Politika

Đeljošaj: Juče nismo dobili ponudu od mandatara Krivokapića

Đeljošaj

Albanska lista, juče nije dobila ponudu od mandatara Zdravka Krivokapića. Nakon predstavljanja naših programskih zahtjeva, Krivokapić je punudio Albanskoj listi sljedeće ministarske resore, Ministarstvo turizma i ekologije kao i Ministarstvo za ljudska i manjinska prava. Isto tako, ponuđene su i funkcije pomoćnika ili državnih sekretara, dakle sedam dodatnih pozicija, saopštio je danas Nik Đeljošaj.

<<<Albanskoj listi nuđeni resori turizma i ljudskih i manjinskih prava>>>

“Veoma bitna činjenica za mene lično, jeste i podjela resora ostalih institucija sa posebnim naglaskom na bezbjedonosni sektor kao i personalna rješenja za navedene resore.  Naša odluka za dijalog i razgovor je bila opravdana ali naravno da nećemo biti dio vlade po svaku cijenu.  Našim stavom po pitanju dijaloga pokazali smo političku zrelost i ozbiljnost u predstavljanju našeg naroda, a s druge strane željeli smo da vidimo i na djelu, da li je poziv nove većine manjinskim partijama bio iskren ili samo formalnost”, istakao je Đeljošaj.

Prema njegovim riječima nakon sprovedenih konsultacija članica liste sa stranačkim organima, očekuju uskoro sjednicu predsjedništva Albanske liste, kako bi procijenili ozbiljnost ponude i konkretna rješenja koja je ponudio mandatar.

“Svakako da ćemo ostati pri stavu od ranije, a to je da radimo u interesu svog naroda i da očekujemo poštovanje u svakom nivou pregovaračkog procesa oko formiranja vlade”, zaključio je on.

Podsjetimo, uprkos činjenici da je Albanskoj listi tokom pregovora ponudio dva resora, što je CdM prvi objavio, Krivokapić je naknadno Ministarstvo za ljudska i manjinska prava ponudio koaliciji Crno na bijelo.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miki Pg
Gost
Miki Pg

Rijetko odvratan lik.

Arlekin
Gost
Arlekin

E, pa, juče ćete i uć u vladu…

Gastos
Gost
Gastos

BS je ostavila vrata otvorena izjavama ‘dajemo sansu vladi…’, tako da nije iskljuceno da naprave ‘polukruzno’.

🇲🇪♥️🇲🇪
Gost
🇲🇪♥️🇲🇪

Dace ti mrvice,vise ne zasluzujes

S.A.
Gost
S.A.

Tebe za……,tebi neko rekao da cekas jos malo imas kad polako..bitan si im strasno..oni neznaju u ovoj jagni ni za sebe a kamoli da im ti panes napamet

Dejo
Gost
Dejo

Nikad je ne dobijali.

Gastos
Gost
Gastos

pa mnogo si se neckao…
Mozda Nauka, to je jos slobodno, ali ako oklevas i dalje…

Segio
Gost
Segio

Javno si rekao da je pitanje oćeš li prihvatiti i ako si bio da se vidiš sa Krivokapić em.
E pa kad se ti izjasniš hoćeš li, poslat će ti se ponuda.
Razmisli ne “itaj”, ali nemo ni druge onda čerat’

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

na trebaš im ti jedan.
mislili su da će iz bs prihvatiti pa bi vrijedio, a ovako jedan … trt.

Miljes
Gost
Miljes

A potrči da udješ u vlast, kratkog vremena će biti Nika, a milo mi je da vide Crnogorci koja si rabota ti kada smo im govorili da se čuvaju od tebe nisu na vjerovali da si nikakav e sada su se uvjerili svi koja si rabota.

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Sloga bice poraz vragu…, Brat je mio koje vjere bio.

Nek je Vjecna!!____Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.

Ognjen
Gost
Ognjen

Kako da ne…čuveni ste po bratstvu-jedinstvu pogotovo kad lelečete po onih vaših skupova!

Dee
Gost
Dee

👎👎👎👎👎

Hogar
Gost
Hogar

Ludo,burazeru,ludo!🤖

Hogar
Gost
Hogar

Kako ono kažu – mijenjaj dobavljača pod hitno.

Leon
Gost
Leon

Najviše bi volio da te ispale

cetinje
Gost
cetinje

Ja sam mislio da je ovaj Djeljosaj punoljetan ,a vidis li da se “slazu kao rogovi u vrecu” Crna trojka tj koalicija “idi mi,dodji mi”.

Fenix
Gost
Fenix

Krivokapic je prvo ponudio dva resora a sada samo jedan…mnogo ozbiljan covjek koji drzi do rijeci.

Ognjen
Gost
Ognjen

Toliko moj dragi Nik koliko vas vole i poštuju, a i priznaju… Mislim da vam je sve jasno…dalje od njih i ajmo na nove izbore da ćeramo ovo!

marius
Gost
marius

Ako malo iskocis iz tih nacionalnih stega, i pogledas kako funkcionisu moderne drzave shvatices da ti ta retorika se ne podudara sa modernim proevropskim shvatanjima politike. U jednoj drzavi ako zeli da bude demokratcka ne moze se vodit racuna da samo jednom narodu bude dobro, vec svi narodi koji u njoj zive moraju podjednako dobro zivjeti. Nacionalizam nikom dobro nije… Više »

Send this to a friend