Politika

Đeljošaj optužuje: Krivokapić, Konjević i Popović su neprijatelji Albanaca

Nik Đeljošaj

Predsjednik Albanske alternative Nik Đeljošaj, nezadovoljan time što poslanici Skupštine Crne Gore nijesu juče usvojili Predlog zakona o izmjenama Zakona o javnom redu i miru, tvrdi da su građani tokom rasprave o tom zakonskom dokumentu, vidjeli koliku mržnju, šovinizam i netrpeljivost prema Albancima imaju Ranko Krivokapić, Raško Konjević i Andrija Popović.

Za Predlog zakona o izmjenama Zakona o javnom redu i miru sinoć je glasalo 40 poslanika, nije bilo uzdržanih i protiv, tako da nije imao dovoljnu većinu od 41 poslanika. 

“Maske su pale i pokazali su svoje pravo lice, ko su i šta su. Dolaze iz partija, koje su podršku u teškim vremenima imali u Ulcinju, Malesiji, Plavu i Rožjama, a u ostalim gradovima figurativno na nivou statističke greške. Upravo su građani ovih krajeva sačuvali sadašnju zastavu Crne Gore, jer 80 odsto Crne Gore je nije htjelo”, navodi Đeljošaj u izjavi za javnost.

Prema riječima Đeljošaja i danas, “ovi šovinisti, antialbanci u svom neprimjerenom i nezapamćenom pohodu kada treba Albanci da koriste svoju zastavu slobodno, ne podržavaju nego ostavljaju član u zakonu da budu kažnjeni.”

Đeljošaj poručuje Krivokapiću, Konjeviću i Popoviću, da će ostati upamćeni, kao veliki neprijatelji Albanaca, ne samo u Crnoj Gori, “nego ćemo se potruditi da vas kao takve doživljavaju Albanci bilo gdje dažive!”

“Pokazalo se i dokazalo činjenicama da samo albanski simbol Albanaca smeta vama, i ljudima oko vas. Krivokapić, Konjević i Popović su od sinoć nepoželjne osobe bilo gdje Albanci žive. I da znate vi i svi ostali, mi smo branili vašu zastavu 90-tih godina i za to smo kažnjavani jer da nije nas bilo vi nebiste znali ni kako izgleda, jer nijeste imali ni hrabrosti za to”, tvrdi dalje Đeljošaj.

On najavljuje ća i danas, isticati albansku nacionalnu zastavu, kao i da će to uraditi poštujući i onu koju su sačuvali 90. godina prošlog vijeka, bez obzira na sve,” jer ću ponoviti, kada su ove stvari u pitanju, nemogu da nas kažnjavaju koliko možemo da platimo kako bi sačuvali naše dostojanstvo i zato nama ne treba vaša pomoć jadnika, sami ćemo je odbraniti”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zoran
Gost
zoran

SAMO LAGANO I BEZ PANIKE ! GRCI SU GRČKOJ NJEMCI U NJEMAČKU ALBANCI U ALBANIJU SRBI U SRBIJU HRVATI U HRVATCKU AMERIKANCI U AMERIKU ITD… KO JE U CRNU GORU I IMA NJEN PASOŠ, ON JE CRNOGORAC ISTIH PRAVA KAO SVI OSTALI, BEZ OBZIRA NA VJERU, IME ILI PREZIME, U OKVIRU NAŠE LIJEPE DRŽAVE I NJENIH, PO TRADICIJI, TOLERANTNIH GRAĐANA… Više »

Grey
Gost
Grey

SDP optuživati da je neprijatelj manjina može samo saradnik službe koji želi zlo svima u CG, pogotovo Albancima. Sram te bilo Đeljošaju!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ove huškače i šovinste koji koriste Đeljošaja da raspiruju antialbansku pomamu niko pametan neće slušati. Čitajte Marka Miljanova i saznajte nešto o Albancima. Nemojte da vam Kurir i Informer budu štivo za edukaciju po ovom pitanju.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ne bi me iznenadilo da je Đeljošaj Ristov Albanac. Zato što svojom kratkom pameću radi sve ono što odgovara Ristu, a ne odgovara Crnogorcima i Albancima… Ko izvlači profit iz ovoga- jasno je.

