam, uvjeravam vas, javno, da od osnivanja do današnjeg dana niti jedan funkcioner Albanske Alternative nikada nije dobio niti jedan stan, kredit ili bilo kakav drugi oblik privilegija od države”, poručio je Đeljošaj.

On je javno pozvao Abazovića da objavi imena svih funkcionera Albanske alternative koji su prekršili bilo koji zakon.

“I to neka počne od mene lično. I to vezano ne samo za njegove posljednje tvrdnje, već za bilo koji oblik zloupotrebe ili za bilo koji primjer gdje smo prekršili zakon. U suprotnom, ukoliko javno ne objelodani i ne potvrdi paušalno izrečene tvrdnje, pozivam ga da smogne snage i uputi javno izvinjenje za još jednu u nizu laži koje je uputio na naš račun”, zaključio je Đeljošaj.

<<<Ko su sudije, tužioci, ministri i poslanici koji su nezakonito dobili stanove i kredite<<<

Podsjećamo, Abazović je na današnjoj konferenciji za medije povodom dodjele stanova i kredita za stanove po privilegovanim uslovima funkcionerima bivšeg režima istakao da je tim otkrivanjima podignuta ogromna prašina i da građani imaju pravo da znaju gdje ide njihov novac.

“Sada vam je jasno zašto je histerija manjinskih partija prema novoj Vladi. Sada je jasno zašto u Crnoj Gori ne žele da rade tužilaštvo i sudstvo. Je li normalno da Vlada dijeli stanove poslanicima koji trebaju da nadgledaju izvršnu vlast? Ako je to normalno, ja ne znam šta da kažem”, kazao je potpredsjednik Vlade.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Veliki krsi
Gost
Veliki krsi

Tako je gospodine Đeljošaj ali pojedini još nijesu ušli u kuću časti ,hrabrosti i poštenja.

Anonimus
Gost
Anonimus

Demagogija najgore vrste

Del boy
Gost
Del boy

Dobili ste no sto.Ne no ste usli u vlast bez nadoknade.

Bokelj
Gost
Bokelj

Nije vas spominjao ali vidim da ste se prepoznali

Tuzi
Gost
Tuzi

Nije ovo Dritan kojeg sam poznavao!

Send this to a friend