Politika

Demokrate DPS-u: Hoćete li ići da posjetite Miomira Mugošu?

Šef organizovane kriminalne grupe, Svetozar (Marović – bivši potpredsjednik DPS), njegov šef – Milo (Đukanović – predsjednik DPS), i njihovo uvo i crna kutija – Duško (Marković – premijer Crne Gore), zadali su članovima svojih ostataka od odbora u Budvi da napišu par nebuloza kako bi pokazali da se još bartgaju, misleći da su našli pukotinu kroz koju bi mogli da se opet provuku do vlasti, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Oni su reagovali na današnje saopštenje DPS Budva u kome je poručeno da “pukotine na brodu odlazeće vlasti u Budvi više ništa ne može da zakrpi, samo je pitanje dana kada će krenuti definitivno potonuće, a od takvog održavanja vlasti na silu jedinu štetu trpe grad i građani”.

Oni su dodali da moraju da pitaju predstavnike kriminalno-mafijaške organizacije, na čelu sa braćom Dalton, koja je sijala podjele gdje god je stigla – jesu li im svi milioni na sigurnom?

“I hoćete li ići da posjetite Miomira Mugošu, da mu ponesete kilo voća i tetrapak soka kad završi tamo gdje ćete svi vi koji ste radili protivno zakonu?. Mislio je i Sveto da će moći da uživa u svojim milionima i nekretninama, mislio je i Mugoša da će lagano da izdaje stanove po Podgorici i da ubira plodove svoga “rada” u malverzacijama oko Carina”, navode u saopštenju.

Smatraju da Milo misli da će iz Dubaija da direktoruje prvim, drugim, petim bankama, a Duško da šefuje klanom koji nosi naziv po imenu grada iz kojeg je za vrijek vjekova.

“Ne biva to tako. I najveći razbojnici uvijek završe tamo gdje im je mjesto. Žalosno je da još uvijek ima makar i jedna jedina osoba koja radi po uputstvima razbijene OKG DPS u Budvi i njihovih šefova sa državnog nivoa. No, ovakva nemušta saopštenja, kojima pokušavaju da povuku znak jednakosti između opozicione uprave koja je stabilizovala Budvu i DPS uprave koja je poharala Budvu, jedino je što im ostaje. Međutim, kad je ovolika frustracija zbog poraza u Budvi, kako li će tek biti krajem novembra, a li i na svakim narednim izborima kad braća Dalton budu trajno odvojena od pozicije da pljačkaju državu i građane. Gospodo iz OKG, bolje se već pripremite za to. Lakše će vam biti”, poručile su Demokrate.

Iz te partije su kazali i da su se braća Dalton ovog puta javila iz Budve, gdje su njihova nedjela i zločini prema građanima, prostoru i resursima možda i najuočljiviji.

“Uzalud, gospodo iz filijale organizovane kriminalne grupe u Budvi. Nemojte da mislite da ćete, kao vaši šefovi da profitirate iz nečije rasprave – sa preko 26% podrške crnogorskih građana, i još većom podrškom Budvana, nismo mi politički subjekt u raspadanju, kao vaš, da biste mogli kao strvinari da kružite iznad nas. Znaju građani Budve šta su braća Dalton dala Budvi, a šta uzela od nje i građana – dali ništa, uzeli sve”, kažu Demokrate.

I onda, kako dodaju Demokrate, “moralni čistunci, koji jednu ruku drže na srcu, a drugu u džepu, i to tuđem, imaju smjelosti da se uopšte pojave na svijetlo dana, a kamoli da lažno optužuju i dijele lažne etikete ljudima koji su za vrlo kratko vrijeme konsolidovali finansije i krenuli u već osjetni oporavak Budve”.

“Nečuveno, licemjerno, tragično i mizerno, kako samo oni umiju. Pritom, braća Dalton – Milo, Sveto i Duško, koje je sudbina razdvojila – ovaj srednji, nakon što je pokrao sve što nije za nebo zavezano, pobjegao je od zaslužene kazne – očigledno misle da im je krivi dio od Budvanki i Budvana, pa neustavnim zakonima pokušavaju da prigrabe još ovo malo obale, prirodnih ljepota i zemlje što im je ostalo”, navodi se u saopštenju Demokrate.

M.B

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tihi
Gost
Tihi

Kakvo politikanstvo i nizak nivo komunikacije! Ponizavanje naroda. Ko da smo svi neandertalci ili neke babe na pijaci. Ajde djeco, u ovim uniformama izgledate ko da ste na skolskom izletu. Naucite manire

Ano Minus
Gost
Ano Minus

Koja sprdnja su ovi kvazi demokrati. Osilili su se pa su uzeli (nekakvu) pravdu u svoje ruke. Oni obtužuju, oni presuđuju, oni zatvaraju. A, sami krše zakone, lažu, mažu, obmanjuju… To nije viđelo opozicije. Pored njih i DPS izgleda zlatan.

