Politika

Đeljošaj i Barnet: Tuzi da budu primjer razvoja po američkom modelu

U okviru aktivnosti tokom boravka u SAD-u, predsjednik Opštine Tuzi, Nik Đeljošaj i direktor d.o.o. ,,Komunalije”, Nikola Camaj, sastali su se danas sa Brajanom Barnetom, gradonačelnikom Ročester Hilsa, gradom pobratimom Opštine Tuzi.

Đeljošaj je naglasio da je Barnet dokazani prijatelj albanske zajednice koja živi u SAD, posebno Albanaca koji su emigrirali iz Crne Gore.

Na sastanku je potenciran nedostatak saradnje sa Opštinom Tuzi u poslednjih deset godina, kao rezultat nedostatka saradnje prethodne vlasti. Akcentovano je da će se ubuduće to promjeniti nastavkom bliske saradnje koju smo započeli kada je Barnet posjetio Tuzi.

Gradonačelnik Barnet je izrazio zadovoljstvo zbog ovog susreta i naglasio maksimalnu posvećenost u razvoju kadrova i ekonomskoj saradnji, kako bi Opština Tuzi postala primjer razvoja za ostale opštine u Crnoj Gori.

Takođe je, izrazio spremnost da pomogne našoj opštini kroz Uniju američkih opština, čiji je Barnet predsjednik.

Na kraju sastanka, predsjednik Đeljošaj naglasio je važnost i spremnost da kroz saradnju i razmjenom iskustava sa  Barnetom, najmlađa opština u Crnoj Gori, ubuduće bude model američkih opština u Crnoj Gori.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici dijaspore, Ruždi Đokaj, Prenk Ivezaj i Nikolas Siništaj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tuški
Gost
Tuški

Tačno tako zašto sve guraš katolizam Nika,Tuzi su većinski Islamske vjereispovjeti daj da bude kao Instabul ili Kajro,nas ništa ne veze za tu opštinu šta ti pričaš,pozdrav od Muslimana Tuški ili bolje reći staro Muslimanski Kuća

Sanda Karabusko
Gost
Sanda Karabusko

Mogli bi model Instabula jer je većinsak Opština Islamske vjeroispovjesti predsedniče Djeljošaj,

Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

Staviti u legalne tokove trgovinu narkotika uvesti pdv i trgovinu ljudima bez pdv- a

Xyz
Gost
Xyz

U san se ne snili

PG-BG
Gost
PG-BG

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😘

Svjefol
Gost
Svjefol

Prvo budite model crnogorskih opstina u Crnoj Gori, pa onda dje god hocete. A prije svega, veeeeliku zastavu Crne Gore, na ulaznim vratima u opstinu Tuzi, da razvijete, uz nju mozete i zastavu Albanije, ali manju nego ovu, i grb Crne Gore u svaku kancelariju da postavite. Da naucite u kojoj drzavi zivite…

mne-more
Gost
mne-more

Sve sto je ok..treba podrzat..

mne-more
Gost
mne-more

Posljednih

tfd
Gost
tfd

Jak ovaj Djelosaj

Send this to a friend