Politika

Demokrate: DPS-u je društveni dijalog nepoznat pojam, navikli na monolog jedne osobe

Budva

Članovi, a pogotovo funkcioneri OO DPS Budva su posljednji koji bi trebalo da pričaju o planovima i katastrofi koju su planovi koje je DPS usvajao donijeli, saopšteno je iz Demoratske Crne Gore u reagovanju na jučerašnje saopštenje budvanskog Odbora Demokratske partije socijalista.

<<<DPS: Vlast u Budvi u potpunom rascjepu<<<

Reagovanje Demokrata prenosimo u cjelosti:

Preko 50 planova tokom godina. Mnogo novca.

U jednom su u pravu kolege: sjednica jeste bila komična u jednom dijelu. Čuli smo tako da šef odborničkog kluba DPS-a kaže da je predsjednik opštine iz DPS-a, za kojeg je glasao, lažov i lopov i takođe je nemušto pokušao da sebe i svoju ulogu opravda melodramatičnim posipanjem pepelom u pokušaju. Ovo je bilo jako tužno.

Dalje, gospodin Vuković je prešao na komediju pa je tako izjavio da je DPS u Budvi skočio na 40 odsto, po njihovim podacima. Via Tarzan.

Ono što je zaboravio da kaže u saopštenju DPS-a je da su na istoj sjednici i oni glasali za dvije tačke koje su jednoglasno usvojene i tiču se personalnih rješenja. Ipak se u budvanskoj skupštini kandiduju ljudi koji su moralno i stručno besprekorni i to smatramo ogromnim progresom. To nikada nije bio slučaj sa DPS-om na vlasti, bilo gdje i na bilo kojem nivou u državi Crnoj Gori. Duga vladavina DPS-a, pogotovo u Budvi, dovela je ovo društvo ispod nivoa svijesti da se o društvenim pitanjima može voditi dijalog. Oni nisu umjeli da vladaju ako nemaju apsolutističku moć u rukama. DPS-u je društveni dijalog nepoznat pojam, oni su navikli na monolog jedne osobe. U našoj Budvi smo najbolje vidjeli kako izgleda kad je moć koncetrisana u rukama jedne osobe. Svi su oni trčali oko njega, i oni onda, i ovi sada.

Gospodo DPS-ovci, očaj u vašem saopštenju proizilazi iz činjenice da neko umije da uradi nešto što je za vas nuklearna fizika.

O krađi i ličnim uvredama ovoga puta nećemo, toga niste dostojni.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend