Politika

Demokrate: Gospodine Divanoviću, narodna metla dolazi po tebe

Jutros se iz najprljavije i nejnečasnije fotelje na tlu savremene Evrope, oglasio predstavnik nasilja, pendreka i suzavca Nikola Divanović, kazali su iz Demokrata reagujući na Divanovićevu izjavu da će DPS ubjedljivo pobijediti politički primitivizam na izborima koji su zakazani za 30. avgust.

<<<Divanović: Politički primitivizam će biti ubjedljivo poražen<<<

“I ne samo što je smogao snage da se oglasi, vjerovatno ohrabren do zuba naoružanim bijelim kriminalcima, već se usudio i da dijeli moralne lekcije čime je humorističko-satiričnu scenu obogatio za još jednu stranicu.

Onaj ko je sjeo u fotelju, gazeći preko vezanih ljudi usuđuje se da spočitava drugima o nasilju? Onaj ko je okupirao kabinet obijajući vrata, sada iza polomljene brave priča o kulturi? Onaj ko je ušao u zgradu Opštine dok se još osjećao suzavac bačen na djecu Budve, govori o nasilju, pokušavajući da svoj primitivizam prebaci na drugog, baš onako kako su odgovornost za suzavac pokušali napakovati nedužnom gradjaninu?”, kazali su iz Demokrata.

Konačno, dodaju, onaj ko je doveden voljom pendreka, palica, hemijskih otrova i kriminalaca, politički prijeti ljudima koji su izabrani ubijedljivom voljom građana Budve.

“Dakle, Divanović može biti samo predsjednik mafijaša u bijelim majicama, onima koji drže palice i pajsere u rukama i onima koji nišane djecu. E jedino takvi će i glasati i podržati DPS autokrate, ali to je gospodine Divanoviću daleko ispod cenzusa.

Kada god Demokrate brane Ustav i državu, vi pokušavate da nas svrstavate u koševe, blokove i kontekste po vašoj mjeri. Odjednom vidite koalicije protiv Crne Gore koje vi formirate po vašem ukusu i obavezno umećete Demokrate. To su vaši očajnički pokušaji koji ne mogu dotaći najčistiji i najdosledniji politički subjekt u Crnoj Gori. Uostalom to su pokušaji lišeni uma i razuma. Naša misija je da operemo obraz našoj Crnoj Gori koji ste vi ukaljali, da vratimo ono što ste opljačkali i da izgradimo ono što ste porušili. Tako se voli Crna Gora i brani od vas koji je prodajete za novac”, saopštile su Demokrate.

Zaključili su kako uskoro počinje veliko spremanje i obnova zajedničke kuće, od, kako su rekli, brava na vratima do provjetravanja suzavca, ali i metlanje kriminalaca, siledžija i divljaka.

“Gospodine Divanoviću, narodna metla dolazi po tebe. Do tada, odbrojavaj poslednje dane u okupacionoj fotelji i odigraj nekoliko partija “ne ljuti se čovječe” sa bijelim kriminalcima, čisto da vam u svojevrsnom zatvoru ne bude dosadno”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NATO CPC MNE
Gost
NATO CPC MNE

demokrate su samonjos jedna realiti blic stranka koja od septembra nece ni postojati..

NATO CPC MNE
Gost
NATO CPC MNE

oce posebno ce za vama krenut veliki narod posto ste ih dobro ispostovali i zastupali njihove interese u parlamentu cg.. bitno je da ste svaku platu redovno podigli sa blagajne a tonzasto su vamngradjani dalinglas to nema veze.. e majstori ovog punta nexete ni iz sire familije glasove dobit a ne od normalnog naroda kojinje vidio vase kapacitete

Jež
Gost
Jež

Klasični primjer neuspjelog pokušaja da se bude na silu zanimljiv.Oni u Srbiji su stranku nazvali ,, Metla “, ovi navikli na plagiranje, nazvaše narod komunalcima i sve glasače i narod uopšte nazvaše metlom.

Davor
Gost
Davor

Ahahahahaha.
To ste se toliko uzdigli, da narod nazivate smećarima, jel?
Navikli da plandujete i zavadite narod…!
Sram vas bilo!

Kiki
Gost
Kiki

Ali,vrlo “mudro”ste dugo vremena skrivali da ste u stvari jos jedna pro srpska stranka…eto vrijeme cini svoje i maske kad tad padnu..steta..za vas !

Blaki
Gost
Blaki

Sramota za komentar i da je sreće prave demokrate bi se ogradile od ovog i ovoliko lajanja.

ŠKRIPAR
Gost
ŠKRIPAR

Demokrate su ništa drugo nego velikosrbi tj. srbočetnici.

