Politika

Demokrate: DPS-ovci prave svaštarije jer smo ih prepolovili

Foro: Arhiva

DPS-ovci, sve ove beznačajne svaštarije vi radite jer znate da smo vas prepolovili i još više zato što nastavljamo sa akcijama koje će iskorijeniti vaš kriminal. Ali džabe vam je: o svemu će javnost svjedočiti nakon sjednice 7. septembra, saopštile su večeras Demokrate, nakon što je DPS objavio snimak koji je, kako su kazali, novi primjer toga kako Demokrate podstiču srpski nacionalizam u Crnoj Gori.

<<<DPS: Novi primjer kako Demokrate podstiču srpski nacionalizam u Crnoj Gori<<<

“Prije nego se dohvatite Sava Nikovića iz Herceg Novog, poražena kriminalna banda iz DPS-a bi mogla da pogleda u svoje sadašnje redove, ako već ne smijete dublje u istoriju svoje kvazipartije. A za Sava Nikovića vam možemo kazati sledeće: na snimku koji ste dostavili medijima, Savo gleda govor vašeg predsjednika iz Berana i diže zdravicu”, navode u Demokratskoj Crnoj Gori.

Kako dodaju, drago im je da na visokim funkcijama njeguju i kadrove poput Vlatka Vukovića.

“Maltene juče je bilo kada ste ga ovako najavljivali: “Važno mi je da u ovom trenutku naš prijatelj i sugrađanin Vlatko Vuković ostane vjeran svetosavlju… Za mene Vuković nije samo jedan momak iz Drobnjaka, već je to ime i prezime jednog vrlog viteza iz 14. vijeka i vojvode i to je ime i prezime kojim ga je otac darivao na rođenju. Darivao ga je dakle i kosovskim mitom i kosovskim štitom”, kazao je prilikom izbora Vlatka Vukovića za predsjednika Opštine Šavnik, njegov partijski kolega i predsjednik kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS), Vladimir Tomić”, podsjećaju Demokate.

Ima, kažu, takvog materijala u izobilju, za koji bi u DPS-u voljeli da ne postoji.

“Poput ovog drugog videa koji vam šaljemo. Ali još više ima onog konkretnog, dokaznog materijala koji ćemo uskoro objelodaniti crnogorskoj javnosti”, ističu Demokrate.

Iz te partije poručuju DPS-u da su svaštari, pećinski nacionalisti, montažeri, piljari…

“I najgora fela kriminalaca koju je Balkan izrodio. Dok vam hapsimo jednog po jednog, vi pratite Sava Nikovića. Savo Niković je častan i čestit čovjek i kod nas pripadnik svake nacije slobodno ispoljava svoja osjećanja. Mi ne moramo kao vi strecati od onoga od čega vi strecate; pa, tako ne znate da li vam je šef velikosrbin, velikocrnogorac, ratnohuškač, švercer, teški nacionalšovinista, fašista, ili koga je tog dana odlučio da mrzi”, dodaju Demokrate.

Njih, naglasili su, nije okupila ni mržnja, ni netolerancija, niti poriv da budu nacional-šovinisti, već čast i ideja da od kriminala oslobode ovu zemlju.

“Zato imamo mnogo čestitih i Crnogoraca, i Srba, i Bošnjaka, i Albanaca, Hrvata… I zamislite – niko nikom ne smeta! Na kraju, zatrpavate medije glupostima kako bi sakrili namjeru da na Cetinju izazovete haos, dovedete vaše crnokošuljaše i druge kriminalce što potvrđuje i protivpravno ponašanje Veselina Veljovića, izvršioca više krivičnih djela u samo jednom obraćanju javnosti. Drž’te nam se, i uživajte u video materijalu”, poručuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivan
Gost
Ivan

Samo se vi tješite ajte na izbore junačine pa da vidimo ko je prepolovljen

Djomaa
Gost
Djomaa

Front je za ove gospodin!

Brano Niksic
Gost
Brano Niksic

Sta ste prepolovili imate 1 poslanika vise.Videcemo ubrzo na sledecim izborima vi ste politicka prevara.

Sasa
Gost
Sasa

Kod ovih se ne zna ko koga 🤣

Progres
Gost
Progres

Budite precizni i navedite đe ste to prepolovili DPS…

eko
Gost
eko

Ovi zapošljavaju ljude koji pišu bajke.To ne bi bilo loše u drugom vremenu.Sada ,ova saopštenja otkrivaju osobe koji nemaju ni ideje,ni vizije.Sve se svodi na rekla kazala seoske priče,a ekonomija je na d mjestu.

Leka
Gost
Leka

Ako nista, ove Demokrate nas bar zasmiju svaki dan. Nebitnije partije skoro da nema, a ovoliko glasnoce.. Polakote, tako ste pricali i na izborima pa fijasko…Sad tek idete nadolje posto su vas svi procitali da ste mladi seseljevci i djeca Fronta..

Bato
Gost
Bato

Zaboli istina, zaboli… Nastali ste od odpadaka SNP-a i od Srpske otadzbinske stranke i ne mozete preko noci u evropejce! Vi ste blijeda kopija, nikad orginal, vi se branite srpskog nacionalizma u svojim redovima, a on kulja na sve strane!

Katunjani
Gost
Katunjani

vazda cete biti tudja potirača !

Oli
Gost
Oli

Čudo ste napravili. Niti tu niti tamo ste. Eto kakvi ste.

Maja
Gost
Maja

Kao posmatrac sa strane cu vam reci da nikog niste vi prepolovili no je DPS sad jaci no ikad.Mi iz regiona vidimo da ste vi pljunuli na svoj narod a po istoriji znamo da crnogorci to ne prastaju. Tako da ste vi sad pet puta manji no sto ste bili.

nebojsa
Gost
nebojsa

Prepolovili ste vi sebe , vidimo se na sledecim izborima .

Stevan
Gost
Stevan

Okupatori, nećete dugo!

Guliver
Gost
Guliver

Ono kad niko od DPS glasaca ne zeli da komentarise prilozene audio i video snimke…

Send this to a friend