Politika

Demokrate: Era s Konika ima svuda gdje ima kriminalnih struktura DPS-a

Crnogorska javnost još jednom je u prilici da vidi lice izvrnutog sistema vrijednosti koji je uspostavila DPS. Takođe, u prilici smo i da se uvjerimo da Ero s Konika nije autohtona konička pojava, nego da Era s Konika ima svuda gdje ima kriminalnih struktura DPS-a, poručuju iz Demokratske Crne Gore.

“Na snimku koji dostavljamo medijima može se vidjeti kako njihovi pripadnici, na ulici, presrijeću aktiviste Demokratske Crne Gore, pokušavajući da ih spriječe u sprovođenju terenske kampanje, u kojoj pozivamo građane na sveopšti bunt. Ovakvoj politici DPS-ove hobotnice mora se stati na kraj i to opštom demokratskom pobunom, savremenim pristupom i vaninstitucionalnim aktivnostima”, tvrde Demokrate.

Iz ove stranke ističu da moraju da pošalju poruku da se ne plaše i da njihovih 100 kriminalnih porodica ne mogu biti jače od 200.000 časnih i čestitih crnogorskih domova.

“Više nas je, i zato ne smijemo dozvoliti da od naše đedovine prave privatni posjed, a od nas, poštenih i slobodnih ljudi – građane drugog reda. Zato, što reče naš predsjednik Mladih demokrata, vratićemo se, i vraćaćemo se sve dok kriminalci ne odu. Nema odustajanja. Nećemo se pomjeriti ni za pedalj. Nećete nas uplašiti, jer mi ne ljubimo lance”, poručuju oni.

Ovom prilikom, još jednom pozivaju na protestni skup koji će se održati u subotu, 23. februara, najprije u Budvi u 15 časova, a onda i u Podgorici, od 18 časova.

“Vrijeme da hrabro, dostojanstveno i složno istupimo  protiv svih onih koji su krali, otimali, lagali, obmanjivali, uništavali,  dijelili nas po svim osnovama. Izbrisali nam prošlost, otimaju nam sadašnjost, a zbog svoje pohlepe prijete da nam pojedu i budućnost”, tvrde Demokrate.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Pogledajte taj hod velikog revolucionara ! 😁

sdsd
Gost
sdsd

Sto ne setate po |Koniku ako je tako, borite se za svoja prava a ne da konstantno paralisete Zetu i centar grada.

Enigma
Gost
Enigma

Ukinuti poslaničke plate i finansiranje partija kojie bojkotuju Skupštinu, ovaj mali se prejeo slatkiša pa se pomami 😂😂😂

Da ti se zgadi
Gost
Da ti se zgadi

Pih partija.

Ero s Konika
Gost
Ero s Konika

Ko te zva na Konik čueši štati velim. Samo gadodji.

Fileopg
Gost
Fileopg

Kad ste toliko hrabri izjasnite se o pljački neviđenih razmjera od strane DKeja ili vas ima na nekom snimku čim ćutite ka zaliveni…Ne branim ja ni Katnića ni Mila ali ne možete da ćutite na pljačku DK. bez da se ćutanje ne protumači kao podrška….

Dragan
Gost
Dragan

Sve je jasno kao dan.a muci tu,sto se vidi?

Send this to a friend