Politika

Demokrate DPS-u: Dolazi vam politički kraj

Dobro je da je lokalni DPS aparatčik (čovjek krutih navika, formiran u otuđenom birokratskom aparatu države ili partije), Popović (Jovan), inače interno zadužen da svojim kolegama tokom sjednica skupštine donosi osvježenje i grickalice, upravo spomenuo uvažavanje, kazao je Momčilo Leković, odbornik Demokrata u SO Bar.

<<<Popović Lekoviću: Nevoljno slušate centralu o bojkotu barskog parlamenta>>>

Kako je dodao, nijesu htjeli, ali sada su u obavezi da Popoviću poruče ovim putem da ga vjerovatno, na njegovu žalost,  odbornici Demokrata, uvažavaju mnogo više nego njegovi lokalni saborci iz DPS-a, kojima, kako dodaje, služi isključivo za radnje odnesi-donesi.

“Iako smo očekivali da bi danas mogao biti odsutan „službeno“,  Popoviću su prije odlaska na službeni put poturili na potpis novo saopštenje u kojem mu ovog puta serviraju ulogu žrtve, odnosno „političkog džentlmena“ koji uvažava sve oko sebe. E pa Popoviću, nakon onih “seminarskih radova” za skupštinskom govornicom sada su te još više ponizili i politički „ukanalili“, od „napadača“ preko noći postao si „zadnji vezni“. Priznaćemo ti,  tvoja napadačka uloga ipak je više odgovarala novom imidžu i kako vidimo samo trenutno „ratobornom“ stavu”. Dobro je i što su ti u saopštenju iskucali, odnosno spomenuli milione, i to baš cifru od 25″, jasan je Leković.

Pamte građani Bara, tvrdi on,  u šta su ih i kako vaši partijski činovnici trošili, ko je gdje jeo, a ko gdje pio i zbog čega i dan danas Bar i Barani nemaju uređen grad, olimpijski bazen, sređenu osnovnu infrastrukturu, renoviran Dom Kulture, Azil, Dnevni centar, trg u Sutomoru, vodovod u Dobroj Vodi, tržni centar, reciklažni centar, fontanu i još mnogo toga što ste proteklih 30 godina obećavali, a nijeste ispunili.

“Ne naravno ti, kao običan lokalni partijski poslušnik, već oni koji ti saopštenja sastavljaju i koji se iza tebe kriju, a koje vi poslušnici slušate i po cijenu ovakvog sopstvenog javnog brukanja. Zato, dosta je Popoviću brukanja bilo. Pitao sam kratko i jasno, gdje si bio kada su 17. januara razvlačili ljude na pravdi Boga ispred srušenog parka? Gdje si bio ti i gdje je bio čempresjek Raičević?  A nasuprot tome znate li možda gdje smo tada bili mi? Dobro vi to znate i to je ono što vas, lokalne aparatčike najviše boli, zbog čega vam smeta barska, kotorska, a naročito ulica Slobode. Dok mi idemo našim gradom uzdignuta čela, vi spuštene glave, poput sjena, idete ćoškovima ulice Mila Boškovića, izbjegavajući da se nađete u srcu grada, istog onog koje ste građanima tog 17. januara 2019. godine brutalno i na silu isčupali i oteli. Mi sa građanima, vi po ćoškovima. Popoviću, djela govore, a vaša jasno poručuju: dolazi vam politički kraj!”,zaključio je Leković.

44 Komentara na "Demokrate DPS-u: Dolazi vam politički kraj"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend