Politika

Đeljošaj zadovoljan postignutim u opštini Tuzi

Đeljošaj

Opština Tuzi slavi prvi rođendan. Predsjednik opštine Nik Đeljošaj kaže da je zadovoljan onim što je urađeno u proteklih pet mjeseci, otkad je izabrano lokalno rukovodstvo.

<<<Dio gradskih firmi uknjižiti na tuško preduzeće<<<

Navodi da su, između ostalog, uspjeli da donesu akte koji su neophodni za funkcionisanje opštine, da oforme Turističku organizaciju, Kancelariju za saradnju s dijasporom, kao i Komunalnu policiju.

I u narednom periodu će, kaže, nastaviti da stvaraju uslove za funkcionisanje opštine, kao sveobuhvatne službe i podrške građanima.

Građani su uglavnom zadovoljni radom uprave, a nadaju se da će u narednom periodu biti još i bolje.

“Naš rad ovdje se neće zaustaviti. U saradnji sa svim institucijama, na svim nivoima, u zemlji i inostranstvu, kroz različite projekte, nastavićemo da radimo s maksimalnom posvećenošću. Znamo da ne znamo sve, ali obećavamo da ćemo učiti na iskustvima drugih i nećemo oklijevati da od prijatelja i partnera naučimo ono što ne znamo”, rekao je Đeljošaj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ola-la
Gost
Ola-la

Nemam ništa protiv Albanaca,niti bilo kog.Ali ljudi ako me razumijete šta mislim i osjećam,pođem u Ulcinj ili Tuzi ka da sam u drugoj državi,odnosno Albaniji.Polako ali sigurno se sve radi.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

O niku djeljosaju…

Staro Tuzanin
Gost
Staro Tuzanin

O cemu ti pricas druze ti neznas nista o lokalnoj samoupravi,ti da vodis Opstinu Gde ti je Diploma prikazi je,ako je imas..Ti si proslost Djeljosaj

KADA
Gost
KADA

Ima diplomu , ali mu je u albaniju na fakultet ostala ::!!!

Mne
Gost
Mne

Ode Tuzi! Kazu nije tako, ebogami jeste! U opstinu vadis svaki papir, a tamo se prica albanski, a ne da ti urade! Ocerace i ono malo crnogoraca tamo, mislim pravih crnogoraca! Ali neka nisu mi blizu!

DAAKA SU-57
Gost
DAAKA SU-57

EVO ,DA NE MISLITE DA IMAN NESTO PROTIV OVOG NA SLICI!,POGLEDAJTE DOMINACIJU ALBANSKE ZASTAVE NAD CRNOGORSKOM. ZBOG CEGA DOZVOLJAVATE UOPSTE ALBANSU ZASTAVU U JAVNIM USTANOVAMA ? PA KO NIJE UPOZNAT POMISLIO BI DA JE SLIKA IZ ALBANIJE. SRAMOTA ! DONESITE ZAKON DA U JAVNIM USTANOVAMA NEMA DRUGE ZASTAVE DO CRNOGORSKE I KRAJ . IMA LI NEKO U CG KO TO… Više »

Marv
Gost
Marv

Sam si sebi odgvorio, nema batice to ko da izglasa.

Send this to a friend