Politika

Demokrate: DPS na logo da stavi pajser, priliči im

Očigledno je, iz saopštenja kotorskog odbora Demokratske partije socijalista, da im se ruka na pajser svikla, pa se teško snalazi olovkom i papirom i zato bi u DPS-u trebalo da porazmisle o promjeni vizuelnog identiteta, i da, umjesto pera s desne strane akronima na logou stave – pajser, saopštili su danas iz Demokratske Crne Gore.

<<<DPS Kotor: Bečić žali za privilegijama u Kotoru<<<

Kako ističu Demokrate, svi su se već uvjerili da im pajser bolje „leži“.

“Ako ćemo pravo, to im i pripada kao utemeljivačima pajser-demokratije, kao novog pravca, do juče nepoznatog savremenom svijetu. Sem toga, i Vlada, na čijem je čelu njihova partija, legitimisala je taj vid nezakonitog i necivilizovanog ponašanja, kao načina uspostavljanja vlasti”, navode u toj partiji.

Naglašavaju da, pošto im je princip „zavadi, pa vladaj“ u Kotoru poražen, oni su, urbi et orbi, proglasili „ubij et obij“ kao novi model osvajanja vlasti.

“Ubij demokratiju, obij institucije. Tako se, osim izborima i imenovanjima, u Crnoj Gori, na funkciju dolazi elegantnije – obijanjem pajserom. Kao u vicu. Kako se Mujo obogatio? Otvaranjem banke. A kako je otvorio banku? Pajserom”, navode Demokrate.

Dodaju da je, da sve bude još bizarnije, u taj „posao“ ušao neko ko sebi tepa kvalifikacijama kao što su „nova većina“, „nova vlast“ i slično.

“Na način, na koji su Pajsera Aprcovića proglasili za predsjednika Opštine Kotor, mogu se (čemu lažna skromnost?) zaletjeti i na Bijelu kuću i objaviti da predsjednik SAD-a više nije Donald Tramp, već je to Duško Marković. Jasno je, jednak bi legitimitet imali i za takvo nešto”, kazali su iz te stranke.

Međutim, ističu, svima je jasno da njima ni legitimitet, ni institucije ništa ne znače.

“Da znače, valjda bi uvažili presudu Upravnog suda, koja ih označava kao udruženje provalnika. To je jedini status koji mogu imati s uličnom licencom koju posjeduju. Da vlast ne nastoje da legitimišu znanjem, nego isključivo golom silom, vidi se i po tome što im odluke, usljed pravničkog neznanja, na Upravnom sudu padaju kao kruške. Zakon, brojke i činjenice su na strani većinskog Kotora, Demokrata i Vladimira Jokića“, naglasili su u Demokratskoj Crnoj Gori.

No, kako kažu, uzalud je njima objašnjavati većinsku volja građana, kad je oni poništavaju korupcijom i silom, pa tek nakon toga prebrojavaju.

“Ako nemaju dovoljno – otmu, pa broje. To je metodologija koja se ne uči u školi, već na ulici. Ali, zapamtite neće vam pomoći ni pokvarenjaštvo, ni siledžijstvo, ni korupcija, ni neznanje, ni vrijeđanje političkih protivnika, jer je jasno da je podrška građana DPS-u sve manja, a da je njihova nervoza sve veća”, poručuju Demokrate.

Kategorični su da neće dozvoliti DPS-u da u Kotoru rade šta hoće, da će ih spriječiti da uvode siledžijstvo kao metod političke borbe i obećavaju im da će na sljedećim izborima DPS doživjeti totalni fijasko.

“Kad god ti izbori bili organizovani, a kako i ne bi kad ih je Upravni sud proglasio neznalicama, a označio udruženjem provalnika. Mada, o tome nema smisla govoriti pravnim neznalicama, Željku Aprcoviću, zvanom Pajser, i Dušku Markoviću, zvanom Crna Kutija, ali ih podsjećamo da smo njihovu prvu odluku oborili bez po muke, a da ćemo naredne obarati još lakše, baš zato što ih oni pišu. I da zaključimo, ne vjerujemo da Kotor i Kotorani u svojoj dugoj i bogatoj istoriji pamte bahatije, necivilizovanije, neobrazovanije i korumpiranije političare od ovih što su danas u kotorskom DPS-u”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Onda vi na svoj logo stavite katanac i lanac!

Joo
Gost
Joo

Konopac i onaj vostani pecat….😂😂😂😂

Bleferi
Gost
Bleferi

Nego kako no pajserom…da ljudi udju na svoja radna mjesta.

Fileopg
Gost
Fileopg

tek kad nova vlast preuzme potpunu upravu u kotoru veđet će se prava razmjera pošasti od kad Demokrate vode grad. Viđet će se sve mutne radnje plagijatora zapošljavanje po kumovskoj liniji i ostale mutlkavine no nadam se da će sve brzo isplivati… Ne bori se Aleksa za Jokića već se nada da će se prikriti malverzacije njegovih crvenih kravata….