Džo
Gost
Džo

Nazalost, dps nam ih je instalirao u centar PG, kafic Zepelin je albanski, a doveli su ih i u Budvu, dje ih nikad nije bilo. Bojkot ljudi, samo bojkot

ljujđuraja
Gost
ljujđuraja

A što mislite, zašta smo glasala za neovisno montenegro? Da bismo lakše došla do velika albanija.

Podgorica
Gost
Podgorica

U kućicu, posrbice!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ristogorac, sa gornjim komentarom si providan kao votka! 🙂

MNE
Gost
MNE

Vidi,vidi.Sto reče?Vo ste nekome stvorili državu?A ne sebi?Pa da vam se to isplati nekako pa ajte tamo dje je vaše.

Zar ne
Gost
Zar ne

Ranko Krivokapic-jedan od rijetkih koji zeli dobro Crnoj Gori, veliki patriota!

Rambo
Gost
Rambo

Sto se lozite ljudi.Slijede izbori u Tuzima pa covjek mora cenzus preci,a kod nas dokazano da nacionalne stvari najbolje prolaze u izborne lazi.Sto se tice zastave ovo je za svaku a ne samo Albansku,ja da se pitam ne bi ni ovom Crnogorskom svaka bitanga mahala,nego se zna dje se zastava istice a ne na stale i nelegalne objekte.

Mladen
Gost
Mladen

Evo vam sad montenegrini. Pusti li ste albance i bosnjake da vode kolo u Crnoj Gori evo vam. Niste ni svjesni kakav jad ce vas snaci ako ih podhitno ne zaustavite u namjeri gdje manjina teroriše većinu. Sprdnja zbilja.

Mr.Bin
Gost
Mr.Bin

Uvijek se nađe neko ko živi na državnim jaslama da,, potpali” atmosferu.
Lično mislim da je ovaj Đeljošaj već duže vremena ppčeo sa vrlo opasnim provokacija.
Ni sam nije svjestan da mu se ovo može odbiti o glavu, rečeno narodnim jezikom.

Maxa
Gost
Maxa

Ko ce sad zastiti drzavu od Djeljosaja?

Pomorac
Gost
Pomorac

Ovako da razjasnimo nesto. Albanaca u CG ima nesto vise od 30 000 Bosnjaka-Muslimana ono 75 000 sa tim sto se dosta i jednih i drugih na popisu 2011 izjasnilo kao “Crnogorci”(vidjecete na sledecem popisu koliko ce ih biti) znaci to je nekih 105 000 (manje 20% maloljetnih) i vise dusa koje su gl;asali za CG samostalnost, a vi sada… Više »

Tomos
Gost
Tomos

To samo znači da ih toliko kolko ih je mora poštovati zakon i to je to…

MNE
Gost
MNE

Dosadan si
Dobili smo državu pa pukni
I racunaj do sudnjeg dana

Željko
Gost
Željko

@Pomorac “Manjina”, bez Srba, ima oko 150.000 u Crnoj Gori! Ne zaboravite da ih ima i u inozemstvu oko 50.000 koji imaju crnogorske papire! I svi su oni, 99,99% glasali za nezavisnost Crne Gore od Srbije!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Pomorac

Hvala im što vam državu dadoše. Ućinjeli su veliku uslugu Srbima, doduše iz neznanja.

Libero
Gost
Libero

Djeljosaj je fasista

CiNick
Gost
CiNick

“Vašu zastavu”, “našu zastavu”? Totalno izopačeno gledanje na simbole. Zastava CG je simbol države i zastava je svijeh građana, ne samo Crnogoraca. Ovi poslanik javno izjavljuje da to nije njegova zastava, već je njegova zastava države Albanije!? Ordinarna je LAŽ da je to zastava etničkijeh Albanaca, jer etnije NEMAJU zastave. One su od kad je krme rep izkrivilo simbol vlasti,… Više »

Pozdravi ga
Gost
Pozdravi ga

Manje pisi, a više vjetri mozak. Sta si se razmahao kao da znaš šta pricas.

