Politika

Demokrate: DPS čine pećinski funkcioneri

Nakon što je poslanik Demokratske partije socijalista kazao da se Demokrate plaše povratka u parlament, reagovali su iz ove partije. Oni navode da su u DPS-u postali  svjesni činjenice da se ta partija sastoji od pećinskih funkcionera, usljed čega njihov poslanički klub uistinu djeluje zastrašujuće.

<<<Anđušić: Demagoge je strah povratka u parlament<<<

“Međutim, funkcioneri DPS-a nisu pećinski samo s obzirom na trajanje svog političkog djelovanja, već više po tome – po primitivnosti svojih političkih iskaza. Ti iskazi obiluju uvredama i neistinama, kakav je slučaj i kod Anđušića, mladog poslanika DPS-a, koji po primitivizmu svog javnog govora nimalo ne zaostaje za svojim starijim kolegama”, dodaju Demokrate.

On je, kako dodaju, iako spada među mlađe poslanike DPS-a, veoma brzo savladao vještine izopačene komunikacije koja je, kako ističu Demokrate, karakteristična za retoriku funkcionera vladajuće koalicije, a koja se sastoji u tome da se svojstva kojima je trajno obilježena Demokratska partija socijalista pokušavaju pripisivati njihovim političkim protivnicima.

“Upravo na taj način došlo je do situacije da nas za tobožnji strah optužuju oni kojima, po priznanju njihovih funkcionera iz Budve, ne basta izaći na izbore ako startuju kao opozicija i koji bi samo da im je da se nekako na pozicije vlasti umuvaju bez izbora, kako su, uostalom, na vlast i dospjeli i jedino i mogli dospjeti prije tri decenije”, dodaju oni.

Demokrate ističu da je DPS za tri decenije za plate poslanika uzeli 31 milion eura.

“Za plate javnih funkcionera koje je postavljao DPS – 82 miliona; za partiju sa državnog nivoa – 54 miliona; za partiju na lokalnom nivou – 34 miliona. Ukupno: 201 milion eura. Hajde da se zapitamo šta su, plaćajući vas 200 miliona eura, građani Crne Gore dobili zauzvrat”, pitaju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Kocijaski recnik i ponavljanje nemušte tematike iz okrajka.

Ćotek
Gost
Ćotek

Pečinski su gospoda za Simonoviće, Brajoviće, Gvozdenoviće, Lazoviće a bogomi i ostale iz bratstava pri vlasti 😻

Malo po mnogo
Gost
Malo po mnogo

Oni za 30 godina 200 miliona a Sveto i Miloš za par godina 250 miliona.

Pjer
Gost
Pjer

Ja gradjane ne zalim zive izgleda predobro

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A kako bi covjek nazvao Vas ” Demokrate” ? Evo cu Vas ja nazvati, spolja gladac a unutra jadac . Sve prazno i jalovo .

Pećinski čojek
Gost
Pećinski čojek

Ovi nemaju veze prvo sa mozgom a onda sa stvarnošću.Oni izgleda traže da im se retroaktivno poslaničke plate isplate još dok su bili u pelene.

Banjo
Gost
Banjo

Što se desi za aferu plagijat? Zna li ko?

Ćotek
Gost
Ćotek

Prošli izbori pa izlapila i priča (softver) maloga Mitra Djikanovića. PLaga je DPS ka’ vazda 😉😻

Bazinga
Gost
Bazinga

Zaspah čitajući, stalno se ponavljaju a samo da opravdaju nerad. Samo neka su zdravo, ako ne shvataju da je narod ogrčen. Zato sto pričaju prazne priče, a pri čemu ne opravdaju Skupštinske plate. Na sledećim izborima će izgubiti i to glasova što su imali jer mi nismo ovce. Misle da mi ne brojimo njihove neradne dane i zarađene pare za… Više »

ND
Gost
ND

A šta reći za Vašu partiju? Kanalizacija?

Pećinski čojek
Gost
Pećinski čojek

ND izglefa da si dugo boravio tamo Srbine!

Send this to a friend