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Demokrate su te koje bi zbog fotelje sve uradile

tschugo
Gost
tschugo

mozda je istina na drugoj strani

Zigman
Gost
Zigman

Demokrate ne shvataju da bi njima na logu dobro dosao pajser s obzirom na to kako su demolirali grad

Kozel
Gost
Kozel

Demokrate ovladale novim terminom – pajser

Mira
Gost
Mira

Jokicu ,Kotor je uz tebe!

Da ti kazem
Gost
Da ti kazem

Mozda si ti, Miro uz njega. Neka si.

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Upravo tako,sve je tacno.Vrijeme Dps -a u Kotoru je proslo!

Suncica
Gost
Suncica

Mislim da ste malo pogrešili, vi ste ipak ti koje niko nece glasati na narednim izborima jer je vasa nesposobnost i neznanje odavno evidentno

Bleferi
Gost
Bleferi

Mi nikako ne mozemo pogresiti, to mozete vi neki. Mi jedino pogrijesimo kad vas pustimo da se pokazete, pa kad popritegnemo smorite nas kukanjem.

Votka88
Gost
Votka88

Crne Demokrate ove vase gluposti govore o vama koliko ste spremni na sve da bi bili i centru paznje . Malo po malo se hvatate za Dps koji vam je trn u oku za sve

kamiondzija78
Gost
kamiondzija78

Vi nekome da kažete da su korumpirani, vi sto ste sve svoje prijatelje i rodjake zaposlili u Kotoru dok je Jokic bio a ništa za grad nije uradio

TAČNO
Gost
TAČNO

I u Herceg Novom. I u Budvi. I nikad se nije više čekalo na odobrenje za gradnju, znamo zašto…

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Becicu kako ti ide rejting ? Je li 14 vece od 17 ?

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Glavno da je jole pozaposljavao crvenokravatasa toliko da po hodnicima opstine sjede

Kaktus
Gost
Kaktus

Vi stavite kruzer ,u cast onih kruzera koje je jokic htio da iskrca u stari grad

Igor88
Gost
Igor88

Jeste li vi svjesni sta pričate? Pa vas Jokic je jedan grad unistio a sta bi bilo da drzavu vodite ne daj boze

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Pozdravila vas je Bruna 😉

Leart
Gost
Leart

Eeee dobre moje demokrate ,ne bi se pajserom obijala sala da niste promijenili bravu i zakljucali vrata 😉

Komita
Gost
Komita

Demokrate mogu burmu na kravatu stavit,ionako je jokic kumove uhljebio lagano ,pa i da ostane bez fotelje njima ljeba falit nece

InesBD
Gost
InesBD

Sve ovo rekose nesposobne demokrate koje nisu u stanju jedan grad da vode kako treba a ne sta drugo.

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Vi stavite mercedesov znak,cuh da ih je jokic 10 uzeo za opstinu i svoje lakeje

Liberal
Gost
Liberal

E vi nekome nesto recite ,izveli ste demokratiju na miting ispred opstine na kojem nema kotorana nego samo odbornici demokrata iz drugih gradova

Prepelica
Gost
Prepelica

A Demokrate nekome nesto da kažu, vi da se zovete partija plagijatora

Stefo12
Gost
Stefo12

A vi stavite katanac ,u stilu dragice perovic 😉

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Gasite se brzo “demokrate”!

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Kako je tužna vaša priča,tobože demokrate!
Gradite se brzo!

Anonimus
Gost
Anonimus

A demokrate bi valjalo da na svoj logo dodaju jegulju jer svo vrijeme izvrdavaju jednostavno izjašnjavanje po osnovu uzurpatorstva SPC, da li bi se isključili iz NATO i da li bi podržali neku novu (ne dao bog, pu pu) Podgoričku skupštinu. Za povlačenje priznanja Kosova znamo da bi to sigurno uradili…

markos
Gost
markos

A kakav si ti tek pajser 😀

Bum radio
Gost
Bum radio

Pa jesu li ovi iz Demokrata normalni?! Konstantno govore o sebi u superlativu, pa onda kazu kako je legitimitet na njihovoj strani, iako imaju nekoliko odbornika, niđe cak ni da pomenu da naslute da su u koaliciji, oni broje sve odbornike opozicije kao svoje, kao odbornike Demokrata! Oni sebi daju za pravo da smjene potpredsjednika opstine iz druge koalicione partije… Više »

sapun
Gost
sapun

Mogu oni da stave i kran dizalicu a vi stavite logo vaseg ratnog zlocinca sloba-niko nece da vas bije ha ha ha

Bokelj
Gost
Bokelj

Evo opet ovih demagoga i podmlatka 7-og bataljona,vama je pajser u glavi i nikako da ga se oslobodie,uzas!

Send this to a friend