Politika

Đeljošaj optužuje: Krivokapić, Konjević i Popović su neprijatelji Albanaca

Nik Đeljošaj

Predsjednik Albanske alternative Nik Đeljošaj, nezadovoljan time što poslanici Skupštine Crne Gore nijesu juče usvojili Predlog zakona o izmjenama Zakona o javnom redu i miru, tvrdi da su građani tokom rasprave o tom zakonskom dokumentu, vidjeli koliku mržnju, šovinizam i netrpeljivost prema Albancima imaju Ranko Krivokapić, Raško Konjević i Andrija Popović.

Za Predlog zakona o izmjenama Zakona o javnom redu i miru sinoć je glasalo 40 poslanika, nije bilo uzdržanih i protiv, tako da nije imao dovoljnu većinu od 41 poslanika. 

“Maske su pale i pokazali su svoje pravo lice, ko su i šta su. Dolaze iz partija, koje su podršku u teškim vremenima imali u Ulcinju, Malesiji, Plavu i Rožjama, a u ostalim gradovima figurativno na nivou statističke greške. Upravo su građani ovih krajeva sačuvali sadašnju zastavu Crne Gore, jer 80 odsto Crne Gore je nije htjelo”, navodi Đeljošaj u izjavi za javnost.

Prema riječima Đeljošaja i danas, “ovi šovinisti, antialbanci u svom neprimjerenom i nezapamćenom pohodu kada treba Albanci da koriste svoju zastavu slobodno, ne podržavaju nego ostavljaju član u zakonu da budu kažnjeni.”

Đeljošaj poručuje Krivokapiću, Konjeviću i Popoviću, da će ostati upamćeni, kao veliki neprijatelji Albanaca, ne samo u Crnoj Gori, “nego ćemo se potruditi da vas kao takve doživljavaju Albanci bilo gdje dažive!”

“Pokazalo se i dokazalo činjenicama da samo albanski simbol Albanaca smeta vama, i ljudima oko vas. Krivokapić, Konjević i Popović su od sinoć nepoželjne osobe bilo gdje Albanci žive. I da znate vi i svi ostali, mi smo branili vašu zastavu 90-tih godina i za to smo kažnjavani jer da nije nas bilo vi nebiste znali ni kako izgleda, jer nijeste imali ni hrabrosti za to”, tvrdi dalje Đeljošaj.

On najavljuje ća i danas, isticati albansku nacionalnu zastavu, kao i da će to uraditi poštujući i onu koju su sačuvali 90. godina prošlog vijeka, bez obzira na sve,” jer ću ponoviti, kada su ove stvari u pitanju, nemogu da nas kažnjavaju koliko možemo da platimo kako bi sačuvali naše dostojanstvo i zato nama ne treba vaša pomoć jadnika, sami ćemo je odbraniti”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zoran
Gost
zoran

SAMO LAGANO I BEZ PANIKE ! GRCI SU GRČKOJ NJEMCI U NJEMAČKU ALBANCI U ALBANIJU SRBI U SRBIJU HRVATI U HRVATCKU AMERIKANCI U AMERIKU ITD… KO JE U CRNU GORU I IMA NJEN PASOŠ, ON JE CRNOGORAC ISTIH PRAVA KAO SVI OSTALI, BEZ OBZIRA NA VJERU, IME ILI PREZIME, U OKVIRU NAŠE LIJEPE DRŽAVE I NJENIH, PO TRADICIJI, TOLERANTNIH GRAĐANA… Više »

Grey
Gost
Grey

SDP optuživati da je neprijatelj manjina može samo saradnik službe koji želi zlo svima u CG, pogotovo Albancima. Sram te bilo Đeljošaju!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ove huškače i šovinste koji koriste Đeljošaja da raspiruju antialbansku pomamu niko pametan neće slušati. Čitajte Marka Miljanova i saznajte nešto o Albancima. Nemojte da vam Kurir i Informer budu štivo za edukaciju po ovom pitanju.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ne bi me iznenadilo da je Đeljošaj Ristov Albanac. Zato što svojom kratkom pameću radi sve ono što odgovara Ristu, a ne odgovara Crnogorcima i Albancima… Ko izvlači profit iz ovoga- jasno je.

