Politika

Demokrate: Crveniš li se, Bulatoviću, što si zajedno sa Milom uništio našu mladost

Demokratska Crna Gora, kao partija mladih ljudi, nosilaca promjena, trajno je opredijeljena da spriječi novu izbornu krađu koju planiraju Milo Đukanović i Predrag Bulatović, poručili su iz ove partije.

<<<DF o Demokratama: Glupost, neznanje  i nevaspitanje se ne mogu fotošopirati<<<

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Očekivano, zbog toga smo i izloženi najbljutavijim izmišljotinama u režiji Bulatovića, lično. I bljutavost i izmišljotine, kada je on u pitanju, uvijek su predvidljiva stvar, i na to smo u svakom trenutku spremni, ali ni njegove laži, ni njegove uvrede, ni klevete neće zaustaviti našu borbu za razobličavanje planera izborne krađe.

Predrag Bulatović se posljednjim saopštenjem sam razobličio do te mjere da je od sebe napravio političku karikaturu. Tako je to kad neko ko je dugo bio u prilici da za račun i korist Mila Đukanovića namješta izborne rezultate odjednom to više ne može da radi. Uzalud mu je i minuli staž od trideset godina koliko je po nalogu svog šefa, Svetozara Marovića, odbjeglog kriminalca, prodavao izbore. Pošto je Svetozar odbjegao, Peđa je izgubio glavni oslonac i po njegovim nastupima se vidi da se bez Svetozara nikako ne snalazi.

Kada Demokrate otkriju prevaru Marte Šćepanović, pogođenim se nađe Predrag Bulatović. Ima li boljeg dokaza da se Peđa u potpunosti identifikovao sa svojim partnerima iz DPS-a?

Danas u Crnoj Gori nema nikoga ko ne zna da je Peđa Bulatović sve izbore, od lokalnih do parlamentarnih, poklonio Milu Đukanoviću.

Crveniš li se, Bulatoviću, što si zajedno sa Milom, kao jedan od glavnih režisera svih Milovih pobjeda, uništio našu mladost i mladost generacija koje dolaze?

Crveniš li se, Bulatoviću, što čim udarimo na Đukanovića i razotkrijemo prevaru i namjeru krađe izbora, ti prvi moraš da se glasneš? A danas si se javio da odbraniš Martu Šćepanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Śećam se natpisa na promoautobusu na kojem je pisalo,,naš MAGISTAR Aljeksa” i nešto me poduši smijeh…niko mu više ni u šali ne smije pomenuti tu titulu, niti se nasmijati, pa mu se iza leđa smiju….

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Milo je Genie .. NAJBOLJI POLITICAR EVROPE…

So & Tekila
Gost
So & Tekila

Svi rade za dps, samo različito naplaćuju dnevnice.

awetinja
Gost
awetinja

Što je to sad Peđa lupio, promaklo mi je?

Bnjj
Gost
Bnjj

Sve isti ljudi u politici evo 30hod Bulatović i Đukanpvoć

awetinja
Gost
awetinja

Da su samo njih dva

Haris
Gost
Haris

A oklen ste vi plagistri šljegli nego iz šinjela snp i bulatovića aaaaaaahahaha

Logicno
Gost
Logicno

Ovi su zaboravili da su Becic, Kaludjerovic, Gosovic i dr bili na glavnim pozicijama u SNP-u zajedno sa Bulatovicem. Matematicki gledano slijedi da su i Demokrate zajedno sa Pedjom namjestale izbore za Mila

Dkdk
Gost
Dkdk

TAKO JE ALEKSA NJIH DVOJICA SU NAJVEĆI KRIVCI NAŠEG UKRADENE MLADOSTI…

Anomini
Gost
Anomini

Tako je on je prodajo Milu Dukanovicu Refedum 2006 godine.

Bnjj
Gost
Bnjj

Istina

Send this to a friend