Mirko
Gost
Mirko

Ko o čemu demokrate o poštenju! Za ovo koliko su Herceg Novom nisam primjetio da se po bilo ćemu razlikuju od DPS-a. Osim što nisu na vlasti na nivou države. Svi maniri su im isti politikanstvo, partijsko zapošljavanje i slično. Čak im je i razvojni put isti i jedni i drugi su počeli sa idejom CG kao srpskoj državi, pa… Više »

Jovicevic
Gost
Jovicevic

A kako smarate pa sve je smijesno. Evo sve i da je to tako kako pricate,ali alo,sta vi konkretno predlazete,samo jednu stvar recite? Nikakvu ideju nemate (jer nemate znanje a ni iskustvo),samo ko neke strine iz sokaka lajete i ogovarate. Ja od vas jos ni jedno ozbiljno saopstenje nisam procitao. Apsolutno nista konkretno ni jednom nista rekli. Presmijesni ste i… Više »

Dukljanin
Gost
Dukljanin

kako se ne stopira marovic odma. ..a ne kad je milione …mugoša isto odma. ..kuljača odma. .rađenović odma. .zasto se puštaju da kradu. .u Zapad kad kupiš biciklo si odma sunnjiv. .Ne valjamo

Komnen
Gost
Komnen

Mnogo ste umisljeni, spustite se malo na zemlju. Lakse cete podnijet pad.

Don
Gost
Don

Svoje komplekse lijece upravo napadima na one koji im predstavljaju prestiz, ono sto oni ne mogu i nikad nece biti – vladajuca partija

Pjetro
Gost
Pjetro

DPS prestiz??????? komi fo komi fo. Mora da si se dobro zadubio kad si gleda “gospodju ministarku”??

Madjo
Gost
Madjo

A sto cine Demokrate, sta je ovo… Koliko cemo jos slusati vase gluposti, lazi i neargumentovane price.

Karlito
Gost
Karlito

Nije njima lako…znaju da ce i ove izbore izgubiti pa krecu u napad, na koga drugo do pobejdnika i ovih izbora, DPS

Fjodor
Gost
Fjodor

A mene bas zanima kako ce im i poraz u najava pasti

Ferrari
Gost
Ferrari

Partija kakva su Demokrte nijesu kredibilne da bi mogle na ovaj nacin kometarisat vladajucu partiju

Murcielago
Gost
Murcielago

Demokrate su dosadile i Bogu i narodu. Od njihovog nastanka do sada njihova prica je ista…dokle??

Saki
Gost
Saki

Pitajte vase oce li oni vama u posjetu.

Janko
Gost
Janko

Demokrate razvaljuju saopštenjima DPs a uskoro će i na izborima.Nego, stvarno, što će biti sa Milovim i Acovim milionima kada izgube vlast?

Elena
Gost
Elena

Vi stvarno ni stida ni obraza nemate! Odakle vam pravo da pogledate u oci glasace SNP-a? One koji su vjerovali u istog tog Becica pa ih je na kraju izdao na najgori moguci nacin !

Imela
Gost
Imela

Ja vas stvarno zalim ! Ali najiskrenije ! Ovoliko pokusaja, ovoliko neuspjeha ! I jos ne prestaju..

Pjetro
Gost
Pjetro

Koji to ne uspjeh? Svudje su dobili i niksic bi dobili da dps nije malverzacije oko terorizma pravio

Agata
Gost
Agata

Da li je moguce da ne bataljujete? Ubise vas kompleksi!

Helena
Gost
Helena

Hocete li vi ikad imati stav o bitnim pitanjima?

Dorela
Gost
Dorela

Da li neko treba da objasni ovim ljudima da su nebitni, da nemaju sanse ni u kom smislu..

Fossil
Gost
Fossil

Hocete li vi pretrpjeti sledeci poraz?

Dragutin
Gost
Dragutin

Demokrate – C I A

Demokrata
Gost
Demokrata

Dragutine (sa lažnim nickom) za koju si partiju bez CdM-a? Pozdrav luzeru aaa ha ha haaa ??

Dragutin
Gost
Dragutin

Za onu u kojoj se zna i koje sam nacionalnosti i koji jezik govorim. Jos nesto?

Dragutin
Gost
Dragutin

Za onu u kojoj se zna koje si nacionalnosti i kojim jezikom govoris.

Dragutin
Gost
Dragutin

Momci u cemu je problem zasto mi se ne objavi komentar? Nema nikakav uvrjedljiv sadrzaj. U partiji sam u kojoj smije javno da se kaze kojim jezikom govoris i koje si nacionalnosti.

Demokrata
Gost
Demokrata

Hoće! Uskoro.
Neka je vječna Demokratska Crna Gora – Demokrate!

Milli
Gost
Milli

E nije ni D od demokratije. Kakve crne Demokrate, demagozi.

Send this to a friend