Politika

Demokrate: DPS priznao da je Brano Mićunović njihov funkcioner

U reagovanju iz političkog straha i nemoći, a pod uticajem veličanstvene Druge izborne konvencije Demokrata Budva, DPS je objelodanio i priznao ono što svi u Crnoj Gori znaju-da je Brano Mićunović njihov funkcioner, naveli su u partiji Alekse Bečića.

<<<DPS: Demokrate u Budvi niko više ni za šta ne pita<<<

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Kako rekoše u saopštenju, zasmetalo im je što se pominju funkcioneri DPS-a, a među njima i Mićunović. Očigledno da se u redovima organizovane kriminalne grupe stvara panika i politička dezorijentisanost na pomen imena njihovog krimi vlasnika.

Ovakvo reagovanje se moglo i očekivati, nakon što su već sinoć saznali, vidjeli i čuli da u Budvi više nemaju šta tražiti.

Politički marginalci na lokalnoj sceni, drznuli su se uprkos kriminalnim, prevarantskim i lopovskim hipotekama koje nose na leđima, da komentarišu veličanstveni skup Demokrata. Upravo je takav skup za pamćenje održan sinoć u Budvi, a ta demonstracija moći i sloge, zasmetala je onima koji su naučili da žive u svađi i lopovluku. Zasmetalo im je i to, što je zainteresovanost građana Budve za Konvenciju Demokrata bila na tolikom nivo, da još jedna prepuna sala ljudi nije mogla da uđe.

Očigledno ste kratkog pamćenja pa da vas podsjetimo. U Tuzima smo vas poslali u opoziciju, iako ste tvrdili da ćemo biti statistička greška, a na sreću postigli smo da se vi u Tuzima pitate, taman onoliko koliko se Duško Marković pita u vašoj partiji.

U Beranama ste tražili reprizu, pa smo vas za 20 dana dva puta politički patosirali. U Herceg Novom ste doživjeli poraz kakav se ne pamti. U Kotoru je Đukanović prošao na predsjedničkim izborima kao bos po trnju, a onda smo vas sveli na kupljenu odbornicu koja je sada šefica vaše partije.

O Budvi ne treba trošiti riječi. Tamo vas još malo ni istrazivanja neće prepotznavati, a o tome koliko Đukanović vjeruje u ovo što pište i radite u Bduvi, dovoljno govori činjenica da ga je sramota bilo da se pojavi na vašoj izbornoj konvenciji u Budvi, pa je tog dana “imao drugih obaveza”.

Na kraju, dovoljno je uporediti fotografije vaše i naše izborne konvencije. Nije ni čudo što ste ostali da brojite u sitno, kad vam je vise funkcionera u Spužu, nego na konvenciji. Pogled na fotografije tih konvencija jasno pokazuje gdje je sadašnjost i budućnost, a gdje ružna prošlost Budve.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

Mnogo ste se razgalamili pred predaju vlasti DPS-u!
Skalajte malo,preporuka I savjet vam je!

marius
Gost
marius

Crna Gora ima 21 grad, a vi vlast vrsite u 2. Iz Kotora ste iscerani. E o cemu vi zborite, da mi je samo da znadem.

ПадаВлада
Gost
ПадаВлада

Величанствен скуп а спремају величанствену предају будве дпсу

mne-more
Gost
mne-more

ovo ne bi trebali.obhavljivat..jer ovo je sramocenje cg.

gost
Gost
gost

jedino mogu reci da u tuzima ovi nijesu nikoga dobila jer su jedva uzeli jedan mandat i to zastrasivanjima,prijetnjama,manipulacijama i necojskim ponasanjem tokom izbornog dana. sta su radili u tuzi to je toliko sramotno,nisko,neljudski i necojski da se tokom svih ovih decenjia izbora to u tuzi jos nije desilo. jedan visedecenijski harmonican izborni proces su pretvorili u ruglo i sramotu… Više »

Nikola
Gost
Nikola

Velicanstveni skup hahahahhah ovo mi lici na rijeci iznoguda😂😂😂 neka Aleksa pusti nas castiti tvog postenja dosta smo ga vidjeli za ove 4 godine i nadam se da ti se organizam navikao na brancine i orade 😊

Blok5
Gost
Blok5

Kao covjek kad iz golf dvojke sjedne u nekog rovera pa ne zna ni da ga upali nego samo sjedi u njemu i blene… eee tako je slucaj i s vama koji ste dobili izbore u Budvu sedite ne znate sto da cini te primate plate i blage veze nemate

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Tako je
U Kotor su bili na vlast I nisu znali kako će I što će sve je bilo stalo osim zapošljavanja u Opştinu i davanje otkaza ko nije za Demokrate ili za dražin Front.

Car
Gost
Car

Ko su ovi ?SNP ili plagijator stranka Nikad vise 1918

atleticar
Gost
atleticar

Tako mi vase konvencije zovete kompletnu rodbinu u salu koja prima 50 ljudi

Nikola
Gost
Nikola

Hahahhaha tacno nemoj zabiravit one sto su im dali posao pa se moraju pojavit😊

DrTosic
Gost
DrTosic

Vi o kriminalu a vasi diluju i puse travu po Mojkovcu e zemljo indijooooo

Komandant
Gost
Komandant

Citam i ne vjerujem pa prosle nedelje ste se brckali u Splendid skoro svi ukljucjuci Krapovic koji je mahao onom VIP propusnicom, pitam se okle mu…

Fileopg
Gost
Fileopg

interesantno je primijetiti da je najpoznatiji MAGISTAR povukao ručnu i ne pominje više DF poslije najave Andrije Mandića da postoji neki audio zapis sa kojeg se čuje kako najpoznatiji magistar moljaka nekog uglednog profesora da ovaj izvrši pritisak na mlađeg kolegu sa ekonomskog fakulteta kako bi ovaj lažno glasao da je plagijat ustvari original. Kad tad čuće se i taj… Više »

Novak
Gost
Novak

Velicanstveni skup 😀😀,isto kao ono Magistar a ustvari Plagistar

Haris
Gost
Haris

Ovo plagistar izgleda priznaje izbore, ili đe je pobijedio priznaje, a đe je izgubio, na većini izbornih mjesta – ne priznaje aaaaaaaahahahahahaha

Send this to a friend