Ljuta
Gost
Ljuta

Pocelo je…..nismo dugo cekali…..

Mark
Gost
Mark

Samo brisu komentare jer im ne odgovara istina….. Koristicemo nasu Albansku zastavu bez ikakvih drugih simbola jer smo na svojoj zemlji vjekovima autokton narod i neka crknu svi dusmani…. a vi mi pricate o crnoj gori a do juce ste bili neki drugi narod, postajete sve kako vas gospodar kaze a 90-ih ste bili protiv crnogorske zastave i protiv drzave,… Više »

Džo
Gost
Džo

A vi ste poznati kao narod koji je iznjedrio dosta naucnika, pisaca drzavnika…a muci tu jadan, ne glupiraj se

Pozdravi ga
Gost
Pozdravi ga

Ako si autohton, onda nisi albalceros, samo ti se predak poalbancio u jednom momentu.

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

Pih,u srecne drzave vi i ne ulazite. Snasli ste srbe, makedonce… mislim da cete pipke skratiti. Mislim da cete se svi smjestiti u sadasnju albaniju i sve nogama u zicagu.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

MIZERIA….
.

poreč
Gost
poreč

Ovo treba uhapsiti!

NBAANB
Gost
NBAANB

E, kad bi smjeli!

MNE
Gost
MNE

Smiju nego nebitni su

Ljuta
Gost
Ljuta

Za istinu se ne hapsi a ko ne plati na mostu plati na ćupriji…

Edgard J.Hoover
Gost
Edgard J.Hoover

Da imamo tajnu sluzbu pa da zatraze od kolega iz Amerike uslov za dobijanje boravka i tu vam sve pise jos od 1970god kako su i sta pricali albanci o SFRJ i posto su skoncentrisani u New Yorku vecina njih je iz CG pa da procitamo ko ih je to ubijao zatim cije kuce su zapaljene sve to ima a… Više »

Ljuta
Gost
Ljuta

Sto ima amerika sa nama…covjek je u pravu i ima *uda da javno kaže što misli..
Više poštujem takve osobe no ove dps kameleone

MNE
Gost
MNE

A baš je bitno koga ti postujes!!!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Imas novce velis..onda ne koristi socijalnu u Svici..od socale ste uzeli 100milijarde Svici.To je znak da me ppstujete Svicu..tako isto cg….(me.postoji svicarac koji vjeruje da albanac ima Krscain)…Samo kotistis bezvrijedne rijeci.u cg albanci i srni ne mogu nista…100%

Pomorac
Gost
Pomorac

Hhahahah, a sto je sa tvojim komentarima druze, da te nema trebalo bi te izmislit, ti si pravi predtavnik Montenegrina

wnk
Gost
wnk

Nijeste vi pasavali Crnu Goru, nego uništavali Srbiju, pa sad se spremate da razurite i Crnu Goru. SVAKA VAMA ČAT NA VAŠOJ SLOZI I JEDINSTV. a nama neka je bog u pomoć.

Komsso
Gost
Komsso

U Ameriku dje sam pola godine tamo a druga pola u Tuzi, se moze u Ameriku Albanska zatav sa Americka ili malo visa Americka zastava, jedan uz drugi !

Pomorac
Gost
Pomorac

ovo sa google translate a?

MNE
Gost
MNE

Snalazi se

Anonimus
Gost
Anonimus

Ok, ovaj članak o Albanskom političaru koji je sebe poistovetio sa svim Albancima najviše komentarišu Srbi kojima je na čelu takodje čovjek koji to isto radi… Mi Crnogorci oba tabora ignorišemo jer, realno, oni i ne žele razgovor. Samo njihovo jednoumlje….

zrno krstov
Gost
zrno krstov

DJELJO,da ti nisi prikriveni srbin,IMATE ISTE SIMPTOME!!!??

