Politika

Demokrate: Aktivista DPS-a zaključao naše volontere, pa ih maltretirao

Demokratska Crna Gora je reagovala povodom izjave Demokratske partije socijalista (DPS) da sami sebi uništavaju izborni materijal, naglasivši da je njihov aktivista zaključao volontere Demokrate, pa ih psihički i fizički maltretirao.

<<<DPS Herceg Novi: Panika kod Demokrata, sami sebi oštetili bilbord pa optužuju druge<<<

“Koliko su Demokrate u panici od propadajuće družine nasilnika i kriminalaca jasno će im pokazati nedjeljni izbori gdje ćemo ih, treći put zaredom, ubjedljivo politički potući. Ali znaju oni to već dugo”, navode Demokrate-

Prema njihovim riječima, što se tiče besprizorne laži kako sami sebi uništavamo bilborde, podsjetili bismo radikalnu družinu nasilnika na nekoliko stvari, osim gnusne činjenice da je prije samo nekoliko dana aktivista DPS-a zaključao volontere Demokrata koji su realizovali kampanju od vrata do vrata i psihički i fizički ih maltretirao, o čemu se vodi postupak pred nadležnim državnim organima.

“Prema logici pljačkaša i bestidnika predvođenih Petrom Ivanovićem, i to su Demokrate uradile same sebi. Ali, da se podsjetimo nekih drugih slučajeva. Tokom prošle kampanje za lokalne izbore u Herceg Novom, što se može vidjeti na fotografiji, grupa za „DPS specijalne operacije“ na čelu sa tadašnjim policijskim službenikom Novakom Lekovićem bila je posebno aktivna baš u pogledu uništavanja predizbornih materijala Demokrata”, kazale su Demokrate.

Kako dodaju, odlazećoj hobotnici ni tada nije pomogao Leković, koji je zbog uništavanja bilborda, kao i promocije i dijeljenja pogrdnih plakata bio nagrađen mjestom načelnika komunalne policije Tivat, pa neće ni ovoga puta.

“Vjerovatno su iza svega toga stajale Demokrate? Još drastičniji primjer je onaj kada je neposredno uoči izbora na Cetinju poslanik u Skupštini, Danilo Šaranović, kako to tumači radikalna banda maskirana u partiju „sam sebe fizički napao, i sam sebi uperio pištolj u glavu“. Napad se desio u četiri ujutru u Bajovoj ulici, kada je presretnuto vozilo Šaranovića i naoružani muškarci krenuli na poslanika i troje kandidata za odbornike”, napominju iz Demokratske Crne Gore.

Ističu, da je vozilo je demolirano, a Šaranović je zadobio povrede zbog kojih je završio u bolnici.

“I tada je mafijaška hobotnica to pokušala da bez trunke stida predstavi na sličan način ovome današnjem. Ali, pravda je ipak pokazala kako napadač na Šaranovića – gle čuda! – ipak nije bio Danilo Šaranović, već lice koje je nešto kasnije uhapšeno zbog planiranja više likvidacija tokom rata narko klanova!
Vjerovatno su i iza ovoga bile Demokrate?”, rekle su Demokrate.

Kako na današnji dan DPS ne bi bio sam u bestidnosti, prema njihovim riječima, tu je stari oprobani saveznik, poslanik DF-a Nebojša Medojević, da djeluje sinhronizovano, pa i on optužuje Demokrate za kako cinično i krajnje nekolegijalno navodi, „samopovređivanje“.

“Ali, to je Nebojša Medojević, dobro poznat građanima kao odličan izvor humora. Samo je šteta što gosodin Medojević nema hrabrosti da sa sa svojom partijom provjeri povjerenje građana, već se samo pojavljuje kao portparol DF-a. Pretpostavljamo da bi mu za tačno nula osvojenih mandata krive bile Demokrate”, navode Demokrate.

Iz Demokratske Crne Gore dodaju, da pošto u normalnom kontekstu nema šta da traži, DPS sa pomagačima svim silama pokušava da u Herceg Novi, inače mirni mediteranski grad, unese crnu atmosferu straha i omraze, u kojoj jedino mogu da se snađu.

“Za njih je sada pitanje političkog opstanka, kola su davno krenula nizbrdo, i oni odlično osjećaju da kontekst pohara, pljački, otimačina, prijetnji i nasilja odlazi u ružnu prošlost, i zato neće birati način da to na bilo koji način makar uspore kad već zaustaviti ne mogu. Zato pozivamo građane Herceg Novog i Crne Gore da osude svaki vid nasilja i ne dozvole da im profiteri šovinizma sa obije strane radikalne medalje upravljaju životima”, kazale su Demokrate.

Pozivaju građane da prezru oba ekstrema u Crnoj Gori čiji se rukopis prepoznaje u svim porukama mržnje, ma prema kome da su upućene.

“U politici kao i u životu moraju vladati čast i odgovornost. Povodom današnjeg slučaja uništavanja bilborda sa likom gradonačelnika Stevana Katića, i gnusnije, fašističke parole ‘Srbe na vrbe’ predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi podnio je krivičnu prijavu protiv NN lica, uz insistiranje da se u interesu građana Novog sve otkrije u što kraćem roku i tome stane na put. Podsjećamo da je nalogodavac već poznat policiji”, zaključeno je iz Demokratske Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Naroz
Gost
Naroz

Pa što upadate ljudima u kuće, jeste li čuli za Član 169 KZ, Narušavanje nepovredivosti stana?

marius
Gost
marius

Sram vas bilo sve na gomilu. Svakodnevno umire po 5,6 osoba od korone, nekad i vise, a vi se prepucavate oko toga ko ce se fotelja dofatit. Pih. Imate li obraza i mrvu jednu.

Rođak
Gost
Rođak

A viđi im volontere iz Crkve

Send this to a friend