Politika

Demokrate DNP-u: Vi ste komični lovci u mutnom

Hajde da nam je neko drugi spočitao sadejstvo sa Duškom Markovićem, pa da tu tezu i uzmemo za ozbiljno, ali kada to uradi portparol partije čiji je predsjednik izjavljivao da onaj ko se vrati u Skupštinu – direktno pomaže Dušku Markoviću, onda je to zaista komično, kaže Miloš Bojanić, član Press centra Demokrata.

On je reagovao nakon što je DNP saopštila da je očigledno sadejstvo Demokrata Crne Gore i premijera Duška Markovića oko izbornog zakonodavstva i identičnih predloga na tu temu.

<<<Jovanović: Zbog Brajovićevog propusta sve izvjesnija rekonstrukcija Vlade<<<

“Tako je to kad si u akciji permanentnog nanošenja štete opoziciji u cjelini, a Jovanović i Knežević znaju u čijem interesu to rade: ne možeš da sročiš ni saopštenje o propustima predsjednika privezak-partije u vladajućoj koaliciji oko izgradnje autoputa, a da se pritom ne obrušiš i na najjaču opozicionu partiju. Štaviše, propust Ivana Brajovića i kompletnu priču o tom propustu portparol DNP-a iskoristio je samo kao motivaciju da bi na samom kraju saopštenja, krajnje perfidno, izrekao besmislicu zbog koje se, očigledno, i upustio u pisanje saopštenja”, jasan je Bojanić.

Prema njegovim riječima, jasno je da Demokratska narodna partija, na ovaj način, proturajući besmislice ispod žita, pokušava, loveći u mutnom, da dođe do kojeg jeftinog političkog poena. Tako je Duško Marković, osim saradnika krivolovca, dobio i saradnike – lovce u mutnom.

“Ne zanima Jovanovića, DNP, ni Demokratski front što nam aerodromi odlaze u bescijenje, bitno je napasti najjaču opozicionu partiju da je u sadejstvu sa Duškom Markovićem, ne bi li se opoziciji u cjelini nanijela šteta, a Đukanoviću i DPS-u omogućilo da pritvrde svoje pozicije u vlasti. Oni su i sami i te kako svjesni koliko ovakav način ponašanja prema ostatku opozicije kompletan politički ambijent okreće u korist DPS-a. Prema našem dubokom i trajnom uvjerenju, kolege iz Demokratskog fronta sve ovo i čine upravo stoga što su toga i sami svjesni. O tome ko sa kim djeluje u sadejstvu najbolje bismo mogli vidjeti ako bismo se prisjetili koliko su puta odbornici Demokratskog fronta, samo u posljednje vrijeme, nakon posljednjih lokalnih izbora, da se ne vraćamo dalje u prošlost, izglasavali predsjednike opštine i skupština iz redova DPS-a”, navodi funkcioner Demokrata.

On u poruci kolegama iz DNP-a i DF-a, kaže kako bi lako mogli da im odgovore na sve optužbe kada bi htjeli da budu perfidni kao oni, i to perfidni, naročito, u odnosu na interes opozicije u Crnoj Gori.

“Ali mi ne želimo da doprinosimo tome da cjelokupan politički ambijent u Crnoj Gori u potpunosti bude takav da odgovara DPS-u. Naprotiv, naša namjera je da samo ukažemo na modele kojima se nanosi šteta opoziciji, a o tome ko najbolje pleše sa DPS-om ostavljamo građanima da procijene. Oni će, kao i uvijek, o tome imati najmjerodavniji sud, u šta smo se mogli uvjeriti i na posljednjim izborima. Kao što je poznato, Demokrate su odmah nakon osnivanja političkog subjekta donijele Odluku na najvišem organu partije i javno se obavezale da Demokratska Crna Gora neće nikada sarađivati i formirati koaliciju sa bilo kojom frakcijom DPS-a. A gdje je vaš potpis? Zašto se i vi pisanim putem ne obavežete da nećete nikada u koaliciju sa DPS-om? Jasno je, zato što dogovorate sa Đukanovićem učešće konstituenata u Vladi DPS-a. Ali zapamtite, nema veće izdaje i većeg izdajnika od onih koji sa DPS-om konstituišu bilo šta, a posebno učešće u Vladi”, istakao je Bojanić.

Takođe, on je dodao da pozivaju kolege iz opozicije da prestanu sa podmetanjima i prozivanjima na račun opozicije, a naročito na račun Demokrata, umjesto da oštricu kritike, kako je za očekivati, usmjere ka režimu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Durmitor
Gost
Durmitor

BRAVO KRETENI!!!!

Durmitor
Gost
Durmitor

I posle opozicija ,taman vas je dobro nazvao covjek KRETENI,e bog mu pomogao

Durmitor
Gost
Durmitor

Skinite te kravate odvratne

Tivat
Gost
Tivat

Hahaha ovoliko pljuvanja a drze tri grada zajedno. Zamisli ovim debilima da das drzavu da vode. Primate pare ,nesoji za nista dok narod leba nema jes! A radite protiv drzave, dobro ovaj mrco ovo Iz glave bogdanovica mora on ne smije, znaju vec svi zasto. Laju na partnere ne smiju na vlast( sem u kampanji) formepro radi, zasto? A bi… Više »

Lukas
Gost
Lukas

Bravo ,samo se vi klepajte medjusobno.Zato vas je narod birao.

Depesovac
Gost
Depesovac

Samo tako!

ludaK
Gost
ludaK

Meni zao ovu djecu, majke mi… Ko si ti bre decko, kako imas obraza da stavis potpis na blacenje ljudi koji najvecu torturu prozivljavaju od tog istog dps-a sa kojim je tvoj predsjednik sjedio za isti sto onog momenta kad je sve moglo da bude drugacije! Pih, sramota!

Anica
Gost
Anica

Nevjerovatno je da samo stancuju saopstenja misle da tako nešto mogu da promijene.

Uros
Gost
Uros

Da ste htjeli, mogli ste u skupstini da postavite sva ova pitanja. Dobili bi odgovore na sve svoje nedoumice. Svoje radno vrijeme, umjesto u skupstinskim klupama, provodite ko zna dje i ko zna kako, ali zato plate uzimate redovno…

Send this to a friend