Pravnik
Gost
Pravnik

Mislim da je greška što su Krivokapić, Konjević i Popović glasali protiv da Albanci ističu svoje simbole, NE VRIJEDJAJUĆI državu CG. Ako neko vrijedja CG i Crnogorce NIJESU ni Djeljošaj niti bilo ko iz Albanske nacionalne zajednice, već DF, SPC, četnički pokreti, četničke NVO, četnički mediji i portali. Krivokapić i Konjević su se odavno udružili sa DF-om, sa njima čine… Više »

cici
Gost
cici

Mogu da isticu simbole uz drzavne simbole drzave u kojoj zive. (tacka) Cemu vodi to isticanje tudjih drzavnih zastava? Djeljo je isti df u drugom uglu. Pa ako su bili za drzavu 90 i 2006 treba li sad da barjace ovuda albanskim zastavama cemu to? Jesu li to neku uslugu ucinjeli CG te 5% ljudi? Ili su glasali za svoje… Više »

Region
Gost
Region

Nisu glasali da albanci ne ističu simbole, već da ni Srbi ni hrvati ni albanci… ne ističu simbole mimo važećeg zakona

wnk
Gost
wnk

Pravniče mora da si iz Ulcinja. Znate vi sto radite. Ako nije mogla velika Srbija, moći će prirodna Albanija. Koja je razlika?

Smješak
Gost
Smješak

Hahaha ti si baš faca Đeljošaju, imate vi para pa vas nije briga
😁

Nišićanin
Gost
Nišićanin

Đeljošaj imaš veća prava nego ja koji sam 100% Crnogorac praoslavne vjeroispovijesti.Imam dosa prijatelja Albanaca u CG van Crne Gore iz Albanije mi je prijatelj dolazio na krsnu slavu niko mi se nije žalio da je ugrožen.Ne foliraj se živiš ko bubreg u loju.

Sipcanik
Gost
Sipcanik

Grđi si od njega !

MNE
Gost
MNE

A zašto je grdji?
Sitna dušo!!¡

Sipcanik
Gost
Sipcanik

Ocigledno je da je grđi ! Plus je licemjer ! Cesto je dobro bit sitna dusa u ocima sitnih dusa !

Sanja kustos-CT
Gost
Sanja kustos-CT

Jako mi je drago što je cijela CG čula kako Đeljošaj tretira sadašnju falsifikat zastavu.Znači 80 posto je nije htjelo …pa to Njegoševa CG stalno ističe.Ovo nije zastava koju podržavaju Crnogorci i Srbi , već je ona nametnuta većinskom pravoslavnom stanovništvu. Sve nacionalne manjine Albanci, Bošnjaci, Muslimani, Hrvati uz Sekuline potomke preglasali su PRAVOSLAVNU VEĆINI KOJA JE ŽELJELA TROBOJKU .… Više »

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

Ne volim vas ni ja ni 80% gradjana cg. Sve krle lazno kod vas. Lazna isrltorija, lazna drzava… A i niza ste rasa!!!!!

tegljac
Gost
tegljac

ozbiljno

MNE
Gost
MNE

Za tebe je penicilin stara Podgorica
Glupane

MNE
Gost
MNE

A rasa su visa od tebe
Kompleksasu

neko
Gost
neko

samo mi nije jasno zašto optužuju njih trojicu…. dje je taj glas što je falio. koliko znam vladajuća koalicija ima 42 poslaniika.. potrebno je 41.. Popović i ko još iz vladajuće nije glasao?

Musa
Gost
Musa

Djesoljaj je nacionalista, Mandicev drugar. Prevazidjen politicar bez buducnosti.

Skobalj
Gost
Skobalj

Crna Gora ne smije ponoviti gresku koju je Srbija napravila sa Albancima. Posle rata su ih Srbi prihvatili na Kosovu da ih spasu od bijede kojoj su bili izlozeni u Albaniji, a oni sve tiho i stetnim facijalnim osmjehom dodjose i otese teritoriju Srbije. Ovdje se isto lagano sire i ne daju pravoslavnom uvetu da se nastani na lijevu obalu… Više »

Džo
Gost
Džo

Potpuno si u pravu. Jedino sto vlastodrzcima u cg je jedina svetinja Euro, pa ce sve prodat i raspuvat, samo da tutnu nesto sebi u dzep i da sto duze na vlasti ostanu

Montenegro
Gost
Montenegro

Leprsajte vi sa vasom zastavom u Albaniji. Crnogoraca ima i u Albaniji ali ne barjace Crnogorskom zastavom po Tirani. Ovdje ima da pokorno i ponizno postujete nasu zastavu i da se ustanete na himnu. Ima da se postuje Crnogorski grb sa sva 3 krsta na njemu.

Smješak
Gost
Smješak

Da, i neka je rašire u SAD ako smiju, tamo ih ima koliko oćeš, zato i imaju para!!

Tomos
Gost
Tomos

Ima ona priča kada je jedan drug drugom pozajmio kišobran, i čitavim putem mu “nabijao na nos” e kako bi pokisao, e kako bi pokisao, e kako bi pokisao da mu ga nije dao kišobran. Dok taj jednom ne ode u potok i skvasi se, evo sam mokar a tebi evo kišobran. Ako treba organizovati novi referendum, za samostalnost. Da… Više »

Pomorac
Gost
Pomorac

Samostalnost od cega Tomose? Da vam nije bilo Bosnjaka i Albanaca ne bi ni pomisljali na referendum, sad kad ste ih iskoristili onda vam vise ne trebaju tipicno Montenegrinski

Tomos
Gost
Tomos

Ajde da se ponovi, biće biće 75% min.za samostalnu CG, ..a ako i oni izađu 90%

Tomos
Gost
Tomos

Reče li on da “80% Crne Gore nije htjelo sadašnju Zastavu”, Ovo priča a zna da svako zna da to veze sa vezom nema, da je preko 60% je bilo za ovu zastavu a ostatak Pravoslavaca za isti Grb ali na Trobijci, odnosno obije zastave sa identičnim Grbom su jednako Crnogorske i obije su od Kralja Nikole, i na njegovom… Više »

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pa Albanci su sve silom navikli da otimaju pa im sve smeta

Kkkkk
Gost
Kkkkk

Nebitan si kao i Sdp. Kod svog naroda nema podrsku.. Nego hocete kao i HRV da vam garantuju mandat sa 2h glasova…

Gost
Gost
Gost

Ovaj bi po nacionalizmu Mandicu lagano mogao drustvo praviti!!!

MNE
Gost
MNE

Istina
Ista fela

Lipovo
Gost
Lipovo

G-dine Djeljossaj, samo vam kazzu ono ssto u svakoj građanskoj Drzzavi treba da poštujete, nijeste Vi Zakonom zaštićeni ali ste povlasscceni, zahvaljujući DPS-u. Vrlo vješto koristite ,,pravoslavnu,, neslogu naroda CG, ali, vjeruj, ništa nije vječno, osim CG.

Negokako
Gost
Negokako

Ovi albanci nisu za glasali za nasu zastavu, vec su bili protiv trobojke…isto tako nisu za samostalnu Crnu Gor, vec su bili protiv zajednice sa Srbijom…to samo glup covjek ne shvata…evo sad bi da barjace ko da su u albaniji, dobise opstinu tuze, ideja o velikoj albaniji je njihov san…vec vidimo kako je sa njima prosla Srbija, sta rade u… Više »

Tomos
Gost
Tomos

Ustav, zakon je tu jednako za sve i on garantuje da su svi isti,. Zar nisu bila puna samo ravnopravnost. Zašto bi bilo ko imao veća prava od bilo kog drugog. Važi Zakon jednako za sve. Sada bi tako mogli da napadnu Krivolapića i Hrvati, Srbi… jer se jednako i više na njih odnosi…

Rajan
Gost
Rajan

Zasto je Redakcijo moj komentar izbrisan. Vi skrivate istinu to vam ne odgovara….

MNE
Gost
MNE

Zato što si pametan

Region
Gost
Region

Da nije Crnogoraca i te Crnogorske zastave ne bi bilo ni Crne Gore, isto kao da nije Albanske zastave ne bi bilo Albanije. Ali da su albanci zasližni za Crnu Goru jesu samo ukoliko ono uloženo nije manje ili isto od onog što traže. Jer ne znači ako ste u jednom momentu (ne ulazim u razloge da li je to… Više »

Milan
Gost
Milan

Svaka čast na iznijetim čenjenicama.

