Politika

Demokrate DPS-u: Dolazi vam politički kraj

Dobro je da je lokalni DPS aparatčik (čovjek krutih navika, formiran u otuđenom birokratskom aparatu države ili partije), Popović (Jovan), inače interno zadužen da svojim kolegama tokom sjednica skupštine donosi osvježenje i grickalice, upravo spomenuo uvažavanje, kazao je Momčilo Leković, odbornik Demokrata u SO Bar.

<<<Popović Lekoviću: Nevoljno slušate centralu o bojkotu barskog parlamenta>>>

Kako je dodao, nijesu htjeli, ali sada su u obavezi da Popoviću poruče ovim putem da ga vjerovatno, na njegovu žalost,  odbornici Demokrata, uvažavaju mnogo više nego njegovi lokalni saborci iz DPS-a, kojima, kako dodaje, služi isključivo za radnje odnesi-donesi.

“Iako smo očekivali da bi danas mogao biti odsutan „službeno“,  Popoviću su prije odlaska na službeni put poturili na potpis novo saopštenje u kojem mu ovog puta serviraju ulogu žrtve, odnosno „političkog džentlmena“ koji uvažava sve oko sebe. E pa Popoviću, nakon onih “seminarskih radova” za skupštinskom govornicom sada su te još više ponizili i politički „ukanalili“, od „napadača“ preko noći postao si „zadnji vezni“. Priznaćemo ti,  tvoja napadačka uloga ipak je više odgovarala novom imidžu i kako vidimo samo trenutno „ratobornom“ stavu”. Dobro je i što su ti u saopštenju iskucali, odnosno spomenuli milione, i to baš cifru od 25″, jasan je Leković.

Pamte građani Bara, tvrdi on,  u šta su ih i kako vaši partijski činovnici trošili, ko je gdje jeo, a ko gdje pio i zbog čega i dan danas Bar i Barani nemaju uređen grad, olimpijski bazen, sređenu osnovnu infrastrukturu, renoviran Dom Kulture, Azil, Dnevni centar, trg u Sutomoru, vodovod u Dobroj Vodi, tržni centar, reciklažni centar, fontanu i još mnogo toga što ste proteklih 30 godina obećavali, a nijeste ispunili.

“Ne naravno ti, kao običan lokalni partijski poslušnik, već oni koji ti saopštenja sastavljaju i koji se iza tebe kriju, a koje vi poslušnici slušate i po cijenu ovakvog sopstvenog javnog brukanja. Zato, dosta je Popoviću brukanja bilo. Pitao sam kratko i jasno, gdje si bio kada su 17. januara razvlačili ljude na pravdi Boga ispred srušenog parka? Gdje si bio ti i gdje je bio čempresjek Raičević?  A nasuprot tome znate li možda gdje smo tada bili mi? Dobro vi to znate i to je ono što vas, lokalne aparatčike najviše boli, zbog čega vam smeta barska, kotorska, a naročito ulica Slobode. Dok mi idemo našim gradom uzdignuta čela, vi spuštene glave, poput sjena, idete ćoškovima ulice Mila Boškovića, izbjegavajući da se nađete u srcu grada, istog onog koje ste građanima tog 17. januara 2019. godine brutalno i na silu isčupali i oteli. Mi sa građanima, vi po ćoškovima. Popoviću, djela govore, a vaša jasno poručuju: dolazi vam politički kraj!”,zaključio je Leković.

44

avatar
1000
35
9
0
 
39
blagoBioskopMk cgZulfikarCvilimKmečim
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
blago
Gost
blago

Dat će Bog, dat će Bog. Sa verom u Boga za kralja i otadžbinu!

Mk cg
Gost
Mk cg

Kako vas krivi oduva😂😂😂😂😂

CvilimKmečim
Gost
CvilimKmečim

Kako ih Ranjo izvrnu iz fotelje…

vukomita
Gost
vukomita

PATULJAK DA POBIJEDI GOROSTASA ,NEMOGUCE CAK NI U BAJKAMA BRACE GRIN

Zulfikar
Gost
Zulfikar

Braća su Grim, a da si ti išta u životu pročitao, e to je nemoguće čak ni u bajkama braće Grin!

Jokic
Gost
Jokic

Sto to vise pricate DPS raste a vi padate. Male beciciceve padalice

Fileopg
Gost
Fileopg

Vazda se nasmijem kad se śetim slike Bečića iza, specijalno za njega urađene, govornice (niža je kako bi on izgleda viši) : Poispravi se ona momčina, da ne rečem ukruti, podigne obrvice i desnu ruku a onda brutalno, flagrantno, kristalno jasno i glasno grmne ,, Gotov je”. Vele ljudi da pred svaki javni govor jede sladolede da malo mu glas… Više »

luki
Gost
luki

snila baba sto joj milo bilo

Paspalj Zarko
Gost
Paspalj Zarko

Hahahahahah kako ste jadni.. pucate po svim savovima a pricate nesto za dps.. vi ste smijesni presmijesni!!

Misko
Gost
Misko

Kako se ispljuvase po dps u.. muski nema sto.imaju moju podrsku.

Lik
Gost
Lik

Samo to i znaju da rade, ka zenturace

Bozur
Gost
Bozur

pita li vam se baba branka sto u kucu?

isded
Gost
isded

Skrećete temu sa bruke u kotoru… Izgleda da je kotor početak kraja vaše političke ekskurzije sa profesorima velizarom kaludjerovićem i nevenom gošovićem… a sad adioooo a sad adiooo

Misko
Gost
Misko

Velju i Nevenu niko iz dps a nije ni do koljena..mirno da stojite kad pricate o njima.

Fileopg
Gost
Fileopg

i sedmi bataljon su postrojavali i vršili odabir regruta te dvije ljudske gromade…

Cvrc
Gost
Cvrc

Dostina su to pricali evo 30 godina, dajte nesto novo …

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Vidimo sa događajem u Kotoru kome je došao KRAJ !!!

Snimak
Gost
Snimak

Cekamo snimke iz Pina…samo lagano.

Šako
Gost
Šako

To mora da je ovo sto sam i ja čuo. Odavno se to prica.

Šako
Gost
Šako

Prica se po gradu da postoji neki snimak u ciji posjed su demokrate dosle..i da samo cekaju da ga objave kad bude momenat. Ne znam o cemu je rijec.

Send this to a friend