Maki
Gost
Maki

Samo objavljujete komentare dps-a,najveca zenzura je na ovom portalu zato se i ne smatra ozbiljno

Maki
Gost
Maki

Tako je i to uskoro,obruko si svoje sjeme i pleme…..

Ogledalo...
Gost
Ogledalo...

Neka kokotići, neka… vaša matematika kaže 17 16. Kako je teško da postaneš mudar, tako je lako postati budala. Ali kod vas je u pitanju kretinizam.

Baraka
Gost
Baraka

Hahahaha….Demokrate…..hahahahs…pa za njih nece vise ni njihove familije da glasaju…. Sprdnja

Komita
Gost
Komita

PA VI DA GA POMETETE SA PROFESOROM KOJI SE DOVUKA IZ SRBIJE,E JADOVI NEVALJALI!!!!

Crni panter
Gost
Crni panter

Izgubili ste kredibilitet demokratske stranke.Pravi naziv bi bio rusilacka-vandalska-kontejnerska stranka.

Njegoš
Gost
Njegoš

DPS 4000 glasova, bečićevci 2200 glasova 😂😂😂 Eto za koga su građani Budve, očigledno nijesu za lažljive veljesrbe bečićeve demokrate koji zidaju vile bez dozvole i bogate se preko grbače građana! Nikad više 1918.!!!

MILOS
Gost
MILOS

Demokrate, vi nemate kapaciteta ni da napišete šaljiv tekst. Presvučeni četnici, pokušavate da otmete glasače DF-u, ali teško.

Nebojša
Gost
Nebojša

Kad čitam saopštenja demokrata uvijek se pitam otkuda toliko agresije, tako vulgaran rječnik kod tih mladih ljudi. U kakvim su to sredinama rasli i kako će u život dalje bez obzira na uspjeh u politici sa tolikom količinom bijesa i mržnje?

Dopuna
Gost
Dopuna

Nebojša: gdje su rasli i šta su pasli 🤣🤣🤣

BogdanS
Gost
BogdanS

Hahahahhahhahahahahaahahah
Demokrate,trebalo bi da se zovete NEdemokrate…
Partija u izumiranju…

Zoran
Gost
Zoran

Po Divanovica mozda dolazi metla.a po vas je vec dosla

Tamo neko
Gost
Tamo neko

Ove kazi demokrate kada su osnovali partiju imali su neku razumnu pricu i licno smatrao sam ih za jednog ozbiljnog konkurenta da uzme dio biraca dps-su ali kako su dosli na malo pozicije sa df-om vidimo da je u sustini gora partija od df a to je strasno tesko postici. Zbog toga ce ih bivsi biraci i kazniti i to… Više »

Doxford
Gost
Doxford

Gospodo Demokrate,treba li vam drska za tu metlu.Rado cu vam je dati

Terii
Gost
Terii

U kancelariju gospodina Divanovica je dosla metla ali,on je I stavio gdje joj je I mesto za vrata, mada demokrate nisu ni za zemunice a ne za vrata

Užas jedan
Gost
Užas jedan

,,Demokrate” skidaju jagnjeću kožu i pokazuju pravo, vučje, lice. Divljaci, taman kao i Defovci. Vidi se po tonu saopštenja ovih dana.

Njegoš
Gost
Njegoš

Znaju da su gotovi, pucaju po svim šavovima, zbog toga i divljaju i prave galamu da bi izgledali kao jači nego što su! Nikad više 1918.!!!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ti mali aleksa imaš strah da se suočiš sa kolegama u skupštini,pa je zato bojkotuješ,taj patološki strah se liječi,ali poslije toga zaboravi politiku,znaš dobro da bi te oni talentovani poslanici napravili smiješnim,nebi se začudio i da puštiš koju suzu poslije toga?Uništi partiju svojom filozofijom,gori si od df-a zato vas i šijaju?!

PATIZANSKI PUT!
Gost
PATIZANSKI PUT!

“DEMOKRATE”???? ” METLA” JE ODAVNO SPREMNA ZA VAS IZDAJNIKE CG ,SRAM VAS I STID BILO!!!

velko
Gost
velko

neka krapovic i njegovi kaxu koliko su platili pavicevica i dzakovica da udji sa njim u anticrnogorsku koaliciju- i malo dete zna da su Crnogorska i PZP partije za CG i otkud oobe sa kuvarima i bozacima….. neka prvo to objasne a mi smo narod CG oni nijesu narod CG kako Carevic rece da bi da Budvu za SPC

Objektivno
Gost
Objektivno

Veljko: Pardon, Pavićevića je platila Srbija i poslala ga da napravi razdor u crnogorskom biračkom tijelu, što su privremeno i uspjeli. Za drugo ti ne znam.

SasaNK_ME
Gost
SasaNK_ME

Evo smo krenuli u zbijeg kkako nas prepadoste a nijeste za drugo sem za metle srbocetnici Aport.

Send this to a friend