Politika

Đeljošaj čestitao Bečiću

Drugi kongres Demokratske Crne Gore, gdje su Demokrate su još jednom potvrdile svoj, za crnogorsko društvo, kohezioni karakter, jer je najvažniji, u četiri godine pozdravio je i Nik Đeljošaj, predsjednik Opštine Tuzi i predsjednik Albanske alternative, sa kojom Demokrate, uz još nekoliko albanskih partija, tvore vlast u Tuzima.

>>>Bečić reizabran na funkciju predsjednika Demokrata<<<

Đeljošaj se u čestitci predsjedniku Bečiću, generalnom sekretaru Bogdanoviću, delegatima i gostima na Kongresu Demokrata izvinio zbog nemogućnosti da i fizički bude sa njima, na Drugom kongresu Demokratske Crne Gore, pozdravio ih i poželio uspješan rad Kongresa.

U svojoj čestitci, Đeljošaj je dalje istakao da je Demokratska Crna Gora izrasla u veoma složenim političkim trenucima za Crnu Goru, te da je nova generacija političara koje je predstavila, a koja reflektuje i različitosti koje ima Crna Gora, probudila nadu da će se mlađi političari još aktivinije uključiti u politiku.

„Prvi uticaj formiranja Vaše stranke“, podsjetio je Đeljošaj, „jeste da su i ostale partije u Crnoj Gori počele da podmlađuju svoje partijske kadrove na svim pozicijama“.

Kao predsjednik Albanske alternative i nosilac liste Albanskog foruma, Đeljošaj je istakao zahvalnost Demokratama „jer su omogućile da volja građana Malesija bude reflektovana i u izvršnoj vlasti opštine Tuzi“.

„U politici sam naučio da svako ko je zaboravio, nije uspio, mi želimo da uspijemo i nećemo zaboraviti!“, naveo je Đeljošaj u svojoj čestitci.

„Svima Vama želim puno zdravlja, sreće, mudrih i pametnih odluka kako bi svi građani Crne Gore živjeli bolje, složnije i kako bismo što prije bili dio Evropske unije“, zaključio je Đeljošaj.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mica tempo
Gost
Mica tempo

Braca po babine linije

Filip Blok 5
Gost
Filip Blok 5

Zajedno mrze SDP, jer SDP ima samo jednu zastavu, crnogorsku, dok ova dvojica mogu pod ove šarene, samo vlast da se uzme. U stvari za Nika znamo koja mu je, Aleksa po potrebi…

Fileopg
Gost
Fileopg

Slika na kojoj se vidi da iza bine nema podesta (o kojem su zborili Joković i Krivokapić ), ali se isto tako lako uočava da je govornica niža od standardne za otprilike 20 cm. pa se stvara iluzija o velićini govornika….

NBA
Gost
NBA

SPRDNJA, DA NEMOZE BITI VECA!

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Slika iz bivšeg SNP-a!

Pijo
Gost
Pijo

Jes, kako ne, a okle im crvene kravate?

Send this to a friend