Politika

Demokrate DPS-u: Knjiga “Najveći zločin u istoriji” mogućnost da neko bude ponižen i omalovažen

Demokrate

Demokratska Crna Gora reagovala je nakon saopštenja Demokratske partije socijalista (DPS) u kojem pozdravljaju mišljenje Zaštitnika ljudskih prava i sloboda u vezi sa činom zabrane promocije knjige “Najveći zločin u istoriji“ autora Jovana Čubranovića, u kojem se, kažu u DPS-u, jasno navodi da su čelnici opštine Kotor prekršili Ustav i Evropsku konvenciju o pravima i slobodama.

<<<DPS Kotor: Bezlična politika Demokrata, zapljusnuta talasima floskula i nedosljednosti, biće kažnjena na izborima koji nas očekuju<<<

Iz Demokrata poručuju da je za njih “ta knjiga još jedna mogućnost da neko bude ponižen i omalovažen”.

“Pjevanje Tompsonovih pjesama na skupovima za Đukanovića je nepromišljeno, a za nas mora biti zakonom sankcionisano i zato je ta knjiga za njih samo knjiga, a za nas još jedna mogućnost da neko bude ponižen i omalovažen, tome su nas naučili brojni njihovi skupovi i promocije. Hrabro brojimo do pomirene Crne Gore”, poručuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Licemjeri jedni
Gost
Licemjeri jedni

Glasao sam za vas 3 puta, posle onog sto ste usvojili Abazovica i sad ovog saoptenja nema te sile koja bi me nacerala da vas zaokruzim.. pih u kakvoj sam zabludi bio.!!

Dopamin
Gost
Dopamin

Ne postoji zakon protiv Tompsonovih pjesama, koliko god ogavne bile. A to što vas ponižava knjiga koja piše o tome kako su vaši istomišljenici nekad mirili Crnu Goru ko ovo vi danas, to nas prećerano ne śekira, naprotiv. 😘

Otac Duško
Gost
Otac Duško

Šta pričaju ovi ljudi,što je ovo?
Valjda postoji neko u tom kružoku Demonkrata sa mrvicom zdravog razuma.Da pitam za ponos i poštovanje znam da je nemoguće,i puno tražim.

Festadjun
Gost
Festadjun

Sram vas bilo!!!!

Gaga
Gost
Gaga

Kad ce je vise pustiti u prodaju

Blok 5
Gost
Blok 5

A ne no cemo slusat beogradski sindikat

Laban
Gost
Laban

Pjevana je jedna pjesma o pobjedi Hrvata nad četnicima u ovom zadnjem ratu i to u kafiću,a, ne na skupu da je pušteno sa razglasa.Za razliku od toga vaša vlast zvaničnom predlaže da četnik dobije ulicu u Nikšiću.Prizqnaćete da nije isto kada nešto radi nebitna grupica privatno i vlast u jednom gradu.

Wien
Gost
Wien

Kvazi Demokrate, vama nije istina vazna, vi se borite protiv cinjenica, jedino tako mozete opstat, jos malo.

Slavica
Gost
Slavica

Sto se tice T0mpsona nemoj da ga slusate jer nemate ljubav prema svojoj otadzbinu pa ga nemozete razumjeti

1234
Gost
1234

Jeli moguce da ce ovi preci cenzus

Send this to a friend