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

He he ljubavni jadi izmedju albanaca i crnogoraca he he

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Ljubavi nego sto. Albanci su bili perjanici na crnogorskom dvoru. Za razliku od Srba mi smo vazda s njima imali dobre odnose. No ti iz Sumske ne znas sta su dobrosusjedski odnosi i medjusobno postovanje. Vi znate samo za unistavanje i ubijanje

Tomos
Gost
Tomos

Nabroji mi te perjanike i narodne heroje koji su u 500g pomagali Crnogorcima uzmi google i reci koliko ih ima za 500g. Suština mog komentara je sa se preteruje ni da čim, pa ni tim

MNE
Gost
MNE

Da što znaš ne bi tražio da ti nabraja
Naravno da su bili

Tomos
Gost
Tomos

Haha… Jedan nije množina…

Zzzz
Gost
Zzzz

Fatmir, ljuj ljuj!

Serdar Janko
Gost
Serdar Janko

Hahaha,kako ga Albanac sukne dukljanima u sred CG,ne smiju im dukljani pisnuti,ovo je bas smijesno a istovremeno i zalosno gledati,no je ovo nista sto ih tek ceka od istih. No sto vele,”ko sa djavolom tikve sadi”… Ajmo jos jedan tekst protiv Srba da se malo zamaskira ovo!

Bezimeno
Gost
Bezimeno

Toliko se ne smije pisnut da je odbijen prijedlog. Aj put Šumadije

MNE
Gost
MNE

A baš si mi pametan
Kao da su svi ovakvi!
Za razliku od vas Srba koji ste gori od goreg

Delta
Gost
Delta

Ovo je sitnuljavi albanski “nacionaljista” a uz to veoma nepismen i ogranicen u svakom pogledu !

Crnogorski Beto
Gost
Crnogorski Beto

Neshvatljiva je politika SDP.

Tomos
Gost
Tomos

I taj zakon se odnosi jednako i na Srbe, ne jednako nego najviše na njih i oni se ne bune a brojniji su. Ako njima be smeta Crnogorska zastava, a do juče su nosili i spremni su toga zbog Crne Gore da se odreknu, šta ima ili drugi da se buni…

MNE
Gost
MNE

Bune se
Dje živiš ti?
Skaču kao nezdravi na pomen crnogorskog jezika…itd

Tomos
Gost
Tomos

Crnogorski, Zecki Bjelopavlićani jezik.. ne postoji…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Kako da platis kaznu (okle novac za kazne)..albanija je najsiromasnija zemlja evrope..jel novac zaradjujes u albaniji…Zabotavi CG…Sto velis za popovica..krivokapica..konjevica..neka si im reka..mnogo kostaju cg…a nista ne daju…mislic da albance kosovare vole u Svicu(tamo Svuca hrani 1 milion albnaca)…

Tomos
Gost
Tomos

Neprijatelj Albanaca si ti, isto kao što je Srba neko iz Df… Ko god, koji god političar povlači poteze zbog koga te koje prestavlja ostali počnu da manje simpatišu, problem je u njemu a ne u drugima…

Alo bre
Gost
Alo bre

Nisu samo oni ima nas dosta….

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

E blago ti u pamet kad mrzis tako. Eto ja tebe volim i ako si cetnik samo bi volio da se promjenis. Biblija uci da se grijeh mrzi a ne covjek a pogotobo nacija. Nauci jadan da volis zivot ce ti ljepsi biti

Zzzz
Gost
Zzzz

Zašto deliš lekcije koje sam nisi naučio?

Tomos
Gost
Tomos

Kralj..i ako se slažem sa poučnim djelom komentara. Počni ti da manje mrziš Srbe, pa traži od nekog nešto

Prc CG
Gost
Prc CG

Eto ja tebe ne mogu smisliti odvratan si mi….

Fileon
Gost
Fileon

Sram treba da ga bude, nego srama nema. Inače ne bi, po tuđem diktatu i narudžbini, pljuvao po ljudima koji su njegovom narodu pomogli i štitili ga u teškim vremenima

Region
Gost
Region

Očekivao si nešto drugačije

Vujović
Gost
Vujović

Samo uz crnogorsku pa koja da je moj Djeljošaj. Ovoliko pro…..nja sa zastavama nema nidje.A SDP vas nije deportovala.

Blavor
Gost
Blavor

Đe ste bili za vrijeme Jugoslavije, za vrijeme SRJ, za vrijeme SCG, da masete sa zastavama, dje vam je tad ponos bio ili se ponisite samo kad je lako i kad vam svi idu uz dlaku. Kako prezivje sce ove godine, vijek bez mahanja… Ubijedjen sam da ovaj lozi narod, da mu je na kraj pameti zastava, da je dobro… Više »

Čapur
Gost
Čapur

Ovaj prima repa ko zna odakle, za ove nebuloze, kao i mandic i knezevic, mozda taman sa istog punkta…

MNE962
Gost
MNE962

Vjerovatno su ti prijatelji Vojvoda, Pipun, Bokser ili Medo.

Negrogor
Gost
Negrogor

Prijateljima prave vecinu u Parlamentu.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

A da nece neprijateljima praviti vecinu

Vujović
Gost
Vujović

Vojvoda, Popun a i dobar dio DPSa mu je bliži po takulinu.

Malisor
Gost
Malisor

Imam albanske krvi u sebi lojalan sam gradjanin cg. Oce li i za mene reć ovaj majmun da sam protivnik ako kazem da samo cg zastavi himnu grbu je mjesto na javnim površinama. Ko god je pravi lojalni gradjanin cg onda Ce isto napisat ko ja. Svaku drugu zastavu bi zabranio u cg osim ispred ambasada . Da u Americi… Više »

Pravičan
Gost
Pravičan

Koja srbijanska zastava? Jel postoji albanijska zastava?

Tomos
Gost
Tomos

Upravu je kaže se “Srbijanska” jer su u pitanju Srbijanci. Kada bi se reklo Srbska, tada se ne zna na koju se misli onu iz Beograda, Banjaluke, a do 90′ i onu iz PG…

Zastavnik
Gost
Zastavnik

Nijesi ti bil nigdje van CG.U Americi i u svim demokratskim drzavama mozes nositi zastavu bilo koje drzave.Drugo su javni skupovi gdje mora biti drzavna zastava.Koliko puta si na utakmicama vidio strane zastave pa niko nije uhapsen.Da bi bio patriota treba da budes tolerantan i demokrata.

Tomos
Gost
Tomos

I tu je upravu. Možeš u Americi nositi tuđu zastavu, ali samo uz Američku. A to je velika razlika… Tu se vidi poštovanje i detalj da ipak znaš da si u Americi. Zemlji koja te je primila ali koju moraš poštovati

MNE
Gost
MNE

Na utakmicama i nose druge zastave
Ne mlati jadan,dje ćeš sa zastavom?
I što vam toliko smeta crnogorska uz albansku?
Samo pričate prazne priče i vučete nas vjekove nazad

Tomos
Gost
Tomos

Naravno da će i tebe pomenuti, reći da si prodan ili tako nešto samo da izvrnu stvari. A tebi svaka čast

Patkica
Gost
Patkica

“Malisor” svaka cast!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Sto se cini u maloj cg..

Jovanka
Gost
Jovanka

Ziva ti je to istina moj Djeljosaj, slabo ko odje Albancima dobro zeli, samo misle da su lukavi pa se foliraju ali niste ni vi od juce, vidjite sami sto i kako…

Tomos
Gost
Tomos

Kolko ko koga voli više ili manje je smješno. Eto manjine imaju pola vlade, valjda je to nešto znači. A uporedi kada su Crnogorci od sad pa unazad 40g u Albaniji, položaj. Pa niko ne reče kako albanci ne vole Crnogorce. Tako da se okani te glupe i prije svega netačne priče

Jovanka
Gost
Jovanka

Ok, Izvini.

