Politika

Demokrate Boškoviću: Porediti rezultate aktuelne i prethodne Vlade, može samo politički bestidnik

Foro: Arhiva

Nakon što je poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Bošković kazao da Crnu Goru neće pokoriti izvođači srpskog sveta, te da je dosadašnji rad vlade sramotan, reagovali su iz Demokrata. Oni poručuju da poređenje rezultata aktuelne Vlade i prethodnih DPS-ovih, za koje kažu, da su “ekonomski uništile Crnu Goru”, može samo politički “bestidnik”.

<<<<Ni mnogo veći nijesu pokorili Crnu Goru, pa neće ni izvođači srpskog sveta>>>>

“Moramo se u par rečenica malo osvrnuti na Belog orla, jednog od najvećih prevaranata, multipraktika i kameleona na političkoj sceni Crne Gore, koji je za vrijeme svog mandata Vojsku Crne Gore pretvorio u privatnu i partijsku prćiju, a u najboljem svjetlu predstavlja DPS sistem vrijednosti”, navodi se u saopštenju.

Kako su istakli iz Demokrata, to je uspjeh za preporuku u DPS-u.

“Jedan pretvara Vojsku u izborni centar DPS-a, drugi iz policije nas ubjeđuje da opasnost za Crnu Goru nijesu regionalni kasapi već građani koji su protiv DPS-a, treći iz ANB-a prati i prisluškuje lidere tadašnje opozicije i vjerske velikodostojnike pa je danas na optuženickoj klupi, a četvrti ide da kupi razne “koverte” gdje smo vidjeli i jednu koja je postala evropski poznata. To je bila slika bezbjednosnog sektora i udarnih pesnica u vrijeme bivšeg kriminalnog, korumpiranog, zloglasnog režima, koji se nikada više neće vratiti, ma koliko da su upregli”, pojašnjava se u saopštenju.

Napominju da Crna Gora neće postati zona sukoba.

“Tako da se Beli orao vara ako misli da će Crnu Goru da pretvariti u zonu sukoba sa kriminalcima i kapuljašima kako je to u prethodnim godinama u toku izbornih procesa činio više puta na Cetinju i Podgorici koordinirajući izbornim nepočinstvima DPS-a. O Belom orlu je izlišno više i duže govoriti. Što bi naš narod rekao, njega kada vidite sve vam je jasno da i jednu riječ ne progovori. Dalje svakom kuća od takvih”, dodaje se u saopštenju.

Zahtijevaju od Demokratske partije socijalista odgovor na sljedeća pitanja:

“Da li je Zoran Lazović vaš funkcioner? Ko je skinuo sa spiska lica kojima je zabranjen ukazak u Crnu Goru, Veljka Belivuka i ekipu? Ko je bio domaćin Veljku Belivuku u Crnoj Gori i sa kime se sve družio? Da li je DPS znala koji su mu planovi i naumi, imajući u vidu da je Belivuka prema sopstvenim riječima 24h dnevno pratio visoki funkcioner policije i DPS-a, Zoran Lazović”, navodi se u saopštenju.

Poručuju da je Crna Gora i ranije “pobjeđivala” kako kažu, “neuporedivo veće protivnike”.

“Odgovorite vi, za početak, na ova pitanja gospodo DPS-ovci i pećinski nacionalisti i ne filozofirajte previše, jer Crna Gora jeste pobjeđivala neuporedivo veće protivnike: pobijedila je vas i vaš suludi sistem pljačke i otimačine, a sad će da vam stuče i kriminal. Zato ste se toliko i uzigrali da je prevrnete i izazovete haos, kako bi i dalje ovo bila zemlja “belih orlova” i “belih vukova””, ističe se u saopštenju.

Iz Demokrata ocjenjuju da je prethodna vladajuća većina zadužena za loše stanje u državi.

“Nemojte, Beli orlovi, o okupacijama, časti i slobodi, jer ste ovoj zemlji sve uzeli. Nemojte ni o rezultatima vi koji ste za daleko ekonomski boljih vremena građanima uzimali porez “euro po euro” oporezujući čak i pripejd telefonske brojeve, zamrzavajući penzije, povećavajući poreze i namete, govoriti o nama koji smo pored sve pustoši koju ste nam ostavili već uspjeli da svim đacima obezbijedili besplatne udžbenike, djeci, za početak, predškolskog uzrasta dječije dodatke, radnicima povećamo minimalnu zaradu, starijima staračke naknade, a prosvjetnim, zdravstevnim i radnicima u socijalnim ustanovama obezbijedimo besplatno ljetovanje”, poručuje se u saopštenju.

Napominju da više nikada ” niko neće biti jači od države”.

“Jer se više ne krade, već novac ide za one kojima pripada, a ne za vaše stanove, putovanja, otpremnine, dnevnice, plaže i hotele vaših članova, kumova, rođaka i ljubavnica. Zapamtite da nikada više niko neće biti jači od države, da se nikada više Crna Gora neće čerupati i krasti i da nikada više prevaranti, mešetari i kriminalci neće upravljati Crnom Gorom”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prosvjetar
Gost
Prosvjetar

E demoNkrate demoNkrate, obraz-djon!

Djole
Gost
Djole

Kakve ste vi tranje. Kad vas je čivjek razvalio u intervjuu onda bez argumenata samo blatite. Dovoljno pametnome. Brzo cete se ugasiti

Momo
Gost
Momo

odgovaraćete za ove vaše ”rezultate”

ROLEX
Gost
ROLEX

BRAVO,sve živa istina.

Send this to a friend