Politika

Demokrate: DPS-u Budva bolna tačka

Demokratska partija socijalista, krimi partija, više i ne krije da Budva za nju predstavlja bolnu tačku. Boli je što u svim aspektima aktuelna vlast postiže bolje rezultate od onih u doba njene vlasti i njenih satelita, saopštile su danas Demokrate, reagujuću na saopštenje DPS-a.

<<<DPS: Zarade u opštini Budva uvećane 42 odsto, a kapitalnih investicija nigdje<<<

“Možda bi i to nekako podnijeli, ali ne mogu da podnesu kad o tome neko govori. Moraćemo da ih razočaramo i da im kažemo da, i kada se ne bi govorilo o uspjesima budvanske vlasti, građani Budve bi veoma dobro vidjeli i znali da sve funkcioniše bolje nego dok su oni bili vlast i otimali građanima Budve milione eura njihovog novca. Za razliku od njih, vlast na čelu sa Draganom Krapovićem je imala oko 33,3 miliona eura prihoda u 2017. godini, što je za cijela četiri miliona više nego 2016. godine, na kraju vašeg mandata tokom kojeg ste ojadili Budvu za milione eura. Umjesto minusa koji ste ostavili, danas imamo prihod od 40 miliona eura za 2018. godinu”, navode Demokrate.

Očigledno, kako ističu, DPS boli što danas umjesto funkcionera visokog ranga osuđenih za mnogobrojne kriminalne i korupcionaške afere Demokrate imaju ljude koji rade svoj posao u opštem interesu.

“Boli vas i što se danas budžet Opštine Budva ne šteti za desetine miliona eura kao kad ste vi bili na vlasti, već se puni i ta sredstva ne završavaju u džepovima pojedinaca, nego se koriste za razvoj Budve. Boli vas uvećavanje imovine građana jer ste mislili da sve to treba da ide vama i vašim krimi-prijateljima. Boli vas i to što danas u Opštini Budva, umjesto članova budvanskog kriminalnog klana, možete da prebrojavate samo ljude koji vrijedno rade svoj posao. Boli vas i što umjesto pljačkaške politike imamo vlast, na čelu sa Draganom Krapovićem, koja je za nepune dvije godine, ne zaduživši se ni cent, vratila 25 miliona eura duga vaše vlasti. Boli vas i što se danas, u Budvi, umjesto o aferama, govori o projektima koji su u interesu građana Budve”, poručuju DemokrateDPS-u.

Prema njihovim riječima DPS ne može da se pomiri sa tim da je,”dok je vaš posao oko izgradnje šetališta u Petrovcu koštao sedam miliona eura po kilometru, aktuelna vlast uspjela da za 700 hiljada eura asfaltira više od 5km puteva i to: Ulicu 13. jula u dužini od 350m, ulicu Gospoština, lokalne puteve u selu Seoca, Slovensku obalu pored hotela “Park”, dio lokalnog puta u naselju Kamenovo, dio lokalnog puta prema manastiru Stanjevići, lokalne puteve u Reževićima i Drobnom pijesku, lokalni put u Markovićima, ulicu Komoševina i ulice u Petrovcu (I, IV i XVII)”.

“Znamo da je iz vaše perspektive bilo bolje dok su Budvu svi doživljavali kao prirodno stanište kriminalne hobotnice nego sada kada je primjer transparentne, domaćinske i odgovorne opštine, ali ono što vas najviše boli jeste činjenica da Budvom nikada više nećete upravljati, niti ćete ikada više doći u poziciju da je pljačkate, gospodo iz krimi-partije”, zaključuju Demokrate.

CdM objavljivanjem ovog reagovanja završava prenošenje saopštenja DPS-a i Demokrata na ovu temu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Enir
Gost
Enir

O vlasti u Budvi majbolje svjedoce gradjani koji su se izvukli iz kandzi lopovluka i divlje gradnje dpsa koji ih je doveo do prosjackog stapa.

Koka
Gost
Koka

Ovo je tako neozbiljno da boze sačuvaj i od jednih i od drugih! Vlast nije tu da se hvali onim sto radi a sto bi trebala da radi, jer u suprotnom dovodi u sumnju svrhu vlasti uopste! A sto se tice rada, on bi trebao da se ogleda u ostvarenju onoga sto je bio polizicki program vlasti na izborima, da… Više »

Komsija
Gost
Komsija

Momentalno vlast u Budvi sačinjava i Crnogorska.
Toj partiji je prisao kompletan otpad DPS-a tako da opet uz Demokrate Budvom vlada kriminalna hobotnica i demokrarama to nimalo ne smeta.

Piksi
Gost
Piksi

Mz budva

Velimir
Gost
Velimir

BOLNA TACKA STE VI IZDAJNICI SVAKOME U CRNOJ GORI,
STO SE TICE BUDVE-KAKVI GRADJANI TAKVA VLAST!

Vvv
Gost
Vvv

Kapitalni budzet je jako bitna stvar, lako je provjeriti koliko je bilo planirano i koliko je ostvateno, kapitalnim budzetom se povecava kvalitet gradjana, efikasnost svake Opstine se gleda kroz realizaciju kapitalnog budzeta, jer od same ideje,izrqde projekta, raspisivanja tendera, izvodjenja radova, nadzora je komplikovan i kompleksan posao, a toga je sve manje u Opstinama…

Joo
Gost
Joo

Zar niste vi vajni spasioci Budve oni isti koji zale “srbijansko more “ I CG da spasu i oslobode od Crnogoraca……

Sonja
Gost
Sonja

Pa krimi partije upravljaju sa Budvom
Krimicetnici

Sonja
Gost
Sonja

Vas gradonačelnik i družina cetnici

Send this to a friend