Džo
Gost
Džo

Nazalost, dps nam ih je instalirao u centar PG, kafic Zepelin je albanski, a doveli su ih i u Budvu, dje ih nikad nije bilo. Bojkot ljudi, samo bojkot

ljujđuraja
Gost
ljujđuraja

A što mislite, zašta smo glasala za neovisno montenegro? Da bismo lakše došla do velika albanija.

Podgorica
Gost
Podgorica

U kućicu, posrbice!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ristogorac, sa gornjim komentarom si providan kao votka! 🙂

MNE
Gost
MNE

Vidi,vidi.Sto reče?Vo ste nekome stvorili državu?A ne sebi?Pa da vam se to isplati nekako pa ajte tamo dje je vaše.

Zar ne
Gost
Zar ne

Ranko Krivokapic-jedan od rijetkih koji zeli dobro Crnoj Gori, veliki patriota!

Rambo
Gost
Rambo

Sto se lozite ljudi.Slijede izbori u Tuzima pa covjek mora cenzus preci,a kod nas dokazano da nacionalne stvari najbolje prolaze u izborne lazi.Sto se tice zastave ovo je za svaku a ne samo Albansku,ja da se pitam ne bi ni ovom Crnogorskom svaka bitanga mahala,nego se zna dje se zastava istice a ne na stale i nelegalne objekte.

Mladen
Gost
Mladen

Evo vam sad montenegrini. Pusti li ste albance i bosnjake da vode kolo u Crnoj Gori evo vam. Niste ni svjesni kakav jad ce vas snaci ako ih podhitno ne zaustavite u namjeri gdje manjina teroriše većinu. Sprdnja zbilja.

Mr.Bin
Gost
Mr.Bin

Uvijek se nađe neko ko živi na državnim jaslama da,, potpali” atmosferu.
Lično mislim da je ovaj Đeljošaj već duže vremena ppčeo sa vrlo opasnim provokacija.
Ni sam nije svjestan da mu se ovo može odbiti o glavu, rečeno narodnim jezikom.

Maxa
Gost
Maxa

Ko ce sad zastiti drzavu od Djeljosaja?

Pomorac
Gost
Pomorac

Ovako da razjasnimo nesto. Albanaca u CG ima nesto vise od 30 000 Bosnjaka-Muslimana ono 75 000 sa tim sto se dosta i jednih i drugih na popisu 2011 izjasnilo kao “Crnogorci”(vidjecete na sledecem popisu koliko ce ih biti) znaci to je nekih 105 000 (manje 20% maloljetnih) i vise dusa koje su gl;asali za CG samostalnost, a vi sada… Više »

Tomos
Gost
Tomos

To samo znači da ih toliko kolko ih je mora poštovati zakon i to je to…

MNE
Gost
MNE

Dosadan si
Dobili smo državu pa pukni
I racunaj do sudnjeg dana

Željko
Gost
Željko

@Pomorac “Manjina”, bez Srba, ima oko 150.000 u Crnoj Gori! Ne zaboravite da ih ima i u inozemstvu oko 50.000 koji imaju crnogorske papire! I svi su oni, 99,99% glasali za nezavisnost Crne Gore od Srbije!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Pomorac

Hvala im što vam državu dadoše. Ućinjeli su veliku uslugu Srbima, doduše iz neznanja.

Libero
Gost
Libero

Djeljosaj je fasista

CiNick
Gost
CiNick

“Vašu zastavu”, “našu zastavu”? Totalno izopačeno gledanje na simbole. Zastava CG je simbol države i zastava je svijeh građana, ne samo Crnogoraca. Ovi poslanik javno izjavljuje da to nije njegova zastava, već je njegova zastava države Albanije!? Ordinarna je LAŽ da je to zastava etničkijeh Albanaca, jer etnije NEMAJU zastave. One su od kad je krme rep izkrivilo simbol vlasti,… Više »

Pozdravi ga
Gost
Pozdravi ga

Manje pisi, a više vjetri mozak. Sta si se razmahao kao da znaš šta pricas.

Send this to a friend