Zastavnik
Gost
Zastavnik

U Americi kao i u Crnoj Gori na javnim skupovima mora da se vijori drzavna zastava a u drugim prilikama sve nacionalne manjine imaju pravo na nacionalne simbole.Ovdje je problem veliki amonizitet prema albancima sto mozes zakljuciti iz komentara.Manjine su previse zastupljene u vlasti sto nije dobro i za sto je kriva vlast.

Tomos
Gost
Tomos

Zakon važi za sve, a samo se albanci bune pa k ao ispada da neko ina nešto protiv njih. Više je onih što se pišu asrbi sli se ne bune i moraće da odustanu od one 4C…

Antilopije
Gost
Antilopije

Kakav lapazan

Darlington
Gost
Darlington

ti si Djeljosaju u vlasti koja ima vecinu u parlamentu, nemoj zaboravit da su Krivokapic i Konjevic opozicija. Trazi krivca medju tvojim koalicionim partnerima koji te ne postuju, pusti ti Krivokapica i Konjevica. Da su svi tvoji koalicioni partneri glasali, ne bi ti trebao Krivokapic i Konjevic.

Uku
Gost
Uku

Ovaj covjek pokazuje konstantno animozitet prema nasem narodu, a ozenio je Crnogorku. Nevjerovatno.

Hahaha
Gost
Hahaha

Možda nas je zbog žene zamrzio 😀 😀

Jovanka
Gost
Jovanka

Nije zbog zene no zbog tazbine…

MNE
Gost
MNE

😂😂😂
Mozda

Mima
Gost
Mima

Polualbanku

vjecna da je
Gost
vjecna da je

grijesis djeljosaj ti si nacinalista sovinista …oni su tebi bili slamka spasa u ona teska vremena i ti si bio licemjer pokazuje vrrijeme,,,nisi bio za drzavu crnu goru i zajednicke vrijednosti nego forsiras albanski nacionalizam

cici
Gost
cici

Ne mogu ni srbi ni hrvati ni albaci ni istocnjaci da budu izvise zakona Crne G …Vi ste crnogorski gradjani prije svega pa mozete biti dzedaji..niko nema nista protiv ALB zastave ali to sto TI propagiras je nazadna politika..nije ni politika no provokacija..Ova drzava ima svoje granice niste vi CG spasili 90-te ? da vam nije bilo CG druge bi… Više »

MNE
Gost
MNE

Bravo!

2,06monstat
Gost
2,06monstat

I vidi se ko je neprijatelj crne gore kad trazite to sto trazite

Svake 4 god.@
Gost
Svake 4 god.@

Mrzi vas 90% Crne gore a ne samo ova trojka.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Ne mrzi ih niko bez cetnici i ako se sa doticnim gospodinom u slabo cemu slazem.

MNE
Gost
MNE

Ovdje svako svakog mrzi tako da nijesu više oštećeni od ostalih

460
Gost
460

Mnogo ste se uzjogunili, prije 20 god ste bili ka u mišlju rupu. U Albanija pa maši po čitav dan.

Dusan
Gost
Dusan

Vama su svi neprijatelji koji ne misle kao vi..Aj polako u Albaniju onda,tamo su ti svi prijatelji

zeletin
Gost
zeletin

Bravo za Ranka,Raska,Andriju neka ide Nikic u Albaniju kada ju vise voli i svima dobro

zeletin
Gost
zeletin

krivokapic,konjevic,popovic su za tebe moralne gromade,ti si kao vrana sa koca na kolac,sa korita na korito ne zna ti se djesi

Ivantg
Gost
Ivantg

Samo nek si zdravo!

081
Gost
081

Ne znam imaju li dje manjine prava ka u CG

Rajan
Gost
Rajan

Imaju…..NIDJE

MNE
Gost
MNE

E ovo se kod nas zove demokratija.Lajanje na državu i sve njene simbole.Uz to im ne smeta sve što u ovoj državi imaju

Bokelji
Gost
Bokelji

Čim su u veljesrpskoj opoziciji, jesu.

Zdravko
Gost
Zdravko

Mnogo ste ugrozeni.Nema ustanove koju niste opkolili,dabogda i ja bio tako ugrozen.

Send this to a friend